P. Krisz írta:...
kiserik írta:...
Köszi Srácok!
Deaktiváltam a linken keresztül, szóval elvileg jónak kell lennie.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. augusztus 17., péntek 0:27
P. Krisz írta:...
kiserik írta:...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. augusztus 16., csütörtök 13:54
Ezt próbáld meg.reeed_ati írta:Skacok! Eladtam a ps4-emet, az ország másik felébe.
És olyan gondom lenne, hogy most hívott a srác, hogy nem tud továbblépni miután csinált új felhasználót, mert valami gyerekzár jött be rajta. Wtf ilyen létezik?
Aztán, hogy elvileg kéne a ps felh nevem, meg a jelszavam megszüntetni ezt.
Na most ezt nem szívesen adnám ki ismeretlennek, de kibaszni sem akarok senkivel..
Szerintetek mit csináljak?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 16., csütörtök 13:36
Inkább adtad volna nekem factory reset nem megoldás? Az adataidat semmi esetre se add meg.reeed_ati írta:Skacok! Eladtam a ps4-emet, az ország másik felébe.
És olyan gondom lenne, hogy most hívott a srác, hogy nem tud továbblépni miután csinált új felhasználót, mert valami gyerekzár jött be rajta. Wtf ilyen létezik?
Aztán, hogy elvileg kéne a ps felh nevem, meg a jelszavam megszüntetni ezt.
Na most ezt nem szívesen adnám ki ismeretlennek, de kibaszni sem akarok senkivel..
Szerintetek mit csináljak?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. augusztus 16., csütörtök 13:24
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. augusztus 8., szerda 19:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 7., kedd 12:09
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 7., kedd 12:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 7., kedd 11:39
Biztos van nagyon bóvli silány, de amiket eddig vettem azokkal semmi baj nem volt. És nem 2-3 ezer forint, hanem 2 db 700 ért pl. Amúgy egyetértek veled, hogy 50-300 ezer forintos telefonoknál ne ezen a kis pénzen múljon a dolog, de sok esetben a drágább nem jelenti azt, hogy jobb is vagy megéri a felárat.H.E.H.E. írta:ezzel nem értek egyet, a precizitás, a vágás minősége és maga az üveg állóképessége is különbözik.A legolcsobb 1dollaros uvegfoliat is nyugodtan negveheted, semmi kulonbseg nincs anyaghasznalatban.
nem véletlenül mondtam a nillkint, mint márkát.
nem hiszem, hogy az a párszáz forint extra, amivel drágább, hogy ilyenen kéne spórolni, pláne amikor egy százezres telefont véd vele az ember.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 7., kedd 11:19
ezzel nem értek egyet, a precizitás, a vágás minősége és maga az üveg állóképessége is különbözik.A legolcsobb 1dollaros uvegfoliat is nyugodtan negveheted, semmi kulonbseg nincs anyaghasznalatban.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 7., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. augusztus 7., kedd 8:48
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 7., kedd 6:52
HozzászólásSzerző: kistari » 2018. augusztus 6., hétfő 23:59
Szintén,2-szer is rommá zúztam a képernyőt,de a fólia alatt semmi baja se lett. Megbízható kínai márka.nillkin ,már kb a 4. sorozatot nyúzom, mind aliról van
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 6., hétfő 20:34
Meglepőd, meglepő. Van reményem még benned. De ezzel a tekintélyparancsoló címekről lemondhatsz.ziro4vr írta:Huawei-em van, az ájfon nem az én világom.Kerlon írta:fogadjunk, hogy egy kis sznob vagy és Iphone X-ed van!
Jó lenne egy 2017-es A3-as audi amúgy, de csak a szedán. Bár elvileg rohadtul kicsi, szóval legyen A4... kombiba.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 6., hétfő 20:18
Huawei-em van, az ájfon nem az én világom.Kerlon írta:fogadjunk, hogy egy kis sznob vagy és Iphone X-ed van!
Jó lenne egy 2017-es A3-as audi amúgy, de csak a szedán. Bár elvileg rohadtul kicsi, szóval legyen A4... kombiba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 6., hétfő 18:50
A legutolsó kínai 200 forintos retek mellé is csomagolnak alkholos és száraz törlőkendőt is.H.E.H.E. írta:ja még annyi, hogy nem tudom a többi ilyen tempered glass fólia hogy van dobozolva, de a nillkinhez van nedves, száraz törlőkendő és ilyen ragacsos szar is, magyarul tökéletesen fel tudod helyezni, egy darab porszem nem marad, és van hátlapi fólia is mindig a dobozban, de az csak sima karc elleni, nem üveg. sztem azt a 2-3ezer pézt megéri.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 6., hétfő 18:48
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 6., hétfő 17:29
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 6., hétfő 17:26
nillkin ,már kb a 4. sorozatot nyúzom, mind aliról van, ez azt jelenti, hogy 3szor védte meg a telefonomat, hogy rommátörjön a kijelző.p.csabi1 írta:Egy kis segítség kellene nekem.
Milyen üveg fóliát ajánlanátok telefonra?
Nézelődtem én de nem akarok valami gagyiba beleugrani.
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. augusztus 6., hétfő 17:24
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem