OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: OFF

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. szeptember 2., kedd 18:23

realistahuni írta:Az ukrán Mustang Wanted Budapesten mászkált

Megnéztem a többi videóit is, hát nem ember a pali. Bármikor hibázik is bármilyen apró hiba legyen, vége. Nem éppen fgy az biztos. :lol:
A szabad mászás /? :hmmm: / stílusban nálam Alain Robert a favorit .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 2., kedd 18:08

Az ukrán Mustang Wanted Budapesten mászkált

Megnéztem a többi videóit is, hát nem ember a pali. Bármikor hibázik is bármilyen apró hiba legyen, vége. Nem éppen fgy az biztos. :lol:
hogy a Barca mellé tette a jelzőt a "szokásos" büdös helyett :mrgreen:
Szerintem azt is az oviban hallhatta, elképesztő mi mehet ott.

oh wait :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 2., kedd 18:03

Három éves gyerkőc, második nap az oviban. A buzi szóval gazdagodott...iszonyat, hogy miket hallok az udvarról is.
Egy mentsége van a fiamnak, hogy a Barca mellé tette a jelzőt a "szokásos" büdös helyett :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. szeptember 2., kedd 14:43

Szabó Balázsról, a vers-spam indítójáról bővebben

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 2., kedd 13:50

nem közvetlen ismerősökkel történt, így nem tudom a teljes sztorit, meg hát sok az urban legend erre vidéken. :mrgreen:
viszont amúgy is szeretett tütükélni (nem, nem tibi atya volt :mrgreen: ) és tudtommal már nincs is ezen a környéken.

lehet rosszul látom egyébként, de egyre nagyobb divat ez a leszarom stílus az országban.
nem megyek el, elfelejtem, nem szólok, nem veszem fel a telót, kések, stb.
persze az is lehet, hogy régen is így volt, csak gyerekként még nem tűnt fel annyira.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. szeptember 2., kedd 13:47

Jók ezek a sztorik, Misztik is megemlített, sajna még nincs kész az erõmûvem, telóról pedik körülményes sztorizni. :mrgreen: Nekem a bakancsos jobban tetszett, ej, ha ez nálunk történik, és édesanyám veszi észre elõször... :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. szeptember 2., kedd 13:30

'shutterisland írta: de erről jut eszembe, itt olyasmi volt tavaly, hogy a pap elfelejtette a temetést, és mikor már kezdte a gyásznép unni a várakozást és a telefont sem vette fel, páran az elhunyt családtagjai közül kocsiba ültek, és elmentek hozzá.
kopogásra nem jött ki, de látszott, hogy otthon van, ezért a nyitott ajtón bementek, a pap meg alsógatyában ült a fotelben és nézte a meccset.
az mi már.
hát a meccs az meccs :mrgreen: amúgy ez tényleg durva. és utána mi volt?
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 2., kedd 12:59

dannen írta:ez a digi egy rohadt tróger szemét társaság. már vagy 2 hete szarakodik a netem, elegem lett, hibabejelentés náluk és szerelő kérés. fel is hívott a szerelő tegnap, hogy mikor jó nekem. ma reggel 9 órát beszéltünk meg, emiatt vettem ki szabadnapot. 12 óra 40 perc van és még mindig nem jött. hívtam a digit 10 után (mert persze a szerelőt nem lehet hiszen magánszámról keresett tegnap, hogy egyeztessünk) hogy mi a helyzet, azt mondta a manus, hogy várjak biztos valami csúszás van. délben már elég ideges lettem, megint felhívtam, hogy most azonnal értekezzen a szerelővel, mert 3 órája várok rá. és akkor jön a duma... nekik nincs közvetlen kapcsolatuk a szerelővel, nem tudják a számát se , annyit tehet, hogy küld egy megjegyzést a hibabejelentéshez, amit remélhetőleg egy óra múlva meg is néznek és kiderítik mi történik :lol: na itt borult a bili nálam, komolyan mi ez, hogy még azt se tudják mi van a szerelőjükkel? még nem is az, hogy nem jön pontosan, mert mindenkinek közbe jöhet valamit, de hogy nem tud rám csörögni, hogy figyelj már haver ne haragudj vonzóbb volt a sarki kocsma majd később megyek?! arról meg ne is beszéljünk, hogy a digisek gyakorlatilag SEMMIT nem tudtak segíteni és most elbaszhatom erre az egész napom, ha egyáltalán jön ma. ők adnak szar netet két hete és annyit nem tud mondani, hogy hol van a szerelője vagy mit csinál épp, GG :ike: de csak érjen ide, ki nem engedem amíg meg nem csinálja ezt a fost. jó érzés volt leírni :mrgreen:
a digisek közt elég sok a leszarom figura.
minket 2 perc alatt lerázott az egyik, hogy miért nem lehet tányért rakni a ház bármely pontjára (árnyékolás,fák,rossz fele néz,stb) és mivel itt nincs kábeles, ezért nem lehet digink.
aztán pár hét múlva a szomszéd beköttette, gyakorlatilag ugyanazon kondíciók mellett, és áthívtuk a szerelőt (egy másik fazon volt), mondta, hogy persze, semmi akadálya nem lenne.
az más kérdés, hogy várnunk kell még, hogy a helyi kábelszolgáltatóval valami hűségidő lejárjon, és majd csak ősszel tudjuk bekötni elvileg, de maga az elv, hogy az egyik lerázott gyorsan, hogy ne kelljen dolgoznia, vagy nem tudom. :lol:
arról a tirpákról inkább nem is beszélek, aki keresztanyáméknál jött valamit állítgatni a beltéri egységben, és végig csasztatott bakancsban az egész házon, úgy, hogy MEGKÉRDEZTE mikor jött be, hogy a cipőt hol teheti le. :lol:

de erről jut eszembe, itt olyasmi volt tavaly, hogy a pap elfelejtette a temetést, és mikor már kezdte a gyásznép unni a várakozást és a telefont sem vette fel, páran az elhunyt családtagjai közül kocsiba ültek, és elmentek hozzá.
kopogásra nem jött ki, de látszott, hogy otthon van, ezért a nyitott ajtón bementek, a pap meg alsógatyában ült a fotelben és nézte a meccset.
az mi már.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. szeptember 2., kedd 12:55

T-home sem jobb... Költözés előtt bejelentettük, hogy majd mikor kellene bekötni új helyen a netet. Kijött a szerelő egy hetes csúszással, közölte, hogy ezt ő nem tudja megcsinálni, mert legalább három óra lenne, ehhez egy szerelő páros kell. Jófejnek is tűnt, mert mondta, hogy szól nekik és a héten kijönnek még. Aztán 1 hét múlva telefonáltunk, hogy mi van, mondta a telefonos kiscsaj, hogy hát nem vagyunk bejegyezve, most felír. Pár napra rá megint egy szerelő jött, aki ugyanazt közölte, hogy ehhez szerelő páros kell. Kissé idegesen elmondtam neki, hogy lassan 2 hete ugyanezt mondta a kollégája. Szerencsére ő már intézkedett és 2 nap múlva jött 2 szerelő és ők meg tudták csinálni. Komolyan vicc, amit csinálnak. Ja és mondta az egyik szerelő, hogy hát a T-homenak benne van a szerződésében, hogy ilyen esetben 30 napon belül kell intézkedniük. Majdnem ki is használták ezt :vivo:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. szeptember 2., kedd 12:47

Mintha lordgabit olvastam volna. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. szeptember 1., hétfő 18:27

Pipita írta:
Závada Petit idézget (mily meglepő), mert az most raj.
Vagy mert Závada Peti jó. :) Én mondjuk S. Márk, pesti lakost fogom idézni, remélem ettől nem válok buta tinilánnyá. :mrgreen:
én is beszereztem már régen Újonc kötetét, csak ajánlani tudom, nekem tetszett és jó volt könyvben visszalátni 1-1 szöveget a zenéjükből, hogy így is megállják ezek a szövegek a helyüket.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. szeptember 1., hétfő 18:24

Závada Petit idézget (mily meglepő), mert az most raj.
Vagy mert Závada Peti jó. :) Én mondjuk S. Márk, pesti lakost fogom idézni, remélem ettől nem válok buta tinilánnyá. :mrgreen:
Én mindig is bírtam pl Adyt, József Attilát, Petőfit, őket zseninek tartom
Én Petőfit nem igazán, bár lehet ezzel a véleménnyel egyedül vagyok. Sosem szerettem.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 1., hétfő 14:48

Géci írta:Kicsi gyerek korom óta utáltam az irodalmat. Ez egy velem született számomra megmagyarázhatatlan dolog... Angolt jobban szerettem mint a nyelvtant, és imádtam a törit, de valahogy az irodalom sose érdekelt... De a facebook se nagyon :mrgreen: :lol:
Én mindig is bírtam pl Adyt, József Attilát, Petőfit, őket zseninek tartom, de amikor anno valami fatális tévedésből elmentem emelt magyarra (fakultáció) gimiben, na ott már voltak gondjaim, mikor minden kis trottyos sorba bele lett magyarázva az élet igazsága ilyen harmadvonalas költőktől. Aztán persze én lettem az eretnek, hogy meg mertem kérdőjelezni a tanárt. Szerencsére már régen volt az agyam meg elittam úgyhogy nincs baj :lol:
Nem illik.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 1., hétfő 14:40

Sentry, félre ne érts, én elolvastam Závada első kötetét, tetszett is, de azért az kicsit erős, hogy a kiscsajok kijelentik, hogy kedvenc költőjük, miközben 1 versét ismerik csak...

Más: Az adidas weblapján van egy interaktív részleg, ami a predatorhoz kapcsolódik, baromira eltalálták a németek. A marketinges csapatnak jár egy külön pacsi :) :salute: LINK

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 1., hétfő 14:38

Kicsi gyerek korom óta utáltam az irodalmat. Ez egy velem született számomra megmagyarázhatatlan dolog... Angolt jobban szerettem mint a nyelvtant, és imádtam a törit, de valahogy az irodalom sose érdekelt... De a facebook se nagyon :mrgreen: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 1., hétfő 14:12

sentry írta:Nálam meg az veri ki a biztosítékot, hogy folyamatosan fikázva van minden.

Ezen a fórumon, és úgy általában az életben is, annyira kib_szott szánalmasan negatívak az emberek, hogy az valami elképesztő. :roll: Akinek nem inge...
Én kérek elnézést hogy megosztottam a véleményem..

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. szeptember 1., hétfő 13:52

Nálam meg az veri ki a biztosítékot, hogy folyamatosan fikázva van minden.

Azért vannak dolgok amik a konzumidiotizmus, vagy divat ellenére akkor is hatásos vagy van haszna, még ha minimálisan is.
Ez a verses pont ilyen. A full amatőr, buta, olvastlan emberekhez is eljutnak a versek, és ha csak minden másodikat olvassa el, legalább hall róluk. Legalább megismerik olyan kiváló kortárs költőket mint Závada Péter. Tessék már itt is volt valaki, aki nem ismerte, és most már ismeri. Lehet elolvas egy verset Tőle, és megtetszik Neki.

Iszonyat fontos az irodalom, a költészet, mert több lesz tőle az ember, nem kicsit, nagyon. Mondom ezt mérnökként.
Szóval nem értelem azokat az embereket, akik megint ezt a kiváló kezdeményezést lehúzza. Kit érdekel ki hány verset olvas, sokan itt meg úgy fintorognak mintha bölcsészek lennének, vagy minden napközben irodalomestekre, felolvasó estekre járnának.

Ennek csak pozitív hatása van, és lehet hogy csak 1000 emberből 1 fog majd rendszeresen verset olvasni, de már akkor is megérte.

Ezen a fórumon, és úgy általában az életben is, annyira kib_szott szánalmasan negatívak az emberek, hogy az valami elképesztő. :roll: Akinek nem inge....

Én pl Said versének köszönhetem azt, amit a sz_ros magyar oktatás megutáltatott velem, azt Ő újra megszerettette. Az irodalmat. Said, Süveg Márk. Értitek? Ennyi elég egy áttöréshez, hogy leomoljanak a falak, és megnyíljon egy új világ. Ti meg ezt hipszterkedően, azt mondjátok, jaj mi ez már....meg megy a fikázás... :agree:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 1., hétfő 13:29

Egy ùjjabb face faszság, és engem majd megint kihívnak. Én meg megint la fogom kaksizni. :lol: Pláne ezt a témát... Tegnap meccs után még a régi beer chalengeet meg csináltam volna :mrgreen:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:43

Zavada Peti aka Ujonc az AKPH-bol :)

Ne is mond,en is Bustat meg ilyeneket varok. Bar lehet trollkodnek egy "Retetete ratatata" szoveggel. :D
Amugy nem is tudom hogy en mit valasztanek...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 1., hétfő 12:38

Ez
"And my heart will leave you never."

Vissza: