Az mi az Neymar fején?Banán írta:jobb ha beletörődtök
Amúgy mennyit kellett várni, hogy végre ellőhessék ezt a képet, már Clásico előtt bekészítették.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 10., szerda 22:29
Az mi az Neymar fején?Banán írta:jobb ha beletörődtök
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 10., szerda 22:28
Hát abból hogy két sztár csatár nem kellett volna,ahogy most sincs.Maradt volna talán Higany,mert ő jobban türte a padot.ezt mibol gondolod, h eladtak volna, csak a nyakara akartak hozni vkit. Nem? :hmmm:
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 10., szerda 22:28
Szoval ezert jatszik James isRealista24 írta:60 millióért nem azért hoztak volna valakit, hogy ösztönözzék vele. Meg az árát is elő kellett volna teremteni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 10., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. december 10., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 10., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. december 10., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 10., szerda 22:25
Csak azért hoztam föl mert ő volt a másik opcio.Én amúgy Benzema párti voltam,bár azidőtájt nem volt ez népszerű.De engem ez különösebben nem érdekeltFalcaot sem mondanam akkoranak, sot csak egy kicsivel jobb az emlitetteknel.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 10., szerda 22:23
ezt mibol gondolod, h eladtak volna, csak a nyakara akartak hozni vkit. Nem?Realista24 írta: Nem kellett volna megküzdenie vele, mert eladták volna Karimot.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 10., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 10., szerda 22:21
Nem arról van szó,hogy kiszorította volna,hanem arról hogy valszinű eladták volna hogy ki tudják fizetni ennek a szerencsétlennek az árát...Az ar abban igazat adok, de mint jatekos egy szint a mexikoival. Szerintem nem szoritotta volna ki Benzemat. Foleg abban a feladat korben amit Benzema elvegez abban meg Cavani iszonyu gyenge.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 10., szerda 22:21
Falcaot sem mondanam akkoranak, sot csak egy kicsivel jobb az emlitetteknel.morientes írta: Pontosan.Pedig hogy ment a hipe hogy mekkora killer,ő kell nekünk ha már Falcaot nem lehet...hát nagy killer az biztos...csak ezt a memccset ha megnézem.Szerencsétlen pi nak éretlen gyümölcse...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 10., szerda 22:20
Nem kellett volna megküzdenie vele, mert eladták volna Karimot.Szerintem nem szoritotta volna ki Benzemat.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. december 10., szerda 22:20
Hát ha megvettük volna 60 millióért akkor Benzema biztos hogy távozott volna. Atyaég, rosszabb üzlet lett volna Kakánál is...Az ar abban igazat adok, de mint jatekos egy szint a mexikoival. Szerintem nem szoritotta volna ki Benzemat. Foleg abban a feladat korben amit Benzema elvegez abban meg Cavani iszonyu gyenge.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 10., szerda 22:19
Az ar abban igazat adok, de mint jatekos egy szint a mexikoival. Szerintem nem szoritotta volna ki Benzemat. Foleg abban a feladat korben amit Benzema elvegez abban meg Cavani iszonyu gyenge.Realista24 írta:Nem.Itt van helyette egy Csicsarito nem tokmindegy...
Mert az egyik 60 millió lett volna, és elveszítjük Benzemát, a másik meg 2,5 millióért maszatol a padon meg a pálya szélén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 10., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 10., szerda 22:16
Pontosan.Pedig hogy ment a hipe hogy mekkora killer,ő kell nekünk ha már Falcaot nem lehet...hát nagy killer az biztos...csak ezt a memccset ha megnézem.Szerencsétlen pi nak éretlen gyümölcse...Realista24 írta:Nem.Itt van helyette egy Csicsarito nem tokmindegy...
Mert az egyik 60 millió lett volna, és elveszítjük Benzemát, a másik meg 2,5 millióért maszatol a padon meg a pálya szélén.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. december 10., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 10., szerda 22:11
Nem.Itt van helyette egy Csicsarito nem tokmindegy...
Jelenlévő fórumozók: 52 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem