Az nekem is feltunt, h jol passzol, jol helyezkedik es olvassa a jatekot. Fizikalisan, hat nalunk nem fognak Kantek teremni. Minden vmire valocska vkp hasonlo fizikumu mint Vida, Nagy Adam, Varga v Patkai. En egyutt jatszatnam Vidat es Nagy Adit egy Sallaival elottuk, szerintem egyutt stabilabb lehetne a kp. Kleini helyett siman jatszatnam.istimester írta:Közvetlenül a védelem előtt játszik. Jó lábbal, átlagon felüli a passzkészsége a ligában hasonló poszton játszó játékosokhoz képest. Lehetne fizikálisabb és a Slovan elleni meccseken úgy érzem kijött, hogy az MB1-ből jött (a szlovák bajnokság technikailag gyengébb, de erőszakosabb). Ha kicsit ütemesebbé tud válni egy jobb bajnokság is lehet a karrierjében.numberone1 írta: . Vida Materol par szot, ha neztek rendszeresen DAC meccseket. Lattam egyszer egy DAC meccsen es par U-21-ben, es szerintem eleg jo kis vkp. Velemenyetek rola?
Mennyei futball
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Mennyei futball
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Közvetlenül a védelem előtt játszik. Jó lábbal, átlagon felüli a passzkészsége a ligában hasonló poszton játszó játékosokhoz képest. Lehetne fizikálisabb és a Slovan elleni meccseken úgy érzem kijött, hogy az MB1-ből jött (a szlovák bajnokság technikailag gyengébb, de erőszakosabb). Ha kicsit ütemesebbé tud válni egy jobb bajnokság is lehet a karrierjében.numberone1 írta: . Vida Materol par szot, ha neztek rendszeresen DAC meccseket. Lattam egyszer egy DAC meccsen es par U-21-ben, es szerintem eleg jo kis vkp. Velemenyetek rola?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egy kerdes hozzatok, mint felvideki magyarokhoz. Vida Materol par szot, ha neztek rendszeresen DAC meccseket. Lattam egyszer egy DAC meccsen es par U-21-ben, es szerintem eleg jo kis vkp. Velemenyetek rola?istimester írta: Ave Rossi
Ideiglenes csoportelsőség.
Tudom-tudom, ez is Pinyőt igazolja.
Ja és a kaszinós Gyurit
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ave Rossi
Ja és a kaszinós Gyurit
Ja és a kaszinós Gyurit
Igen, várjunk vele. Ez lenne a normális hozzáállás ahelyett, hogy eladjuk leendő top ligás játékosnak és már most jobbnak a válogatott többi tagjánál.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Várjunk már vele. Bár tudom, hogy neked fantasztikus a szemed, és egy videó alapján meg tudsz ítélni bárkit.wxyz írta: Szokásos semmi.
Egyszer kiharcolt egy szabadot, azon kívül visszapasszok, elvétve próbálkozások előre, gyengén, sikertelenül. Lassú és körülményes még ezek ellen is.
Szar volt, de ez szerintem leginkább annak volt köszönhető, hogy nagyon idegenül mozgott. Ennél csak jobb lesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Szokásos semmi.
Egyszer kiharcolt egy szabadot, azon kívül visszapasszok, elvétve próbálkozások előre, gyengén, sikertelenül. Lassú és körülményes még ezek ellen is.
-
Szoboszlai hogy játszott?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Korhut édes istenem te merre mozogsz
Holman mint ló a lónak
Holman mint ló a lónak
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Lehet tényleg Orbán menti meg a magyar focit.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Sose hittem volna, hogy Magyarországon fogok tudni egy Orbánt szeretni...
Som i Serem!
6oat
6oat
- sebydani
Magyarország: Gulácsi – Lovrencsics, Baráth, Willi Orbán, Korhut – Nagy Ádám – Dzsudzsák, Kleinheisler, Szoboszlai, Nagy Dominik – Szalai
A horvátok 2-1-megverték Walest közben.
A horvátok 2-1-megverték Walest közben.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A stadion avatás rohadtul érdekelne, de egy favágó uruguayi meccs.... pff
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
Vicc, hogy sose tudom mikor kezdik árulni a jegyeket, és elfogy mire észbe kapok, ha meg véletlen tudom, akkor meg nem akarok annyit kiadni egy olyan meccsért.Pipita írta: Átérzem, kb az 5. meccsről maradok le az elmúlt pár hónapban.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
afrikából, dél-ázsiából, indiából, pakisztánból, kamerunból, tanzániából (...) CIGÁNYOK érkeznek az alföldre.
na, ne tegyetek már toroczkai videókat a magyar futball topikba légyszi, hányingerem lesz.
Arról van infó hogy mikortól lehet jegyet venni az Uruguay elleni meccsre, és mennyibe fog kerülni?
na, ne tegyetek már toroczkai videókat a magyar futball topikba légyszi, hányingerem lesz.
Arról van infó hogy mikortól lehet jegyet venni az Uruguay elleni meccsre, és mennyibe fog kerülni?
Átérzem, kb az 5. meccsről maradok le az elmúlt pár hónapban.Talán most már a jegyértékesítésről se maradok, ahogy szoktam.
- Dupla D
Reménykedtem a brazilokban, de ez se rossz.
Talán most már a jegyértékesítésről se maradok, ahogy szoktam.
Talán most már a jegyértékesítésről se maradok, ahogy szoktam.
- sebydani
TeltházA világ egyik legnagyobb futballhagyományaival rendelkező országának csapatát, Uruguayt látja vendégül november 15-én a magyar férfi labdarúgó-válogatott. A találkozó történelmi: az új Puskás Arénában, a 2020-as Eb egyik helyszínén fogadjuk a kétszeres világbajnokot! Ezen a találkozón vesz búcsút a szurkolóktól a 2018-ban visszavonult Gera Zoltán, aki júliustól átveszi az U21-es válogatott irányítását.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
De legalább nincsenek migránsok!mentamas írta: Viktor Orban: Football & 'Tax Secrets' in Hungary:
https://youtu.be/jk5XSKZAN7Y
Oh wait
https://www.youtube.com/watch?v=n1NMd6NGdqs&t=8s
Bocsi az offért.
Viktor Orban: Football & 'Tax Secrets' in Hungary:
- Süti
Van pár afrikai srác, az ügyvezető volt kint "toborozni"... Nem tudom milyen megfontolásból, de piti simlis arc, nem jósolok neki sok jövőt, csak a mostani tulajt is ő hozta, aztán elnéz neki mindent.
De talán ha 5-6 ilyen igazolásról beszélünk.
Sopronban most az SC-t akarják a 0-ból húzni, azért kellett a másiknak bukni. Szeged meg jön is vissza egyből.
De talán ha 5-6 ilyen igazolásról beszélünk.
Sopronban most az SC-t akarják a 0-ból húzni, azért kellett a másiknak bukni. Szeged meg jön is vissza egyből.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.