Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sámat

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: sámat » 2015. május 9., szombat 23:37

csababarca írta:Suárez meg lehet jó befejező, nálunk nem az, lásd BM elleni meccs...meg úgy kompletten a barcás pályafutása eddig nem erről árulkodik. De ő is top 10 a posztján mondjuk, szerintem ezt se vitatják sokan.
Én kíváncsi vagyok arra a másik 9 centerre, aki megközelíti vagy egy szinten van Suarezzel.
Sajnos erről Barcelonában leszokott, de a fickó a régi iskola centere, aki megkapja a zsugát és csak a kaput látja. Nagyon jó indulattal tudok pár hasonló kvalitású centert mondani: Lewa, RvP, Ibra, mostanában CR.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 23:12

Tök felesleges amúgy erről beszélni, alkotói szabira megy ahol feltalálja a focit. Újra. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 23:11

lesliejr írta:
R.M.C.F írta:Miből? Szerintem pep tud bármit is másképpen?
Játékosként is intelligens volt, jól látott a pályán, Cruyff mindig mondta, hogy a meghosszabbított jobbkeze. Ebből kiindulva nem hülye ember, sikerei is voltak, csak szerelmes a Barca játékába.
Meglátjuk. Nagyon kíváncsi lennék mit tudna egy Angol csapattal. Ha ott is kikezdik, akkor sorry, neked/nektek volt igazatok.

Egy edzőnél NEM SZÁMíT milyen volt labdarúgóként.Semmilyen kimutatható arányosság sincsen az okos focista és az okos edző között a labdarúgás világában.....Ha marad a stilusa edzőként,az pusztán a véletlen műve,ha intelligencia terén több volt benne mint a többiben az oké,fontos,de mivel 100%osan más felkészültség,tudás,emberi érték kell egy jó edzőnek,igy az amilyen focistaként volt,nem számit.

Ellenben ez egy hihető dolog.....és sokan ezt igy is látják. Nem megyek messze nálunk schuster.....azért igazolták le,mert LENYILATKOZTÁK,mert focistaként a szép focit mutatta be.......le is igazolták. Azt még véletlenül sem nézték meg,hogy a getaféval 38 meccsen 38 gólt szerzett,és kizárólag echte kontra focit játszatott. Semmi mást.
Nesze neked. :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 23:09

dannen írta:
tucsoki írta:elenleg pedig ismét egy olyan klubhoz tart, ahol a némi vérfrissítéssel (és feneketlen pénztárcával...) jó csapatot lehet kovácsolni, csak azt egy Getafe-szintű edző nem tudta véghez vinni.
angliában lenne neki kihívás bőven, lehet, hogy pénze lenne a citynél, de ott egy teljesen új csapatot kell építeni gyakorlatilag. nagyon kíváncsi lennék, akarom :mrgreen:
Azért az túlzás, a csapat magja adott, van pár játékos akire nincs szükség, őket el kell küldeni, foltozni a réseket

Hozzátenném még, hogy az egész City alulteljesített idén, pl. Kompany-nak ennyire csúfos szezonja nem tudom mikor volt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 9., szombat 23:07

lesliejr írta:
Játékosként is intelligens volt, jól látott a pályán, Cruyff mindig mondta, hogy a meghosszabbított jobbkeze. Ebből kiindulva nem hülye ember, sikerei is voltak, csak szerelmes a Barca játékába.
Meglátjuk. Nagyon kíváncsi lennék mit tudna egy Angol csapattal. Ha ott is kikezdik, akkor sorry, neked/nektek volt igazatok.
Nemár.Most várjunk még 1-2 évet hogy végre igazunk legyen? :D

Angliában,a futóbolondok hazájában pofozógéppé válhat a City egy tiki-takával,hát ott a csapatok 70%a kontrákból létezik.

De kétlem,hogy oda menne,fél Mourinhotol mint a tűztől.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 23:04

Guardiola - aki forradalmasította, reformálta a futballt :lol: -, pályafutása során eddig 2 olyan csapatnál edzősködött, ahol a játékoskeret, gazdasági helyzet, és minden más a nagyon szűk elithez tartozik. Arról nem beszélve, hogy a szerencsés épp kifogott egy Xavi-Iniesta-Messi triót, de ezt inkább nem is feszegetem. Jelenleg pedig ismét egy olyan klubhoz tart, ahol némi vérfrissítéssel (és feneketlen pénztárcával...) jó csapatot lehet kovácsolni, csak azt egy Getafe-szintű edző nem tudta véghez vinni.

Ha igaz, akkor sok sikert neki a City-nél, de én nagyon-nagyon szurkolok annak, hogy egyszer csak fele annyit elérjen szerényebb csapatoknál mint a sokat köpködött Mourinho.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 9., szombat 23:02

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 9., szombat 23:01

R.M.C.F írta:
Ha nem enged belőle,
Miből? Szerintem pep tud bármit is másképpen? :hmmm:
44 évesen már késő tanulni új dolgokat?
Lehet igen, nem tudom, de azért még változhat.
Azért nem egy hülye, biztos tudna mást is játszatni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 22:57

Ha nem enged belőle,
Miből? Szerintem pep tud bármit is másképpen? :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 9., szombat 22:53

Hát ha Pep Angliába is elviszi a fociját, akkor ott lesznek érdekes dolgok. Ha nem enged belőle, akkor neki spanyolban a helye, de ott meg csak mi jöhetünk szóba. Makacs ember, az a legnagyobb baja. Nálunk is voltak hülyeségei, amitől a falat kapartuk, de jöttek az eredmények, így nem szólt be senki. Nem azt mondom, hogy edzőgéniusz, sosem állítottam, de azért nem is olyan kutyaütő, ahogy próbálják páran beállítani. Azért olyan eredményeket amiket elért, csak úgy nem lehet mert van egy ó csapatod. 1 évre kijöhet a lépés, de 4 évig nem. Más kérdés, hogy ha nálunk elnökváltás lesz még az is lehet, hogy a Barca padja üres lesz. Ilyen játék mellett nem is értem, hogy vetődhet fel LE menesztése. Bár ha Laporta nyer, ő a múltba szerelmes, megpróbálja ugyanazt csinálni. Vicces helyzet, kora tavasszal azt mondtam, már nyertünk idén, mert elnökválasztások lesznek, de most ha Bartomeu-t leszavazzák, aki amúgy nem odavaló, akkor a feje tetejére állhat minden. Ebből most már rosszul is kijöhetünk. Bár ahogy olvastam legutóbb, Laporta ha indul esélyes, mögötte Bartomeu a második. :lol:

...azért elképzelem az angol szurkolókat, akik egy bedobásnak vagy ütközésnek is úgy örülnek mint egy gólnak, mikor meglátják Pep passzolgatós fociját...lehet, hogy 2 hónap után úgy elverik a parkolóban, hogy hazáig futni fog... :)

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 9., szombat 22:45

MesQueUnClub írta:
Matyi írta:Azt is odaírta, hogy minőségi játékosokkal van tele...

Csak mert ellenünk lehetett olyanokat olvasni, hogy milyen gyengék a City játékosai... :)
Én is olvastam a véleményeket, ők nem az egyéni teljesítményeket szólták meg, hanem hogy csapatként 1 kalap lópikula.. mert hiába a pénz ha a csapat életkora is lassan átlag 30.. összevásárolták a neveket, de csapatként BL porondon nullák, a többi PL csapattal egyetemben.
De ha csapatként gyengék, és esetleg Peppel jók lennének, csak elért valamit. :)

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 9., szombat 22:42

Csak mert ellenünk lehetett olyanokat olvasni, hogy milyen gyengék a City játékosai... :)
Én is olvastam a véleményeket, ők nem az egyéni teljesítményeket szólták meg, hanem hogy csapatként 1 kalap lópikula.. mert hiába a pénz ha a csapat életkora is lassan átlag 30.. összevásárolták a neveket, de csapatként BL porondon nullák, a többi PL csapattal egyetemben.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:40

És ezt tőle olvastad?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 9., szombat 22:40

Azt is odaírta, hogy minőségi játékosokkal van tele...

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 9., szombat 22:39

sebydani írta:
Matyi írta: Eddig még a City is gyenge csapat volt.
Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is
Nagyon nehéz megérteni amit írt a kolléga ugye? Mert a Citynél bizony szerények a kilátások és a körülmények, bezzeg a Milannál fenékig tejfel minden :lol:
Majd Mr.Bee karöltve Inzaghival mutatják a fukkot. :D :D :D jól megveszik majd Casillas-t esetleg, Torrest.. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 9., szombat 22:38

tucsoki írta:
MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó :mrgreen:
Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.

Minek menne a Milanhoz beégni? Oda mehetne Ancelotti,Mourinho,Capello együtt, akkor is kilátástalan maradna a helyzet.
Egy Mourinho se fog elmenni Newcastle edzőnek,hülye lenne. Vagy Ancelotti se fog utánatok a Fiorentina edzője lenni. Nem ostobák ezek, van eszük,látják a csapatok helyzeteit, oda mennek, ahol vannak bizonyos feltételek.
Amíg megfizetik ezek a klubok, addig oda fog menni Pep is,nem a középszerhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015. május 9., szombat 22:39-kor.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:37

Matyi írta: Eddig még a City is gyenge csapat volt.
Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is
Nagyon nehéz megérteni amit írt a kolléga ugye? Mert a Citynél bizony szerények a kilátások és a körülmények, bezzeg a Milannál fenékig tejfel minden :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 22:35

Eddig még a City is gyenge csapat volt.
Olvasd végig amit írt, értelmezd, aztán szólj hozzá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. május 9., szombat 22:35

tucsoki írta:
MesQueUnClub írta:Süllyed a hajó :mrgreen:
Nem értem hogy ekkora edzőzseni miért nem bizonyítja be egy szerényebb kilátásokkal rendelkező klubnál is (pl. ott van a Milan...), hogy nem csak pénzzel és minőségi játékosokkal tud felmutatni eredményeket.
Eddig még a City is gyenge csapat volt.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:35

Mert nem az. A Bayernnél megbukott, a Citynél meg mégjobban kijön majd, hogy honnan jönnek az ő eredményei. Jesús Navas lesz a jhv, Clichy meg a tkp :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. május 9., szombat 22:35-kor.

Vissza: