Nem ám odaadná Suareznek a triplához...Nika91127 írta:Ugye ugye...a büntető be is kell lőni ... 5méterről 2vel melléfejelni üreskapura... A Zisten!!!!
Bajnokok Ligája
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Bmeg ez a 11-es..
Utolsó pillanatban elkésve, hátulról, miközben Messi tálcán kínálja, hogy rúgja fel.
Jó, hogy kivédte.
Nagyon kevés ez a sziti, semmit nem mutattak ma sem. Pár zsák euro millió rohangál csak a pályán.
Utolsó pillanatban elkésve, hátulról, miközben Messi tálcán kínálja, hogy rúgja fel.
Jó, hogy kivédte.
Nagyon kevés ez a sziti, semmit nem mutattak ma sem. Pár zsák euro millió rohangál csak a pályán.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ma kivételesen tetszett Pogba játéka de én úgyis inkább Verattit látnám a csapatban...a franciaban néha benne van a Balotelli faktor madridban meg ha valamit akkor ezt ki tudnak hegyezni rendesen. Nem tudom hogy bírná ki a sajtot egy esetleges cirkusza után! Veratti nekem csendesebb nyugodtabb fazonnak tűnik.
Ami még sokunknak nem jut eszebe hogy ha jon vissza Cherishev es Casemiro akik legalább egy olyan szezont nyomnak mint carvajal a leverkusenben...szoval nagy kár őket padra szorítani par percekre jatszatni. Igaz egy Veratti Pogba kezdő lenne de gondoljunk bele ha sikeresen megszabadulunk Khediratol akkor is a 3 vagy 4 kezdő középpályás helyre lessz Kroos Isco Modric James Casemiro Cherishev Illaramendi Lucas Silva! Ebbol ha illara elmegy akkor is 7 játékos 3 vagy 4 posztra. Nem látom feltétlen okát a pénz szorasanak...de ha jön valaki sztar az nalunk alap kezdő sajnos bar ha jön Veratti Pogba parosbol valamelyik akkor egy 3-4 golos vezetésnél Carlo akar sor cseret is hajthat végre.
Én megis hoznek egy jó csere csatart aki tűri a padot...hogy kit ne kérdezzétek gőzöm nincs!
Ami még sokunknak nem jut eszebe hogy ha jon vissza Cherishev es Casemiro akik legalább egy olyan szezont nyomnak mint carvajal a leverkusenben...szoval nagy kár őket padra szorítani par percekre jatszatni. Igaz egy Veratti Pogba kezdő lenne de gondoljunk bele ha sikeresen megszabadulunk Khediratol akkor is a 3 vagy 4 kezdő középpályás helyre lessz Kroos Isco Modric James Casemiro Cherishev Illaramendi Lucas Silva! Ebbol ha illara elmegy akkor is 7 játékos 3 vagy 4 posztra. Nem látom feltétlen okát a pénz szorasanak...de ha jön valaki sztar az nalunk alap kezdő sajnos bar ha jön Veratti Pogba parosbol valamelyik akkor egy 3-4 golos vezetésnél Carlo akar sor cseret is hajthat végre.
Én megis hoznek egy jó csere csatart aki tűri a padot...hogy kit ne kérdezzétek gőzöm nincs!
- Hasta el final, Vamos Real -
Szerintem csak megkegyelmezett Zabaleta haverjának
Ugye ugye...a büntető be is kell lőni ... 5méterről 2vel melléfejelni üreskapura... A Zisten!!!!
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Messi büntető... azért most is visszapattant elé
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De amúgy tudod, hogy most is játszik? Vagy nézel dortmund meccseket? Nyilván benne van amit írsz, de most megfogalmazni a végrendeletet, amikor alakul...Géci írta: Pont ez az... Egy olyan sérülés amit azzal kezeltek, hogy nem csinált semmit. Ki tudja mikor jön vissza. Eleve sérülékeny volt. Nem nagy jövőt jósolok neki. Teszem hozzá sajnálom, mert szerettem volna habfehérben látni...
közben Messi
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én ezt nem hiszem el. gyépések társasága.
MESSSSIIIIII :DDDDDDDDDDD
MESSSSIIIIII :DDDDDDDDDDD
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Enrique írta:Addig voltak kedvezményezettek a bíróknál, amíg a legjobbak voltak, ahogy ez oly sok más sportban is így van. Amióta nincsenek a topon, ez eltűnt szerintem, legalábbis tendenciózusan biztosan nincs meg. Szerintem.Steve írta:nem akarok itt barcamatekozni, de azért egy meg nem adott gól ez a mondva csinált kiállítás, már csak egy lesgól hiányzik a sormintából és kész a képlet.
Igen ez igaz lehet,de annyival egészíteném ki,hogy maga a barca propaganda miatt is odafújtak a bírók,egész egyszerűen be voltak etetve a népek azzal a barca egy más klub,példa,más dimenzió fals dumával amit a klub propagált.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kár, hogy minket sosem toltak úgy.Enrique írta:Addig voltak kedvezményezettek a bíróknál, amíg a legjobbak voltak, ahogy ez oly sok más sportban is így van. Amióta nincsenek a topon, ez eltűnt szerintem, legalábbis tendenciózusan biztosan nincs meg. Szerintem.Steve írta:nem akarok itt barcamatekozni, de azért egy meg nem adott gól ez a mondva csinált kiállítás, már csak egy lesgól hiányzik a sormintából és kész a képlet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont ez az... Egy olyan sérülés amit azzal kezeltek, hogy nem csinált semmit. Ki tudja mikor jön vissza. Eleve sérülékeny volt. Nem nagy jövőt jósolok neki. Teszem hozzá sajnálom, mert szerettem volna habfehérben látni...ziro4vr írta:Ezt most nem értem mire írod. Szerintem ahonnan vissza kellett jönnie...most ott tart, ahol tartania kell.Géci írta: Az a baj ziro, hogy szerintem Te jobban hiszel Gündi javulásában mint ő maga...
Addig voltak kedvezményezettek a bíróknál, amíg a legjobbak voltak, ahogy ez oly sok más sportban is így van. Amióta nincsenek a topon, ez eltűnt szerintem, legalábbis tendenciózusan biztosan nincs meg. Szerintem.Steve írta:nem akarok itt barcamatekozni, de azért egy meg nem adott gól ez a mondva csinált kiállítás, már csak egy lesgól hiányzik a sormintából és kész a képlet.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
nem akarok itt barcamatekozni, de azért egy meg nem adott gól ez a mondva csinált kiállítás, már csak egy lesgól hiányzik a sormintából és kész a képlet.
Hát Pogba Ancelotti kezei alatt normális tudna szerintem maradni. De az ilyen típusú játékosokhoz egy Ancelotti féle nyugodt fazon kell.
Hát Pogba Ancelotti kezei alatt normális tudna szerintem maradni. De az ilyen típusú játékosokhoz egy Ancelotti féle nyugodt fazon kell.
- ziro4vr
Ezt most nem értem mire írod. Szerintem ahonnan vissza kellett jönnie...most ott tart, ahol tartania kell.Géci írta: Az a baj ziro, hogy szerintem Te jobban hiszel Gündi javulásában mint ő maga...
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ezt nem ertem. Azert a Real eleg alkalmas kozeg arra hogy megjobban elszalljon magatol...Realista24 írta:Olaszföldön nem is jósolok neki többet. El kell onnan mennie, és Angliától is óva inteném. Csak a Real mentheti meg a lelkét!!!!!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az a baj ziro, hogy szerintem Te jobban hiszel Gündi javulásában mint ő maga...ziro4vr írta:Néhány dortmundi rendesen elfelejtett focizni.
Gündi semmi extra, de látszik rajta mit is tud(hat) valójában.
- ziro4vr
Néhány dortmundi rendesen elfelejtett focizni.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ezért,meg a 100 milla miatt nem kell Ő,hanem Verratti.Steve írta:Osztom RMCF véleményét. Pogba tudása megkérdőjelezhetetlen, de szerintem is lehet vele gond.
Arcból nincs hiány és nem kell több ego már mert átbillenhet negatív irányba a dolog.
Az Olasz melós,és jó barátságban van a labdával,kicsit Modric 2.0.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Alvest le is kellett vinni, akkora belépő volt...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olaszföldön nem is jósolok neki többet. El kell onnan mennie, és Angliától is óva inteném. Csak a Real mentheti meg a lelkét!!!!!Steve írta:Osztom RMCF véleményét. Pogba tudása megkérdőjelezhetetlen, de szerintem is lehet vele gond.
Arcból nincs hiány és nem kell több ego már mert átbillenhet negatív irányba a dolog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema