Real Madrid vs. Barcelona
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A Barcelonánál tényleg tökéletesre sikeredett a formaidőzítés...a csapat bomba formában...és még inkább az MSN bombaformában...nagyon le van itt nézve LE, de úgy néz ki, hogy a szezon eleji rotálás meghozza a gyümölcsét náluk...nincsenek kifacsart emberek és ami még szembetűnőbb, motivált mindenki...elképesztő mennyire akarják a sikert...és szerintem amúgy szinte az összes nagy meccsüket behúzták idén...kupa biztos, hogy lesz idén, a kérdés már csak az, hogy mennyi?
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom, hogy csúcsformában van e a csapat, de amit írtam nemrég, az tegnap is beigazolódott. LE kőkemény célfocit nyomat a csapattal a tavaszi hajrában (ez a BL-ben nem gond, de sokszor bajnokikon is ez van).
Utoljára Rijkaard csinálta ezt a csapattal, az akkor BL győzelmet ért. Lehet sok mindent mondani a PSG-re, tudom, itt többen csak azt nézik, hogy xar volt az ellenfél, de az első félidőben az Iniesta-Busquets-Rakitic középpálya olyan komolyan játszott, mint idén még soha. Egy fal volt, a franciák átjátszani is alig tudták, ráadásul a pálya közepére szűkítettük a területet. Ilyet ritkán látni egy Barcelona-tól. Nem volt egy látványos meccs, mert aki azt várta, hogy itt gála lesz az csalódott, de taktikai szempontból egy igazi csemege volt. Ahogy a labdás játékost becsapdáztuk 3an-4en, Ibra mire átvette a labdát Piqué és Busquets fogta közre, esélye sem volt vmit alkotni.
Dani Alves idén a nagy meccsekre összekapja magát, de mióta nincs szerződés hosszabbítás, teljesen kicserélték. Szinte minden labdája jó volt, beadásai ültek, ballal teker gólpasszt. A másik Iniesta. Pályafutása legszebb éveit idézte. Hol volt eddig ez a sebessége nem tudom, de tegnap mintha a 3-4 évvel ezelőtti játékos ment volna ki a pályára. 2-0 után leálltunk és visszavettünk a tempóból, nem is lehet bírni az ilyen letámadást 45 percnél tovább.
Bayern is 1 félidő alatt lerendezte. Porto olyan volt amilyen, most kijött a különbség. Ők se tudtak mit kezdeni a letámadással. Gyakorlatilag azt kapták, amit ők adtak az első meccsen, bár akkor is óriási hiba kellett a góljaikhoz. Ezt most nem kapták meg, helyette lett jó nagy verés. Vigyázni kell ezzel a Bayern-nel, hiába írják le itt sokan őket. Az elődöntőre több sérült is felépül, ennél csak jobbak lesznek. Az Allianz Aréna senkinek nem lesz kellemes hely.
Nagyon kíváncsi vagyok a mai derbire. Érdekes, feszült, izgalmas meccs lesz.
Utoljára Rijkaard csinálta ezt a csapattal, az akkor BL győzelmet ért. Lehet sok mindent mondani a PSG-re, tudom, itt többen csak azt nézik, hogy xar volt az ellenfél, de az első félidőben az Iniesta-Busquets-Rakitic középpálya olyan komolyan játszott, mint idén még soha. Egy fal volt, a franciák átjátszani is alig tudták, ráadásul a pálya közepére szűkítettük a területet. Ilyet ritkán látni egy Barcelona-tól. Nem volt egy látványos meccs, mert aki azt várta, hogy itt gála lesz az csalódott, de taktikai szempontból egy igazi csemege volt. Ahogy a labdás játékost becsapdáztuk 3an-4en, Ibra mire átvette a labdát Piqué és Busquets fogta közre, esélye sem volt vmit alkotni.
Dani Alves idén a nagy meccsekre összekapja magát, de mióta nincs szerződés hosszabbítás, teljesen kicserélték. Szinte minden labdája jó volt, beadásai ültek, ballal teker gólpasszt. A másik Iniesta. Pályafutása legszebb éveit idézte. Hol volt eddig ez a sebessége nem tudom, de tegnap mintha a 3-4 évvel ezelőtti játékos ment volna ki a pályára. 2-0 után leálltunk és visszavettünk a tempóból, nem is lehet bírni az ilyen letámadást 45 percnél tovább.
Bayern is 1 félidő alatt lerendezte. Porto olyan volt amilyen, most kijött a különbség. Ők se tudtak mit kezdeni a letámadással. Gyakorlatilag azt kapták, amit ők adtak az első meccsen, bár akkor is óriási hiba kellett a góljaikhoz. Ezt most nem kapták meg, helyette lett jó nagy verés. Vigyázni kell ezzel a Bayern-nel, hiába írják le itt sokan őket. Az elődöntőre több sérült is felépül, ennél csak jobbak lesznek. Az Allianz Aréna senkinek nem lesz kellemes hely.
Nagyon kíváncsi vagyok a mai derbire. Érdekes, feszült, izgalmas meccs lesz.
csak sikerült a formaidőzítés a barcelonanal a tavaszra és a szezon végére. addig meg vhogy megúszták.. meg mi is elszerencsétlenkedtük, de azért nálunk a sérülések mindenbe beleszóltak. tudom, h sokan aztmondják, h könnyű erre fogni, de aki nézi is a meccseinket és figyeli, az láthatja h mit jelent ennek a real madrid 4 hónap modric nélkül, független attól, h ki milyen csapatnak szurkol.
még a barcánál maradva, azért a szezon végén bármennyi kupát is nyernek - mert nyerni fognak, ez több, mint valószínű (mondjuk azért remélem, h a bilbao LEGALÁBB fele annyira fog hajtani a kupadöntőn, mint ellenünk a bajnokin). szóval, azért olyan szempontból elég nagy szerencséjük volt, h senki nem dőlt ki egész szezonban hosszabb időre. most vermaelent ne vegyük ide, illetve suarez első 2 hónapján kívül nem volt más. most az, h albának, alvesnek vagy iniestanak volt h kikellett hagyni 1-2 meccset az semmi.
a másik meg a szezon eleji szerencséjük, mikor a valencia elleni ugye a hosszabbítás hosszabbításában nyerték, a szabályok értelmében az x kellett volna, h legyen, de ebbe ne menjünk bele, v a villarreal ellen szintén utolsó pillanatban megnyert meccs... volt pár ilyen nekik. erre utaltam az elején mikor a mostani jó formájukról beszéltem, h azokat sikerült behúzniuk, túlélniük.. most meg arathatják..
még a barcánál maradva, azért a szezon végén bármennyi kupát is nyernek - mert nyerni fognak, ez több, mint valószínű (mondjuk azért remélem, h a bilbao LEGALÁBB fele annyira fog hajtani a kupadöntőn, mint ellenünk a bajnokin). szóval, azért olyan szempontból elég nagy szerencséjük volt, h senki nem dőlt ki egész szezonban hosszabb időre. most vermaelent ne vegyük ide, illetve suarez első 2 hónapján kívül nem volt más. most az, h albának, alvesnek vagy iniestanak volt h kikellett hagyni 1-2 meccset az semmi.
a másik meg a szezon eleji szerencséjük, mikor a valencia elleni ugye a hosszabbítás hosszabbításában nyerték, a szabályok értelmében az x kellett volna, h legyen, de ebbe ne menjünk bele, v a villarreal ellen szintén utolsó pillanatban megnyert meccs... volt pár ilyen nekik. erre utaltam az elején mikor a mostani jó formájukról beszéltem, h azokat sikerült behúzniuk, túlélniük.. most meg arathatják..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Tudnak olyan pengék lenni , nyilván nem vehetik fel a versenyt hosszútávon a 2 naggyal, tavaly is azért nyerték meg a bajnokságot mert a 2 nagy gyengélkedett ,ha csak az egyik toppon van a bajnokságban nincs esélyük természetesen, de egy oda vissza párharcban bárkit elkaphatnak , azért most is csak ott vannak a 3 helyen , ellenünk meg megy is nekik a játék,de ha le vannak focizva akkor meg jön a szokásos mák, most ilyen időszak van hogy nem vagyunk sikeresek ellenük, én azt írtam a hét elején továbbmegyünk , de közben sorozatban jöttek a rossz hírek Marcello (ezt tudtuk sárga miatt) Modric , Bale , Benzema kidőlt ..így viszont már tartok a meccstől , a meccs képétől nehogy szenvedős meccs legyen.. mert akkor aztán jön a füttyszó a nézőtérről (ami elég szomorú akkor kellene igazán drukkolni) ezek meg pontrúgásból találnak egy gólt szokás szerint... reméljük legyűrjük őket Ancelotti is kitalál valamit, mert lehet hogy érte is játszanak.. mert ha nem sikerül megint megverni az Atleticot (kiesnénk) valószínű megköszönnék a munkáját a bajnokság végén.lesliejr írta:Végig malacozni egy bajnokságot és BL szezont nem lehet. Ezért írtam, hogy már nem olyan "pengék" mint tavaly. Idézőjelbe kellett volna tennem.
-
Végig malacozni egy bajnokságot és BL szezont nem lehet. Ezért írtam, hogy már nem olyan "pengék" mint tavaly. Idézőjelbe kellett volna tennem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az AM és a penge szó egy mondatban nekem durva. Malac....na az oké. A 10-ből 9x 1 gólos győzelem amiből láttam 3at és az ellenfél nem volt rosszabb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Bayern, Barca megugrották amit kell, papírforma, holnap jöttök ti és a Juve, aztán lesz 2 szép párosítás az elődöntőben.
Félre ne értsetek, drukkolok az Atlético-nak, de egy sérülések sújtotta Real is ki fogja őket ejteni hazai pályán. Most kijön a lépés szerintem, előnyt kovácsoltok a hiányzókból, akikből Bale nem is fog hiányozni. Gyakorlatilag a másik 3 játékos felel a Real támadó játékáért, ők osztják azokat a labdákat amikből helyzetek lesznek, de mégis azt érzem, kiesik az Atlético. Idén már nem olyan pengék mint tavaly, sokkal többet hibáznak.
...csak most nézem, hogy én tartom életben ezt a topicot mostanság...
Félre ne értsetek, drukkolok az Atlético-nak, de egy sérülések sújtotta Real is ki fogja őket ejteni hazai pályán. Most kijön a lépés szerintem, előnyt kovácsoltok a hiányzókból, akikből Bale nem is fog hiányozni. Gyakorlatilag a másik 3 játékos felel a Real támadó játékáért, ők osztják azokat a labdákat amikből helyzetek lesznek, de mégis azt érzem, kiesik az Atlético. Idén már nem olyan pengék mint tavaly, sokkal többet hibáznak.
...csak most nézem, hogy én tartom életben ezt a topicot mostanság...
-
Egyébként nem akarok vészmadár lenni a Barcelona szurkolók körében, de hetek óta nem lehet nem észrevenni, hogy Luis Enrique egyre többet kéri védekezésre a csapatot. Megvan a vezetés és minden játékosunk a saját térfelünkön. Ezt utoljára Rijkaard-tól lehetett látni, de akkor is csak a BL hajrájában, mikor célfoci volt.
Szép lassan, fokozatosan csinálja, de mostanában egyre többet látjuk a csapatot kontrákra játszani....és minél több lesz belőle, nekem annál jobban nem fog tetszeni. Remélem tévedek.
Szép lassan, fokozatosan csinálja, de mostanában egyre többet látjuk a csapatot kontrákra játszani....és minél több lesz belőle, nekem annál jobban nem fog tetszeni. Remélem tévedek.
-
Szerintetek miért őrjöng Guardiola a Bayern-nél? Nem ehhez van szokva...
Amúgy idén volt komoly sérültjük? Én nem emlékszem rá. Komolyan ott valami van, mert ilyen nincs, h ezeknél soha nincs sérülés hullám. Nem azt akarom, h most sérüljön le valaki, de azért ez durva, h ezek képesek lennének 11emberrel végig játszani az egész idényt. Vermalennek valami nagyon durva baja lehet, ha még ott sem gyógyul meg.
-
Ez szép volt!! Köszönjük!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy ahogy mondani szokás annak van szerencséje aki megdolgozik érte...és Barca idén eddig elég szépen menetel...szervezettek, motiváltak, kevés gólt kapnak, az MSN élete formájában tolja...tipikus esete annak, hogy szinte minden klappol a trófeákhoz...én egyáltalán nem lepődnék meg rajta, ha 3-ból 2-őt behúznának (Kupa és BL/bajnokság)...szerintem a triplázás nem lesz meg...de kupát szinte biztosan fognak nyerni és egyelőre egyáltalán nem mondanám azt, hogy érdemtelenül...
Ja, tényleg nem vicc, hogy visszapattan minden Messi elé MÁK MÁK MÁKOSlesliejr írta:Messi gólja nem volt vicc. Oké, ahogy berúgta az igen, de a Valencia fél perccel a vége előtt minden mindegy alapon ment fel, hogy vagy 1-1 lesz vagy 2-0. Utóbbit sikerült összehozniuk.
Annyiban hibáztak, hogy a kapusuknak a félpályánál kellett volna állni, nem hátul a kapuban.
amúgy én a Barca 1 gólos győzelmére fogadtam, szóval csak azért vagyok kiakadva, mert Messi 0.1 mpvel a vége előtt gólt rúgott és ÍGYhttp://static.fjcdn.com/pictures/Nuke_4d8081_741579.jpg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért volt vicc sokak szerint, mert a Valencia az első félidőben lefocizta a Barca-t, eredmény 1-0. A második meg inkább csak erőlködés volt mind2 csapat részéről. A kapus meg szerintem jó helyen állt: ha fél pályánál állt volna, akkor aki adta a 2. gólpasszt, akkor ő lőtte volna be a kapuba (valószínűsíthetőleg)lesliejr írta:Messi gólja nem volt vicc. Oké, ahogy berúgta az igen, de a Valencia fél perccel a vége előtt minden mindegy alapon ment fel, hogy vagy 1-1 lesz vagy 2-0. Utóbbit sikerült összehozniuk.
Annyiban hibáztak, hogy a kapusuknak a félpályánál kellett volna állni, nem hátul a kapuban.
-
Messi gólja nem volt vicc. Oké, ahogy berúgta az igen, de a Valencia fél perccel a vége előtt minden mindegy alapon ment fel, hogy vagy 1-1 lesz vagy 2-0. Utóbbit sikerült összehozniuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy semmi gond nincs ezzel a mai eredménnyel. Ahogy írtam korábban, akkor jön majd a pontvesztés tőlük, amikor senki nem várja. (tudom, a madridisták minden hétre várják :Đ )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ugyan kérlek, egy érzékletes példa volt, hogyha szerinte a Barca csak mákkal tud győzni ezzel az erővel az is az volt, de ezt nem kell túlmisztifikálni.Realista24 írta:És akkor valami megmagyarázhatatlan késztetést éreztél, hogy megpróbálj beszólni? Vagyis nem csak megpróbáltad. Na mindegy, nem szeretem az ilyet.Érvekkel annak lehet reagálni aki önmaga is logikus érveket használ,
De ebből a témából valóban épp ennyi elég is volt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És akkor valami megmagyarázhatatlan késztetést éreztél, hogy megpróbálj beszólni? Vagyis nem csak megpróbáltad. Na mindegy, nem szeretem az ilyet.Érvekkel annak lehet reagálni aki önmaga is logikus érveket használ,
Off vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Érvekkel annak lehet reagálni aki önmaga is logikus érveket használ, nem pedig csak lesarkítja olyannyira a dolgokat, hogy más csak makkal győzhet. Természetesen ha nem lenne szerencse ebben a sportban, akkor értelmetlen lenne lejátszani a meccseket, elveszne a szépsége.Realista24 írta:Én értem, beírta, hogy makk, erre reagáltál Ramos döntőben szerzett góljával, ami szerinted sem makk.
Ahelyett, hogy érvekkel védekeznél, feszkót generálsz....logikusan hangzik egy Realos oldalon?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem nem kellene keverni a két esetet. Amíg a BL döntőben a Real kis túlzással egykapuzott, az ATMA-nak a gólon kívül nem sok helyzete volt, addig a Barca meccsen a Valencia 1 gólt mindenképp megérdemelt volna. Nem is emlékszem, mikor volt olyan, hogy a Barcanak ennyi mákja lett volna egy szezonban.MesQueUnClub írta:2014 BL döntő.. 93. perc Ramos.Remy írta:A Barca és Messi 1 képen.