én meg azt szeretném, hogy minél kevesebb rizikóval minél több kupát nyerjünk.Na, a Shalkénak nem örülök, unalmas, szerencsétlenek. Én komoly meccseket szeretnék látni, kettővel már biztos kevesebb lesz. Marad 5.
létezik álomsorsolás? igen.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 15., hétfő 13:55
én meg azt szeretném, hogy minél kevesebb rizikóval minél több kupát nyerjünk.Na, a Shalkénak nem örülök, unalmas, szerencsétlenek. Én komoly meccseket szeretnék látni, kettővel már biztos kevesebb lesz. Marad 5.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 15., hétfő 13:53
Ja bocs,én egyáltalán nem neked írtam ezt.Miro, senki nem beszélt ilyenről, de forgasd ki a szavaim.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 15., hétfő 13:51
Én csodálkozom, hogy még most se jött senki mondjuk azzal, hogy miért pont mi játszunk otthon a visszaágón, csalás az egész, stb...Persze ez nem madridistákra vagy barca rajnongókra vonatkozik, hanem általában a szurkolókra. Meg az emberekre. Szép is az emberi elme!De abban van igazság, hogy ha nem úgy jött össze egy sorsolás, ahogy mi szerettük volna, akkor azonnal csalásról beszélt mindenki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 15., hétfő 13:49
Azt hiszem már két éve is így volt.Olvasgatom a BL honlapját, a negyeddöntőnél és az elődöntőnél is sorsolni fognak? Vagy ez tavaly is így volt?
Nem mindegy, mert valahogy nem lelkesedem a burkolt provokálásért. Ahogy írtam, vagy értelmesen vagy menj a pajtásaidhoz, és ott éld ki magad. Ott még tapsolni is fognak a teóriáidhoz.Na mindegy.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 15., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. december 15., hétfő 13:47
Irónia.nmate írta:Mesélj még a médiáról mondjuk Messi kapcsán Úgy kell annak amúgy aki benyeli. Csak az a baj, te ráhúzod az ilyen emberek véleményét egy egész szurkolóközösségre. Miközben itt senki nem beszélt "Uefalonáról".Matyi írta:De hát ezt teszi a média.
Megjegyzésként idebiggyeszteném, volt egy 3-4 év amikor azért elgondolkoztató kifejezés volt és jelenleg közel sem jár a Madrid ahhoz a szinthez.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 15., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 15., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 15., hétfő 13:42
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. december 15., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 15., hétfő 13:40
Mesélj még a médiáról mondjuk Messi kapcsán Úgy kell annak amúgy aki benyeli. Csak az a baj, te ráhúzod az ilyen emberek véleményét egy egész szurkolóközösségre. Miközben itt senki nem beszélt "Uefalonáról".Matyi írta:De hát ezt teszi a média.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 15., hétfő 13:32
Vicces ezt egy Barcástól olvasni....Matyi írta:Persze, ez ilyen, el kell fogadni, csak ugye fordított esetben ment az Uefalona, csalás, makkerek, stb...Ups and downs. Előtte pont ilyen szerencsések voltatok, most meg mi vagyunk azok. Ilyen az élet, ezen nem tudom miért kell mindig fennakadni.
De hát ezt teszi a média.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. december 15., hétfő 13:32
Persze, ez ilyen, el kell fogadni, csak ugye fordított esetben ment az Uefalona, csalás, makkerek, stb...Ups and downs. Előtte pont ilyen szerencsések voltatok, most meg mi vagyunk azok. Ilyen az élet, ezen nem tudom miért kell mindig fennakadni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 15., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 15., hétfő 13:24
Ups and downs. Előtte pont ilyen szerencsések voltatok, most meg mi vagyunk azok. Ilyen az élet, ezen nem tudom miért kell mindig fennakadni.Matyi írta:Mondjuk az, hogy mi vagyunk a makkerek, mégis mi kapjuk mostanában a nehezebb csapatokat.Ennek mi értelme?
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. december 15., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 15., hétfő 13:23
1. És miért pont 4 év?Matyi írta:Mondjuk az, hogy mi vagyunk a makkerek, mégis mi kapjuk mostanában a nehezebb csapatokat.Ennek mi értelme?
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. december 15., hétfő 13:18
Mondjuk az, hogy mi vagyunk a makkerek, mégis mi kapjuk mostanában a nehezebb csapatokat.Ennek mi értelme?
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. december 15., hétfő 13:17
Pontszámítás ?A ligara nem lazulhat ra egyik sem es a pontszamitasa is jol jon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 15., hétfő 13:17
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem