Én meg azt szeretném ha megmaradna a csapat egyensúlya.kelemen.istvan írta:Nyilván nem gondoltam, hogy lesz akkor a játékos mint Zidane. Viszont Zidane miatt leültek meccset nézni a pártatlan emberek. Ronaldo verhet a real színeiben 281 meccsen 290 gólt akkor sem ő az, aki miatt egy átlag futballszerető leül meccset nézni. Nyilván szubjektív a dolog, de én így látom. Verratti meg egy láncszem, aki elfutosgál x kilométert meg csinál 200 passzt egy meccsen, de tapsot soha nem fog kapni egy lecserélése alkalmával, mint legutóbb Isco. És én igen is a "fehér balett" miatt lettem real szurkoló és ez számít nálam. Hogy meccsenkét eltudjak ereszteni egy-egy megmozdulásra egy "az igen"-t. És Pogbában benne van ez a faktor, míg az olaszban nincs.
Igényt tartok a zsenikre,a balettosokra,de Ők is csak akkor fognak tudni brillírozni,ha van mellettük olyan aki igen is ad 200 passzt,melózik,ha kell oda basz.Bár Verratti azért nem korlátozható le ennyire,és úgy tudom az a játékos akit úgy várunk mint a messiás inkább Verratti stílusú mint Pogba... Tehát azért nem kell lenézni Őt sem,kellenek,sőt nélkülözhetetlenek.