Sergio Ramos

A Real Madrid egykori nagyjai.
kuszkusz

Re: Sergio Ramos - 4

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. április 24., hétfő 1:23

___Samy___ írta:És szerinted ez szándékos konyokles volt? Vagy akkor minden magaslabdanal kiállítás van? Mert ott is mozog a könyök a fej felé.
kuszkusz írta:ha szőrös szívű a spori a 2. félidőre marcelo és casemiro ki se jöhet.

azt nem jelentem ki, hogy szándékos volt és hogy egyértelmű kiállítás, de szerintem ilyen könyökösért mindannyian láttunk már nem egy nem kettő pirosat.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 24., hétfő 1:08

Elég korrektre sikerült a Ramos interjú. :agree: Profi. Rámutatott, mi a különbség a két csapat között.
:goat:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 24., hétfő 1:06

És szerinted ez szándékos konyokles volt? Vagy akkor minden magaslabdanal kiállítás van? Mert ott is mozog a könyök a fej felé.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. április 24., hétfő 1:02

mindegy, győzködni nem fogok senkit. nálam, ha valaki emeli a könyökét a másik arca felé és telibe nyomja az könyöklés. :)

https://youtu.be/aFCO6WidGVM?t=19

messinek meg gondolom ebben a pillanatban a legkisebb gondja az volt, hogy reklamáljon.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 1:00

___Samy___ írta:Csak akkor ne legyen a Bayern meccs világi csalásnak beállítva ezek után.
Én pár napja folyamatosan ezért lobbiztam az ismeretségi körömben mikor arról a meccsről beszéltünk és sikerült is meggyőzni őket, hogy ez nem volt elcsalva ez a meccs. Pusztán arról volt szó, hogy Kassai nem úgy látta a dolgokat, mint mi a tévé előtt 10 féle visszajátszásból meg ráközelítve. Ő a két szemének hitt, meg a partjelzőnek. A lesgólok se miatta voltak, hanem a partjelző lemaradása miatt, illetve Alaba iszonyatosan gyors és a labdával egyszerre való mozgása miatt, ráadásul takarásban is volt, ennyi. Az, hogy egy ember vezeti a meccset már elegendő ahhoz, hogy hiba legyen benne, ezt bekkelné ki a videóbíró, ami mindent lát a pályán és nem lehetne fals ítéleteket hozni. Nem beszélve arról, hogy mindkét oldalra tévedett. Szerencsére az én ismerőseim miután ezt kibeszéltük nem mondják csalásnak a meccset... csak annyit mondanak, hogy a Bayern akkor is jobb volt. Na mondom jó van. :mrgreen: :lol:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 24., hétfő 0:57

Én nem. A tököm kivan már ezzel a folyamat buzizással,higy a bíró mit láthatott és mit nem.Nem ért lábat,innentől levan szarva ,hogy a bíró hogyan látta.
Nem kell lábat érnie ahhoz hogy piros legyen, hiába szarod le. Páros lábbal elkésve ment oda, jogos a piros, durva játékért.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 24., hétfő 0:55

De egyébként nincs ezzel a pirossal probléma, már ha csak erre a meccsre fókuszálok, mert ezt ezzel együtt is nyerhettük volna, vagy legrosszabb esetben x. Csak akkor ne legyen a Bayern meccs világi csalásnak beállítva ezek után.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 0:52

dzsi91 írta:Én nem. A tököm kivan már ezzel a folyamat buzizással,higy a bíró mit láthatott és mit nem.Nem ért lábat,innentől levan szarva ,hogy a bíró hogyan látta.
Már pedig ha hiszed ha nem a bíró nem látja vissza az eseményt 30 kameraszögből meg ráközelítve, és ő úgy dönt ahogy lát. Ő hátulról látta az esetet, pontosabban azt, ahogyan Ramos belerongyol Messibe, vagy Messi elé szerintem ha bíró lennél lehet Te is ezt csináltad volna. Erre lesz megoldás remélhetőleg a videóbíró, amit nagyon- nagyon várok már.
kuszkusz írta:azt nem jelentem ki, hogy szándékos volt és hogy egyértelmű kiállítás, de szerintem ilyen könyökösért mindannyian láttunk már nem egy nem kettő pirosat.
Ez meg röhej. Messi beleszaladt Marceloba, pontosabban a könyökébe... ne viccelődjünk már. :lol:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 24., hétfő 0:51

És (szerintem) azért nem fújta be a tizit mer a második perc volt és nem akart belenyúlni.
Nekem is ez jutott eszembe, de ebben az a szomorú, hogy az ősszel is ugyanez volt. Lucas vs Mascherano.

Marcelo piros....Az derék. Abban mi volt szándékos, vagy hogy jott ott ki a piros lap? Full vétlen eset volt.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 24., hétfő 0:50

kuszkusz írta:de szerintem ilyen könyökösért mindannyian láttunk már nem egy nem kettő pirosat.
Ilyen könyökösért? :ozil: Semmi szándék nem volt benne baszki, nehogy már könyöklésnek nevezd, mert lehidalok. Egy szimpla ütközés volt, csak Marcelo sem hülye, hogy ne tegye ki a kezét, hogy ne belé szaladjon. Messi sem szólt egy szót sem (nem mint a Casemiro esetnél, aminek volt alapja) de igen, ki kellett volna állítani Marcelot....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 24., hétfő 0:48

El Unico írta:
Realista24 írta:Sárga, mivel nem ért lábat. Ha eléri, akkor jogos az egyből piros.
Ezt értem, és igazad is van, de a bíró nem biztos, hogy látta, hogy nincs kontakt. Visszajátszásból derült csak ki, úgy ítélte meg, hogy veszélyes, szándékos becsúszás volt nyújtott lábbal, mondom még egyszer, erősnek érzem a pirosat, de elfogadom, hogy a bíró felmutatta a pirosat.
Én nem. A tököm kivan már ezzel a folyamat buzizással,higy a bíró mit láthatott és mit nem.Nem ért lábat,innentől levan szarva ,hogy a bíró hogyan látta.

Leseknél is, keci amikor azzal védik hogy takarásban van vagy nemlátja.Attól még les, ezzel nem lehet kivédeni valamit.(ejj mennyi munkanélküli oartjelző lesz majd ha valaki kitalalja,hogy a technológiával simán meglehet oldani ezt a les kérdést)

És (szerintem) azért nem fújta be a tizit mer a második perc volt és nem akart belenyúlni.Ha meg így állunk legyen kimondva,hogy 0-10 és 80-90 perc között mindenki azt csinal amit akar,ott még és már nem nyúlnak bele ,higy élve hazajussanak a sporik.

Ja és ha a szándékért piros jár,akkor Vidaltól meg müntyenéktől várom a bocsánatkérő levelet.

Apropó müntyen,így is lehet 10 emberrel...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 0:46

Ilyen alapon meccsenként harom pirosat lehetne kiosztani. Mindegy. En leszarom, csak fordítva menne az anyázás mar.
Ez a biro amúgy is utazik Ramosra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. április 24., hétfő 0:44

L.Miki írta:
kuszkusz írta: tehát csak akkor ért volna pirosat, ha törik messi lába, korrekt. :hmmm: egyébként, ha szőrös szívű a spori a 2. félidőre marcelo és casemiro ki se jöhet.
Casemiro oké, meg van. Na de Marcelo?? :ozil:
azt nem jelentem ki, hogy szándékos volt és hogy egyértelmű kiállítás, de szerintem ilyen könyökösért mindannyian láttunk már nem egy nem kettő pirosat.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 24., hétfő 0:40

Kíváncsiságból megnéztem a szabálykönyvet, bár elég hülyéül van megfogalmazva szerintem.

Van egy ilyen rész:
Súlyos szabálytalanság
Az a szerelés vagy támadás, amely az ellenfél testi épségét veszélyezteti, túlzott
erőbevetéssel, vagy brutalitással történik súlyos szabálytalanságként büntetendő.
Az a játékos, aki a labda megszerzése céljából ellenfelét szemből, oldalról
vagy hátulról, egyik vagy mindkét lábát használva túlzott erővel támadja és
veszélyezteti ellenfele testi épségét, súlyos szabálytalanságban vétkes.
Elvileg ezért piros jár, én úgy értelmezem, hogy nem szükséges kontakt, hogy az ellenfél testi épségét kockáztasd.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 24., hétfő 0:39

Realista24 írta:Sárga, mivel nem ért lábat. Ha eléri, akkor jogos az egyből piros.
Ezt értem, és igazad is van, de a bíró nem biztos, hogy látta, hogy nincs kontakt. Visszajátszásból derült csak ki, úgy ítélte meg, hogy veszélyes, szándékos becsúszás volt nyújtott lábbal, mondom még egyszer, erősnek érzem a pirosat, de elfogadom, hogy a bíró felmutatta a pirosat.
:goat:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 24., hétfő 0:39

gondolom arra gondol amikor Messi nekiment Marcelo könyökének. az konkrétan semmi nem volt

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 0:37

kuszkusz írta:
Realista24 írta:Hülyeség szerintem. Sárgás volt. De ha már piros, találta volna el.
tehát csak akkor ért volna pirosat, ha törik messi lába, korrekt. :hmmm: egyébként, ha szőrös szívű a spori a 2. félidőre marcelo és casemiro ki se jöhet.
Casemiro oké, meg van. Na de Marcelo?? :ozil:

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. április 24., hétfő 0:37

Realista24 írta:Hülyeség szerintem. Sárgás volt. De ha már piros, találta volna el.
tehát csak akkor ért volna pirosat, ha törik messi lába, korrekt. :hmmm: egyébként, ha szőrös szívű a spori a 2. félidőre marcelo és casemiro ki se jöhet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 0:31

Hülyeség szerintem. Sárgás volt. De ha már piros, találta volna el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 24., hétfő 0:30

Realista24 írta:
RaúlCF írta:kontaktra sárga de szerintem itt a szándék+mozdulatsorra kapta a pirosat látszott mit akart. ez van eldurrant benne van mindig is benne volt.
Mi van? :lol:
már késő van :D
szóval ami kontakt volt az max sárga viszont ahogy belement az piros. ha az egyik lábát visszahúzza már megússza kb

Vissza: