+1+ én Ronaldo helyett Raúlt bökném, BL-ből azért ki nem hagynám a spanyolt. Henry helyett CR.
Valahogy úgy.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 6., péntek 13:41
+1+ én Ronaldo helyett Raúlt bökném, BL-ből azért ki nem hagynám a spanyolt. Henry helyett CR.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 6., péntek 13:19
Ja de mondom, mégiscsak egy brazilt tesz be, nem azt aki 2006 óta rémálmokat okoz nekimorientes írta:Nem mondom hogy nem jogos,én is csiptem Kakát,de ha a pályafutás egészét nézem,akkor nem értemnmate írta:Jó, hát mindenki nem férhet be. Szerintem Kaká jogos, 2007-ben szétszopatta a BL mezőnyt. Meg ugye spanja is Dinhonak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 6., péntek 13:17
Nem mondom hogy nem jogos,én is csiptem Kakát,de ha a pályafutás egészét nézem,akkor nem értemnmate írta:Jó, hát mindenki nem férhet be. Szerintem Kaká jogos, 2007-ben szétszopatta a BL mezőnyt. Meg ugye spanja is Dinhonak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 6., péntek 13:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 6., péntek 13:13
Szerény gyerek hogy magát nem rakta beRealista24 írta:Dinho BL álomcsapata. A Ronaldo nem CR7 a félreértések elkerülése végett
http://kepfeltoltes.hu/150306/640csapat ... es.hu_.jpg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 6., péntek 13:00
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 3., kedd 19:51
Most már jó pár éve nem, amióta kettészedték a nyolcaddöntőket.Kerlon írta:hogy-hogy nem most van a visszavágó? nem 2 hétre rá szokott lenni?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 3., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. február 27., péntek 22:06
A Bayern megvette, tehát játszhat.RealTaz02 írta:Hali!nem tudjárok véletlenül ha összekerülünk a Münchennel, Alonso játszhat ellenünk?vagy volt záradék a szerződésben?egy barátommal beszélgettünk csak érdekelne.elöre is köszi ha tudja vki!
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 27., péntek 22:06
Alonso nem kölcsönben van, hanem eladtuk! Guardiola dönti el, hogy ki ellen játszik.vagy volt záradék a szerződésben
HozzászólásSzerző: RealTaz02 » 2015. február 27., péntek 22:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 27., péntek 21:13
Ozil is ezt csinalta, csak a kozeppalyan. Egy ideig en is vedtem, mert a statjai magaert beszeltek, raadasul a legtobb meccsen volt legalabb 1-2 villanasa. Viszont egy ido utan idegesito tud lenni, hogy 5-bol 4 tamadas azert akad meg, mert a jobb labarol at kell tegye a labdat a balosra, amivel veszit egy utemet es a vedok be is erik. A hozzaallasarol nem is beszelve. Egy BL gyozelemert kuzdo csapatot nem lehet ilyen tipusu emberekre epiteni. Egyszeruen nem fer bele, hogy egy kezdo jatekos sokszor egesz meccsen bujkaljon, de kiosszon 1-2 nagy labdat. Az Arsenalba befer, persze csak akkor, ha a harmadik vagy negyedik hely a cel.OutSider írta:De ha már BL és sikertelenség inkább ugrik be Higuain neve és kihagyott ziccereinek SORA...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 27., péntek 20:40
Nem te.Veled alapvetően jól el lehet dumálni a fociról.De volt már,mikor azt kaptam,hogy nem tudok mást hozzátenni ehheza fórumhoz,csak annyit hogy Özilt savazom,random...aztán átváltottunk Balere...mindegy ez off,még valaki azt gondolja hogy sírok Pedig dehogy.Erre most mit mondjak? Akinek nem inge... Abszolút nem neked írtam.
Én is bíztam benne.De ma már,kezdem át értékelni.Ebben meg nincs semmi féle pálfordulás,sose szabad ragaszkodni xy személyhez,mindig a CSAPAT a legfontosabb.Meg, tavaly is örültem neki, de a mai napig tartom, hogy kevés, ezért keresnék egy jobb opciót. Özilt is leváltották ilyen-olyan okokkal.
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. február 27., péntek 20:31
Akkor picit kiegészíteném a hozzászólásom.ziro4vr írta: Nem befuccsolt igazolás, ha megnézzük mennyiért jött és mennyiért ment.
