Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 18., szombat 18:16

miro te most direkt minden hsz-be belekötsz, meg röhögsz mindegyiken?
rohadt irritáló
2014 BL döntő.. 93. perc Ramos.
ezzel jól mellélőtté.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. április 18., szombat 18:17-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 18., szombat 18:15

2002-es BL győzelmünket sem szokás amúgy makknak emlegetni, pedig élénken él bennem, hogy az idegességtől már majdnem megettem kezemben lévő Real zászlót :lol:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 18:13

Galacticos írta:basztathatják a valenciát tényleg balfaszkodtak, de ez van ha nem a saját kezünkben van a saját sorsunk.
itt mondtátok hogy camp nouba nem szégyen kikapni. valóban nem az, de azt meg mi balfaszkodtuk el szerintem az első félidőben
Persze,a mai illetve az El Classico közel ugyanolyan volt,de nekünk meg van bocsájtva mivel ott ki lehet kapni,viszont a Valencia egy undorító csapat.. :lol:
fuck logic. :lol:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 18:13

L.Miki írta:Elképesztő, hogy azért, mert a 93. percben történt makk... ha esetleg, tegyük fel, hogy a 94:59 percben történt volna, öngólból, vagy védelmi bakiból, kapusbakiból, vagy csak nem tudatosan oké... de így, ha a 67. percben történt volna akkor is makk? Logikus. :lol: :coffee:
Félreértés ne essék, én csak leírtam 1 dolgot ami megtörtént, nem írtam 1 betűvel sem, hogy makk. De ha egy barca győzelem makk akkor épp ugyan annyira az is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. április 18., szombat 18:10

basztathatják a valenciát tényleg balfaszkodtak, de ez van ha nem a saját kezünkben van a saját sorsunk.
itt mondtátok hogy camp nouba nem szégyen kikapni. valóban nem az, de azt meg mi balfaszkodtuk el szerintem az első félidőben, meg a múltkor a villarreal ellen.. meg az atletico ellen hazai pályán...
de én leszarom. címvédést akarok, a bajnokság nálam másodlagos.
nyerjük meg a bl-t legyünk, egyedülállóak a 11bl-lel az első címvédéssel, és akkor cr is 4-4re hozza a kis külön csatáját.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 18., szombat 18:09

Anyaka írta:
De mi köze ehhez a bírónak? Hogy engedte a 92 perc 55 másodpercében a kontrát? Ronaldonál lefújná, ahogy labdához ér, akkor megint csak meg lenne lincselve. :hmmm: 3 perc volt a hosszabbítás + 3 másodperc, de az már a tizenhatosnál játszódott le.

A kapusnak ilyenkor kint kellett volna állni, és az indítást simán tisztázni. Ez csak az ő gólja volt.
Dehogy,mák. :lol: :lol:

Schalke 3-4 elleni meccsen volt bőven szerencse a Realnál is. Ha nincs, ma új edző lenne, meg kiesve a BL-ből. :)
ÁÁÁÁÁ dehogy,az így lett kitervelve. :lol:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. április 18., szombat 18:08

schranzer írta:
MesQueUnClub írta:
Az egy tokeletesen kivitelezett fejes volt, azert mert a 93. percben tortent, meg nem mondanam azt, hogy szerencse ... tortenhetett volna a 80. percben is, nem?

Elképesztő, hogy azért, mert a 93. percben történt makk... ha esetleg, tegyük fel, hogy a 94:59 percben történt volna, öngólból, vagy védelmi bakiból, kapusbakiból, vagy csak nem tudatosan oké... de így, ha a 67. percben történt volna akkor is makk? Logikus. :lol: :coffee:

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2015. április 18., szombat 18:07

Teljesen rendben volt ,hogy a spori engedte tovább. Először is helyzet volt, másodszor pedig a 3 perces hosszabbításban a Barca húzta annyira az időt, hogy kapjon a Valencia + 20-30 másodpercet.

Vicces volt, hogy Alves tudta Messi mit fog csinálni, de így is visszapattant. :x

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 18:05

Kerlon írta:Ott az volt az egyetlen mák, hogy Godín gólt fejelt, teeeee...........
Igazad van, dobok is 3 miatyánkat, és büntetésül végignézem az AtMa meccset.. ohh wait azért azt nem. :D :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 18:04

Anyaka írta:
Kerlon írta:ha nyernek 1-0ra, akkor még le is nyelem, mert egy gólos győzelemre fogadtam, DE ÍGY
De mi köze ehhez a bírónak? Hogy engedte a 92 perc 55 másodpercében a kontrát? Ronaldonál lefújná, ahogy labdához ér, akkor megint csak meg lenne lincselve. :hmmm: 3 perc volt a hosszabbítás + 3 másodperc, de az már a tizenhatosnál játszódott le.

A kapusnak ilyenkor kint kellett volna állni, és az indítást simán tisztázni. Ez csak az ő gólja volt.
attól még utálhatom, nem???????? :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. április 18., szombat 18:03

MesQueUnClub írta:
Az egy tokeletesen kivitelezett fejes volt, azert mert a 93. percben tortent, meg nem mondanam azt, hogy szerencse ... tortenhetett volna a 80. percben is, nem?

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. április 18., szombat 18:03

Ugye, hogy nem volt ez sima, sejtettem én, hogy 2 nap alatt nem tudunk rendesen felkészülni. Első féldiő kuka, második félidőben meg olasz csapatként profi módon végig taktikáztuk a meccset. Ennél több nem volt ma a csapatban.
Egy pozitívum volt ma, látni Suarez-t. Kezd nagyon ráérezni a játékunkra.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 18., szombat 18:02

Kerlon írta:ha nyernek 1-0ra, akkor még le is nyelem, mert egy gólos győzelemre fogadtam, DE ÍGY

Schalke 3-4 elleni meccsen volt bőven szerencse a Realnál is. Ha nincs, ma új edző lenne, meg kiesve a BL-ből. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anyaka 2015. április 18., szombat 18:04-kor.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 18:01

MesQueUnClub írta:
Ott az volt az egyetlen mák, hogy Godín gólt fejelt, teeeee...........
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Gilberto

HozzászólásSzerző: Gilberto » 2015. április 18., szombat 17:58

Engem kikészít ha ránézek Parejo-ra, az az álmos arckifejezés, rosszul vagyok tőle. Mixemet is elvitte, mert ugye minek berúgni a 11-est. Ekkora balf.szt még nem láttam, meg úgy az egész Valencia is az.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 18., szombat 17:57

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 17:56

ha nyernek 1-0ra, akkor még le is nyelem, mert egy gólos győzelemre fogadtam, DE ÍGY
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 18., szombat 17:56

A Barca és Messi 1 képen. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Takesz
Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco

HozzászólásSzerző: Takesz » 2015. április 18., szombat 17:55

Kerlon írta:ekkora egy szarházi bírót és mákos bárszát
Mi volt? :roll:
13

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. április 18., szombat 17:54

Volt egy olyan támadás, amikor Messi ott korzózott a 16-os bal csücskénél, tett 4 tiszteletkört, mialatt 4 Valenciás piszkált a labdába, de az mindig visszapattant valahogy elé, erre itt van ez a gól, amikor odadobja vissza elé a kapus, hát hihetetlen. :lol:
Anyaka írta:Messi :lol:
Szerencsétlenül játszotta ma, de valahogy tapadt hozzá a labda. Volt egy szituáció, ahol 4-5x visszapattant a labda.
Szerintem egyre gondolunk. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: