Premier League
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Premier League
A számok magukért beszélnek!
A focit EREDMÉNYRE (is) játsszák és a szépség másodlagos. Ritka ha mindkettő jelen van egy sikeres csapatnál. VISZONT: nem akarom az egészet caps lock-al írni, de röviden és tömören Mou is megmondta, hogy ez egy átmeneti szezon, és a Chelsea-s face csoportban is megmondták jópáran hogy tavaly nyáron ha azt mondják neki hogy BL elődöntő, végéig versenyben a bajnoki címért aláírják. én is. Citynek és a Poolnak brutális támadói vannak (100+ gól mindkét oldalon meglehet csak a PL-t nézve) míg a Chelseanél meg egy duplanulla Torres akinek max a mezőnymunkája a jó, egy beugró Ba aki 1-2x csodát tett (pl PSG), és egy Dagesztánból visszajött Eto'o, aki nem volt rossz húzás de neki is idő kellett míg a punnyadásból visszajön, voltak jó/jobb meccsei. Szóval ahogy mindenhol úgy most is: Előre a jobb 2.évbe!
A focit EREDMÉNYRE (is) játsszák és a szépség másodlagos. Ritka ha mindkettő jelen van egy sikeres csapatnál. VISZONT: nem akarom az egészet caps lock-al írni, de röviden és tömören Mou is megmondta, hogy ez egy átmeneti szezon, és a Chelsea-s face csoportban is megmondták jópáran hogy tavaly nyáron ha azt mondják neki hogy BL elődöntő, végéig versenyben a bajnoki címért aláírják. én is. Citynek és a Poolnak brutális támadói vannak (100+ gól mindkét oldalon meglehet csak a PL-t nézve) míg a Chelseanél meg egy duplanulla Torres akinek max a mezőnymunkája a jó, egy beugró Ba aki 1-2x csodát tett (pl PSG), és egy Dagesztánból visszajött Eto'o, aki nem volt rossz húzás de neki is idő kellett míg a punnyadásból visszajön, voltak jó/jobb meccsei. Szóval ahogy mindenhol úgy most is: Előre a jobb 2.évbe!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tudom, de érdekelne mi lenne ha úgy lenne mint spanyolban. Ki lenne a bajnok City vagy a Liverpool?tubatibi írta:Ott a golkulonbseg szamit, tehat most a City-nek all a zaszlo.
Ott a golkulonbseg szamit, tehat most a City-nek all a zaszlo.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Kérdés.
Ki lenne a bajnok ha egyforma ponttal végezne a Pool és a City és ugyanaz lenne a szabály a PL-ben mint a La Ligában van most (tehát az egymás elleni eredmény számítana gk. helyett)?
Mert ugye City-Pool 2-1 és Pool-City 3-2 Vagyis 4-4. Mi döntene ilyenkor? Idegenben lőtt több gól? Vagy az amelyik több gólt lőtt a bajnokságban?
Bízom a Liverpoolban, megérdemelnék.
Ki lenne a bajnok ha egyforma ponttal végezne a Pool és a City és ugyanaz lenne a szabály a PL-ben mint a La Ligában van most (tehát az egymás elleni eredmény számítana gk. helyett)?
Mert ugye City-Pool 2-1 és Pool-City 3-2 Vagyis 4-4. Mi döntene ilyenkor? Idegenben lőtt több gól? Vagy az amelyik több gólt lőtt a bajnokságban?
Bízom a Liverpoolban, megérdemelnék.
matt kollega szerint egyértelműen igen.hehe írta:namost én erről évek óta beszélek - többedmagammal - akkor én jobb edző vagyok, mint a dánoké?
sírok.
de h ne legyen teljesen off. suarez ma ne lőjjön gólt. köszi
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
namost én erről évek óta beszélek - többedmagammal - akkor én jobb edző vagyok, mint a dánoké?madridronie írta:Kapja José az oltást finoman!na, mivan mourinho
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kapja José az oltást finoman!na, mivan mourinho
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Akkor megy az Interbe. Pláne, ha Thohir (?) elkezd költeni. Aztán lehet, hogy ő nem "pénzszórós" klubmodellben gondolkozik, télen például nem nagyon költekezett.nmate írta:Ha Mourinhot kibasszák ("ugyse"), innen már csak a Mezőkövesd marad az unikumnak
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
A Stamfordon nem áll ki meccs előtt a pálya szélére, hogy a szurkolók ítéletet mondjanak felette?Csabi írta:na, mivan mourinho a szurkolók mégsem követnek vakon londonban?FULL-TIME - Chelsea 0-0 Norwich
Boos at Stamford Bridge. That could be the end of Chelsea's title hopes.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
na, mivan mourinho a szurkolók mégsem követnek vakon londonban?FULL-TIME - Chelsea 0-0 Norwich
Boos at Stamford Bridge. That could be the end of Chelsea's title hopes.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha Mourinhot kibasszák ("ugyse"), innen már csak a Mezőkövesd marad az unikumnak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. május 4., vasárnap 18:58-kor.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
SZÉP VOLT CHELSEA! Így kell kiszállni elegánsan a BL-ből és a PL-ből...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem.Ugyan olyan agyatlan eszement figura volt mint Nani.Ancelotti tette azzá,aki.Naniból is ki lehetne hozni vmi hasonlót,mert nem tehetségtelen futballista,ahogy DM sem volt az sose...Szerintem DM azért fegyelmezettebb és jobban védekezik mint Nani.(egyáltalán visszamegy..)
Majd meglátjuk.Bízok Conte döntésébenKép
LEGIO PATRIA NOSTRA
Reméljük, hogy zsozé marad még évekig a cselszkinél.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Mata is szépen játszott 2 évig, de amit azután csinált az egy nagy nulla, jött Willian és még páran, szóval lefőtt neki a kávé és láthatjuk hogy bár a MU is nagy nulla idén, de Mata sem váltotta meg a világot odaát sem.pheco írta:Érdekes, hogy Mounak szinte mindig van valami vitája a játékosaival. Nem csoda, hogy Hazard kiakadt, 6 védővel játszani több, mint szánalmas. Nem a legjobb módon közölte Mouval a véleményét, ez tény, de olyan durva dolgot sem mondott. Mou ideje úgy néz ki lejárt. Egy nagy bevásárlással talán még 1-2 kupa leeshet nekik.
És miért is ne lehetne letenni a padra egy jó játékost, ha az épp formán kívül van? Ez az élet rendje, játsszon az aki a jobb formában van éppen - legalábbis így kéne lennie (VdB-nél is).
biztos vagyok benne, hogy jövőre fog is.Remy írta:de MOST váltania kell.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyugi Mout nem szabad basztatni. Őt szeretik a játékosai. Valami nagyon megváltozott nála. Szerintem teljesen kikészítette az a 3 év, amit nálunk töltött.pheco írta:Érdekes, hogy Mounak szinte mindig van valami vitája a játékosaival. Nem csoda, hogy Hazard kiakadt, 6 védővel játszani több, mint szánalmas. Nem a legjobb módon közölte Mouval a véleményét, ez tény, de olyan durva dolgot sem mondott. Mou ideje úgy néz ki lejárt. Egy nagy bevásárlással talán még 1-2 kupa leeshet nekik.
Ideje lenne elgondolkodnia, hogy mit is kéne tennie, mert ő a világ egyik legjobb edzője, de MOST váltania kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem DM azért fegyelmezettebb és jobban védekezik mint Nani.(egyáltalán visszamegy..)morientes írta:Én biztos vagyok benne hogy Conte nem véletlen szúrta ki...nézd ha DM-et ennyire átformálta Ancelotti,én már nem csodálkozom semmin...Igen,csak 352ben széleken védekezni se ártana. Baloson szerintem Asamoah okés,jobbosra meg én inákbb Alexist venném meg.De ennyiért meg lehet próbálni a portugált. (Mondjuk én eleve a felállásváltáson is elgondolkodnék a Juvénál Mer meg van a bajnokság,de sok a szenvedős győzelem (vagy X),ez volt igaz az ELben is. Én passzívnak érzem sajnos ezt.(Ugye emitt kellett vna még csatár Tevez mellett,megfelelő.)
Majd meglátjuk.Bízok Conte döntésében
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Érdekes, hogy Mounak szinte mindig van valami vitája a játékosaival. Nem csoda, hogy Hazard kiakadt, 6 védővel játszani több, mint szánalmas. Nem a legjobb módon közölte Mouval a véleményét, ez tény, de olyan durva dolgot sem mondott. Mou ideje úgy néz ki lejárt. Egy nagy bevásárlással talán még 1-2 kupa leeshet nekik.