OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: OFF

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. július 20., vasárnap 20:53

Én csak egy javaslatot/észrevételt/akármit szeretnék közölni a fejeseknek(R24 :mrgreen: :mrgreen: )

Ezekkel a hatásvadász akármilyen rövidhír címekkel kezdjünk már valamit, mert amikor már sorra úgy jelennek meg a hírek, hogy Khedira elment, aztán megnyitja az ember és látja, hogy a Punto meg a La Sexta vagy a Blikk szerint..... :roll: :roll:

Akkor legyen az, hogy Khedira aláírt a Kiskegyed szerint... :ike:

Lehet kapom a figyit, de azé' beírtam :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 20., vasárnap 20:28

Pipita írta:Srácok, van köztetek ügyvéd, vagy legalább valaki aki annak tanul?
Az van, hogy 18-án repültem volna haza Malagából, de eőlször mondták, hogy későünk egy órát, mert betegeskedik a pilóta, most vizsgálják az orvosok...aztán egy óra múlva bejelentették, hogy elmarad a repülés, mert fáj a szeme és nem tudja elvezetni a gépet. Mondjuk az is érdekes hogy cserepilóta miért nincs, de a lényeg az, hogy bevezényelt a lufthansa kb 150 embert egy hotelbe, és aznap ez volt minden amit csináltak. Másnap reggel 7.15-kor visszavittek minket a reptérre, ús akkor kezdték el intézni a 150 ember dolgát egyesével, úgy, hogy két ember volt az irodában, meg még 2 a check-in pultnál, és értem én hogy idegesek voltak ők is, de olyan rohadt bunkók voltak, semmit nem segítettek. Na mindegy, szóval úgy volt a jegyünk, hogy müncheni átszállással, és Münchenből reggel 11-kor, délután háromkor meg este 10-kor száll gépt Pestre. Na, ők szépen nyomtattak is reggel 8-kor egy olyan jegyet a 4 magyarnak, hogy este 6-kor indultunk volna Malagából (azaz verhettük volna a pöcsünket 10 órán keresztül a terminálon, nem is értem, hogy gondolták), úgy, hogy közben a müncheni járat alig volt félig, de bejelentették nekünk, hogy nincs rajta hely. Majd azt is mondták, hogy a három órás München-BP gép is fullos. Na felhívtuk a német központot, ott megmondták, hogy bizony a münchecbe tartó gépen még bőven, és a pesti gépen s van még 10 szabad hely, mi pedig 4-en voltunk szóval elég kellett volna hogy legyen. Ezután mondtuk a nőnek, hogy beszéltünk a társasággal, tegyék át a jegyünket korábbanra, mert nem akarunk 10 órát elveszteni az életünkből a semmire, de megint azt mondták, hogy sajnálják, nem tudnak segíteni, ez van, ez a legjobb opciónk, ezt adta nekik a PORTÓI központ. Szóval a spanyolok a portugáloktól kértek segítséget a magyarok Németországon keresztül való hazajutásában.
Na mindegy, ezután megint felhívtuk a német központot és nagy nehezen ők telefonon keresztül átírták a jegyeket és még nehezebben hazajutottunk délután fél5-re, este 11 helyett.

Bocsi a hosszú sztoriért, kérdésem csak annyi lenne, hogy van-e esélyem egy k*rvanagy kárpótlási díjat leakasztani a mocskos friccekről? :mrgreen:
Mi a fuckért nem engem kérdezel, he? :mrgreen: Hogyne lenne, írok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 20., vasárnap 14:02

a fószer csak azt állítja hogy nem 767-esek voltak azok a repülők
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 20., vasárnap 13:44

BlancoMark írta:
soadroli írta:Lehet volt már téma, de kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek.
Ja és akkor minden egyes szemtanú saját felvétele is át van szerkesztve? :D
pontosan :coffee: gyanítom te tudsz valamit :hmmm:

:mrgreen:
Kép

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. július 20., vasárnap 13:38

Ja és akkor minden egyes szemtanú saját felvétele is át van szerkesztve? :D

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 20., vasárnap 13:37

Az,hogy egy hatalmas baromság.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. július 20., vasárnap 13:31

Lehet volt már téma, de kíváncsi vagyok, mi erről a véleményetek.
Kép

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 20., vasárnap 13:02

Pipita írta: Bocsi a hosszú sztoriért, kérdésem csak annyi lenne, hogy van-e esélyem egy k*rvanagy kárpótlási díjat leakasztani a mocskos friccekről? :mrgreen:
Nem vagyok ügyvéd, de szerintem ha egy kis nyári zsebpénzt akarsz kiharcolni jobb ha elmész dolgozni. :lol:

Viccet félre téve csak akkor kezdj el eleve gondolkodni ezen ha van cirka 2000-3000 eurod Ügyvédre , utazásra és a többi...
Belekezdeni meg ugye eleve csak akkor érdemes ha egy valóban szakértő ügyvéd azt mondja, hogy nagyon jó esély van az ügyből való pozitív kimenetelre remélem nem az egyik itteni "irkafirkamatyi" véleménye után akarsz bírósághoz fordulni...
Részben tapasztalat... egy német online játék oldal beperléséből akik pedig nyilván kishalak ahhoz a céghez képest akikkel Te akarsz kardoskodni.

Valószínűleg nem tudtam segíteni , de azért leírtam :D

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 20., vasárnap 12:42

Srácok, van köztetek ügyvéd, vagy legalább valaki aki annak tanul?
Az van, hogy 18-án repültem volna haza Malagából, de eőlször mondták, hogy későünk egy órát, mert betegeskedik a pilóta, most vizsgálják az orvosok...aztán egy óra múlva bejelentették, hogy elmarad a repülés, mert fáj a szeme és nem tudja elvezetni a gépet. Mondjuk az is érdekes hogy cserepilóta miért nincs, de a lényeg az, hogy bevezényelt a lufthansa kb 150 embert egy hotelbe, és aznap ez volt minden amit csináltak. Másnap reggel 7.15-kor visszavittek minket a reptérre, ús akkor kezdték el intézni a 150 ember dolgát egyesével, úgy, hogy két ember volt az irodában, meg még 2 a check-in pultnál, és értem én hogy idegesek voltak ők is, de olyan rohadt bunkók voltak, semmit nem segítettek. Na mindegy, szóval úgy volt a jegyünk, hogy müncheni átszállással, és Münchenből reggel 11-kor, délután háromkor meg este 10-kor száll gépt Pestre. Na, ők szépen nyomtattak is reggel 8-kor egy olyan jegyet a 4 magyarnak, hogy este 6-kor indultunk volna Malagából (azaz verhettük volna a pöcsünket 10 órán keresztül a terminálon, nem is értem, hogy gondolták), úgy, hogy közben a müncheni járat alig volt félig, de bejelentették nekünk, hogy nincs rajta hely. Majd azt is mondták, hogy a három órás München-BP gép is fullos. Na felhívtuk a német központot, ott megmondták, hogy bizony a münchecbe tartó gépen még bőven, és a pesti gépen s van még 10 szabad hely, mi pedig 4-en voltunk szóval elég kellett volna hogy legyen. Ezután mondtuk a nőnek, hogy beszéltünk a társasággal, tegyék át a jegyünket korábbanra, mert nem akarunk 10 órát elveszteni az életünkből a semmire, de megint azt mondták, hogy sajnálják, nem tudnak segíteni, ez van, ez a legjobb opciónk, ezt adta nekik a PORTÓI központ. Szóval a spanyolok a portugáloktól kértek segítséget a magyarok Németországon keresztül való hazajutásában.
Na mindegy, ezután megint felhívtuk a német központot és nagy nehezen ők telefonon keresztül átírták a jegyeket és még nehezebben hazajutottunk délután fél5-re, este 11 helyett.

Bocsi a hosszú sztoriért, kérdésem csak annyi lenne, hogy van-e esélyem egy k*rvanagy kárpótlási díjat leakasztani a mocskos friccekről? :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 18., péntek 23:25

___Samy___ írta:ha viberen blokkolva vagyok, akkor azt látom, vagy csak egyszerűen nem tudok üzenetet írni?
szerintem tudsz üzenetet írni, csak a címzett nem kapja meg.
elveszik az üzenet útközbe. :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 18., péntek 23:04

ha viberen blokkolva vagyok, akkor azt látom, vagy csak egyszerűen nem tudok üzenetet írni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 23:56

hehe írta:
Azt mondta szüksége van egy kis nyugira,át kell gondolnia pár dolgot a jövőjével kapcsolatban.
újabb realdrukker? :mrgreen:

Ez az ava mikori kép? Még U21? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 17., csütörtök 23:51

Februárban csak főleg az utak minőségéről panaszkodtam itt + a színvonalt is elővettem, reggelig sorolhattam volna a visszamaradásunkat, mindenféle helyzetet nézve...Itt volt október óta az a szörnyű helyzet, aztán jött az örömünnep, a fejesek nagy lebukása, a nagy váltás - a reménykedés...most pedig itt tartunk, több ismerősöm is a fronton, szeptemberben viszik az unokatesómat... :vivo: :/
A végtelenségig lehetne sorolni a sok mocskot, ami itt megy, de nem ide való, szebb jövőt! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 17., csütörtök 20:53

VanillaSky írta:Na a maiak fényében, az ukrán-orosz nézeteltérés kissé súlyosabbá fog válni. Nem túl kecsegtető kilátások. :/
Csúnya idő köszönt az emberiségre. :/
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 17., csütörtök 20:17

studygo-ról hallott már itt vki? vagy esetleg tapasztalat?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 17., csütörtök 18:42

Na a maiak fényében, az ukrán-orosz nézeteltérés kissé súlyosabbá fog válni. Nem túl kecsegtető kilátások. :/

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. július 16., szerda 13:15

Halihó. Hetfői magyar- horvát vízilabda meccsre nincsenek eladó jegyei valakinek? Sürgőőős. Köszi

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. július 15., kedd 12:31

Vízilabda döntőre van esetleg valakinek eladó 2 db jegye? :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 14., hétfő 17:02

Azt mondta szüksége van egy kis nyugira,át kell gondolnia pár dolgot a jövőjével kapcsolatban.
újabb realdrukker? :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 14., hétfő 16:56

'shutterisland írta:megkérdezem már, mivel azért itt sokakkal jóban van, hogy nem e tudtok valamit gt-ről ?
1-2 hete egyik napról a másikra eltűnt, a közben létrehozott fb profilját is törölte, és a tegnapi eurobarca fórumtalin sem jelent meg, holott része volt a szervezésben is.
kicsit aggódunk érte, hogy nem e lett valami baja.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vagy nem e lett madridista. :mrgreen:
Szerző: Tim » 2014.07.14. 16:37:06

Ugyan nem kaptam rá felhetalmazást,de elárulhatom hogy GT miatt nem kell aggódni.
Jelenleg Svédországban tartózkodik(Lund városában egész pontosan),az én segítségemmel elcsípett
egy nyári melót a Tetra Pak-nál,köszöni szépen jól van.
odaátról, szóval relax, meg van az egyetlen magyar Spurs drukker :D

Vissza: