El Unico írta:Realista24 írta:Sárga, mivel nem ért lábat. Ha eléri, akkor jogos az egyből piros.
Ezt értem, és igazad is van, de a bíró nem biztos, hogy látta, hogy nincs kontakt. Visszajátszásból derült csak ki, úgy ítélte meg, hogy veszélyes, szándékos becsúszás volt nyújtott lábbal, mondom még egyszer, erősnek érzem a pirosat, de elfogadom, hogy a bíró felmutatta a pirosat.
Én nem. A tököm kivan már ezzel a folyamat buzizással,higy a bíró mit láthatott és mit nem.Nem ért lábat,innentől levan szarva ,hogy a bíró hogyan látta.
Leseknél is, keci amikor azzal védik hogy takarásban van vagy nemlátja.Attól még les, ezzel nem lehet kivédeni valamit.(ejj mennyi munkanélküli oartjelző lesz majd ha valaki kitalalja,hogy a technológiával simán meglehet oldani ezt a les kérdést)
És (szerintem) azért nem fújta be a tizit mer a második perc volt és nem akart belenyúlni.Ha meg így állunk legyen kimondva,hogy 0-10 és 80-90 perc között mindenki azt csinal amit akar,ott még és már nem nyúlnak bele ,higy élve hazajussanak a sporik.
Ja és ha a szándékért piros jár,akkor Vidaltól meg müntyenéktől várom a bocsánatkérő levelet.
Apropó müntyen,így is lehet 10 emberrel...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams