OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 8., hétfő 10:23

Santi írta:Valaki otthon van a jogban?

Admin vagyok egy csoportban face-n, ami egy pc-s autós játékról szól. Ebben valakit csalással vádoltak, hogy valami cheat progival megbabrálta a játékot, hogy ne fogyjon benzine a versenyen, míg azt mondja az érintett, hogy ez nem igaz és perrel fenyeget, ha nem veszem le a posztot, mert a jó hírnevének csorbítása vagy mi fene.

Nem fostam be, egyelőre ezen csak röhögök, de kajak ezt megteheti? Mert ha igen, akkor viszont nem kell a nyakamba egy per és inkább leveszek a posztot.
Elvileg megteheti.
Egy példa régebbről
http://www.origo.hu/itthon/20130410-laz ... telot.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 8., hétfő 10:19

Valaki otthon van a jogban?

Admin vagyok egy csoportban face-n, ami egy pc-s autós játékról szól. Ebben egy posztban valakit csalással vádoltak, hogy valami cheat progival megbabrálta a játékot, hogy ne fogyjon benzine a versenyen, míg azt mondja az érintett, hogy ez nem igaz és perrel fenyeget, ha nem veszem le a posztot, mert a jó hírnevének csorbítása vagy mi fene.

Nem fostam be, egyelőre ezen csak röhögök, de kajak ezt megteheti? Mert ha igen, akkor viszont nem kell a nyakamba egy per és inkább leveszem a posztot. (a posztot nem én tettem közzé, csak mint admin ki tudom törölni, és perrel fenyeget, ha nem teszem meg)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2014. szeptember 8., hétfő 10:23-kor.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 7., vasárnap 13:10

Kiderült végre,hogy ki volt valójában Hasfelmetsző Jack.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20140907- ... -jack.html

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 6., szombat 20:35

@Sonny írta: Akkor az gáz,ha én protekció nélkül kerültem be? :hmmm:
Nem, te ügyes vagy :mrgreen:

Amúgy én csak idén hallottam ezt, mert most mentek oda ismerőseim. Gondoltam ennyivel is tudok segíteni valamit a témában.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. szeptember 6., szombat 20:31

Ferencváros írta:
Remy írta:Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar-ról valakinek van bármiféle tapasztalata?

protekció. :coffee:
Az egész Nemzetvédelmin elég nagy jelentőséggel bír az ismeretség. Idén 3-4 ismerősöm is volt ott alkalmasságin (futás, súlyemelés, felülés stb.) és volt olyan, hogy kétszer annyit csinált ismerősöm, mint valami kövér srác, és alig kapott pontot, míg a kövér max pontot :lol: És mindegyikőjüknél ez volt.

Plusz ha középsuliból akarsz odamenni, ha jól tudom kell oda valami katonai alapismeretek, rendészeti ismeretek, meg ilyesmik.
Akkor az gáz,ha én protekció nélkül kerültem be? :hmmm:

Egyébként,ha van kérdésed Remy,akkor privátban is leírhatod őket és válaszolok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @Sonny 2014. szeptember 6., szombat 20:35-kor.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 6., szombat 20:19

Remy írta:Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar-ról valakinek van bármiféle tapasztalata?

protekció. :coffee:
Az egész Nemzetvédelmin elég nagy jelentőséggel bír az ismeretség. Idén 3-4 ismerősöm is volt ott alkalmasságin (futás, súlyemelés, felülés stb.) és volt olyan, hogy kétszer annyit csinált ismerősöm, mint valami kövér srác, és alig kapott pontot, míg a kövér max pontot :lol: És mindegyikőjüknél ez volt.

Plusz ha középsuliból akarsz odamenni, ha jól tudom kell oda valami katonai alapismeretek, rendészeti ismeretek, meg ilyesmik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 6., szombat 20:10

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar-ról valakinek van bármiféle tapasztalata?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. szeptember 6., szombat 19:51

No offense, de x faktorban egy gyanítom meleg fickó forró nadrágban es xavi mezben tolja :lol:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. szeptember 6., szombat 3:49

Valaki elküldené nekem pü-ben a Jennifer Lwarence képek címét? Amit a filmklubban találtam, azt nem nyitja meg. Köszi.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 5., péntek 22:27

nokia lumia 520 van vkinek?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 4., csütörtök 14:33

aztán ha elkapják is, a börötönbe legalább nem halnak éhen, nem fagynak halálra stb.
régen én is így hittem, nem értettem, miért nem hajigálják be a hajléktalanok a kirakatokat vagy lopkodnak össze-vissza, hogy bevágják őket a sittre, ahol van kaja, nem fagynak meg, van hol aludni, lehet fürdeni.
sőt, sok helyen konditerem van, könyvtár, sokan úgy jönnek ki évek múltán, hogy benn leérettségiznek, stb.

aztán egy szociális területen tevékenykedő szakembertől megkérdeztem, és azt mondta, hogy ezeknek az embereknek az éhezésnél meg pénztelenségnél is nagyobb büntetés, ha a személyi szabadságukat korlátozzák.
inkább nélkülöznek, fagyoskodnak, mint sem hogy 20 m2 legyen a mozgásterük.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 4., csütörtök 14:26

Mit szóltok ehhez?
Pihent gondolkodás, de van benne valami, piáláskor sokszor agyalunk ilyeneken. :lol:
Mondjuk a legtöbb öngyilkosság szerintem spontán történik, sokaknak nem lenne türelme arra, hogy megvárják míg hírnevük lesz, vagy a mutatványaiknak komolyabb hírértéke, nézettsége legyen.
Drogdílerek amúgy ugyanígy vannak szerintem, nincsen munkájuk/végzettségük/pénzük/otthonuk és bevállalják dupla vagy semmibe, aztán ha elkapják is, a börötönbe legalább nem halnak éhen, nem fagynak halálra stb.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. szeptember 4., csütörtök 13:23

https://www.youtube.com/watch?v=r5bAL1WKyAw#t=163 :mrgreen:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 4., csütörtök 13:21

realistahuni írta:Az ukrán Mustang Wanted Budapesten mászkált
Kicsit kapcsolódik ehhez, hogy pont a napokban fordult meg a fejemben miután megnéztem ezt, hogy mondjuk aki öngyilkos akar lenni mindenképpen, akkor elkezdhetne extrém sportolni vagy ilyen mutatványokat csinálni, ahol az életével játszik.
Neki úgyis mind1, mert ha meghal egy hibánál az neki jó, mert úgyis megakart, minket meg addig elkápráztatna és szórakoztatna. Mi mindenképpen jobban járunk, mintha csak szimplán kiugrik a 20.-ról vagy fejbelövi magát, neki meg nem oly mind1 hogy hal meg? :mrgreen:
Jó ez lehet, hogy gonosz, de még az is előfordulhat idővel úgy gondolja majd, hogy újra értelmet nyert az élete és nem is akar már öngyilkos lenni, ami viszont jó. Mit szóltok ehhez? :D

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 3., szerda 0:00

Itt egy teljes galéria, nem csak Jennifer Lawrence-ről, hanem benne van McKayla Maroney, Kate Upton, stb. Jó szórakozást :D

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 2., kedd 21:28

Istenek vagytok! Aznap reggel, amikor feltolták őket még kidobálta a google. Még munkába menet előtt csekkoltam is, de sajnos már nem találom :mrgreen: :D
ZIDANE

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. szeptember 2., kedd 21:24

KAG írta:Nem tud valaki egy linket, hogy hol találom meg Jennfier Lawrence új portfólióját ? :lol: . Akármerre keresgélek a neten csak cikkeket találok róla, hogy feltörték a telefonját, de képeket sehol :'( :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!piratebayen rákeresel, hogy #fappening :lol: hatalmas ez az elnevezés amúgy :mrgreen: láttam még fappocalypse-ot meg fapture-t is :lol:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 2., kedd 21:15

Nem tud valaki egy linket, hogy hol találom meg Jennfier Lawrence új portfólióját ? :lol: . Akármerre keresgélek a neten csak cikkeket találok róla, hogy feltörték a telefonját, de képeket sehol :'( :mrgreen:
ZIDANE

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2014. szeptember 2., kedd 19:19

Három éves gyerkőc, második nap az oviban. A buzi szóval gazdagodott...iszonyat, hogy miket hallok az udvarról is.
Egy mentsége van a fiamnak, hogy a Barca mellé tette a jelzőt a "szokásos" büdös helyett :mrgreen:
jót mosolyogtam, imádom. :mrgreen:
ilyen neveltetést minden kisgyereknek :D
92:48

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 2., kedd 19:15

Az ukrán Mustang Wanted Budapesten mászkált
Egyrészt rohadt látványos amit csinál, másrészt annyira nem jó érzés . még ha kicsinyesség is - hogy a mentő meg a tűzoltó azért rohangál, mert egy ember szórakoztatja magát.

Vissza: