Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 14., hétfő 15:01

ziro4vr írta:Ketten nyomtak a tottenhamre is..GT GT..a dupla accountert ban jar :lol: :lol:
Nyugi, szó sincs ilyesmiről, csak megkentem valakit. :) :lol:

Huddlestone egyébként laza gólt lőtt a Sheffieldnek:
http://www.youtube.com/watch?v=g7fo2FOPvaw

Mondjuk nálunk is akasztott anno pár szépet:
http://www.youtube.com/watch?v=b9JRiu4yNrg

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 14., hétfő 14:53

nmate írta:
morientes írta:Valaki nyomott rájuk rajtam kívül is,mert 5%-on áll a dolog jelen állás szerint...
Tegnap az összes moderátor :shifty: :mrgreen:
Ketten nyomtak a tottenhamre is..GT GT..a dupla accountert ban jar :lol: :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 14., hétfő 14:34

morientes írta:Valaki nyomott rájuk rajtam kívül is,mert 5%-on áll a dolog jelen állás szerint...
Tegnap az összes moderátor :shifty: :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 14., hétfő 14:19

Nyugi papa, a liverpoolra voksolassal mar bizonyitottad orakulumi kiletedet :D
Valaki nyomott rájuk rajtam kívül is,mert 5%-on áll a dolog jelen állás szerint... :lol:
Ami az orakulumi képességeimet illeti,csak mákom volt mert Casemiroval igen csak mellényúltam... :lol: na de ez már tényleg off :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 14., hétfő 14:11

morientes írta:
No Hazard, no party. :shifty:
Hát most Ba' a party felelős :D

Egyébként én már akkor felfigyeltem Coutinhora,mikor még azt írogatták hogy csak egy középszerű játékos,amivel nem értettem egyet.(Meg még 1-2 ember).Most meg már....hát ilyen a futballszurker...:D
Nyugi papa, a liverpoolra voksolassal mar bizonyitottad orakulumi kiletedet :D

Egy normalis vilagban coutinho iranyitana sargabsn nyaron de ez egx romlott vilg es odcar fog, smit hehe hajszalai bannak msjd :lol:

Szerk, nem reszek vagzok csak nrm tudok telorol potyogni xd
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 14., hétfő 14:10

Jelen, bár ez kicsit sarkítás, én "jó, de semmi extrának" neveztem, de azt is mondtam, hogy Oscarnál jobb és be kéne válogatni. 
Az állításom amúgy nem igazán vesztette érvényét, de hozzá kell tenni év eleje óta sokat fejlődött Coutinho, és még fog is :)
Igen,rád emlékszem,aztán kb ki is fújt...:D Talán hehe preferálta még,mert ő aztán Oscart ki nem állhatta... :mrgreen:
Emlékszem hogy azt írtam,lehet le kellene igazolni,de kaptam hideget-meleget,mivel akkor Reus volt a sláger,meg persze Bale...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 14., hétfő 14:06

morientes írta:Egyébként én már akkor felfigyeltem Coutinhora,mikor még azt írogatták hogy csak egy középszerű játékos,amivel nem értettem egyet.(Meg még 1-2 ember).Most meg már....hát ilyen a futballszurker...

Jelen, bár ez kicsit sarkítás, én "jó, de semmi extrának" neveztem, de azt is mondtam, hogy Oscarnál jobb és be kéne válogatni.
Az állításom amúgy nem igazán vesztette érvényét, de hozzá kell tenni év eleje óta sokat fejlődött Coutinho, és még fog is :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 14., hétfő 13:59

No Hazard, no party. :shifty:
Hát most Ba' a party felelős :D

Egyébként én már akkor felfigyeltem Coutinhora,mikor még azt írogatták hogy csak egy középszerű játékos,amivel nem értettem egyet.(Meg még 1-2 ember).Most meg már....hát ilyen a futballszurker...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 14., hétfő 13:40

GT37 írta:Anis, egyébként te mennyire tudod élvezni azt a focit, amit a Chelsea játszik? Mert én akárhogy is próbálkozom, mindig csak szenvedés lesz a vége. :D Egyrészt a játékstílusuk miatt, másrészt azért, mert nem érzem annyira, hogy igazi csapat lennének, hogy egymásért játszanának, inkább egy jól összerakott gépezetre emlékeztet a csapat, mindenki teszi a dolgát, de valahogy olyan "lélektelen" az egész.
Ha láttad volna a Napoli elleni 3-1-ről felállást, Bayern elleni BL döntőt, előző heti PSG elleni visszavágót (bár ott a psg edzője is hibázott) akkor nem mondanád ezt. a Chelsea az elmúlt sok-sok évben (pár kivételtől eltekintve) híres volt hogy a sírból hoznak vissza meccseket - mint pl a fent említett napoli és psg. szóval pont hogy egymásért kűzdenek, a csapatért, az edzőért. ahogy valaki korábban leírta imádják Mourinhot, és ha ő azt mondja h ugorj a kútba akkor azt kérdezik hogy mikor és hogyan?! A játék sokszor akadozik, de ahogy Madridban és Interben, úgy most az első évben a cél szentesíti az eszközt. a cél a mindenképpen győzelem, minden meccsen. ez általában sikerül is. ahogy láthattuk és tudjuk Mou 2.évei szokta a sokkal jobbak lenni eredményességben és kupákban is.

Liverpool-ra nem számítottam az elején hogy végig fognak menni és bajnoki címért is mennek, de széép. jó lenen a City-t legalább megelőzni (Chelsea és Pool részről is). Coutinho óriási igazolás volt (ahogy mondtátok jobb mint Oscar, játékban mindenképpen), Inter jó nagy hülyeséget csinált h csak így elengedte. és állítólag volt már róla szó hogy Kovacic-ot is vinnék. Gerrard bajnoki címének örülnék, ráférne. inkább ők mint a City! és bár a City is szép focit tolt sok meccsen...
pheco írta:Egyébként meglepően sok Chelsea drukker van Mo-n is, viszont City drukkerrel én még nem találkoztam.
face-n van is egy Chelsea klub 1911 taggal, illetve ők is szerveződnek London irányába néha-néha.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 14., hétfő 12:53

pheco írta: Egyébként meglepően sok Chelsea drukker van Mo-n is, viszont City drukkerrel én még nem találkoztam.
Jah fura, bár ők már ott vannak egy ideje, meg ott van Lampard, Terry, Cech, korábban Drogba, Seva, Ballack, Deco, szóval volt választék :lol: Nekem akkor tűnt fel mennyien vannak, mikor a BL döntőjüket néztük egy kocsmában, mi voltunk 3an semlegesek, volt kb 20 chelseas és 2 szem árva bayernes hátul itták a kis sörüket depressziósan :lol:

City-nek meg ki drukkolna, maximum pár elvetemült Mancini-fan anno :D
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 14., hétfő 11:13

pheco írta:
GT37 írta:Egyébként meglepően sok Chelsea drukker van Mo-n is, viszont City drukkerrel én még nem találkoztam.
Mondjuk a Chelsea már egy ideje ott van az élbolyba, a City meg csak nem rég került oda. Még néhány év és lesz rajongói táboruk itt is. PSG-re is igaz lehet ez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 14., hétfő 11:09

GT37 írta:Anis, egyébként te mennyire tudod élvezni azt a focit, amit a Chelsea játszik? Mert én akárhogy is próbálkozom, mindig csak szenvedés lesz a vége. :D Egyrészt a játékstílusuk miatt, másrészt azért, mert nem érzem annyira, hogy igazi csapat lennének, hogy egymásért játszanának, inkább egy jól összerakott gépezetre emlékeztet a csapat,
A Spurs meg egy rosszul összerakott gépezet :mrgreen: Egyébként meglepően sok Chelsea drukker van Mo-n is, viszont City drukkerrel én még nem találkoztam.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 14., hétfő 11:00

Illetve, sucre, ha már a Pool a téma... Luis Albertóval mi a helyzet mostanában?
Igazából nemtudni róla semmit, de valószínűsíthető, hogy az edzéseken nem úgy teljesít, ahogy elvárjuk tőle. 2 hónapja már a padon sincs, illetve amikor a Fulham ellen játszottunk, akkor se őt, hanem egy 18 éves portugál Texeirát dobta be a végére (jó döntés is volt). Kár érte, pedig gyönyörű gólpasszt adott Suareznek ellenetek (amikor átemelte a kapus fölött).
Szerintem jövőre kölcsön lesz adva, Suso meg vissza fog jönni az Almeriaból.
Amúgy a hátvédekhez visszatérve, van még egy Illori, aki a Granadaba van kölcsönadva. A barca ellen néztem, elég jól játszott. :)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 14., hétfő 10:13

Anis, egyébként te mennyire tudod élvezni azt a focit, amit a Chelsea játszik? Mert én akárhogy is próbálkozom, mindig csak szenvedés lesz a vége. :D Egyrészt a játékstílusuk miatt, másrészt azért, mert nem érzem annyira, hogy igazi csapat lennének, hogy egymásért játszanának, inkább egy jól összerakott gépezetre emlékeztet a csapat, mindenki teszi a dolgát, de valahogy olyan "lélektelen" az egész. Például a Pool más, róluk lerí, hogy iszonyatosan együtt vannak, és egymásért hajtanak, a klubért, a szurkolókért, Rodgersért... Van lélek, van tűz a játékban, jó nézni őket.

Illetve, sucre, ha már a Pool a téma... Luis Albertóval mi a helyzet mostanában? Nem igazán lehet hallani róla... Csak azért kérdezem, mert tavaly csomó Barça B-meccset néztem, és nagyon megkedveltem a srác játékát. :)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 14., hétfő 8:02

Ismerjük már ezt a Chelseat, ha a másik csapat játékát kell megölni abban nagyon jók, de ha valaki ugyanezt teszi ellenük, akkor el vannak vesztődve. Mourinho meg fel van háborodva, :lol:
A Pool - Chelsea meccs dönti el kb. a bajnoki címet. Bízom a vörösökben!
Ezek ellen amugy tényleg az Atleticonak is bőven lesz esélye.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 14., hétfő 0:15

Chelsea tucatnyi helyzetet hagyott ki. Eto'o is kapussal szemben kb 5 méterről mellélövi, Willian-Ba-Ramires háromszögezés végén mellélövik (pár centi híján). szóval a helyzetek megvoltak bőven csak be kellett volna lőni őket. Megvan a győzelem és kész, ennyi a cél.

Pool: Norwich, Palace, Chelsea, Newcastle
Chelsea: Sunderland, ATLETICO, Liverpool, ATLETICO, Norwich, Cardiff
City: Sunderland (pótlás), WBA, Palace, Everton, Aston Villa, West Ham United

Továbbra is: Suarez-Sturridge 49 gól, Agu-Dzeko-Negre 36 gól, Eto-Torres-Ba 16 gól.

Liverpool 93 gólnál jár, PL rekord a Carlo-féle Chelsea által 103 gól!

Pool: Ősszel kikaptak az Arsenal, City, Chelea triótól. tavasszal Arsenal ellen 5-1, ma city ellen 3-2.

Ha a Pool bajnok lesz, akkor Kolo Touré lesz az első játékos (a PL-ben??) aki 3 különböző csapattal bajnok.

Miért ne férhetne be Coutinho is a VB keretbe? idő még van, majd kiderül. sztem elviszik a VB-re.
nmate írta:Táblázatot nézegettem, Chelsea idegenben csak 7., United meg első. Mondom vatafak. :ozil: Idegenbeli meccsekre nem tudta összeszedni José csapatot
Februárban a WBA a 87.percben egyenlített (eredmény 1-1), karácsony előtt az Arsenal ellen még bőven jó volt a 0-0 idegenben, dec elején a Stoke ellen 0-1 majd fordítottak, aztán Schürrle még egyenlít, 90.ben győztes gólt szereztek a kitámadó Chelsea ellen. volt pár peches meccs.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 13., vasárnap 19:53

a te fajtádat( :mrgreen: ) szeretjük itt
hehe. jól esik ezt hallani :D
egy kicsit írhatnál a várható érkezőkről, távozokról... :hmmm: remélem akartok egy pöpet kh-t skrtel mellé. :mrgreen:
az a durva, hogy még kb. semmi hír sincs. Kroos-ról volt egy kisebb pletyka a héten, de elvileg 35 millió font lenne az ára + heti 220 ezer font... így meg esélytelen.
Viszont annyit lehet tudni, hogy a nyáron már minőségibb játékosok után nézelődünk, és hogy 10-25 millió fontokat fogunk fizetni. De konkrét játékos még nincs.
A védelem közepére meg nem fogunk igazolni, ez a Skrtel-Agger-Sakho-(Yolo Touré :mrgreen: ) bőven megteszi. Sokkal inkább a szélsővédelem megerősítése és 1-2 kp-t meg egy cserecsatár a prioritás. :)

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 13., vasárnap 19:42

sucre írta:bocsi, hogy sokat linkelek, de szerintem sokakat érdekel itt, hogyan alakul az angol bajnokság
a te fajtádat( :mrgreen: ) szeretjük itt, akármilyen más színű lennél, vagy a vörösnek egy más árnyalata, akkor..akkor... :mrgreen:

egy kicsit írhatnál a várható érkezőkről, távozokról... :hmmm: remélem akartok egy pöpet kh-t skrtel mellé. :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 13., vasárnap 19:35

ikarus93 írta:Ez a Chelsea tényleg nem nagy szám, szerintem az Atleticonak legalább annyi esélye van bejutni a döntőbe mint a Chelseanek
Valóban nem az,de ha csak ezt a meccset nézem,hogy mennyire volt stabil ez a csapat,hogy mennyire uralták a meccset,10 ember ide vagy oda,vagy hogy a PSG ellen otthon mennyire tudták hogy mit akarnak csinàlni...azt kell mondjam hogy talán a lehjobban ez a csapat van egybe
n mint csapat,a BL négyesben...mondom mindezt a játék alspján...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 13., vasárnap 19:31

http://www.molfc.com/liverpool-goals-vs-man-city-720hd/
A Pool góljai

Itt pedig jobb minőségben a meccs utáni pillanatok
http://www.molfc.com/man-city-post-game-celebration/

bocsi, hogy sokat linkelek, de szerintem sokakat érdekel itt, hogyan alakul az angol bajnokság :)

Vissza: