kecskeember ugy latom ballal gyakorol a veretes írek ellendzsi91 írta: Sivatagi kecske ezt bebaszta
EURO 2024
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: EURO 2024
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sivatagi kecske ezt bebaszta
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Direkt neztem második félidőt miatta, ment rendesen mint a mérgezett egér. Voltak veszélyes megmozdulasai, meg jo kulcspasszok is, de volt hogy tul is cselezte magat.Remélem eb n sokat jatszik majd, mar most válogatottjának a legjobbja szerintem tudásban.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nekem még mindig kérdőjel a kp-n való szerepeltetése, mivel zsengének tűnik. viszont, ezek a számok a tegnapi produktumból bizakodásra adnak okot:
• 5/5 tackles won
• 8/8 duels won
• 3 fouls won
• 5 recoveries
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Hát nem tudom mennyire vannak eleresztve a törökök, de ... lehet kezdhetne az EBn.Arda Güler vs Poland:
• 45 minutes
• 89% passing accuracy
• 4 chances created
• 1 big chance created
• 51 touches
• 2/2 accurate long balls
• 5/5 tackles won
• 8/8 duels won
• 3 fouls won
• 5 recoveries
Special player.
- nzooli93
Ha valaki baszottul unatkozik,akkor spileren a kis guluke most kap egy félidőt torokoknel
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
20 percet néztem belőle pont az tűnt fel ismét, hogy Toni mennyivel mindenki felett, mindig az optimális megoldás, 2 lépéssel mindenki előtt. Nagyon megérezzük majd, hogy nem oda megy a passz 100%-ban ahova kell.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért ezekből a közvetlen eb előtti meccsekből nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Gondolom a cél az, hogy lehetőleg senki ne sérüljön le a startra, nyilván ehhez mérten is teszik oda magukat.
Azért ez a német csapat nem egy Real Madrid, tudja ő is, hogy több extrát kell hoznia, mert itt nincs annyi játékos, aki megoldja akár egyedül is.
Örüljünk neki, hogy így áll hozzá.
Örüljünk neki, hogy így áll hozzá.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Nem csak a pályán ilyenek, ez jellemző az összes angolra
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nemeteket neztem tennap picit, volt 2-3 jatekosuk, akinek szinte csak szar megoldast sikerult produkalni. Aztan az a - magyar exfocista sportkommentator kijelentes kovetkezik - nagykepu kivagyi testbeszed es futball egy csomo jatekosnal...
Kroos se tetszett tegnap, tul nagy az önbizalom es ment szukbe ket ember koze a kockazatos passz olyan helyeken is, ahol semmit nem nyertek vele, nem jutottak vele elorebb, kielezett szituban ebbol johet a hiba es a szopo.
Aztan kb mindenki jatszott mindenhol a hatvedeken kivul, en ertem, hogy ez ma trend, csak ha nincs meg a megfelelo iq hozza, akkor kaosz lesz.
Angol meccset 5 percig neztem, ott sztem sajat magukat fogjak megsemmisiteni mimdenki mindent jobban tud a masiknal a palyan, mindenki mindenkinek magyaraz, mikor kinek hova kellett volna passzolni es mit kellett volna csinalni, szeles teatralis mozdulatokkal, hogy az utolso nezo is jol lassa mintha 11 pele vagy maradona focizna, az van itt a fejekben.... vicc bazmeg, kurva cringe az egesz angol fos ahogy van
Kroos se tetszett tegnap, tul nagy az önbizalom es ment szukbe ket ember koze a kockazatos passz olyan helyeken is, ahol semmit nem nyertek vele, nem jutottak vele elorebb, kielezett szituban ebbol johet a hiba es a szopo.
Aztan kb mindenki jatszott mindenhol a hatvedeken kivul, en ertem, hogy ez ma trend, csak ha nincs meg a megfelelo iq hozza, akkor kaosz lesz.
Angol meccset 5 percig neztem, ott sztem sajat magukat fogjak megsemmisiteni mimdenki mindent jobban tud a masiknal a palyan, mindenki mindenkinek magyaraz, mikor kinek hova kellett volna passzolni es mit kellett volna csinalni, szeles teatralis mozdulatokkal, hogy az utolso nezo is jol lassa mintha 11 pele vagy maradona focizna, az van itt a fejekben.... vicc bazmeg, kurva cringe az egesz angol fos ahogy van
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
#délkapulabdaPad'em írta: England tonight:
598 passes
1 shot on target
0-1, vereség Izland ellen. Bellingham nem játszott. Elmúlt 5 meccs 1 db győzelem.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Anglia egyik legnagyobb problemaja mindig az edzok voltak. Hiaba voltak ertelmes jo keretek. Edzot sosem tudtak valasztani. Nalam ez southgate is gatya…Pad'em írta: England tonight:
598 passes
1 shot on target
0-1, vereség Izland ellen. Bellingham nem játszott. Elmúlt 5 meccs 1 db győzelem. Southgate bezizzentette a formát.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
England tonight:
598 passes
1 shot on target
0-1, vereség Izland ellen. Bellingham nem játszott. Elmúlt 5 meccs 1 db győzelem. Southgate bezizzentette a formát.
598 passes
1 shot on target
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Már tegnap este is amikor utoljára néztem egy jegyet engedett, mármint 1 darabot délután még biztosan lehetett választani, hogy hány darabot szeretnék.Realista24 írta: Most meg bejutottam Magyar meccs nincs eppen.
Akkor elfogyott,de azért szerintem még nézz rá hátha vissza kerül a rendszerbe nem fizetés vagy egyéb ok miatt.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nójer nyomott egy yokohamai Oli Kahnt, Stegent a kapuba!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most meg bejutottam Magyar meccs nincs eppen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
lol.Pad'em írta:Cucurella kiszorítottaNika91127 írta:
Miguel se? Hh?
- Pad'em
Cucurella kiszorítottaNika91127 írta:Miguel se? Hh?ferni írta:
Ez egy elméleti kezdő, mert Miguel se lett kihozva, Brahim marokkói stb azt hittem egyértelmű