Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 18., hétfő 23:56

'shutterisland írta:ha igaza van h3x0r-nak, és tényleg a lejátszott percek száma a lényeg azonos állásnál, akkor:
Szerintem meg akkor két (vagy több) gólkirály van. Egyébként sem számít semmit, tudtommal nem jár érte semmilyen aranycipő. :roll:

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2015. május 18., hétfő 23:43

R.M.C.F írta:A szűk elit nálam 3 játékos kvalitásra,de ibra már kezd kiöregedni,meg a súlya is szépen iperedik évről évre......utána a 2nd vonalba akik nagyon elmaradnak a fentebbektől,szintén kvalitás vagy ide már pillanatnyi forma is meghatároz mint griezmann idei teljesíménye,tevez ,rooney,aguero,neymar,lewa,bunkócosta,suarez,robben,benzema stb........ja és morata,hiszen eldöntött a bl döntőbe jutást. :lol: :lol:
Szerintem itt 4-5 játékos meg sem közelíti Suarez képességét, tehetségét, ösztönös zsenijét, ami a góllövést illeti, nemhogy egy vonalban vannak vele. Hosszú évek óta az egyik legjobb center, a régi iskola centere, nem ez a kapom-visszaadom, átveszem-nézelődök típus, ösztönből támadja a kaput....amit kissé elvesztett most, a játékrendszer és Messi miatt, de egy lapon nem említeném Costával, Griezmannal vagy Tevezzel, valami egész más kategóriát képvisel...most a viselkedést félretéve.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 18., hétfő 23:33

Azjo mert sima Barca Bl győzelmet érzek :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 18., hétfő 23:05

Én nekem van egy olyan érzésem már régóta,hogy Messi dobbantani akar és ez a hirtelen feltámadás bennem ezt csak megerősítette.
nem kéne, úgyhogy remélem marad a tendencia a messivel és barcával kapcsolatos jóslataid eredményességében. :mrgreen:
Jelenleg Messi-CR 10-10 gól. Ha Messi betalál, övé a gólkirályi cím, most megosztott. És még Neymar (9) is viheti a bankot.
ha igaza van h3x0r-nak, és tényleg a lejátszott percek száma a lényeg azonos állásnál, akkor :
- ha messi és neymar sem talál be, gólkirály ronaldo.
- ha messi betalál és neymar nem rúg nála többet, akkor gólkirály messi.
- ha neymar betalál és messi nem rúg gólt / kevesebbet rúg legalább egy góllal nála, akkor gólkirály neymar.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 18., hétfő 22:50

dzsi91 írta:Én nekem van egy olyan érzésem már régóta,hogy Messi dobbantani akar és ez a hirtelen feltámadás bennem ezt csak megerősítette.Legalábbis semmi jel nem mutatott arra,hogy ő visszajön viszont egy szép búcsú adhat ekkora motivációt még egy Messinek is.Aztán lehet h csak belemagyarázom.

Mintha olvastam is volna olyan cikket,hogy valaki lépni fog nyáron az Msn-ből.
Messi most varratta magára a Sagrada familiát, mert annyira Barcelona gyermeke.

Az MSN-es dolog az a fizetésekre vonatkozott, de úgy általában az egész csapatra is hogy túl sokat költenek és ez már nem tartható állapot és benne van, hogy a háromból egy lelép.
De szerintem hamarosan kukázzák ugye Alvest és Xavit is, az rengeteg lóvé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 18., hétfő 22:47

Én nekem van egy olyan érzésem már régóta,hogy Messi dobbantani akar és ez a hirtelen feltámadás bennem ezt csak megerősítette.Legalábbis semmi jel nem mutatott arra,hogy ő visszajön viszont egy szép búcsú adhat ekkora motivációt még egy Messinek is.Aztán lehet h csak belemagyarázom.

Mintha olvastam is volna olyan cikket,hogy valaki lépni fog nyáron az Msn-ből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 18., hétfő 22:36

Nem hiszem, hogy egoizmus előjönne. Azert szepen le vannak osztva a szerepek. Neymaron es Suarezen is latszik, h tudjak ki az ur a haznal.
le vannak osztva persze, de suarez is és neymar is úgy érkezett, hogy az előző csapatnál ők voltak a kiskirályok, szerintem csak kérdés, hogy meddig bírják a "másodvonalat" messi mögött
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 18., hétfő 22:27

Kb ja. Onnan még neymar bemozdulhat a top3ha ha.....ha......

Suárez már nem fog. Illetve ne felejtsük el az évente felbukkanó újakat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

IamBeowulf

HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 18., hétfő 22:27

OutSider írta: Szerintem ez mindenki számára egyértelmű.
Az ősze sem volt rossz összességében.. de arra is rápakolt egy lapáttal.
Le a kalappal. Csodának kellene történnie, hogy ne vigye el az 5. aranylabdát CR7 spanyol és BL? gólkirályai címe ellenére is.
És jogosan is vinné ezúttal Messi összességében.
Azért remélem, hogy a BL döntőben már nem lő gólt és tényleg CR-nél marad legalább a góllövő cím.
Jelenleg Messi-CR 10-10 gól. Ha Messi betalál, övé a gólkirályi cím, most megosztott. És még Neymar (9) is viheti a bankot.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 18., hétfő 22:24

mondjuk ha nálad 3 játékos (amiből azért fixen ronaldo és messi megkérdőjelezhetetlen) alkotja a szűk elitet, akkor nem csoda, hogy neymar és suarez nem az, mert így fizikai lehetetlenség is. :mrgreen:

egyébként lényegében igazad van, én top 10-es támadónak tartom a jelenlegi mezőnyben a képességeket és formát is tekintve suarezt és neymart is, ellenben messi annyival felettük áll képességekben, a játék képére való hatásban, statisztikákban, hogy mindig is ki kell emelni őt.
akkor is, ha az msn most tényleg nagyon jól működik együtt.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 18., hétfő 22:10

Fosi Bácsi írta:
R.M.C.F írta:[quote="Sztroga" A ti támadó 3asotok,pedig inkább messi volt,ha ment neki akkor bárkit képes volt a barca megverni,a másik kettőn különösen nem múlott,azok is remek játékosok,személy szerint mindkettőt elismerem,de nem szűk elitek...ott messi aki egymaga képes volt eldönteni ha el kellett valamit.

Támadók közül neked kik tartoznak a szűk elitbe? Eben a szezonban menyi Barcameccset néztél meg az elejétől a végéig?
A szűk elit nálam 3 játékos kvalitásra,de ibra már kezd kiöregedni,meg a súlya is szépen iperedik évről évre......utána a 2nd vonalba akik nagyon elmaradnak a fentebbektől,szintén kvalitás vagy ide már pillanatnyi forma is meghatároz mint griezmann idei teljesíménye,tevez ,rooney,aguero,neymar,lewa,bunkócosta,suarez,robben,benzema stb........ja és morata,hiszen eldöntött a bl döntőbe jutást. :lol: :lol:

4-5 barca meccset láttam idén.

Sztroga
Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 18., hétfő 21:56

___Samy___ írta:minden offenzíva nélkül, de nagyon kíváncsi leszek, hogy az MSN jövőre hogy fog muzsikálni
most szép és jó minden, triplázhatnak, jó az összhang, de jövőre már valószínűnek tartom, hogy egyre inkább elő fog jönni az egyénieskedés vmelyikből
azért valljuk be, hogy nehéz fenntartani egy ilyen formát meg összhangot huzamosabb ideig, anélkül, hogy sérülne az egó
nekem leginkább a lopez-iker helyzetre hajaz egy kicsit, és nem azért, hogy ki legyen éppen a kezdő
Nem hiszem, hogy egoizmus előjönne. Azert szepen le vannak osztva a szerepek. Neymaron es Suarezen is latszik, h tudjak ki az ur a haznal.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 18., hétfő 21:51

minden offenzíva nélkül, de nagyon kíváncsi leszek, hogy az MSN jövőre hogy fog muzsikálni
most szép és jó minden, triplázhatnak, jó az összhang, de jövőre már valószínűnek tartom, hogy egyre inkább elő fog jönni az egyénieskedés vmelyikből
azért valljuk be, hogy nehéz fenntartani egy ilyen formát meg összhangot huzamosabb ideig, anélkül, hogy sérülne az egó
nekem leginkább a lopez-iker helyzetre hajaz egy kicsit, és nem azért, hogy ki legyen éppen a kezdő
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Fosi Bácsi

HozzászólásSzerző: Fosi Bácsi » 2015. május 18., hétfő 21:46

R.M.C.F írta:[quote="Sztroga" A ti támadó 3asotok,pedig inkább messi volt,ha ment neki akkor bárkit képes volt a barca megverni,a másik kettőn különösen nem múlott,azok is remek játékosok,személy szerint mindkettőt elismerem,de nem szűk elitek...ott messi aki egymaga képes volt eldönteni ha el kellett valamit.

Támadók közül neked kik tartoznak a szűk elitbe? Eben a szezonban menyi Barcameccset néztél meg az elejétől a végéig?

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 18., hétfő 21:22

3 minőségi ember. Kapus. Kp.as és csatár. Ha többen mennek el akkor persze kell pótlás.
Bale? Így kösz nem.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 18., hétfő 21:20

Kb ja. 3 normális ember kell. Több nem.
Szerinted ki lenne ez a három? És Balet megtartanád?

Amúgy egyetértek, nálam De Gea, Verratti, Reus és megvagyunk. Na meg ugye Danilo, de ő már tuti jön.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 18., hétfő 21:17

Sierra írta:
lesliejr írta:Perez feje tuti elborul nyáron
Csak borulna már el egyszer "értelmesen". És marketing helyett sportszakmai szempontok alapján venne játékosokat.
Kb ja. 3 normális ember kell. Több nem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 18., hétfő 21:12

lesliejr írta:Perez feje tuti elborul nyáron
Csak borulna már el egyszer "értelmesen". És marketing helyett sportszakmai szempontok alapján venne játékosokat.

Sztroga
Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 18., hétfő 21:08

lesliejr írta:Egyértelmű, hogy idén a 3 minőségi támadónk volt a kulcs, Rakitic munkája és a kapusok mellett. Élvezze ki minden Barca rajongó ezeket a heteket, főleg ha mindent behúzunk, mert nyáron nincs frissítési lehetőség és esélyes, hogy leül kicsit a csapat ami pont elég lehet ahhoz, hogy jövőre mindenről lemaradjunk.
Perez feje tuti elborul nyáron, ami akár jól is elsülhet és egy nullázós év után jövőre tuti jobban odateszik magukat.
Bajnokságot az utóbbi években alig nyertek, tuti, hogy még keményebb év jön, bár tudom, hogy náluk a BL előrébb való.
Szerintem ez a Madrid tavaly jol osszealt, es Perez cseszte szet a csapatot nyaron. Ezert ugy erzem a Perez fele agyelborulasokbol ritkan jön ki jol a Real. Ahelyett hogy 90 millioert vegyenek bekepzelt sztarokat, el kellene mondjuk adniuk Geret Bélát, venniuk normalis aron egy minosegi jsz, valamint egy vedekezo tipusu kpt.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 18., hétfő 20:57

Egyértelmű, hogy idén a 3 minőségi támadónk volt a kulcs, Rakitic munkája és a kapusok mellett. Élvezze ki minden Barca rajongó ezeket a heteket, főleg ha mindent behúzunk, mert nyáron nincs frissítési lehetőség és esélyes, hogy leül kicsit a csapat ami pont elég lehet ahhoz, hogy jövőre mindenről lemaradjunk.
Perez feje tuti elborul nyáron, ami akár jól is elsülhet és egy nullázós év után jövőre tuti jobban odateszik magukat.
Bajnokságot az utóbbi években alig nyertek, tuti, hogy még keményebb év jön, bár tudom, hogy náluk a BL előrébb való.

Vissza: