Félix illik a barcaba.realistahuni írta: Lesajnált felix nagyot fog menni akárcsak Cancelo.
Végre egy jatszos csapatba került. Nem meglepő, hogy megy neki. Focizni tudott mindig a gyerek
Szerk
Remyvel közben egyszerre írjuk ugyanazt
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. szeptember 19., kedd 21:29
Félix illik a barcaba.realistahuni írta: Lesajnált felix nagyot fog menni akárcsak Cancelo.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 19., kedd 21:29
Focizni eddig is tudott, csak rettentő rossz csapatokba került. Fixen jó lesz, nyáron meg is fogják venni.realistahuni írta: Lesajnált felix nagyot fog menni akárcsak Cancelo.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. szeptember 19., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 19., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. szeptember 19., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 19., kedd 21:17
Azonnalkodo írta:Papi 4et gurit aztán alair?hehetheoriginal írta:psg bvb 4:4 itt hallottátok először
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 19., kedd 20:58
Papi 4et gurit aztán alair?hehetheoriginal írta:psg bvb 4:4 itt hallottátok először
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 19., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 19., kedd 20:34
Ez nem hiba volt, hanem csalás. Nem véletlenül albán játékvezető.realmadrid95 írta: Mekkora hiba a Lipcse meccsen. Eltalalta a Young Boys kapusa Xavi S. labat egyertelmuen, visszanezte a biro es meg o kapott sargat. Ebbol meszeles lesz, senki nem ertette, hogy hibazhatott ekkorat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 19., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 19., kedd 20:30
Btw ha mar woke, nem kene ezt a young boyst is betiltani vagy kovetelni, hogy valtoztassanak nevet?realmadrid95 írta: Mekkora hiba a Lipcse meccsen. Eltalalta a Young Boys kapusa Xavi S. labat egyertelmuen, visszanezte a biro es meg o kapott sargat. Ebbol meszeles lesz, senki nem ertette, hogy hibazhatott ekkorat.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 19., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 19., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 2., szombat 9:16
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 1., péntek 13:46
Hát remélem nem, a címvédés maradjon csak a Real kiváltsága. Egyébként a City 1. helyével nehéz vitatkozni a listán, de mivel mindenki az Arsenalon volt fennakadva őket vettem példának a modell magyarázásánálgutihaz14 írta:hanem a cityDe a valóság nem FIFA, ezért jó eséllyel nem az Arsenal nyeri majd a BL-t.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 1., péntek 13:44
hanem a cityDe a valóság nem FIFA, ezért jó eséllyel nem az Arsenal nyeri majd a BL-t.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 1., péntek 13:42
Ez pont ennyi - érdekesség. Mint minden statisztikai modell, ez isRealMadridFanatic írta: Ha nem csesztek el semmit, akkor is komolytalan. Erdekessegnek jo, de egy forintot nem fizetnek ilyen statisztikakert.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. szeptember 1., péntek 13:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 1., péntek 12:32
A Milan, a Newcastle meg a Dortmund is ott van a 16-os listán, mindegyik esélyesebb mint a PSG? Sztem csak szimplán elcsesztek vmit, ezért mondom, hogy komolytalan.babaking írta:Mondjuk ez a lista közel sem akkora hülyeség mint ahogy itt beállítjátok, de ehhez értelmezni kellene, hogy hogyan jutottak el idáig. És nyilván nem ez lesz a végső sorrend, mert nagyon befolyásolja a végeredményt a csoportból való továbbjutás esélye. Illetve ez nem erősorrend. Abban előzzük az Arsenalt, de nem feltétlenül a legerősebb a legesélyesebb.Pad'em írta: Én tegnap elkezdtem bepötyögni de aztan kitöröltem mondván úgy se érdekel senkit. De tess, igy még kattintani se kell - Opta szerint esélyek a végső győzelemre. Komoly lista, főleg, hogy a PSG-t lehagyták a grafikonjaikról
Man City - 36,1%
Bayern - 10,2%
Arsenal - 7,0%
Real Madrid - 6,6%
Napoli - 6,0%
Inter - 5,1%
Man United - 4,4%
Atlético - 3,3%
Porto - 3,1%
Barcelona & RB Leipzig - 3,0%
Newcastle - 2,7%
Dortmund - 1,6%
Milan - 1,5%
Benfica - 1,4%
PSV - 1,1%
Minden csapatnak van egy statisztikai erőssége amivel kalkulálnak, ezáltal meghatározva, hogy melyik csoportban kik az esélyesek. A Real papíron erősebb mint az Arsenal, de nehezebb csoportban vagyunk, ezért az Arsenalnak jóval nagyobb esélye van továbbjutni a csoportjából mint nekünk. 87,2% vs 79,8 %. Ezt a statisztikai hátrányt "görgetjük" magunk előtt a végéig. De már egy körrel később alig van különbség, szűkül az olló - értsd minden további körben már a Realnak van nagyobb esélye továbbjutni. A végső körre ez az olló kb be is zárul 0,4% ra esik. Ha megtisztítani a csoportkörtől az adatokat reálisabb képet kaphatunk, viszont azon is túl kell jutni.
A PSG meg azért nincs rajta, mert a bitang csoport miatt nagyon alacsony az esélye a csoportból való továbbjutásra ezért nem fért bele a top 16 legnagyobb eséllyel továbbjutóba.
Amit meg lehet kérdezni jogosan, hogy pl a Newcastle mi a bánattól van ilyen magasan jegyezve. (Ami által papíron csökkenek a PSG esélyei)
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 1., péntek 12:28
Mondjuk ez a lista közel sem akkora hülyeség mint ahogy itt beállítjátok, de ehhez értelmezni kellene, hogy hogyan jutottak el idáig. És nyilván nem ez lesz a végső sorrend, mert nagyon befolyásolja a végeredményt a csoportból való továbbjutás esélye. Illetve ez nem erősorrend. Abban előzzük az Arsenalt, de nem feltétlenül a legerősebb a legesélyesebb.Pad'em írta: Én tegnap elkezdtem bepötyögni de aztan kitöröltem mondván úgy se érdekel senkit. De tess, igy még kattintani se kell - Opta szerint esélyek a végső győzelemre. Komoly lista, főleg, hogy a PSG-t lehagyták a grafikonjaikról
Man City - 36,1%
Bayern - 10,2%
Arsenal - 7,0%
Real Madrid - 6,6%
Napoli - 6,0%
Inter - 5,1%
Man United - 4,4%
Atlético - 3,3%
Porto - 3,1%
Barcelona & RB Leipzig - 3,0%
Newcastle - 2,7%
Dortmund - 1,6%