ziro4vr írta:Eza happy one imidzs, a boldogsag, hazateres, vidamsag blabla, szoval valahogy nem ereztem iden a gyilkos osztont, a mindent elsopro vagyat, a mourinhoizmust..persze voltak szokasos balhei, de valahogy nyugodtnak, poffeszkedonek tunik nekem, aki tudja, vagy csak hiszi, hogy azt csinal amit akar, raer. Persze a keret nem volt raszabva, iden nagyjabol ez meglesz, ha nem hoz mar eredmenyeket, trofeakat, erdekes lehet a helyzete.
Új csapat épül, 13-14-ben már meg lett kezdve az átalakítás. nagyon fiatal a csapat. meg lehet nézni a BL győztes csapat és a 13-14es csapat átlagéletkorát. aztán még a köv idényé még fiatalabb lesz Cole és Lamp kiválásával. Amúgy meg A PSG elleni meccsen ott volt a tűz a játékosokban és az edzőben is! Ott átjött minden. de menet közben is a Pool, City és a többi nagycsapatok sorban leverése közben is. most épp a kiscsapatok ellen nem ment, de ez megváltozhat a köv idényre.
Realista24 írta:Az Atma azon dolgozik, hogy megszerezzék Lukakut a londoniaktól. De a Valencia is érdeklődik, 25 milláról beszélnek.
Valencia ugyan úgy BL és EL mentes csapat, mint a MU BL mentes. oda se fog senki sem menni (nagyobb név). AtMa esetleg, de nem hinném. ahogy már írtam Eto'o lelép, Ba esetleg marad 3.nak (vagy megy pénzért, 15m?), marad Torres akit simán bele lehetne vonni a Costa bizniszbe. Lukaku meg marad costával London kék felén. két teljesen más fajta csatár, kell ez a legtöbb csapatba.
hehe írta:utána minden csapatánál világválogatottakat kapott ajándékba,
sztem az Inter abszolút nem volt az. ott csak egy Milito, Eto'o, Sneijder trió volt akik nagyobb névnek és a jobb focisták közé tartoztak szerintem (technikásságra értem), a többi hozta amit kellett védekezett ezek helyett is. a meglévő anyagból dolgozott!
tucsoki írta:OFF a kérdés, de témához kapcsolódik: létezik olyan játékos/edző aki a távozása után (és nem levezetni ment..) nem lett egyből egy undorító (és vagy) gyenge képességű?
+1, jó kérdés!
"Nobody want to become a chick." by Paulo Coelho
senki nem akar a Tottenhambe igazolni!