Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 18., szombat 19:14

MesQueUnClub írta:
Realista24 írta:Gólt szerzett, vagy mi egyebet akarsz még ebbe belelátni? Hazaértem, kifejtheted, ha van értelmes érved. Látom nem bírtok magatokkal.
Így van gólt szerzett, ahogy Suarez is és igazából az miatt nyerték meg a meccset, kár azon agyalni, hogy melyik mit hagyott ki, mert minden meccsen vannak kihagyott helyzetek, Messi gólját hagyjuk az számomra is egy vicc, ilyet egy profi csapat védelme nem csinálhat.
Én értem, beírta, hogy makk, erre reagáltál Ramos döntőben szerzett góljával, ami szerinted sem makk.
Ahelyett, hogy érvekkel védekeznél, feszkót generálsz....logikusan hangzik egy Realos oldalon?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 19:13

adamzz írta: A legnagyobb ellenfelünk még mindig saját magunk vagyunk, ami nyilván nagyképűen hangzik de attól még van benne igazság.
Ezen felül a Barca továbbra is a képünkbe röhögve használja ki az amatőr hibáinkat.
Így-így,pontosan. :agree: :salute:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 19:12

Realista24 írta:Gólt szerzett, vagy mi egyebet akarsz még ebbe belelátni? Hazaértem, kifejtheted, ha van értelmes érved. Látom nem bírtok magatokkal.
Így van gólt szerzett, ahogy Suarez is és igazából az miatt nyerték meg a meccset, kár azon agyalni, hogy melyik mit hagyott ki, mert minden meccsen vannak kihagyott helyzetek, Messi gólját hagyjuk az számomra is egy vicc, ilyet egy profi csapat védelme nem csinálhat.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. április 18., szombat 19:11

Szerencse nélkül nem lesz sikeres egy nagy csapat sem. Rohadt irritáló,hogy utánunk a Valencia is lefocizta őket az első félidőben és mindkét meccset nyerte a katalán brigád. Nyilván egy szinten a nagyságukat mutatja ez, de szerencse nélkül nehéz lett volna.
Mindegy, tovább kell lépni. Csak magunknak köszönhetjük,hogy megint rimánkodni kell,hogy pontokat hullajtsanak.
A legnagyobb ellenfelünk még mindig saját magunk vagyunk, ami nyilván nagyképűen hangzik de attól még van benne igazság.
Ezen felül a Barca továbbra is a képünkbe röhögve használja ki az amatőr hibáinkat.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 18., szombat 19:03

MesQueUnClub írta:
2014 BL döntő.. 93. perc Ramos.
Gólt szerzett, vagy mi egyebet akarsz még ebbe belelátni? Hazaértem, kifejtheted, ha van értelmes érved. Látom nem bírtok magatokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 18., szombat 18:56

miro írta:
Toti írta:miro te most direkt minden hsz-be belekötsz, meg röhögsz mindegyiken?
rohadt irritáló
Ezért van a tiltó lista. :)
attól még magadról alkotsz véleményt, mert én letiltalak.

a stílus maga az ember..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 18:55

Kerlon írta:Semmi baj nem volt se a Rayo, se a Valenciával. Tipikusan azért kaptak ki, mert nincs meg a nagy csapat faktor bennük, mert mindkét csapat érdemelt volna egy-egy pontot.
Igen csak ugye ez az érdemelt dolog is érdekes, ha az kapna mindig pontot aki érdemli, hát lássuk be érdekesen nézne ki a tabella. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 18:52

MesQueUnClub írta:
Kerlon írta:Nem-nem, az nyer, aki több gólt szerez. Amúgy a Rayo jó "érv" volt. Tipikus támadjunk, ha nem tudunk védekezni már eset.
Mondjuk nekem szimpatikusak voltak, hogy próbáltak focizni és nem 10en álltak a 16oson belül. Sajnos nagy átlagban az ilyen kis csapatok, felállnak a Rómaiak által kifejlesztett teknősbéka alakzatba, aztán ami jön és gurul abba minél nagyobbat belerugnak. :D
Semmi baj nem volt se a Rayo, se a Valenciával. Tipikusan azért kaptak ki, mert nincs meg a nagy csapat faktor bennük, mert mindkét csapat érdemelt volna egy-egy pontot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. április 18., szombat 18:50

Mi engedtük ki a sorsunkat a kezünkből,sajnos várnunk kell hátha buknak még.

Nem érdekel mit csinált a Valencia,várnunk kell hátha szerencsénk lesz és hozni minden meccsünket ha ezt megcsináljuk én már büszke leszek a csapatra.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 18:48

Kerlon írta:Nem-nem, az nyer, aki több gólt szerez. Amúgy a Rayo jó "érv" volt. Tipikus támadjunk, ha nem tudunk védekezni már eset.
Mondjuk nekem szimpatikusak voltak, hogy próbáltak focizni és nem 10en álltak a 16oson belül. Sajnos nagy átlagban az ilyen kis csapatok, felállnak a Rómaiak által kifejlesztett teknősbéka alakzatba, aztán ami jön és gurul abba minél nagyobbat belerugnak. :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 18:41

MesQueUnClub írta:
Kerlon írta:Legyünk racionálisak és valljuk be, hogy a meccs képe alapján a Valencia akár pontokat is szerezhetett volna. Legyünk racionálisak... Summa summarum.
Ezen az elven mozogva, ugyan ez igaz a múltkori Rayo meccsre is, de mint mondottam aki berúgja a helyzeteit az nyer.
Nem-nem, az nyer, aki több gólt szerez. Amúgy a Rayo jó "érv" volt. Tipikus támadjunk, ha nem tudunk védekezni már eset.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 18:32

danianevem írta:
miro írta:Ezért van a tiltó lista. :)
De ha beidézed őket, akkor látnak. :mrgreen:
Akkor mákom van.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 18., szombat 18:30

miro írta:Ezért van a tiltó lista. :)
De ha beidézed őket, akkor látnak. :mrgreen:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 18:29

Kerlon írta:Legyünk racionálisak és valljuk be, hogy a meccs képe alapján a Valencia akár pontokat is szerezhetett volna. Legyünk racionálisak... Summa summarum.
Ezen az elven mozogva, ugyan ez igaz a múltkori Rayo meccsre is, de mint mondottam aki berúgja a helyzeteit az nyer.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 18:27

Toti írta:miro te most direkt minden hsz-be belekötsz, meg röhögsz mindegyiken?
rohadt irritáló
Ezért van a tiltó lista. :)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 18:26

MesQueUnClub írta:
Kerlon írta:Fú man, azért eléggé odaszúrtál egy kommentárhoz... Azért nem kéne ennyire pofátlanul nyomni szerintem. Itt meg nem azon van a hangsúly, hogy egy Barcelona győzelem. Vagy te nem nézted a meccset?
Legyünk racionálisak, van aki így látja van aki másképp, summa summarum ez továbbra is csak egy sport, az én életem attól nem jobb, hogy ez győz vagy az. Ezért nem is értem, ezeket a metaforákat mert értelmetlenek, aki berúgja a helyzeteit az nyer.
Legyünk racionálisak és valljuk be, hogy a meccs képe alapján a Valencia akár pontokat is szerezhetett volna. Legyünk racionálisak... Summa summarum.
K

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 18:23

Kerlon írta:Fú man, azért eléggé odaszúrtál egy kommentárhoz... Azért nem kéne ennyire pofátlanul nyomni szerintem. Itt meg nem azon van a hangsúly, hogy egy Barcelona győzelem. Vagy te nem nézted a meccset?
Legyünk racionálisak, van aki így látja van aki másképp, summa summarum ez továbbra is csak egy sport, az én életem attól nem jobb, hogy ez győz vagy az. Ezért nem is értem, ezeket a metaforákat mert értelmetlenek, aki berúgja a helyzeteit az nyer.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 18., szombat 18:20

Szerintem felesleges azzal foglalkozni, hogy első félidőben vagy másodikban mi volt. Kiegyenlítettek a meccsek, sokkal jobban mint pár evvel ezelőtt. Mi sem dominálunk annyira még hazai pályán sem, ez persze a más játékunkból is adódik.
Sokszor vannak ellentétes félidők, az nyer, aki azt a 45 percet a maga javára tudja fordítani. Meg azzal a pár helyzettel jól gazdálkodik.
A Valencia is úgy járt ahogy ti. Első 45 percben kifutották magukat, viszont ebből semmi előnyt nem szereztek, így a második félidőben egy stabilabb Barca ellen már nem volt semmi váratlan megoldásuk.
...na meg a Rakitic-Adriano csere a félidőben sokat stabilizált a csapaton...

Rayo ugyanígy volt ellenetek. Második félidőre szétestek, onnan le is lettek focizva.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 18:17

MesQueUnClub írta:
L.Miki írta:Elképesztő, hogy azért, mert a 93. percben történt makk... ha esetleg, tegyük fel, hogy a 94:59 percben történt volna, öngólból, vagy védelmi bakiból, kapusbakiból, vagy csak nem tudatosan oké... de így, ha a 67. percben történt volna akkor is makk? Logikus. :lol: :coffee:
Félreértés ne essék, én csak leírtam 1 dolgot ami megtörtént, nem írtam 1 betűvel sem, hogy makk. De ha egy barca győzelem makk akkor épp ugyan annyira az is.
Fú man, azért eléggé odaszúrtál egy kommentárhoz... Azért nem kéne ennyire pofátlanul nyomni szerintem. Itt meg nem azon van a hangsúly, hogy egy Barcelona győzelem. Vagy te nem nézted a meccset?
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. április 18., szombat 18:17

MesQueUnClub írta:Félreértés ne essék, én csak leírtam 1 dolgot ami megtörtént, nem írtam 1 betűvel sem, hogy makk. De ha egy barca győzelem makk akkor épp ugyan annyira az is.
azért lásd be elég hülye példa volt.
az atletico ott makkolt egy gólt és ráült az eredményre.
persze nincs ebbe semmi meglepő ezt csinálják ellenünk mittudomén már hányadik éve, a saját balfaszságunk hogy tavaly májusi meccsen kívül bejött nekik. de hát na nem egy jó példa.
itt meg a valencia még büntetőt is hibázott és fociztak, na mindegy engem nem különösebben érdekel. :)
nyerjünk berlinben júniusban, remélem a bm vagy a barca ellen és akkor engem az se érdekel ha megint harmadikok leszünk csak a bajnokság és a barca nyer 50pont előnnyel.

Vissza: