Ha Cassemiro tobbet lenne a padon akkor siman lehetne jatekperceket adni Kovanak es neki is. Igy viszont Kova elorebb van a sorban joggal szerintem.Süti írta:Asensiot pl. kár középen erőltetni, az ottani teljesítménye alapján indokolatlan hogy Ceba előtt legyen. Kovacic se az a poszt szerintem, hiába kp. Nálam simán ő lenne Isco cseréje, a felállt védelem megbontásához nem kéne jobb csere a 70. perc környékén. Betis húzóembere volt, itt is jól debütált a ligában, kupában még posztján kívül is próbálkozik, nem hiszem hogy ne lehetne hasznát venni a beszürkült gálakezdőnk mellett.
Dani Ceballos - 24
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Dani Ceballos - 24
- Süti
Asensiot pl. kár középen erőltetni, az ottani teljesítménye alapján indokolatlan hogy Ceba előtt legyen. Kovacic se az a poszt szerintem, hiába kp. Nálam simán ő lenne Isco cseréje, a felállt védelem megbontásához nem kéne jobb csere a 70. perc környékén. Betis húzóembere volt, itt is jól debütált a ligában, kupában még posztján kívül is próbálkozik, nem hiszem hogy ne lehetne hasznát venni a beszürkült gálakezdőnk mellett.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- mocsok
Nincs, de ismerve zidanet ceballosnak minimum faszra kellett volna húzni mindenkit mikor lehetőséget kapott hogy ha ki akar valakit szorítani a galakezdobol. Cserének meg szerintem jogos hogy kova es asensio előrébb van náluk.És talán van olyan a gálakezdőben aki folyamatosan lehengerlően játszik és nem lehetne akár kihagyni?
De persze be lehet valahogy szorítani a keretbe mondjuk asensio helyett, csak nem ertem ezt a nagy meglepodest es kiakadast mikor nem kerül be.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Leigazolása előtt arról szóltak a hírek, hogy egy évre szeretnénk még a Betisben hagyni. A szerződéskötéskor viszont állítólag Ceba kötötte ki, hogy mindenképp már idén szeretne csatlakozni a kerethez, és nem akar még egy évet kölcsönben lehúzni. Ennek ellenére szerintem egy kicsivel több bizalomra számított ő is, úgyhogy lehet átértékelte már a helyzetét, és nem biztos, hogy ellenére lenne egy év egy Villarealban mondjuk.Professore írta:Pedig szerintem egyszeru a keplet. Ha nem tudunk neki rendszeresen jatekperceket adni akkor kolcsonbe kell kuldeni egy olyan csapathoz ahol kezdo jatekos lehet. Igy csak le fog epulni. Zizut sem ertem ezen a teren. Szemmel lathatoan nem kedveli akkor meg miert nem engedjuk kolcsonbe?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mégis kit kellene kihagyni miatta? Itt most nem a kezdőről van szó, hanem arról, hogy kikre lehet szükség, az ő posztján meg előtte van Modric, Kroos, Isco és még Kova is, teljesen érthetően. Asensio előre inkább bevethető, vkp-nak meg Casemiro. Maradjon ki egy támado vagy védő, hogy a padról nézze végig a meccseket? Azért nyáron ha valaki megszámolta a kp-sokat az sejthette, sőt itt is szó volt róla hogy 1 "komolyabb" név mindig ki fog maradni.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
itt akkor lehet jövője, ha van türelme, mint Isconak
Isco gyakorlatilag stabil kezdő (ha visszarakja később Zizu a BBC-t mehet )
de ehhez évek kellettek...
ha marad nyáron, jövőre a bajnokságban is használni kell Cebát
Isco gyakorlatilag stabil kezdő (ha visszarakja később Zizu a BBC-t mehet )
de ehhez évek kellettek...
ha marad nyáron, jövőre a bajnokságban is használni kell Cebát
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Pedig szerintem egyszeru a keplet. Ha nem tudunk neki rendszeresen jatekperceket adni akkor kolcsonbe kell kuldeni egy olyan csapathoz ahol kezdo jatekos lehet. Igy csak le fog epulni. Zizut sem ertem ezen a teren. Szemmel lathatoan nem kedveli akkor meg miert nem engedjuk kolcsonbe?
1. Alig játszott.mocsok írta:Ugy csináltok mintha ceballos folyamatosan lehengerloen játszana es nem lehetne kihagyni a keretből.
2. Minden bajnokin kimarad a keretből, ez a probléma.
És talán van olyan a gálakezdőben aki folyamatosan lehengerlően játszik és nem lehetne akár kihagyni?mocsok írta:Ugy csináltok mintha ceballos folyamatosan lehengerloen játszana es nem lehetne kihagyni a keretből.
Jelenleg kb egyedül Varanenak van betonhelye a kezdőben és ennyi.
Az itt a baj, hogy Zidane bele se gondol abba, hogy az ellenfeleknek már készülnie is alig kell a kezdőnkből, mert nagy taktikai húzásokra nem kell számítani tőle, max a Barca ellen bedobja Kovát, hogy Messit fogja és ennyi.
Valszeg felépül Benzema és ha még egészséges lesz Bale, akkor összeáll a BBC is elől. Na nem mintha Isco mostanában mutatott formája kezdőtagságot érdemelne, de itt a lényeg az, hogy -16 pontnál, miért nem lehet kicsit változtatni..
- mocsok
Ugy csináltok mintha ceballos folyamatosan lehengerloen játszana es nem lehetne kihagyni a keretből.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Bocsánat rosszul fogalmaztam. Marad arra hogy valahogy formába lendüljenek
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Keretbe lehet nevezni, és akár be is lehet cserélni. Nem szar játékos. De nem, fontos a bajnokság, meg a bl helyet el kell érnünk, ezért játszanak azok, akik eddig képtelenek voltak a jó teljesítményre. Zidane out.
Ezek szerint most formában vannak. Milyen akkor, ha formán kívül vannak?A bajnokság meg marad arra hogy az alap 14 ember a BL-ig ne kerüljön formán kívül.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Arra nem gondoltok, hogy azért nem játszik a bajnokságban, azért a "fáradt" Casemiro játszik ,mert ott már mindegy? Majd a kupát és bl-t megkapja.
Komolyra fordítva, szerintem is teljesen helyén van kezelve, akik a mai keretben szerepelnek középpályásként, mind előrébb vannak nála. Szerintem amikor aláírt, tudta jól, hogy Zidane alatt hogy mennek a dolgok Madirdban.
Komolyra fordítva, szerintem is teljesen helyén van kezelve, akik a mai keretben szerepelnek középpályásként, mind előrébb vannak nála. Szerintem amikor aláírt, tudta jól, hogy Zidane alatt hogy mennek a dolgok Madirdban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Semmi meglepő nincs benne. Első eve, kupát megkapta. Szezon elején sokan ezt akartak. Legyen fix a kupában, néha kapjon szerepet bajnokin, illeszkedjen be, stb.realistahuni írta:És megint kimaradt csóri gyerek, hihetetlen, pedig megvan a tehetség a vak is látja. Mehet újra a fáradt lassú középpálya Casemiroval.
Most ez van, most ez a baj...
És várható volt a kihagyása, ebben sincs semmi meglepő. Jövőhéten újra kupa. Ha abból kimarad, talan akkor van gond.
+1
Szerintem teljesen rendben van a gyerek,nemtudom miért ez a nagy siránkozás mindig amikor kimarad. A kupában játszon,fejlődjön,vegye le azt a gálakezdő válláról hogy legalabb a BL-ben alkossunk valamit.
A bajnokság meg marad arra hogy az alap 14 ember a BL-ig ne kerüljön formán kívül.
Jővőre meg meglátjuk hogy alakul a keret de biztosan egyre több lehetősége lesz főleg hogy Modric is már nagyon megy kifele sajnos.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha jol menne a csapatnak megertenem, de igy nem igazan. Mivel lehetne rosszabb a csapat, ha neha az alap kp-t megbontana ZZ Kovaval es/vagy Cebaval?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi meglepő nincs benne. Első eve, kupát megkapta. Szezon elején sokan ezt akartak. Legyen fix a kupában, néha kapjon szerepet bajnokin, illeszkedjen be, stb.realistahuni írta:És megint kimaradt csóri gyerek, hihetetlen, pedig megvan a tehetség a vak is látja. Mehet újra a fáradt lassú középpálya Casemiroval.
Most ez van, most ez a baj...
És várható volt a kihagyása, ebben sincs semmi meglepő. Jövőhéten újra kupa. Ha abból kimarad, talan akkor van gond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És megint kimaradt csóri gyerek, hihetetlen, pedig megvan a tehetség a vak is látja. Mehet újra a fáradt lassú középpálya Casemiroval.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
+1 Jimnek.
Egyébként nem csak Kova kárára lehetne ott. Pl. Isco sem olyan fényes mostanában, hogy ne lehetne kihagyni. Tavaly nagyon nagy szezont hozott, de megint visszaszürkült. Sajnos a játékosaink mostanában egymást múlják felül abban, hogy ki játszik leginkább a tudása alatt. Na szerintem pontosan ilyenkor kellene néha leporolni a nem használt embereket, és megnézni őket, nem pedig várni a csodára.
Amúgy ezt a szerepcserét én sem értettem. Asensio (egy vicc volt megint ez az ember) szenvedett középen, Ceba meg a bal szélén próbált valamit okozni. Úgy látszik, ZZ esélykiegyenlítő meccset játszatott, kicsit gyengítette a csapatot.
Egyébként van egy testbeszéde a srácnak, majd figyeljétek meg. Ha elkezd belelendülni a játékba, jól érzi magát, akkor elkezd folyamatosan mutogatni a társaknak, hadonászni, meg ilyeneket (amúgy elég idegesítő, utoljára az a hülye Sahin csinálta ezt itt). A bal szélen sosem csinálta, csak küzdött görcsösen. Középen viszont előjött nála megint azalatt a pár perc alatt, amikor ott volt. Lehet, hogy hülyeség, csak érdekességként mondtam, már többször feltűnt.
Egyébként nem csak Kova kárára lehetne ott. Pl. Isco sem olyan fényes mostanában, hogy ne lehetne kihagyni. Tavaly nagyon nagy szezont hozott, de megint visszaszürkült. Sajnos a játékosaink mostanában egymást múlják felül abban, hogy ki játszik leginkább a tudása alatt. Na szerintem pontosan ilyenkor kellene néha leporolni a nem használt embereket, és megnézni őket, nem pedig várni a csodára.
Amúgy ezt a szerepcserét én sem értettem. Asensio (egy vicc volt megint ez az ember) szenvedett középen, Ceba meg a bal szélén próbált valamit okozni. Úgy látszik, ZZ esélykiegyenlítő meccset játszatott, kicsit gyengítette a csapatot.
Egyébként van egy testbeszéde a srácnak, majd figyeljétek meg. Ha elkezd belelendülni a játékba, jól érzi magát, akkor elkezd folyamatosan mutogatni a társaknak, hadonászni, meg ilyeneket (amúgy elég idegesítő, utoljára az a hülye Sahin csinálta ezt itt). A bal szélen sosem csinálta, csak küzdött görcsösen. Középen viszont előjött nála megint azalatt a pár perc alatt, amikor ott volt. Lehet, hogy hülyeség, csak érdekességként mondtam, már többször feltűnt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem nem kölcsön kéne adni, hanem használni...
Kova előtte jár, de a sérülése óta a horvát nem mutat sokat szerintem
Kova előtte jár, de a sérülése óta a horvát nem mutat sokat szerintem
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egy pár dolog azért van amiben ha nem is teljesen, de egyet értünk.Süti írta:Na, valamiben egyetértünk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero