Serie A
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Serie A
Tapin
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
na megtort a jeg.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tragedia ez a Juve. Konkretan az osszes meccsuk olyan, mint a legrosszabb Real meccsek. Khedira meg hihetetlen, hogy lassan 10 eve top csapatok kezdojebol kirobbanthatatlan.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Adom,hogy a juve kp-n már 2 khedira szaladgál.
Cé amúgy teljesen azt hozza mint nálunk de a csapattársak nem igazán érzik őt (meg úgy a labdát sem).
De ma szerintem meglövi az elsőt.
Cé amúgy teljesen azt hozza mint nálunk de a csapattársak nem igazán érzik őt (meg úgy a labdát sem).
De ma szerintem meglövi az elsőt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Psg szűk kozeppalyajara oda fert volna. Rutinja se jött volna rosszul nekik.
Nem akart o mar komoly szinten focizni, szerintem nem is igen tudna. Viszont oroszoknal valószínűleg jol fog keresni.
Nem akart o mar komoly szinten focizni, szerintem nem is igen tudna. Viszont oroszoknal valószínűleg jol fog keresni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
5 éve volt jó, miért durva? Pont oda való már.DinhoL írta:Marchisio joins Zenit ennél azért több volt még benne, de ő tudja...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Olaszba egyértelmű volt, hogy nem megy, a sérülései után nem talált vissza arra a szintre amin volt, én azt hittem az USA-ba megy,. Európában hakni meccseket játszani, talán ők a legjobb választás.DinhoL írta:Marchisio joins Zenit ennél azért több volt még benne, de ő tudja...
sebydani írta:Te is csak ezért vagy itt te szemét, de jogos Félrement pár karakter. Lényeg a lényeg.
Egyébként tény, hogy nehéz leírni a nevét viszont erre jó a ctrl+c - ctrl+v
- Mester77
sebydani írta:Te is csak ezért vagy itt te szemét, de jogos Félrement pár karakter. Lényeg a lényeg.
Pár embernek alapból kene egy ilyen gomb. Nem rad gondolok
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te is csak ezért vagy itt te szemét, de jogos Félrement pár karakter. Lényeg a lényeg.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
ezt most nem sikerült leírnisebydani írta:Quagriella
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Quagriella gyerekkorom hőse, elképesztő gólokat rúgott már akkor is, 10 éve. Valahogy nekem mindig emlékezetes lesz a pali. Ez is patika volt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Sztem a Napoli nagyon vissza fog esni idén. A tavalyi remek eredmény ellenére is már gyengébben muzsikáltak tavaly, mint 16-17-ben (összességében).
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ancelotti meg kihagyja a 3 legjobb játékost a kezdőcsapatból, meg is lett az eredménye: Samp lőtt nekik egy hármast!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Miota megerkezett a Juveba es elmult az elso 1-2 honap "de vilagbajnok, rossz nem lehet" ervelese, azota akarja kirakni a normalisabb szurkolok nagy resze. De szezonok elejen mondog szerez par golt, ezzel elcsondesitve sokakat akik a meccset nem nezik. Cannak ki kene szoritania. De amennyire eddig nem sikerult, lehet, hogy nem o lesz a megoldasdzsi91 írta:Kicsit átbogarásztam a juventusos platformokat.Utoljára ennyi khedira takarodj hsz-el 2013ban találkoztam
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsi91
Kicsit átbogarásztam a juventusos platformokat.Utoljára ennyi khedira takarodj hsz-el 2013ban találkoztam
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát igen, nem volt már Atletico, hogy kiverje a Barcát, így biztos kiütöttek volna minket, ha összekerülünk a katalánokkal Imádom, amúgy az utóbbi érvet a Barcásoktól, hogy csak ők tudnának minket kiejteni a BL-ből és ezt kimerik jelenteni.