Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Ezt nem hiszem el.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ryan Giggs comes on for Man United. He is the first player/manager to play in a PL match since Stuart McCall in Bradford's 1-0 home defeat against Everton on 11 November 2000.
Zseniális
Zseniális
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mekkora forma ez az ember, majdnem úgy vitte el, mint 15 éve
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=DuMWl-c ... redirect=1Toti írta:tényleg becserélte magát az öreg.
Történelmi pillanat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tényleg becserélte magát az öreg.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez nem igaz. mekkora átütő erő volt a faszi mindig is. Ilyen meg van a top kluboknál? Én még nem is láttam ilyet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondom, hogy becserélte magát Nézd megR.M.C.F írta:Realista24 írta:És Giggs becseréli magát
El is hittem..... de egyébként nevezte magát cserének nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:És Giggs becseréli magát
El is hittem..... de egyébként nevezte magát cserének nem?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És Giggs becseréli magát
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ééééés meg van Wilson első gólja.
Tét nélküli meccsen mit vártok? A United se előre, se hátra nem léphet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
te most viccelsz velem?Caraway írta:Srácok, Giggsy elég furcsa kezdővel áll fel az utolsó hazai meccsre.
De Gea - Valencia, Jones, Smalling, Büttner - Carrick, Fellaini, Kagawa, Januzaj - Lawrence, Wilson
Lawrence és Wilson az első meccsüket fogják lejátszani a felnőtt csapatban.
Nem illik.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Srácok, Giggsy elég furcsa kezdővel áll fel az utolsó hazai meccsre.
De Gea - Valencia, Jones, Smalling, Büttner - Carrick, Fellaini, Kagawa, Januzaj - Lawrence, Wilson
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Adom, amit Csabi és Sentry is írt. Nekik szurkoltam decembertől (előtte nem sok meccset kaptam el, de a hónap elejétől sok meccset végignéztem), szimpatikus volt a játékuk, ahogyan földig verték az Aresnalt is, de a szavazásnál egyből a Cityre voksoltam. 2-3 hete még a 'Pool volt a legesélyesebb, de jött ez a 2 meccs...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
sok náluk a hangulatember (Özil, Cazorla, Podolski) illetve a kórházlátogató (Walcott, Ramsey, Wilshere) nincs állandóság, nincs mag, nincs hosszútáv. az is egy vicc, hogy Giroud van csak előre, plusz ehhez jön a fásult Wenger, aki bár csapatösszerakásban, játékstílusban még mindig ott van, de motiválni már nem tud. mondjuk mivel is tudna már..Remy írta: Az a baj, hogy az Arsenalnál azt sem lehet várni, hogy majd kijön nekik a lépés és alkotnak egy olyat, mint a Dortmund vagy az Atletico. Nincs tűz, és nincs akarás a csapatban. Akkora egy vesztes az egész gárda, hogy az valami hihetetlen. És itt megint csak Wengerre tudok visszatérni. Olyan edző kell oda, aki feltüzeli a játékosokat. Pl. Klopp vagy Simeone.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Mond már el, hogy télen kit lehetett volna hozni 3-4 hónapra ingyen aki jobb nála?meg ingyé hoztok egy selejtes Kallstromöt, aztán azt hiszitek minden jó lesz.
Azt meg még mindig sokan elfelejtik, hogy nem Wenger nem akart pénzt költeni hanem nem kapott többet részben a stadion miatt részben meg azért mert csak az a cél, hogy nyereséges legyen a klub, ami a BL hely elérésével meg is van!Ami rajta számon kérhető az a motiválás hiánya!
Egyébként Özil érkezésével szerintem sok minden megváltoz(hat)ott, kíváncsi leszek milyen érkezők lesznek a nyáron, eddig annyira a nevek nem hangzanak rosszul!A FA kupát meg remélem behúzzák, ideje már valamit nyerni, ha azt is elbukják akkor szerintem Wenger menni fog és helyesen is tenné!Ha megnyerik akkor még egy évet szerintem minimum marad kíváncsi vagyok több pénzből mit tudna csinálni!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valóban nem lenne akkora, mintha Felcsútról igazolna Madridba, de azért na...a humor topic arrébb van.Lehet röhögni, pedig nem mond hülyeséget. A Pool és az Arsenal is fejlődik. És tényleg nem lenne AKKORA szintlépés pl. Suareznek, ha a Realba igazolna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Hát AKKORA nem, de azért elég nagy, ahhoz, hogy hasmenése legyen miatta.___Samy___ írta:igen, mert a real nem fejlődik...Lehet röhögni, pedig nem mond hülyeséget. A Pool és az Arsenal is fejlődik. És tényleg nem lenne AKKORA szintlépés pl. Suareznek, ha a Realba igazolna.
Én egyértelműen INGYEN SEM hoznám, BBC-t megbontani...rossz belegondolni, bár majd meglátjuk Karim mit tevékenykedik a BL-ben.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az Arsenal 6-7 év egy helyben toporog. Amikor lehetett volna valami, akkor eladták a legjobbjaikat. Most meg megint lehet majd valami, de ehhez még foltozni kell a csapatot. 4. helyre tökéletesen jók, de ennyi. Azok a csapatok, akik súlyos pénzekért vesznek játékosokat lelépték az Arsenalt. Sajnos a pénz nagyúr.. nélküle elég nehéz sikeresnek lenni. Inkább vesztek valami középszerű franciát, meg ingyé hoztok egy selejtes Kallstromöt, aztán azt hiszitek minden jó lesz.alexoxladjackoxi írta: Lehet röhögni, pedig nem mond hülyeséget. A Pool és az Arsenal is fejlődik. És tényleg nem lenne AKKORA szintlépés pl. Suareznek, ha a Realba igazolna.
Vannak pozitív jelek, de ezek kb mindig megvoltak. Rövid távon jók vagytok, de egy teljese szezonon keresztül nem tudtok küzdeni. Már én is elhittem pedig, hogy lehet valami, aztán ugyanaz a forgatókönyv ami tavaly. Örültök a 4. helynek, mintha BL-t nyertetek volna. Wenger marad és megint nem léptek szintet. Csatárnak jön a nyáron majd egy falábú, aki messze nem top, és megint nem juttok sehová.
Remélem bukjátok az FA kupa döntőt is, hátha lesz változás. Wengernek rég mennie kellett volna. Szerintem ő a legnagyobb baja már ennek az Arsenalnak.
Nem kellett volna garasoskodni és Higut meg kellett volna venni. Előrébb lehetnétek vele, sokkal. Nem egy Suarez, nem egy Ibra, de Giroudnál 10x jobb.
Az a baj, hogy az Arsenalnál azt sem lehet várni, hogy majd kijön nekik a lépés és alkotnak egy olyat, mint a Dortmund vagy az Atletico. Nincs tűz, és nincs akarás a csapatban. Akkora egy vesztes az egész gárda, hogy az valami hihetetlen. És itt megint csak Wengerre tudok visszatérni. Olyan edző kell oda, aki feltüzeli a játékosokat. Pl. Klopp vagy Simeone.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ___Samy___
igen, mert a real nem fejlődik...Lehet röhögni, pedig nem mond hülyeséget. A Pool és az Arsenal is fejlődik. És tényleg nem lenne AKKORA szintlépés pl. Suareznek, ha a Realba igazolna.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"