Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 14:44

Azért 0 darab kapura tartó lövésük volt.Nagy eredmény ez így is, de azért ha Robbenék vezetik azt a pár kontrát ami akadt a bajoroknak lehet más lett volna a szitu.Olyan szinten lassu volt a bayern,hogy rossz volt nézni.Olyanok voltak mint egy spanyol kis csapat,az első bekapott gól után szétestek.Nem is értettem az egészet, 0-1 nem lett volna annyira vészes eremdény, ezek meg kitámadtak mintha egy bajnoki lenne és menni kéne az 1 pontért... 
Ott volt Lewandowskinak a ziccer ha nem esik el saját magában.Akkor másabb lett volna a leányzó fekvése.
Szépen fociztak tegnap,nem kell ezt elvenni tőlük.Az MSN-n kívül voltak még jó egyéni teljesítmények,Mascherano,Alves,vagy épp Alba...tőlünk meg pot ez hiányzott torinoba.
A juvet is ilyen játékkal verték volna,ha nem is ennyire simán.
De nem baj,lehet jövő héten javítani.(Meg a bayernak is :mrgreen: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 14:38

Nem is értem a Bajoroknál mire várnak, szezon végén úgy is menesztik Guardiolát, most azonnal meneszteni kéne és akkor a helyettes hátha tesz valami csodát, összerántja a társaságot.Persze erre szinte semmi esély de még ez is jobb,mint hogy Guardiola jövőhéten majd megint körbenyalja a barcát aztán kiküldi a mészárszékre a németeket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 14:35

morientes írta:
szétszedte a Bayern B .. szenzáció!! :salute:
Semmivel sem vokt gyengébb at a bayern b,mint a juve a...a 73. percig semmiképp.
Mi is hozhattuk volna torinoban simábban,ha nem balfaszkodjuk el hátul.
Azért 0 darab kapura tartó lövésük volt.Nagy eredmény ez így is, de azért ha Robbenék vezetik azt a pár kontrát ami akadt a bajoroknak lehet más lett volna a szitu.Olyan szinten lassu volt a bayern,hogy rossz volt nézni.Olyanok voltak mint egy spanyol kis csapat,az első bekapott gól után szétestek.Nem is értettem az egészet, 0-1 nem lett volna annyira vészes eremdény, ezek meg kitámadtak mintha egy bajnoki lenne és menni kéne az 1 pontért...

A Juventus meg akart halni a győzelemért, a bayern túl akarta élni a meccset.Tény,hogy mi magunk alatt teljesítettünk és normál esetben lehetett volna 2-3 gólt is lőni, de mentálisan teljesen más volt a Juve és a Bayern.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 14:32

Még mindig nem értem, hogy lehet kiakadni ilyeneken.
Egyébként én meg nagyon is emlékszem a meccs utáni hírekre, meg Pep sajtótájékoztatójára.

Kicsit off, de mégis on: Bayern: Franck Ribéry szezonjának is vége
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 7., csütörtök 14:31

morientes írta:
Semmivel sem vokt gyengébb at a bayern b,mint a juve a...a 73. percig semmiképp.
Nem gyengébb, de nem is az a lényeg, hanem az elismerés. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 14:28

LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 7., csütörtök 14:13

dzsi91 írta:
Enrique írta:akik folyton megmagyarázzák a csapatod sikereit, hát ha van öngól..
Nem hasonlítanám össze a kettőt, mint olvashatod itt rengetegen elismerjük mind Messit mind a barcát ha jók, erre a túloldalon nagyon kevesen képesek.Cristiano-t és a Real-t sem tudják elismerni soha, ha 0-4el küldjük haza a bajorokat akkor se, ha őket verjük 3-1re akkor se...

+azért itt ezen az oldalon szerintem nyugodtan meglehet említeni a makkfaktort ami kísérte őket mostanában, mert rendben mindenki elismeri,hogy nagyon egybe vannak, de ez a bayern mint utólag kiderült,jóval könnyebb falat mint a juve ilyen állapotban, és a PSG-Atleticonál is utóbbit érzem nehezebb feladatnak. De a győzelmeket nem kell magyarázni, ott a lehetőség,hogy megállítsuk őket élni kell vele.
Ez így van ahogy írod, mi elvertük tavaly a Bayernt nem is akárhogy , és nem ám elismernék hanem egyből az jön a Bayern saját magát verte meg mert eltaktikázta magát , a 3-1 sikernél a barca ellen szintén a Barca verte meg saját magát!! tisztelet a kivételnek de nem igazán ismerik el az eredményeinket.. bezzeg a Barca most világklasszis játékkal szétszedte a Bayern B .. szenzáció!! :salute:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 7., csütörtök 13:44

Épp most akartam linkelni, de negyed órája röhögök. :lol: :lol: :lol: :lol:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. május 7., csütörtök 13:13

dzsi91 írta:..
Én is így látom, éppen ezért ez csak Remy-nek szólt, és csakis az említett írása miatt, így viszont szerintem helytálló.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 13:00

Enrique írta:
Remy írta:..
Mindig egy aspektusból, egy oldalról közelíted meg a dolgokat, kizárólag azokat a tényezőket kiemelve, amik az általad nem kedvelt csapatok érdemeit kisebbítik.
Minden héten ugyanezeket a köröket futod, amivel amúgy nincs baj, csak mindig eszembe jut amikor kiröhögted és kifiguráztad azokat az embereket, akik folyton megmagyarázzák a csapatod sikereit, hát ha van öngól..
De én most elismerem, hogy a Barca van a legjobb formában, és nekik áll a zászló. Nekem nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy a bajnokságban és a BL-ben is olyan dolgok könnyítették meg a dolgaitokat, amik nem a csapat formájából adódó, nem a játékosok közötti szintkülönbség miatt jöttek ki, hanem amiatt, mert az ellenfélnél 2-3 alapember is hiányzott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 13:00

Enrique írta:akik folyton megmagyarázzák a csapatod sikereit, hát ha van öngól..
Nem hasonlítanám össze a kettőt, mint olvashatod itt rengetegen elismerjük mind Messit mind a barcát ha jók, erre a túloldalon nagyon kevesen képesek.Cristiano-t és a Real-t sem tudják elismerni soha, ha 0-4el küldjük haza a bajorokat akkor se, ha őket verjük 3-1re akkor se...

+azért itt ezen az oldalon szerintem nyugodtan meglehet említeni a makkfaktort ami kísérte őket mostanában, mert rendben mindenki elismeri,hogy nagyon egybe vannak, de ez a bayern mint utólag kiderült,jóval könnyebb falat mint a juve ilyen állapotban, és a PSG-Atleticonál is utóbbit érzem nehezebb feladatnak. De a győzelmeket nem kell magyarázni, ott a lehetőség,hogy megállítsuk őket élni kell vele.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. május 7., csütörtök 12:51

Remy írta:..
Mindig egy aspektusból, egy oldalról közelíted meg a dolgokat, kizárólag azokat a tényezőket kiemelve, amik az általad nem kedvelt csapatok érdemeit kisebbítik.
Minden héten ugyanezeket a köröket futod, amivel amúgy nincs baj, csak mindig eszembe jut amikor kiröhögted és kifiguráztad azokat az embereket, akik folyton megmagyarázzák a csapatod sikereit, hát ha van öngól..
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 12:50

Ez volt már?
https://twitter.com/RotoChop_/status/596068354512855040
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 12:43

Még most is röhögök :lol: Meg ahogy Nójer kapálózik :lol: Priceless
Mondjuk volt néhány bravurja,ha az nincs lehetett volna az 5 is...
Boateng meg ledőlt mint a sztálin szobor...igazi rendíthetetlen ólomkatona :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 7., csütörtök 12:42

Anthony írta:Mindent félretéve azért nagyon bosszantó a kapott gólok száma. A bajnokságban:
Barca: 105-19
Real: 105-32

Hogy képes 13 góllal többet kapni a Real? A Barca nem kicsit jól járt Valdes lecserélésével.
Nem a kapuson múlik ez. Közel sem.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 12:38

morientes írta:
Sitt.....ez a mókus egymaga döntött megint.....megint....megint.....lassan fel kell emelnem a legnagyobbak közé. :D
Hát sok mindent el lehet mondani a bolháról,de ahogy összekócolta Boateng lábait a 2.gólnál,az a kétezres éveket idézte.
Még most is röhögök :lol: Meg ahogy Nójer kapálózik :lol: Priceless

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 12:35

Sitt.....ez a mókus egymaga döntött megint.....megint....megint.....lassan fel kell emelnem a legnagyobbak közé. :D
Hát sok mindent el lehet mondani a bolháról,de ahogy összekócolta Boateng lábait a 2.gólnál,az a kétezres éveket idézte.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 12:22

Realista24 írta:
dzsi91 írta:Szerintem duplázunk.
Ha más nem whiskyből :lol:
Abból még triplázhatunk is akár :lol:

Egyébként én amiért igazán dicsérném a barcát az a kevés kapott gól, az tényleg dúrva, sokszor kellet ahhoz makk is de Bravo rengetegszer hozott klasszis teljesítményt, pontrúgásokat is jól levédekezik mostanában.

De mi képesek vagyunk megállítani őket fullos kerettel, a Juventuson viszont valahogy át kell vergődni, nagyon nehéz lesz de nincs más választásunk, el kell cseszni a barca szezonját.Ja és : In moyes we trust :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 12:18

Galacticos írta: én sose féltem tőlük, de azért az ne vegyük már el tőlük hogy most kurva jó passzba vannak.
Igen, a Barca van a legjobb formában, igen triplázhatnak
:) Tény, de áhh... na mindegy. Szerdán továbbmegyünk, és megvédjük a címet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 7., csütörtök 12:16

Remy írta:Igen, a Barca van a legjobb formában, igen triplázhatnak... stb... viszont iszonyatosan felbasz, hogy micsoda makkhullámon mennek keresztül.

Nem elég, hogy a sérülések miatt - jelen állás szerint - bukjuk a bajnokságot. A BL-ben egy alapembereket nélkülöző PSG-vel találkoztak, ahol az első meccsen ráadásul még Silva is megsérült 10 perc után. Aztán jön a szintén alapembereket nélkülöző Bayern...

Értem én, hogy szerencse is kell, de ennyi?

Kurvára remélem, hogy 2002-es Leverkusen évet fognak zárni, és szépen megkapják mindenhol az ezüstöt. :vivo:
én sose féltem tőlük, de azért az ne vegyük már el tőlük hogy most kurva jó passzba vannak.
és jelenleg náluk minden klappol.
messit is hiába írtuk le, úgy néz ki másodvirágzását éli.
suarez is beilleszkedett.
és akkor ami tavaly hetente feljött hogy neymar v bale érte meg jobban, hát erre a kérdésre inkább idén már ne is térjünk ki.

de mindezektől függetlenül címet védünk. :mrgreen:

Vissza: