És kinek a helyére?ikarus93 írta:Madrid helyébe Reussal már most előszerződést kötnék, hogy jövő nyáron biztosan ide jöjjön, mert bárhova is megy az a csapat hatalmasat fog nyerni vele.
Bajnokok Ligája
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Madrid helyébe Reussal már most előszerződést kötnék, hogy jövő nyáron biztosan ide jöjjön, mert bárhova is megy az a csapat hatalmasat fog nyerni vele.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Részemről is.De kva unalmas már,hogy minden szarért engem találnak meg.Először ott volt Özil.Mert hogy én gyűlölöm.Aztán meg mikor pozitívumokat írtam róla,arra nem emlékezett senki.De nem azért,mert nem akartak,dehogy...egyszerűen mert tudomásul sem vették.Mert nem illett bele a rólam alkotott elképzelésbe....mert még kiderül,hogy a faszi nem csak a sztereotipiak rabja,(ahogyan pl ők),hanem csak van egy véleménye...na ez ugye lecsengett,most meg itt az Arsenal...mondom,unom.Enrique írta:Egyetlen egyszer írtam az Arsenallal kapcsolatban, akkor sem emlékszem hogy téged idéztelek, ha így volt, akkor sem volt tudatos.
Részemről béke.
Na OFF vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Egyetlen egyszer írtam az Arsenallal kapcsolatban, akkor sem emlékszem hogy téged idéztelek, ha így volt, akkor sem volt tudatos.
Részemről béke.
Részemről béke.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- morientes
Ja,csak más is leírta,még kárörvendőbben,de megint engem találsz meg...miért bánt ennyire a lényem?Már unalmas...Enrique írta:Csak minden Arsenallal kapcsolatos megnyilvánulásodban olyan indulat és káröröm van, ami számomra teljesen érthetetlen, azért kérdeztem mi az oka.
De lefutottuk már ezeket a köröket, én továbbra sem értem miért kell röhögni rajtuk minden bakijuk alkalmával, de kár belemenni tényleg. Barni leírta, hogy az útwenger kivételével, ami egy tudatosan szélsőséges stílust alkalmazó blog, ők is korrekten látják a klub helyzetét, hasonlóan ahogy ti.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Csak minden Arsenallal kapcsolatos megnyilvánulásodban olyan indulat és káröröm van, ami számomra teljesen érthetetlen, azért kérdeztem mi az oka.
De lefutottuk már ezeket a köröket, én továbbra sem értem miért kell röhögni rajtuk minden bakijuk alkalmával, de kár belemenni tényleg. Barni leírta, hogy az útwenger kivételével, ami egy tudatosan szélsőséges stílust alkalmazó blog, ők is korrekten látják a klub helyzetét, hasonlóan ahogy ti.
- morientes
Ez meg miféle hülye kérdés...tényeket írtam le,te meg személyeskedsz.Nincs egyébként bajom a senalal.Csak azokkal akik nem látják a fától az erdőt.Enrique írta:Miért bánt ennyire az Arsenal?morientes írta:Az arsenal már már tottenhami magasságokban ami a balfaszkodást illeti...bravo
Ami meg a szurkolói optimizmust illeti...Henry,Viera,Pires,Berkamp stb...hát ők nem tudtak BL-be maradandót alkotni,akkor mit akarnak ezek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Miért bánt ennyire az Arsenal?morientes írta:Az arsenal már már tottenhami magasságokban ami a balfaszkodást illeti...bravo
Ami meg a szurkolói optimizmust illeti...Henry,Viera,Pires,Berkamp stb...hát ők nem tudtak BL-be maradandót alkotni,akkor mit akarnak ezek...
- morientes
Az arsenal már már tottenhami magasságokban ami a balfaszkodást illeti...bravo
LEGIO PATRIA NOSTRA
Lord KoloGT37 írta:Ez mi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:mutatták arzént a harmadik bekapott gól után a padon. majdnem behugyoztam a röhögéstől.
Beakarta magát cserélni?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
az első meccsén láttam végig, akkor meglepően jól mozgott, végig is játszotta simán a meccset, azóta mintha "visszarozsdásodott" volna. mindenesetre az látszik, hogy a technikai tudása, a meglátásai, kis területen való játékai még mindig ülnek, csak a teste nem engedelmeskedik még úgy. tavaszra top lesz ha nem hátráltatja semmiwxyz írta:Az a baj, hogy szerencsétlen Gündogan is olyan, mint egy 99 éves. Nagyon meglátszik rajta a sérülés. Ebben a szezonban nem lesz ő komoly tényező szerintem.ziro4vr írta:dortmund meg a bl-ben más fokozaton tolja, bár a 99 éves kehl helyett igazán játszhatna Ilkay cimborám
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem meg még mindig nem kellene általánosítani! Az Útwengert hagyjuk egyrészt mert vicc oldal, másrészt meg néha tényleg nagyon elvakultak!Sajnos sokan komolyan veszik őket!Viszont meg lehet nézni valamelyik magyar Arsenal oldalt hát ott egészen más a hangulat és a nézetek!Ott nem sok olyan ember van aki meg van elégedve a jelenlegi helyzettel, persze van egy pár ember akinek ez elég(többnyire fiatalok, ezért valamilyen szinten érthető), de nem sok!És akkor még mindig csak a magyar szurkolókról beszéltem az "igazi" kinti Arsenal szurkolókról már ne is beszéljünk, sokkal kritikusabbak mint az itthoniak!Nekem még mindig fura, hogy valaki szurkolók miatt nem szeret egy csapatot!
A meccsről:Nem számítottam sima meccsre, de azért 3-0 után már hátradőltem!Lesgól és tizi ide vagy oda, nem egy szinttel jobb csapat mint az Anderlecht és ezt be is kellett volna bizonyítani!Szokásos balfaszkodás,nagyképűsködés!Sánchez pedig nem képes mindig eldönteni minden meccset!Wenger itt már nem tud megújulni, kivételesen örülnék ha nem lenne meg a 4. hely a PL-ben idén akkor talán elgondolkozna!
Amúgy most jön majd egy Swansea,Mu,Dortmund sorozat, érdekes lesz!
A meccsről:Nem számítottam sima meccsre, de azért 3-0 után már hátradőltem!Lesgól és tizi ide vagy oda, nem egy szinttel jobb csapat mint az Anderlecht és ezt be is kellett volna bizonyítani!Szokásos balfaszkodás,nagyképűsködés!Sánchez pedig nem képes mindig eldönteni minden meccset!Wenger itt már nem tud megújulni, kivételesen örülnék ha nem lenne meg a 4. hely a PL-ben idén akkor talán elgondolkozna!
Amúgy most jön majd egy Swansea,Mu,Dortmund sorozat, érdekes lesz!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mutatták arzént a harmadik bekapott gól után a padon. majdnem behugyoztam a röhögéstől.
Az a baj, hogy szerencsétlen Gündogan is olyan, mint egy 99 éves. Nagyon meglátszik rajta a sérülés. Ebben a szezonban nem lesz ő komoly tényező szerintem.ziro4vr írta:dortmund meg a bl-ben más fokozaton tolja, bár a 99 éves kehl helyett igazán játszhatna Ilkay cimborám
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hogy mondhatsz ilyet? Minden évben behozza az Arsenalt a 4. helyre, és mindig tovább is juttatja a csoportból őket. Zseniket nevel, és csúcsfocival győzi le az ellenfeleit. Az Arsenal az alfája és omegája a focinak. pfejj, de kiábrándultam abból a csapatból. Hála a szurkolóknak. Mindent megmagyaráznak. Már-már barca színvonal. Nyilván minden csapatnál vannak ilyen szurkolók, de azért hihetetlen, hogy mindig ilyenekbe botlik az ember.Drake írta:Az Arsenalon ment el 153 euróm,egy kicsit se vagyok ideges.
Amíg ez a kretén járni tud,addig itt tuti ő lesz az edző.
Welbeck, Koscielny, Cazorla, Monreal, stb... mindig kurvajók, csak éppen sose sikerül velük címeket nyerni. (oké, X év után leesett nekik 2 kupa... de ez már szinte várható volt)
Egy másodvonalas élcsapat lett belőlük, akik mindig ott vannak, csak sose tudnak beleszólni a végső győzelembe. Remélem őket kapjuk a 16 között.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:Az Arsenalon ment el 153 euróm,egy kicsit se vagyok ideges.
A pufi dzsekijében van az ereje....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Az Arsenalon ment el 153 euróm,egy kicsit se vagyok ideges.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem nem tudna megújulni wenger, most már nem. hisz egy koncepcióban, azt viszi végig újra és újra..analóg óra a digitális világban
Nem illik.