Vannak zseniális megmozdulásai, de nálam az kevés, ha van egy zsák assziszt, amiket kiosztott Cének döntő többségben és ennyi. Abszolút nem hiányzik, sőt. Ha nem is az ő hibája, de nálam az egyik szimbólikus alakja annak, hogy miért nem sikerült BL-t nyeri abban az időszakban és hogy mi hiányzott akkoriban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 27., péntek 20:22
Példa: nyersz 2-1-re a Camp Nouban úgy, hogy remekül szolgálja ki Ronaldot, örülsz? Örülsz. Persze később átértékeled, hogy nem lehetne-e jobb. Nem tökéletes Özil, de szerintem bőven meg van a zsenije a mai fociban.ziro4vr írta:Na akkor itt van az ellentét. Szerintem meg rohadtul nem éri meg.Kerlon írta: Soha nem volt olyan, nem tudom mit vársz/vártok. Az ára ezen semmit sem változtat, de ha az az egy öziles passz 0-0-nál van és belövi a társ, akkor már megérte, hogy amúgy nem döglött meg egész meccsen, de nagy mértékben hozzájárult egy jobb eredményhez. Nem jött be, szar volt, ez van.
Erre most mit mondjak? Akinek nem inge... Abszolút nem neked írtam.morientes írta:Csak hogy,bármennyire rám akarják néhányan húzni ezt a kepedőt,de ez nem én vagyok...Nem mondta senki, hogy csak az utált személyeket kell venni, de valaki már csak trendből is belemar olyanba, akit amúgy leszar.
Meg, tavaly is örültem neki, de a mai napig tartom, hogy kevés, ezért keresnék egy jobb opciót. Özilt is leváltották ilyen-olyan okokkal.morientes írta:Nem érte meg.Gondolj csak bele,az általad középszintnek tartott Jesé,ha szerez egy sorsdöntő gólt,(aki még csak nem is alap kezdő),szerinted megérte játszatni?No látod...Soha nem volt olyan, nem tudom mit vársz/vártok. Az ára ezen semmit sem változtat, de ha az az egy öziles passz 0-0-nál van és belövi a társ, akkor már megérte, hogy amúgy nem döglött meg egész meccsen, de nagy mértékben hozzájárult egy jobb eredményhez. Nem jött be, szar volt, ez van.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 27., péntek 20:18
Nem befuccsolt igazolás, ha megnézzük mennyiért jött és mennyiért ment.OutSider írta: Én például Özilt bár sosem volt a kedvencem nem tudnék rá egy befuccsolt igazolásként tekinteni (bár lehet az idő megszépíti...) még azzal a hozzáállással sem amit nagyrészt itt produkált.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 27., péntek 20:12
Csak hogy,bármennyire rám akarják néhányan húzni ezt a kepedőt,de ez nem én vagyok...Nem mondta senki, hogy csak az utált személyeket kell venni, de valaki már csak trendből is belemar olyanba, akit amúgy leszar.
Nem érte meg.Gondolj csak bele,az általad középszintnek tartott Jesé,ha szerez egy sorsdöntő gólt,(aki még csak nem is alap kezdő),szerinted megérte játszatni?No látod...Soha nem volt olyan, nem tudom mit vársz/vártok. Az ára ezen semmit sem változtat, de ha az az egy öziles passz 0-0-nál van és belövi a társ, akkor már megérte, hogy amúgy nem döglött meg egész meccsen, de nagy mértékben hozzájárult egy jobb eredményhez. Nem jött be, szar volt, ez van.
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. február 27., péntek 20:10
Ha rendszeresen hozza azt a mindent eldöntő gólpasszt akkor pedig igenis megéri...ziro4vr írta:Na akkor itt van az ellentét. Szerintem meg rohadtul nem éri meg.Kerlon írta: Soha nem volt olyan, nem tudom mit vársz/vártok. Az ára ezen semmit sem változtat, de ha az az egy öziles passz 0-0-nál van és belövi a társ, akkor már megérte, hogy amúgy nem döglött meg egész meccsen, de nagy mértékben hozzájárult egy jobb eredményhez. Nem jött be, szar volt, ez van.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 27., péntek 20:00
Na akkor itt van az ellentét. Szerintem meg rohadtul nem éri meg.Kerlon írta: Soha nem volt olyan, nem tudom mit vársz/vártok. Az ára ezen semmit sem változtat, de ha az az egy öziles passz 0-0-nál van és belövi a társ, akkor már megérte, hogy amúgy nem döglött meg egész meccsen, de nagy mértékben hozzájárult egy jobb eredményhez. Nem jött be, szar volt, ez van.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem