Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Örülök a sorsolásnak, mert lehet legjobbat kaptuk. Utána viszont lesznek igen érdekes párosítások, ha a papírformák jönnek, és kiesnek a kicsik. Nekem legjobban a Juve - Dortmundra nyílt ki a szemem, mert szerintem az nagyon jó meccs lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Honnan az infó GT, mármint a dátumról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Március 18-án visszavágó a City ellen, aztán az ezt követő hétvégén jöhet a klasszikus. Belenyúltunk a tutiba.
Mondjuk Yaya elvileg nem lesz az odavágón eltiltás miatt. Félek a City-től, jobbak, mint tavaly, tapasztaltabbak, viszont Pellegriniben azért talán lehet bízni kicsit. Nem lehetetlen küldetés, valamennyivel esélyesebbnek is gondolom magunkat, de a bajnoki versenyfutás kellős közepén valószínűleg nem fog jót tenni két ilyen kemény BL-meccs...
Mondjuk Yaya elvileg nem lesz az odavágón eltiltás miatt. Félek a City-től, jobbak, mint tavaly, tapasztaltabbak, viszont Pellegriniben azért talán lehet bízni kicsit. Nem lehetetlen küldetés, valamennyivel esélyesebbnek is gondolom magunkat, de a bajnoki versenyfutás kellős közepén valószínűleg nem fog jót tenni két ilyen kemény BL-meccs...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennek mi értelme?'shutterisland írta:nyolcad- és negyeddöntős ellenfelek az utóbbi 4 szezonban :Sőt, az utóbbi 4-5 évben rendre jó sorsolásokat kap a csapat, egy-két kivételtől eltekintve folyamatosan könnyű nyolcaddöntős és negyeddöntős ellenfeleket kaptok, nem nagyon panaszkodhattok.
real : cszka, apoel, mu, galata, schalke, dortmund, schalke
barca : leverkusen, milan, milan, psg, city, atletico, city
mondjuk a csoportokba meg a real szokott belehúzni jobban az ideitől eltekintve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyolcad- és negyeddöntős ellenfelek az utóbbi 4 szezonban :Sőt, az utóbbi 4-5 évben rendre jó sorsolásokat kap a csapat, egy-két kivételtől eltekintve folyamatosan könnyű nyolcaddöntős és negyeddöntős ellenfeleket kaptok, nem nagyon panaszkodhattok.
real : cszka, apoel, mu, galata, schalke, dortmund, schalke
barca : leverkusen, milan, milan, psg, city, atletico, city
mondjuk a csoportokba meg a real szokott belehúzni jobban az ideitől eltekintve.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hát mi van itt kérem szépen? Azt hittem, hogy tuti megkapjuk a PSG vagy a Cityt, de nagyon jó sorsolást kaptunk...nem kell lenézni a Schalkét sem, de azért könnyebb dolgunk lesz, mint egy sztárcsapattal...fú, most nagyon örülök
PSG-Chelsea 45-55%
City-Barca 45-55
Leverkusen-Atletico 40-60
Juve-Dortmund 50-50
Schalke-Madrid 5-95
Shakhtar-Bayern 25-75
Arsenal-Monaco 60-40
Basel-Porto 50-50
Ezek ellenére én bízok egy PSG, City, Dortmund, Real, Bayern, Arsenal, Basel továbbjutó névsorban.
City-Barca 45-55
Leverkusen-Atletico 40-60
Juve-Dortmund 50-50
Schalke-Madrid 5-95
Shakhtar-Bayern 25-75
Arsenal-Monaco 60-40
Basel-Porto 50-50
Ezek ellenére én bízok egy PSG, City, Dortmund, Real, Bayern, Arsenal, Basel továbbjutó névsorban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Uefamadrid!:-D
Az Arsenalnak orultem volna, de ez is jo. Ettol fuggetlenul mindharom spanyol csapat jusson tovabb! A ligara nem lazulhat ra egyik sem es a pontszamitasa is jol jon. Utana mar kihullhatnak.
Az Arsenalnak orultem volna, de ez is jo. Ettol fuggetlenul mindharom spanyol csapat jusson tovabb! A ligara nem lazulhat ra egyik sem es a pontszamitasa is jol jon. Utana mar kihullhatnak.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Barca tovabb fog menni,de az nem is baj. Nyugodt vagyok mert erosek vagyunk. Felnek tolunk,figyelnek rank,nem akarnak ellenunk jatszani. Ez azert van mert erosek vagyunk,ki kell hasznalni ezt az elonyt es erobol behuzni ezt a kiirast is.
Remelem CR legalabb 4-5 golt eltesz a Schalkenak,kicsit javitani kell a gollovolistan.
Remelem CR legalabb 4-5 golt eltesz a Schalkenak,kicsit javitani kell a gollovolistan.
Sőt, az utóbbi 4-5 évben rendre jó sorsolásokat kap a csapat, egy-két kivételtől eltekintve folyamatosan könnyű nyolcaddöntős és negyeddöntős ellenfeleket kaptok, nem nagyon panaszkodhattok.Chris írta:Azt hiszem annak, aki lefizetésekről beszél most csendben kéne maradnia, mert ez olyan, mintha a Real rendezte volna ezt a sorsolást. Megkaptuk a leggyengébbet, miközben a 3 nagy ellenfél közül kettő megkapta a legnehezebbet.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nyugodtan kerüljön oda a Barca, már nem félek ha ellenük kell játszani. Az AtMa mondjuk már most a seggén csúszik előre...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem az első körben játszunk, és akkor a klasszikus előtt lesz időnk pihenni márciusban, bőven.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a lényeg, hogy nem lesz könnyebb dolguk a bajnokságban a komoly meccsek miatt, még 1-2 botlás és megnyugtató előnyünk lehet, remélem így is leszrashidm írta:Szerintem a City megint kiesik a Barca ellen, olyan 3-1, 4-2-vel. Bl-ben sose voltak igazán toppon, a Barca se csúcsszuper most, de rutinból behúzzák...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
engem nem érdekel ez, a lehető legkisebb esélyét akarom annak hogy a Barca tűzközelbe érjen a BL-benwZoLee7 írta:Remélem a barca kiejti a cityt, és az AtMa is tovább megy...a bajnokság szempontjából ez jó lenne
az Atletico verje meg a Barcát januárban, mi meg valahogy a Valenciát, aztán a 7 pontos előny már kicsit megnyugtató lesz
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem a City megint kiesik a Barca ellen, olyan 3-1, 4-2-vel. Bl-ben sose voltak igazán toppon, a Barca se csúcsszuper most, de rutinból behúzzák...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na ez jó kör volt. Remélem a barca kiejti a cityt, és az AtMa is tovább megy...a bajnokság szempontjából ez jó lenne
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na ez a tökéletes sorsolás nekünk, ha a spanyol bajnokságot nézzük. Nekünk lesz 2 lazább meccsünk, "pihenhetünk", a Barca-nak meg lesz 2 kőkemény meccse a City ellem. Több nagyobb csapat is kieshet. Jobbat nem is lehetett volna kívánni!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
PSG üti a Chelsea-t
City a Barcát
Dortmund a Juvét
elég jó sorsolás volt, Figo nem is hiányzott
City a Barcát
Dortmund a Juvét
elég jó sorsolás volt, Figo nem is hiányzott
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A csoportelsők játszanak idegenben első körben.Chris írta:Azt hiszem annak, aki lefizetésekről beszél most csendben kéne maradnia, mert ez olyan, mintha a Real rendezte volna ezt a sorsolást. Megkaptuk a leggyengébbet, miközben a 3 nagy ellenfél közül mindkettő megkapta a legnehezebbet.
Ezt sose tudom megjegyezni: akit előbb húztak ki annál lesz az első meccs vagy fordítva?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
8-ból kettő 2 nem is rossz:DMorataMartin írta:Mai tippjeim: Sahtar-Barcelona, Leverkusen-AMadrid, Basel-Chelsea, Manchester City-Dortmund, Schalke-Porto, PSG-Bayern Müchen, Arsenal-Monaco, Juventus-Rea lMadrid Azt gondolom, hogy megint lesznek ilyen Schalke-Porto féle"érdekes találkozók":)