Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 11:03

miro írta:
Realista24 írta:
Értem, taksálhatják 5 millióra is, ha nem lehet megvenni.
100-ért meg nem kell megvenni.
Az a baj, hogy ezt hangoztatod, de érveket nem látok ellene, csak általános hülyeséget, amit a legtöbb focistára rá lehet aggatni.
Fizikálisan rendben van.
Technikailag kitűnik.
Védekezni tud.
Támadni tud.
Szervezni tud.
Fiatal.
Egyedül fejben lehet gond vele, de ha megnézzük azt, hogy honnan indult és most hol tart, akkor szerintem pont az jön le, hogy tudatosan építi a karrierjét.
Egy dolog nem tetszik nekem, a haja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 25., szerda 10:55

nmate írta:
rashidm írta:100 milliót kiadni érte meg öngyilkosság.
Adtunk már ki 180 milliót két agyonértékeltre, szóval készülj fel :lol:
Már elkezdtem felkészíteni magam. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 10:42

Anthony írta:Fél év után láttatok egy Juve meccset, egyből Pogba a téma.
Fél éve Pogba a téma. Nyáron is Pogba volt a téma. Nem véletlen.
Anthony írta:Azért ne felejtsük el az olasz bajnokság milyen szinten mozog mostanában (vagy akár a Dortmund, ha már), meg azt sem felejtsük el milyen amikor egy játékost kivesznek abból a rendszerből, amiben ő jól működik, az egész csapatnak teljesen más a filozófiája, mint a Realé (ismét súgok, Cannavaro).
De ennyiből kár igazolni Angliából is mondjuk, ott is más a rendszer. A játékosokat kell nézni, mennyire adaptívak, milyen képességeik vannak. Ebbe mi pontosan nem látunk bele sajnos, csak találgatni tudunk.
Anthony írta:100 milliót 2 játékos ér, CR és Messi, a többi mind túlértékelt hozzájuk képest.
Ezzel egyetértek, de nem így megy a biznisz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 10:40

Fél év után láttatok egy Juve meccset, egyből Pogba a téma.
Aha :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 25., szerda 10:39

Már megint februárban igazolni akartok :lol:

Fél év után láttatok egy Juve meccset, egyből Pogba a téma. Azért ne felejtsük el az olasz bajnokság milyen szinten mozog mostanában (vagy akár a Dortmund, ha már), meg azt sem felejtsük el milyen amikor egy játékost kivesznek abból a rendszerből, amiben ő jól működik, az egész csapatnak teljesen más a filozófiája, mint a Realé (ismét súgok, Cannavaro).

100 milliót 2 játékos ér, CR és Messi, a többi mind túlértékelt hozzájuk képest.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 10:34

miro írta:
Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.
Menjen a PSG-be,ott otthon lenne,azt csinálhatna amit akar.
Akkor legalább hasonlít Bale-re, máris a kedvenced lett, igaz? :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 10:25

h3x0r írta:
Realista24 írta:Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál.
Lehet, hogy ez is kozrejatszik, de szerintem inkabb az araval van a baj. Mig az olaszt a legtobben 50 millio korulire taksaljak, addig Pogba ennek szinte a duplaja.
Értem, taksálhatják 5 millióra is, ha nem lehet megvenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 25., szerda 10:16

Lehet, hogy ez is kozrejatszik, de szerintem inkabb az araval van a baj. Mig az olaszt a legtobben 50 millio korulire taksaljak, addig Pogba ennek szinte a duplaja.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 25., szerda 10:09

BBeno írta: rizikó nélkül vállalnám ezeket az igazolásokat.
Rizikó nélkül bárki vállalna bármilyen igazolást :Đ
Szerintem nem érnek 100 Milliót. Ronaldo óta olyan sem volt, aki 70-et ért volna..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 25., szerda 9:59

nálam jelenleg 2 ember van akiért bármikor kiadnék 100 millió körüli összeget.

POGBA

HAZARD.

bárhol bármikor megállják a helyüket, rizikó nélkül vállalnám ezeket az igazolásokat.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 9:56

rashidm írta:100 milliót kiadni érte meg öngyilkosság.
Adtunk már ki 180 milliót két agyonértékeltre, szóval készülj fel :lol:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 25., szerda 9:54

miro írta:
Nekem nem unszimpatikus figura,sőt egyáltalán nem érdekel hogy mekkora arca van,csak legyen hasznára a csapatnak,de én úgy érzem ( ebben az évben elég sok Juve meccset néztem) hogy saját magát szórakoztatja,itt ezt megcsinálná kétszer és Ramos kirugdosná az öltözőből,továbbá nem tudom a Juve ismerősöd mit nézett,de szeptember óta így játszik,a védekezése elég nagy kamu,a kontaktokat egyáltalán nem keresi,csak helyezkedéssel próbálja megoldani,de ha úgy nem lehet akkor szarik rá.

Valószínűleg ezért nem marasztalták a MU-nál sem. :roll: 100 milliót kiadni érte meg öngyilkosság.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 25., szerda 9:51

Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 25., szerda 9:25

nmate írta:Verrattinál illene beleszámolni, hogy van mellette egy Matuidi aki cipeli a zongorát. Mert neki cipelni kell, magában nem él meg a testalkata miatt.

Pogba meg kurva jó. Igazi erődemostráció a középpályára, nem kell, hogy kimondottan vízhordó legyen, persze melózik azért ő, plusz rohadt technikás. Visszaér, szerel, felmegy, gólt lő... ilyen középpályásoké a jövő. Juvéban kiskirály, ez egyértelmű, ha felfogja, hogy itt nem lesz az amíg nem melózik keményen (nem csak a pályán), akkor hoznám tüstént, mert a tehetsége kb. páratlan a posztján.
Ez mind szép és jó, csak ugye a tehetség önmagában már nem elég. Nem igazán látom benne, hogy fejben tovább tudna fejlődni. Ha jól emlékszem RMFC fogalmazott meg egy nagyon jó mondatot: "ő magának szeret játszani". Nekem ilyen ember nem kellene. De majd ezt is elintézi majd Perez... :roll:

DE! Ha be tud állni a sorba, fejben ott lenni, akkor a hsz-m tárgytalan. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 9:23

Pogba unszimpatikus figura, ezért van ez a Verratti>>>Pogba feeling sokaknál. Valamilyen szinten meg is értem őket, de aki látja, nem csak nézi a meccseit, az hamar rájön, hogy van helye a Realban.

Csabi tegnap elképzelt egy Modric-Kroos-Isco-Reus-Cé-Karim hatost, ami parádés, de ha ezt kiegészítjük - előre gondolkodva a jövőre - egy Pogbával, akkor tényleg behajolhat Európa.
Az előregondolkodást Modric, Karim és Cé esetére értem.
Csak a képletbe továbbra is belerondít a két ballábas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 9:18

Verrattinál illene beleszámolni, hogy van mellette egy Matuidi aki cipeli a zongorát. Mert neki cipelni kell, magában nem él meg a testalkata miatt.

Pogba meg kurva jó. Igazi erődemostráció a középpályára, nem kell, hogy kimondottan vízhordó legyen, persze melózik azért ő, plusz rohadt technikás. Visszaér, szerel, felmegy, gólt lő... ilyen középpályásoké a jövő. Juvéban kiskirály, ez egyértelmű, ha felfogja, hogy itt nem lesz az amíg nem melózik keményen (nem csak a pályán), akkor hoznám tüstént, mert a tehetsége kb. páratlan a posztján.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 9:14

dannen írta:mondjuk az igaz, hogy eléggé támadó szellemű játékos lett pogbából, nekünk meg nem feltétlen az kéne most
Most erre mit lehet írni? Nézz rá a Juvéra, ha megnézted tavaly vagy idén jó pár meccsen, akkor baszki Vidal meg Pogba agya el szokott kattani/elkattant, hogy nincs egy ember, aki csinálna elől valamit... nem véletlen rúgott ennyi gólt.

Verratti meg esélytelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 25., szerda 8:54

Nagyon erősen túl van értékelve Pogba, egy átlagos francia emberevő kp +1 technik skillel, meg egy jó lövőkével, aminek köszönhetően már védekezni sem szeret. Fizikailag, technikailag okés, sokat ezekben már nem fog fejlődni, a fejbeli hiányosságokhoz meg egyszerűen nincs meg az alap hogy fejlődjön. Olyan mint Balotelli csatárposzton ~4 éve, talán 1 fokkal intelligensebb, de a középpályán jóval több ész is kell. Hozzuk Verratti-t.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 8:06

A a juve-dortmund meccsen egyik lehetséges igazolás sem győzött meg. Pogba szokásosan flegma volt, továbbra sem láttam egy fontos meccsen sem jól játszani.
Juvés ismerős írta, hogy amióta egyre erősebbek a pletykák és az ügynök is keveri a dolgokat, kb ilyen Pogba. Tudja, hogy el fogják adni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 25., szerda 7:51

A a juve-dortmund meccsen egyik lehetséges igazolás sem győzött meg. Pogba szokásosan flegma volt, továbbra sem láttam egy fontos meccsen sem jól játszani. Ugyan már nincs terítéken, de Vidal a leggyengébb volt talán a juve csapatából.
-Hozzáteszem, meccsek óta gyenge a komplett juve középpálya-
Gündogan pedig szinte teljesen láthatatlan volt.
Egy önmagához képest gyengén játszó juve is simán verte a dortmundot, csak egy nagyon mákos gólt találtak, kidolgozott helyzetre nem is nagyon emlékszem tőlük. Morata pedig kb. most játszott jól először mióta látom futballozni :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: