Sajnos így van, ezért kellene másnak adni. Nekik sokkal jobban megérné azt mutatni, hogy elnyerheti pl Bale is.MesQueUnClub írta:Am meg lehet itt 1 éven át is EB vagy VB, az Aranylabda egy szimpátia szavazás lett, abba pedig messze Cé es Messi az első 2, tavaly is úgy lett Cé második, vagy épp előtte Messi, hogy meg a saját csapatának szurkolói is meglepődtek rajta, ez mar nem más mint egy PR díj.
Gareth Bale - 18
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Gareth Bale - 11
- Fuentealbilla
Akik szerint PR díj azoktól had kérdezzem már meg, hogy az utóbbi években mikor adták volna másnak mint CR és Messi az aranylabdát és miért? Mert nem látom, hogy kik azok akik jobban megérdemelték volna őket.
CR és Messi is páratlan dolgokat vitt véghez az elmúlt 8 évben. Véleményem szerint jogos, hogy hozzájuk kerültek a labdák. Az arányokon lehet persze vitatkozni.
Mivel itt OFF az "Aranylabda" topikban talán jobbak lennének a válaszok.
De én nem érzem, hogy egy Neuer vagy egy Ribery jobban érdemeltek volna eleddig 1-1 aranylabdát.
CR és Messi is páratlan dolgokat vitt véghez az elmúlt 8 évben. Véleményem szerint jogos, hogy hozzájuk kerültek a labdák. Az arányokon lehet persze vitatkozni.
Mivel itt OFF az "Aranylabda" topikban talán jobbak lennének a válaszok.
De én nem érzem, hogy egy Neuer vagy egy Ribery jobban érdemeltek volna eleddig 1-1 aranylabdát.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért kíváncsi lennék egy walesi EB győzelem után a Barcások elkezdenék-e nyomni Balet Riberyt és Neuert sikerült nekik tolni, de egy másik Realossal azért már kicsit bajban lennének.
De amúgy szerintem portugál továbbjutás lesz és le is zárult a kérdés, Bale max 3. lesz az aranylabdán, de abban sem vagyok biztos.
De amúgy szerintem portugál továbbjutás lesz és le is zárult a kérdés, Bale max 3. lesz az aranylabdán, de abban sem vagyok biztos.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Am meg lehet itt 1 éven át is EB vagy VB, az Aranylabda egy szimpátia szavazás lett, abba pedig messze Cé es Messi az első 2, tavaly is úgy lett Cé második, vagy épp előtte Messi, hogy meg a saját csapatának szurkolói is meglepődtek rajta, ez mar nem más mint egy PR díj.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még most is fejbedobnád Balet legszivesebben?hamesz írta:Nem befolyásolja az EB az aranylabdát. A VB-nél is ez volt, hogy majd Neuer... Nem lesz különösebb hatása ennek. Max annyi, hogy Bale bekerül esetleg a harmadik helyre. Sajnos már kicsit marketing is így az első két hely CR-nek meg Messinek mindig bérelt. CR ha még hoz egy jó őszt meg lesz neki a negyedik bogyó. Teljesen mindegy, hogy ki mit csinál az EB-n.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem nem érdekel, ha már a mi játékosunk kapja akkor elégedett leszek. Azért az eb után is lesz még egy fél szezon kb., ott is teljesíteni kell.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A bl is csak akkor befolyásolja, ha épp a barca vagy a rm nyeri meg.hamesz írta:Nem befolyásolja az EB az aranylabdát. A VB-nél is ez volt, hogy majd Neuer... Nem lesz különösebb hatása ennek. Max annyi, hogy Bale bekerül esetleg a harmadik helyre. Sajnos már kicsit marketing is így az első két hely CR-nek meg Messinek mindig bérelt. CR ha még hoz egy jó őszt meg lesz neki a negyedik bogyó. Teljesen mindegy, hogy ki mit csinál az EB-n.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
emlékeztetőnek, bale 27 lesz pár nap múlva. nem tudom mikor "lesz ideje még nyerni" ha nem a csúcsteljesítménye éveiben.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Cé... Bale-nek lesz még ideje nyerni... Cének még valahogy kettőt össze kell kaparnia... Ez a faszi nem érdemli meg, hogy kevesebb lasztija legyen mint riválisának. Aztán ha ez a korszak véget ért majd Bale versenyezhet Neymarral.Amúgy ha választani kéne,hogy Bale első vagy Cé 4ik bogyót kapja ki mit akarna jobban?
- Fuentealbilla
Tényleg ez lenne a sorrend azt gyanítom...Csabi írta:bale megnyeri az eb-t ééés az aranylabdaszavazás sorrendeje
cé messi bale
Ami jogos is. Bale-nek jó szezonja volt... de a felében majdnem sérült volt... így nem lehet teljes értékű szezont futni. Egy EB győzelem pedig ha csak nem lő 15 gólt akkor ne érjen már aranybogyót.
Na de majd meglátjuk. Én arra tippelnék ha még lesz 1 jó meccse az EB-n CR-nek és egy viszonylag erős ősz akkor nem lehet vetélytársa Bale.
CR7... Ne legyen már Messinek kettő előnyeAmúgy ha választani kéne,hogy Bale első vagy Cé 4ik bogyót kapja ki mit akarna jobban?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem ha a vadló hazaviszi Walesbe a trófeát Cének esélye sem lesz.Walesről van szó,azért az egy csoda lenne + ugye a bl neki is zsebben.Persze minden más esetben Ronaldo nyeri.ikarus93 írta:Jó lenne ha Baleinho aranylabdát nyerne, de hiàba nyerné meg a válogatottal az EB-t ő nem akkora brand mint CR vagy Messi
Plusz gólokban nagyon le van maradva CR-től
Szeretem az ilyen gondokat.
Amúgy ha választani kéne,hogy Bale első vagy Cé 4ik bogyót kapja ki mit akarna jobban?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem befolyásolja az EB az aranylabdát. A VB-nél is ez volt, hogy majd Neuer... Nem lesz különösebb hatása ennek. Max annyi, hogy Bale bekerül esetleg a harmadik helyre. Sajnos már kicsit marketing is így az első két hely CR-nek meg Messinek mindig bérelt. CR ha még hoz egy jó őszt meg lesz neki a negyedik bogyó. Teljesen mindegy, hogy ki mit csinál az EB-n.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
bale megnyeri az eb-t ééés az aranylabdaszavazás sorrendeje
cé messi bale
cé messi bale
- ikarus93
Jó lenne ha Baleinho aranylabdát nyerne, de hiàba nyerné meg a válogatottal az EB-t ő nem akkora brand mint CR vagy Messi
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
nem szoktam fogadniEl Unico írta:Erre nem fogadnék nagy pénzben.Szerdán dől el az aranylabda Bale javára.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Erre nem fogadnék nagy pénzben.Szerdán dől el az aranylabda Bale javára.
- dzsi91
Szerdán dől el az aranylabda Bale javára.Chris írta:Szerintetek tényleg komolyan beszállt az aranylabdáért folyó harcba? BL-t nyert (bár ott gólt nem is rúgott) és az EB egyik (ha nem a) legjobb játékosa eddig. Szerintem ha a portugáloknak gólt lő nagyot léphet előre, Griezmann mondjuk a gólkirályi címet könnyen elveheti előle.
Egyelőre a fogadóirodáknál az 5. számú esélyes (CR, Messi, Suárez, Griezmann előzik meg.)
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintetek tényleg komolyan beszállt az aranylabdáért folyó harcba? BL-t nyert (bár ott gólt nem is rúgott) és az EB egyik (ha nem a) legjobb játékosa eddig. Szerintem ha a portugáloknak gólt lő nagyot léphet előre, Griezmann mondjuk a gólkirályi címet könnyen elveheti előle.
Egyelőre a fogadóirodáknál az 5. számú esélyes (CR, Messi, Suárez, Griezmann előzik meg.)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akik nem ismerték a játékát,de egyébként többet vártam volna tőle ennél....mennyit szidtuk ezt az embert
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Az egyértelmű, de azért nem lennék boldogtalan, ha emiatt Jamesnek mindenképp lépnie kéne.babaking írta:no para megmarad a vadló.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.