akkor asszem kapcsolok át.Reus ma is gól közben
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
Csabi írta:
na akkor a city is kiesett. ideje lenne már a sejknek egy normális edzőt igazolni, komolyan mondom nevetséges ez a pellegrini
Egyébként az. neki egy kis csapat való. Nem akarom bántani,mert nem rossz arc,de semmi komoly amit mutat.
Dzeko és a foci mint tűz és a víz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
CR se rúgott kettőn... és melyik volt a nagyobb szenzáció..Sierra írta:Azért ez a Dzeko sem rossz, hogy október után most hétvégén rúgott gólt újra.
Reus ma is gól közben
Nem illik.
Azért ez a Dzeko sem rossz, hogy október után most hétvégén rúgott gólt újra.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
hogy maradt ott.....ilyen nincs bmeg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ügyesek vagytok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
most se tudta mondjuk...csak az a fránya vadászösztönCsabi írta:ERRE BEVERI.. HÁT EZT NEM HISZEM EL
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ERRE BEVERI.. HÁT EZT NEM HISZEM EL
na akkor a city is kiesett. ideje lenne már a sejknek egy normális edzőt igazolni, komolyan mondom nevetséges ez a pellegrini
- ziro4vr
Az uru nem igazán tudja hol van és mit csinál.
tudtam...
tudtam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2015. február 24., kedd 21:02-kor.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
rengeteg meccset láttam a portóban régebben, azután mikor odaigazolt. sose értettem mire a nagy szopkodás. olyan hibákat tudott csinálni mint pavón fénykorában. nyilván nem azt mondom hogy olyan szar, de pl egy real, barca, city féle csapatban semmi keresnivalójaCS0ki írta:Még a Portoban láttam egy meccsen, a faszi gyors volt, erős, határozott, okosan játszott, akkor azt mondtam nem véletlen, hogy a sok nagy angol csapat mind követi. De nem csak én néztem félre ezek szerint, mert a cityben rengeteget bénázott, nem csodálom, hogy már nincs a csapatban.Mangala gyerekkel mi van? Sérült, vagy csak nem fér be? Mert elég nagy dirrel-durral ment a Cityhez, aztán akár hányszor nézek meccsüket - kb 4 meccs egész szezonban - sose játszik..
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Zabaleta az elmúlt években hagyott ki egyáltalán meccset? Ez mindig játszik?
-
Touré?
Azért a barca elég szerencsés a bl-ben,mindig hiányzik ellenük egy klasszis.....
mert én akárhányszor néztem,mindig hiányzott húzóember.
Azért a barca elég szerencsés a bl-ben,mindig hiányzik ellenük egy klasszis.....
mert én akárhányszor néztem,mindig hiányzott húzóember.
Pedig volt már idén, hogy a csapat legjobbjává választották. Lehet csak jobban kéne favorizálni és belejönne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nekem is hatalmas ígéretnek tűnt, azokért amiket írtál. Plusz amikor összeálltak Varane-nal a válogatottban, az durva párosnak tűnt. De eddig 5 jó meccse nem volt a city-ben. Ha valami extrát nem hoz, vesznek majd drágán valakit megint aztán olyan sorsra jut, mint mondjuk Nastasic.CS0ki írta: Még a Portoban láttam egy meccsen, a faszi gyors volt, erős, határozott, okosan játszott, akkor azt mondtam nem véletlen, hogy a sok nagy angol csapat mind követi. De nem csak én néztem félre ezek szerint, mert a cityben rengeteget bénázott, nem csodálom, hogy már nincs a csapatban.
Nem illik.
Még a Portoban láttam egy meccsen, a faszi gyors volt, erős, határozott, okosan játszott, akkor azt mondtam nem véletlen, hogy a sok nagy angol csapat mind követi. De nem csak én néztem félre ezek szerint, mert a cityben rengeteget bénázott, nem csodálom, hogy már nincs a csapatban.Mangala gyerekkel mi van? Sérült, vagy csak nem fér be? Mert elég nagy dirrel-durral ment a Cityhez, aztán akár hányszor nézek meccsüket - kb 4 meccs egész szezonban - sose játszik..
- ziro4vr
Nem az igazi az első szezonja...de Demichelisnél Gyepes Gabi is jobb lenne.palesz77 írta:Mangala gyerekkel mi van? Sérült, vagy csak nem fér be? Mert elég nagy dirrel-durral ment a Cityhez, aztán akár hányszor nézek meccsüket - kb 4 meccs egész szezonban - sose játszik..
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mangala gyerekkel mi van? Sérült, vagy csak nem fér be? Mert elég nagy dirrel-durral ment a Cityhez, aztán akár hányszor nézek meccsüket - kb 4 meccs egész szezonban - sose játszik..
Kétszer nem csak a villám ugyanoda!Hogy ez a Demichelis mit keres a kezdőben... Ha jól emlékszem tavaly kapott egy pirosat, plusz egy tizit a Barca.
Bátor kezdő...De már jóideje mindenki tökösséget várna pellétől, a kezdőből ez kijön, majd kérdés, hogy a taktika is olyan lesz-e.
Fernandinho idén egész ratyi, ott ül a padon. Touré meg eltiltott, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K