Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Múltkor is valami hasonló középpálya mutatta meg a kétvégű fém dildót Arsenalosoknak. Meg ugye Diego Schürrle
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azért egy crystal palace ellen nem tudom kell-e egy luiz-matic-lampard kp plusz elöl torres, tehát marad két embered
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem kedvelem annyira az öreget, de az kétségtelen, hogy kiváló szakember, és igen, talán képes lenne igazi csapatot faragni a Spursből. Örülnék neki.tubatibi írta:Tán csak nem a Spurs-höz megy? Mondjuk lehet, hogy ő rendberakná a csapatot.
Maradva a Spursnél, jól látom, hogy ezt még nem linkeltem?
Sandro - "The Beast" from THFC - His story - special feature
Imádom ezt az embert, igazi bohóc (jó értelemben), a jó öltözői hangulatban nagy szerepe van, és nem mellesleg focizni is tud.
GT!
Tán csak nem a Spurs-höz megy? Mondjuk lehet, hogy ő rendberakná a csapatot.A világbajnokság után távozó Louis van Gaal (aki a hírek szerint a Premier League-ben vállal munkát)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
Van egy lebonyolitasi rendszer, aminek bizonyos elemei evrol evre valtoznak.Anis írta:Kerestem visszafele a múltban
A jelenlegi rendszer az, hogy Anglia 3 csapatot ad az EL-be, az 5. helyezettet, a Ligakupa gyozteset es az FA kupa gyozteset. Amennyiben valamelyik kupa gyoztese mar kvalifikalta magat a BL-be, abban az esetben a bajnoksagban soron kovetkezo mehet az EL-be. Az hogy tavaly vagy 5 evvel ezelott mi volt, az lenyegtelen, jelenleg ez a szabaly.
England (ENG): Manchester City have qualified for the 2014–15 European competitions by winning the 2013–14 Football League Cup. They will qualify for the 2014–15 UEFA Champions League if they finish in the top four of the 2013–14 Premier League, in which case their Europa League place would pass to the team that finished sixth or seventh in the league depending on the identity of the winners of the 2013–14 FA Cup. They may also enter the Europa League group stage or play-off round, depending on their league position and the identity of the winners of the 2013–14 FA Cup.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ez biztos? vagy ezt honnan van?BBeno írta:a Ligakupa győztese EL indulást kap itt viszont ha BLben indul a győztes akkor nem a döntőbeli ellenfele kapja meg a jogot hanem a bajnokságban az éppen soron következő.
Kerestem visszafele a múltban, volt egy olyan év hogy a MU és az Aston villa döntőzött, de előbb BL-ben, utóbbi meg 6. lett és a másik nemzetközi porondon indult alapból (akkor még a 6. is ért).
De szerintem mivel a City BL-es csapat lesz ezért az ellenfele, a Sunderland megy az EL-ba, nem?
(aztán lehet hogy a Sunderland is kiesik mint a Wigan és még egy másodosztályú EL induló lesz?)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
özil mint egy pimp.
ez pedig, ha jól fordítottam a trollfootball-ról, akkor...
a moyes éra negatív "rekordjai" :
- a premier league-ben eddig sosem szerzett ilyen kevés pontot a mu, amennyit maximálisan szerezhet idén.
- a united leggyengébb hazai mérlege az utóbbi évtizedben.
- 2001 óta először veszített zsinórban 3 meccset a mu idén.
- kiestek a fa kupa 3. körében, ami ferguson alatt csak egyszer fordult elő.
- először kaptak ki a swansea ellen.
- 1972 óta a newcastle, 1978 óta a wba egyszer sem nyert az old traffordon, most nyertek.
- 1984 óta nem kapta ki a stoke-tól, idén sikerült.
- a premier league történetében először verte meg a city és a pool oda-vissza a mu-t.
- az első olyan gól, amit otthon kaptak az első egy percben.
ez pedig, ha jól fordítottam a trollfootball-ról, akkor...
a moyes éra negatív "rekordjai" :
- a premier league-ben eddig sosem szerzett ilyen kevés pontot a mu, amennyit maximálisan szerezhet idén.
- a united leggyengébb hazai mérlege az utóbbi évtizedben.
- 2001 óta először veszített zsinórban 3 meccset a mu idén.
- kiestek a fa kupa 3. körében, ami ferguson alatt csak egyszer fordult elő.
- először kaptak ki a swansea ellen.
- 1972 óta a newcastle, 1978 óta a wba egyszer sem nyert az old traffordon, most nyertek.
- 1984 óta nem kapta ki a stoke-tól, idén sikerült.
- a premier league történetében először verte meg a city és a pool oda-vissza a mu-t.
- az első olyan gól, amit otthon kaptak az első egy percben.
pontosítanék mert ezen már én is sokat filóztam.
eredetileg 1-4 ér BL-t (4. selejzetős)
5. EL-t.
az FA kupa nyertese EL indulást kap viszont ha az már a BL helyezést elérte tehát a BLben indul akkor a döntőbeli ELLENFELE kapja meg a jogot az EL indulásra. ha ő is BL-ben indul akkor kapja meg a bajnokságban a soron következő
a Ligakupa győztese EL indulást kap itt viszont ha BLben indul a győztes akkor nem a döntőbeli ellenfele kapja meg a jogot hanem a bajnokságban az éppen soron következő.
így eshet meg hogy akár a hetedik is indulhat EL ben.
eredetileg 1-4 ér BL-t (4. selejzetős)
5. EL-t.
az FA kupa nyertese EL indulást kap viszont ha az már a BL helyezést elérte tehát a BLben indul akkor a döntőbeli ELLENFELE kapja meg a jogot az EL indulásra. ha ő is BL-ben indul akkor kapja meg a bajnokságban a soron következő
a Ligakupa győztese EL indulást kap itt viszont ha BLben indul a győztes akkor nem a döntőbeli ellenfele kapja meg a jogot hanem a bajnokságban az éppen soron következő.
így eshet meg hogy akár a hetedik is indulhat EL ben.
Tavaly a Wigan meg a Swansea lett a két kupa győztese, akik nyilván nem indultak a BL-ben. Most viszont a City a liga kupa győztes, aki menni fog a BL_be, szóval a hatodik hely lehet EL-t érő. Sőt, ha az FA kupát az Arsenal lnyeri, és BL-t érő helyen végez, akkor a hetedik hely is EL-t ér.Angliában tudtommal:
1-4 a BL-ben fog szerepelni
5. EL play-off
FA kupa és ligakupa győztes is az EL-ban folytatja!
---------> 6.hely tudtommal NEM ér el helyet.
--------------> Tavaly az Everton lett a 6. és nem ment EL-ba!
- Anis
Tegnap a rádióban bemondták, hogy az Arsenal fellebezte a piros lapot és igazat adtak nekik, így Gibbs pirosát törölték és nem adták oda/át Ox-nak, tehát mindkettő pirosmentes - a rádiós hír szerint.
Angliában tudtommal:
5. EL play-off
Angliában tudtommal:
5. EL play-off
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
CR nálam is Touré alatt van jelenleg, az aranybogyó után én többet vártam tőle, egyedül az atleti ellen húzott ki a szarból, aztán belőtte a tiziket de semmi extra. Messi viszont sajnos kezd magára találni, mostmár fontos meccseken is egyre több gólt vállal, ez az elmúlt 1.5 évben nem volt annyira jellemző nála. Touré meg egy állat, aki magasan a posztja legjobbja és nagyon komolyan ott van a támadásoknál is, jól lő távolról, ragad hozzá a labda, nagyon jól hozza ki a saját térfeléről stb. Ott van a szeren az biztos, és ha még esetleg PL címhez is segítené a Cityt akkor nagyon komolyan számolnék én vele az aranylabdánál.1 ember volt aki egyetértett velem,ez nem baj,semmi probléma,de ez a touré,megint olyant tett,amit ma nem sokan,sőt alig....sőt,senki. A játéka,a gólja maga előkészitése.....hmmm.....messi...cr...most touré alatt.
Nem, egyszerűen nem kapott eltiltást egyik sem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Szerintem ezek elmaradt meccsek voltak és így az eltiltás nem erre a meccsre vonatkozott, hanem majd a következő fordulóra.rafael23 írta:tegnap Gibbs és Chamberlain is kezdő volt, most akkor egyikük sem eltiltott vagy mi?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem elnézték és walcott kapott eltiltástrafael23 írta:tegnap Gibbs és Chamberlain is kezdő volt, most akkor egyikük sem eltiltott vagy mi?
Nem illik.
- rafael23
tegnap Gibbs és Chamberlain is kezdő volt, most akkor egyikük sem eltiltott vagy mi?
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
amúgy is, vagy csak azért mert a Ligakupát a City nyerte?a 6. hely is El-t ér.
- Anis
újabb Moyes rekordok
(korábban pl a Newcastle nyert a MU otthonában sok évtized után)
- Mai otthoni vereséggel idén már annyi hazai vereségük van, mint az előző 3 idényben összesen!
- Dzeko-é a leggyorsabb ellenfél gól az Old Traffordon! (44 másodperc)
Mu-nak meg elég nehéz lesz még az EL-be is jutni, Evertonnak 6 pont és -1 meccs előnye van!
Lesz még meccsük egymás ellen: EVerton-MU, ott is sok minden eldőlhet.
- Everton hátralévő: Fulham, Arsenal, Sunderland, Palace, MU, S'ton, MCity, Hull
- mondjuk a MU-é jobb sorsolás: Aston, N'castle, Hull, Everton, Norwich, Sunderland, S'ton
(korábban pl a Newcastle nyert a MU otthonában sok évtized után)
- Mai otthoni vereséggel idén már annyi hazai vereségük van, mint az előző 3 idényben összesen!
- Dzeko-é a leggyorsabb ellenfél gól az Old Traffordon! (44 másodperc)
ha jól tudom neki is valami nagy kivásárlási árat szabtak meg az Evertonnál, hogy még véletlen se vigyék el. Nagy tehetség a srác, és még angol is, ami nagyon ritka manapság. nem szabad elkallódnia!GT37 írta:Nagyobb szerepe volt a gólban, mint Barkley-nak.
Mu-nak meg elég nehéz lesz még az EL-be is jutni, Evertonnak 6 pont és -1 meccs előnye van!
Lesz még meccsük egymás ellen: EVerton-MU, ott is sok minden eldőlhet.
- Everton hátralévő: Fulham, Arsenal, Sunderland, Palace, MU, S'ton, MCity, Hull
- mondjuk a MU-é jobb sorsolás: Aston, N'castle, Hull, Everton, Norwich, Sunderland, S'ton
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!