Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 21., csütörtök 16:34

iniestat adom... de ő nyilván azért is tud csöndben maradni, mert nem katalán és nem kapják el az aktuális nacionalista löketek, amik kijönnek a katalán játékosokból.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 21., csütörtök 16:27

babaking írta:hát ezt a nap is eljött, Xavi távozik a Camp Nou-ból. Hogy ez most nekünk jó vagy nem, azt mindenki dönste el maga :)

Mindenesetre egy a szimpatikus Barcelona játékosok közül, és fénykorában Real szurkoló létemre is szívesen néztem a játékát, nagy sportember :salute:
Nem kevered te össze Puyolal véletlenül?Mert amúgy azt adnám...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 21., csütörtök 16:02

babaking írta:
Realista24 írta:Xavi a szimpatikus? Atyaeg.
játékban mindenképp, és "stílusban" sem a legalja. (jó mondjuk vannak hülyeségei de én azt annak tudom be, hogy nem egy észlény)
Akkor te sem sok Xavi nyilatkozatot olvastál...

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 15:58

Dupla D írta:milyen sebesség lenne azon a középpályán..
Hát futóversenyt ne rendezzenek az biztos. :D De azt el tudom képzelni, hogy ketten ácsorognak és ívelgetik a labdát a szélsőknek és csatároknak halál pontosan. :lol: ...csak tudják levenni a csapattársak... :mrgreen:

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. május 21., csütörtök 15:49

Xavi mindig odaszúrt a Madridnak, ha kellett ha nem. Ha a nagymamája virágoskertjéről kérdezték, akkor is képes volt megemlíteni, hogy a Madrid ilyen meg olyan, bezzeg ők... és mindent kimagyarázott, ők tökéletesek... szerintem egy nagyon irritáló fickó.

Iniesta szimpatikus figura, remélem ő lesz inkább a példa a fiatal barcások számára, és nem Xavi...

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. május 21., csütörtök 15:49

GT37 írta::(

Én örültem volna, ha marad még legalább 2016 januárjáig, de persze teljesen érthető a döntés, hogy már nyáron elmegy. Remélem, néhány éven belül visszatér majd hozzánk, akár (először) ifiedzői, akár sportigazgatói minőségben. Addig is nagyon hiányozni fog.

Egyébként olvastam olyan híreket, hogy Pirlo is az Al-Saddban folytathatja karrierjét. Szép lenne, ha Xavival egymás mellett szerepelhetnének egy-két szezonon át. :agree:
milyen sebesség lenne azon a középpályán.. :D
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 21., csütörtök 15:48

:(

Én örültem volna, ha marad még legalább 2016 januárjáig, de persze teljesen érthető a döntés, hogy már nyáron elmegy. Remélem, néhány éven belül visszatér majd hozzánk, akár (először) ifiedzői, akár sportigazgatói minőségben. Addig is nagyon hiányozni fog.

Egyébként olvastam olyan híreket, hogy Pirlo is az Al-Saddban folytathatja karrierjét. Szép lenne, ha Xavival egymás mellett szerepelhetnének egy-két szezonon át. :agree:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. május 21., csütörtök 15:36

Realista24 írta:Xavi a szimpatikus? Atyaeg.
játékban mindenképp, és "stílusban" sem a legalja. (jó mondjuk vannak hülyeségei de én azt annak tudom be, hogy nem egy észlény)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 15:31

Xavi a szimpatikus? Atyaeg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. május 21., csütörtök 15:26

hát ezt a nap is eljött, Xavi távozik a Camp Nou-ból. Hogy ez most nekünk jó vagy nem, azt mindenki dönste el maga :)

Mindenesetre egy a szimpatikus Barcelona játékosok közül, és fénykorában Real szurkoló létemre is szívesen néztem a játékát, nagy sportember :salute:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 21., csütörtök 12:57

Anthony írta:Az idéni aranylabdáról sok vita nem lehet, de nagyon úgy tűnik a következőt oda lehet adni Messinek. Főleg ha nyer egy Copát is. De még a Juve, és a brazilok beleszólhatnak a dolgokba :)
Tegyük fel a Juve nyeri a BL-t, és a brazilok a Copát. Ki kapja az aranylabdát? Odaadják Neymarnak a Copa miatt? Karcsú lenne az... Pláne ha gólokban Messi agyonveri Neymart.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 21., csütörtök 12:55

Az idéni aranylabdáról sok vita nem lehet, de nagyon úgy tűnik a következőt oda lehet adni Messinek. Főleg ha nyer egy Copát is. De még a Juve, és a brazilok beleszólhatnak a dolgokba :)

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 12:43

Nagy történet nem lesz, az előzetes felmérések szerint. Vagy Bartomeu marad vagy Laporta lesz, ha indul egyáltalán, mert hivatalosan még be sem jelentette. Gondolom míg vannak éles meccseink addig nem kampányolnak.
Ráadásul az eredmények miatt most már Bartomeu felveszi vele a versenyt.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 21., csütörtök 12:34

Realista24 írta:Messi deserves Ronaldo's Ballon d'Or trophies - Bartomeu
The Barcelona chief claims that the Argentine should have seven of the prestigious awards since 2007, rather than four.
:mrgreen:
Szerinte a Barça B szezonja sem tekinthető kudarcnak, és amúgy sincs azzal baj, ha kiesnek a másodosztályból. :lol: Várom már a választásokat...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 12:31

Messi deserves Ronaldo's Ballon d'Or trophies - Bartomeu
The Barcelona chief claims that the Argentine should have seven of the prestigious awards since 2007, rather than four.
:mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:56

Ziroval NSZK focival kapcsolatosan kár is vitázni,régóta lesem mennyire felkészült az ottani dolgokról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 21:54

EZ ITT OFF. Köszi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:53

Matt009 írta:Most őszintén? Van itt valaki, aki szerint a jelenlegi helyzetben Klopp kell? Lehet engem a nevek miatt csesztetni, de leírtam Löw nevét párszor, ki lettem röhögve. A jelenlegi helyzetben ő sokkal jobb választás lenne Kloppnál. Egyrészt higgadt ember, másrészt taktikailag felkészültebb Carlonál (értsd jobban felkészül az adott meccsre, és nem fél belenyúlni a meccsbe), harmadrészt támadófelfogású edző, ami kulcsfontosságú.

Jah és igen nem hemzsegnek most a nagy edzők, éppen ezért vagy belenyúlunk egy kiöregedőben lévő edzőbe, aki párszor már leszerepelt vagy hozunk egy új nevet. Nem véletlen, hogy a Barca is saját nevelésűekkel próbálkozik az utóbbi időben. Löw a legideálisabb "új név".
Ennyit akartam hallani csak.

Most ebbe a vitába nem kezdenék bele, de Löw nem volt lemeccselve mondjuk a 12-es eb elődöntőben? Meg mi az hogy taktikailag felkészültebb? Nem tudjuk mit alkotna egy klubcsapatnál, a válogatottnál is legutóbb annyi volt a nagy felkészültsége hogy lemásolta guardiola BM-es elképzeléseit.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:48

Carlo ismeri a csapatot,most egy új ember megint zavart okozna. Pereznek be kellene látnia a maga hibáit,mert ugye ő jelentősen szerepet vállalt a csapat belső karakterisztikájában,ami nem a dolga. A takarítónőnek sem az a dolga hogy a füvet nyírja,hanem a rend,ezeket a feladatokat el kellene tudni osztani normálisan.

Carlonak megvoltak a hibái,jogos....de mindenkinek vannak ezt sokan elfelejtik,tökéletes edző pep-en kivül nincsen, szóval, carlonak megvoltak a hibái,és azt hogy mennyire sáros ebben a szezonban azt nem tudhatjuk,mert nem tudjuk ki engedte meg,egy lejáró szerződésű khedira "lógjon" a levegőben egy évig,egy CA által bizonyítottan szükségtelen illarra még itt legyen,egy sokáig sérült jesére bizták a támadó cserét meg egy hirtelen iderángatott évek óta cserebogár mexicoira.....vicc.
Hogy ezt ki akarta,engedélyezte,na ezt jó lenne tudni....mert a pofáját beverném egy rúd pick szalámival.

Nem kellett volna sok reálisan sem ahhoz hogy ott legyünk a végén.....tényleg nem.ezt kell megfontolni.....amíg bírta az első sor,addig nem volt nagyon ellenfél....szétsztárolt msn ide vagy oda......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 19., kedd 21:47

Most őszintén? Van itt valaki, aki szerint a jelenlegi helyzetben Klopp kell? Lehet engem a nevek miatt csesztetni, de leírtam Löw nevét párszor, ki lettem röhögve. A jelenlegi helyzetben ő sokkal jobb választás lenne Kloppnál. Egyrészt higgadt ember, másrészt taktikailag felkészültebb Carlonál (értsd jobban felkészül az adott meccsre, és nem fél belenyúlni a meccsbe), harmadrészt támadófelfogású edző, ami kulcsfontosságú.

Jah és igen nem hemzsegnek most a nagy edzők, éppen ezért vagy belenyúlunk egy kiöregedőben lévő edzőbe, aki párszor már leszerepelt vagy hozunk egy új nevet. Nem véletlen, hogy a Barca is saját nevelésűekkel próbálkozik az utóbbi időben. Löw a legideálisabb "új név".

Vissza: