Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Legalább nem jelez be lest
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi öröme megvan, Mbappé gólja után?hehetheoriginal írta:jo hir, foleg ha messi is lesz.h3x0r írta: Az, hogy Neymar a visszavagon valoszinuleg fixen ott lesz a kezdoben a sokat melozo Di Maria helyett, az nekunk jo hir vagy rossz?
kontrabol bappe-neymar megbaszhat, de mezonyben illene dominalnunk. elol ugyis impotencia van altalaban.
https://www.youtube.com/shorts/kKt4KYV3ZjU
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Teljesen mindegy, 5 Messivel es 5 Mbappeval is felallhatnak ellenunk, csak az szamit, hogy Ancelotti mit rak fel a palyara es milyen taktikaval, milyen hozzaallassal jatszunk a hazai kozonsegunk elott. Hideg verrel nekik kell menni, utni oket ahogy csak lehet, nyomast gyakorolni rajuk. A PSG megmutatta a legjobb, legerosebb arcat, ebbol kell kiindulni, nem hiszem, hogy Pochettino atvarialna barmit is… ugyanezt fogjak jatszani, esetleg melyebb vedelemmel, hogy nagyobb terulet maradjon kontrazni. Ezekre mind fel lehet keszulni. 3 hetunk van…h3x0r írta: Az, hogy Neymar a visszavagon valoszinuleg fixen ott lesz a kezdoben a sokat melozo Di Maria helyett, az nekunk jo hir vagy rossz?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jo hir, foleg ha messi is lesz.h3x0r írta: Az, hogy Neymar a visszavagon valoszinuleg fixen ott lesz a kezdoben a sokat melozo Di Maria helyett, az nekunk jo hir vagy rossz?
kontrabol bappe-neymar megbaszhat, de mezonyben illene dominalnunk. elol ugyis impotencia van altalaban.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Az, hogy Neymar a visszavagon valoszinuleg fixen ott lesz a kezdoben a sokat melozo Di Maria helyett, az nekunk jo hir vagy rossz?
Úgy értettem Vini még annál is jobban be lesz árazva...___Samy___ írta:Not badBabinho írta: Hakimi akkor is be lett árazva amikor az interben nyomta ellenünk.
Őt verni fogja ma Vini szerintem
- ___Samy___
Not badBabinho írta: Hakimi akkor is be lett árazva amikor az interben nyomta ellenünk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
szombaton ugyanezt a kezdőt felrakja egy láda sörbe
- Galacticos
Szerintem ez hatul fog mulni. Ha militao-alaba world class lesz, nem lesz gond.
Hakimi akkor is be lett árazva amikor az interben nyomta ellenünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ha emlékeim nem csalnak a srác kb szélsőt támadot jatszik sokszor. Lesz mögötte hely bőven, hacsak nemnzár oda vissza valaki, akkor meg emberelőny lesz másutt.flori írta: Szerintem is.
Vininek nehéz dolga lesz Hakimivel. Nem tudom honnan jön majd a váratlan, de remélem meglepnek minket a fiúk.
Vinicius játéka akkor halott ha nincs hely, és egyből lekettőzik.
Lendületből 1 v 1ben szörnyen erős. Majdnem top 5ös worldclass. Csak pláne a ligában ilyen lehetőség ritkán van..
ha egészséges mindenki, ez várható mindig.
ha nem bakizunk hátul, x esélyes
ha nem bakizunk hátul, x esélyes
- flori
Szerintem is.
Vininek nehéz dolga lesz Hakimivel. Nem tudom honnan jön majd a váratlan, de remélem meglepnek minket a fiúk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Valverdevel jobban jartunk volna, remeljuk elsul Asensio balosa!Kerlon írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62115B0F
vamos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem összefaszozzuk a száját ennek a frankenstein csapatnak…
..Amennyiben csapatként amolyan prime Ancelottisan beállunk Kátenáccsóra… Adok kapokból rosszul jönnénk ki de ha beton védelemre alapozunk akkor parizeléknél a sok fgy felörlődik idővel és valamelyik csinál valami orbitális baromságot. Hagyni kell őket,hogy túl pörögjék a meccset, verjék a mellkasukat stb mi meg okosba lehozzuk két egynullával.
..Amennyiben csapatként amolyan prime Ancelottisan beállunk Kátenáccsóra… Adok kapokból rosszul jönnénk ki de ha beton védelemre alapozunk akkor parizeléknél a sok fgy felörlődik idővel és valamelyik csinál valami orbitális baromságot. Hagyni kell őket,hogy túl pörögjék a meccset, verjék a mellkasukat stb mi meg okosba lehozzuk két egynullával.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hehe vannak nagyon jó gondolataid én csípem az írásaid de ezt a hazi, vini, benzi, bapi, hali enyhén ratyi vonalat nem lehetne elengedni mert rohadt gáz?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
szerintem megvan az a rajongoi reteg, akiknek a viking erobolfaszrahuzlak style jobban imponal, mint a szerenádozokhajnaligesnyáladzokolyanszenvedelyesesszepvagyok latinloverJim írta:Marco marad, kell egy szépfiú a tinilányoknakhehetheoriginal írta: Monnyuk szepfiu marco baszhatna nekik valamit, hogy elvigyek nyaron a pad vegere
Főleg ha jön Haaland
én hazit kezdetnem vinivel bencivel.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
BREAKING: Mendy & Benzema will start. Ancelotti will officially give the lineup two hours before the match, but the squad already know both will be starters. The doubt is on the right where Asensio, Rodrygo & Fede are competing. Asensio has more options to start. @marca
Benzema max 60 percet fog játszani.
Benzema max 60 percet fog játszani.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én annyira nem vagyok felspanolva, hogy el is felejtettem, hogy ma van a meccsikarus93 írta: Vini triplával nyerünk.
Ha Modric GOD modeba játszik, behúzzuk.
Hozzáteszem rég voltam már ennyire felspanolva egy BL előtt.
Talán mikor mentünk a La decimáért.
Megérzésem szerint két óvatos csapat fog játszani, kevés gólos döntetlen lesz a vége.