Nem akarok az Aliról vásárolni ez itt a gond.fiore írta:Nekem eddig bármelyik aliexpresses 1 dollár alatti jól funkcionált. Egyszerű felrakni és utána hónapokig jó, ha nem töröd be.
Amúgy ez a Full Cover vagy csak a sima üveg fólia a jobb?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 6., hétfő 17:07
Nem akarok az Aliról vásárolni ez itt a gond.fiore írta:Nekem eddig bármelyik aliexpresses 1 dollár alatti jól funkcionált. Egyszerű felrakni és utána hónapokig jó, ha nem töröd be.
HozzászólásSzerző: fiore » 2018. augusztus 6., hétfő 16:58
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 6., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 6., hétfő 11:23
erre gondolsz?Kerlon írta:fogadjunk, hogy egy kis sznob vagy és Iphone X-ed van!
Jó lenne egy 2017-es A3-as audi amúgy, de csak a szedán. Bár elvileg rohadtul kicsi, szóval legyen A4... kombiba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 6., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 6., hétfő 9:49
Először azt hittem az offban vagyunk és autóról beszélsz.Kerlon írta:Nekem 2017-es A3-asom van és semmi baj nincs vele. Mondjuk jelenleg már nem venném meg, mert 1-2 év múlva már sanszosan kevés lesz benne a RAM és zavaró dolgokat tudna produkálni.kierkegaard írta:https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c ... 346607116/
Ebben még memoria is van, aranylag még hasznaveheto aksi, jo kamera.
4.6 kijelzo.
Samsung a3 nem valami jo. Van vele tapasztalat csaladi reszrol, le is lett valtva hamar.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 6., hétfő 9:36
Nekem 2017-es A3-asom van és semmi baj nincs vele. Mondjuk jelenleg már nem venném meg, mert 1-2 év múlva már sanszosan kevés lesz benne a RAM és zavaró dolgokat tudna produkálni.kierkegaard írta:https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c ... 346607116/
Ebben még memoria is van, aranylag még hasznaveheto aksi, jo kamera.
4.6 kijelzo.
Samsung a3 nem valami jo. Van vele tapasztalat csaladi reszrol, le is lett valtva hamar.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 6., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2018. augusztus 6., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 6., hétfő 8:01
Muteromnak kellene kisebb, tepsi nem játszik, de ahogy látom én is bajban leszek, ha egyszer arra kerül a sor... azért köszi, akkor SE lesz.Kerlon írta:Megszűnt létezni. Lassan 4,7-5,2 se lesz. A legkisebb használható telók az Iphoneok, Samsung A3 (de ez már kicsit kompromisszumos), Sony XZ2 compact. És itt kezdődik a tepsi őrület. Esetleg régebbi modellek között még van egy-két kisebb 5,1-es telefon, pl S7, P10.Realista24 írta:4 col körüli okos telo tippek? SE méretet keresek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 6., hétfő 7:00
Megszűnt létezni. Lassan 4,7-5,2 se lesz. A legkisebb használható telók az Iphoneok, Samsung A3 (de ez már kicsit kompromisszumos), Sony XZ2 compact. És itt kezdődik a tepsi őrület. Esetleg régebbi modellek között még van egy-két kisebb 5,1-es telefon, pl S7, P10.Realista24 írta:4 col körüli okos telo tippek? SE méretet keresek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 6., hétfő 6:06
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 31., kedd 22:00
Én másfél hónapja vettem egyet az emeletre. Gree a márkaneve, az egyik legjobb benne.rashidm írta:Valaki otthon van mobil klíma terén? Érdemes egyáltalán venni, vagy maradhat az R2D2 oszlopventilátor?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. július 31., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. július 28., szombat 22:52
De jó! Gratulálok hozzá! Nem tudom hogyan lehet ilyen olcsó, de valami fantasztikus áron vetted!eReMA írta:Ezt a témát még én hoztam fel, és Steve ajánlotta a Bose Soundlink Mini 2-t. Jelentem, bár autóztam érte össz. 200km-t, de igen szerencsés üzletet sikerült kalap alá hozni a Jófogásról. Egy volt hivatásos katona bácsi(!!!) 2 kifogástalan állapotú és működésű, eredeti Soundlink Mini 2-t adott el össz.(!) 12.000.ft(!)-ért. Darabját 6-ért. Képtelen voltam kihagyni.
Na de a kérdés: a Bose weblapon regeltem a szériaszámaikat, frissítettem a legújabb szoftvereiket.
Hibátlanul működnek, de én IOS-el használom, ami során szépen tudom egyszerre csatlakoztatni az eszközöket bluetoothon. Viszont egyszerre a kettőt megszólaltatni (a neten talált androidos videókkal szemben) nem sikerült.
Van valakinek ötlete, vagy létezik olyan app, amivel ez megoldható lehet? Bár valószínűleg ritkán használnám párban, mert mivel kapcsolhatók, így valszeg az egyik az emeleten, a másik a földszinten lesz, de azért kíváncsi lennék, hogy van-e megoldás.
Ja, Steve! Mégegyszer köszönöm a tanácsot. Én annyit írok, hogy számomra megdöbbentően szépen szól. Sosem hittem volna, pláne a méreteikből kiindulva.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. július 28., szombat 20:37
Ezt a témát még én hoztam fel, és Steve ajánlotta a Bose Soundlink Mini 2-t. Jelentem, bár autóztam érte össz. 200km-t, de igen szerencsés üzletet sikerült kalap alá hozni a Jófogásról. Egy volt hivatásos katona bácsi(!!!) 2 kifogástalan állapotú és működésű, eredeti Soundlink Mini 2-t adott el össz.(!) 12.000.ft(!)-ért. Darabját 6-ért. Képtelen voltam kihagyni.Steve írta:Ennyiért szép hogy jól szólTottinho írta:Viszont amit rendszeresen használok és minden alkalommal megkönnyezem a hangját és komolyan életem legjobb vására volt az a Bose Soundlink Mini 2-m..
Valami fantasztikus hangja van. Komolyan annyit kapsz a pénzedért egy ilyen pici kivitelben, hogy az valami döbbenet.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 21., szombat 14:46
Hát talán 15e. Ha ennyiért nincs normális akkor maradok a vezetekesnel.Kerlon írta:Szerintem írjál árat, amit rászánnál, mert ez így elég tág határokon belül mozog.Babinho írta:Vezeték nélküli fülhallgató zenehallgatáshoz is, jó ár-érték arányban?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 21., szombat 14:37
Szerintem írjál árat, amit rászánnál, mert ez így elég tág határokon belül mozog.Babinho írta:Vezeték nélküli fülhallgató zenehallgatáshoz is, jó ár-érték arányban?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. július 21., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. július 11., szerda 20:56
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem