Fogalmam sincs, hogy milyen tarskereso oldalak leteznek
Persze perszeKivancsisagbol regisztraltam is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 9., kedd 10:01
Fogalmam sincs, hogy milyen tarskereso oldalak leteznek
Persze perszeKivancsisagbol regisztraltam is
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 9., kedd 9:59
Latom egy "kicsit" tulporogtel ezen a van diploma nincs diploma teman.Géci írta:Nekem a diszkrimináció szùrja a szemem, ami ezt az egészet övezi.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 8., hétfő 23:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 8., hétfő 23:48
nő bazd meg, mind veszélyes'shutterisland írta:ő a másik véglet, túlságosan átlátja a dolgokat és logikusan gondolkozik.
néha az is veszélyes.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 8., hétfő 23:45
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. szeptember 8., hétfő 23:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 8., hétfő 23:35
Persze'shutterisland írta:ő a másik véglet, túlságosan átlátja a dolgokat és logikusan gondolkozik.
néha az is veszélyes.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 8., hétfő 23:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 8., hétfő 23:29
Remélem a csajod is regelve van'shutterisland írta:én egyébként mindig is csíptem a butácskább, egyszerűbb csajokat.
egyrészt azoknak nem kellett soha magyarázkodni, másrészt pedig azért mindig jó érzés okosabbnak lenni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 8., hétfő 23:26
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 8., hétfő 23:13
imádom ha egy nő okos és nem nyávog minden szarért, de ez nem feltétlen függ össze a diplomávalÉn agyfaszt kapok egy akármilyen gyönyörű nőtől, ha képtelen normálisan beszélni, ha nincs humora (ami szerintem szintén komolyan függ az intelligenciától).
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. szeptember 8., hétfő 23:07
Most vagy nem fogtad fel mit írtam, vagy csak kötekedsz.Géci írta:Bocs, de ezt baromi nagy butaság... A nagyszülők közül nem sok diplomást ismerek az ismerősök közül. Ha meg felhozom nagyszüleim már 54 éves házasok... Nekem nincs diplomám. A páromnak sincs. Mégis feltornázta magát műszakvezetönek, mert takpraesett és mert nem hülye, csak éppen nem tehette meg, hogy lediplomázzon. Én megtehettem volna, de sose fogott a pad. Ennyi. Mégis jól megvagyunk. Én is dolgozok + juhtenyésztő vagyok...
Csak ùgy zavart a gondolat, hogy mi lenne, ha nem lenne senkim. Regisztrálnék egy ilyen oldalra, de hát nem lehet, mert diplásnak kell lenni. Akkor keresgélhetek a "gyengébb" magban?
Nekem ezzel van a bajom. Magyarán le van minősítve az ember, pedig semmivel nem vagyok kevesebb mint egy diplomás, max annyival, hogy 25 évesen én elmondhatom, hogy 7 éve dolgozok. Ez baj lenne? Ők egy felsőbb rendű faj? Nem hinném... Ez most nem a diplomäsok ellen irányul! Csak ezzel az Elittársal...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 8., hétfő 22:49
Ezt rengetegen felhozzák, viszont nem szabad megfeledkezni, hogy ez a generáció teljesen más társadalmi értékek között nőtt fel. Akkoriban a válás erősen ritka volt, most meg egyre gyakoribb. Az is előfordult, hogy egy érdekházasság(a szülők megmondták a lánynak kihez megy férjhez) eltartott 40-50 évet, személyesen beszélgettem egy ilyen nénivel egy esettanulmány miatt. A nőknek kevesebb joguk volt és aki megszegte a társadalmi etikettet azt bizony keményen megbélyegezte a közösség. Onnantól már teljesen magára volt utalva, ezért inkább sokan megpróbáltak belenyugodni a kényszerhelyzetbe.A nagyszülők közül nem sok diplomást ismerek az ismerősök közül. Ha meg felhozom nagyszüleim már 54 éves házasok...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 8., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 8., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 8., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 8., hétfő 22:27
MR.M.C.F írta:
Megint le leszek köpdösve. De már megszoktam!
Az 100% hogy erős korreláció van aközött, hogy az diplomás emberek előbb találnak boldog párt egy másik diplomás ember személyében. Bár ez elég tág fogalom manapság már, mert annyi a büfé szak, hogy csak na. De az intelligencia az elég erős pillér egy boldog hosszú távkapcsolatban. Én agyfaszt kapok egy akármilyen gyönyörű nőtől, ha képtelen normálisan beszélni, ha nincs humora (ami szerintem szintén komolyan függ az intelligenciától).
Szóval szorosan nem, de van kapcsolat a diploma és az intelligencia között, így a párválasztásban is van szerepe, nem közvetlen, de közvetve igen.
Szerintem.
---------------------------------------------------------------------------------
Nem ugatlak le,de nem feltétlen értek egyet.
Az intellektüelek sem 100% megbízhatóak,vagy könnyen elviselhetőek....sőt. Szerintem sok aluliskolázott szereti egymást,szívből és ragaszkodik a másikhoz a végletekig és oda vissza.....szerintem a papir nem jelent semmit ezen mezsgyén.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 22:23
Megint le leszek köpdösve. De már megszoktam!sentry írta:Géci írta:Igazäból ez a megkülömböztetés zavar... Nincs szükségem párra, mert 7 éve élünk boldogan (remélem ). Engem csak ez a megkülönböztetés zavar. Mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy ez csak engem zavar, vagy mást is. Ezek szerint csak engem
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. szeptember 8., hétfő 22:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. szeptember 8., hétfő 22:13
Ez szerintem is így van, én egyetértek ezzel.sentry írta: Az 100% hogy erős korreláció van aközött, hogy az diplomás emberek előbb találnak boldog párt egy másik diplomás ember személyében. Bár ez elég tág fogalom manapság már, mert annyi a büfé szak, hogy csak na. De az intelligencia az elég erős pillér egy boldog hosszú távkapcsolatban. Én agyfaszt kapok egy akármilyen gyönyörű nőtől, ha képtelen normálisan beszélni, ha nincs humora (ami szerintem szintén komolyan függ az intelligenciától).
Szóval szorosan nem, de van kapcsolat a diploma és az intelligencia között, így a párválasztásban is van szerepe, nem közvetlen, de közvetve igen.
Szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem