Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2014. október 22., szerda 22:45

'shutterisland írta:egy biztosan, ahol koke adta a gólpasszt és godín a gólszerző. :mrgreen:
pont ezt szerettem volna megjegyezni. :lol:
elképesztő az a pali

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 22., szerda 22:43

Jó focista Reus, de kezd túlzásba esni vele a fórum
Egyedül akkor látok rá esélyt, hogy legyen helye, ha Balenak marad ez a gyenge formája

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 22., szerda 22:42

az atletico öt góljából mennyi volt pontrúgásból ?
egy biztosan, ahol koke adta a gólpasszt és godín a gólszerző. :mrgreen:

egyébként nem vagyok teljesen biztos benne, hogy nem a ludogorec vagy basel csusszan be a második helyre.
3-3-3 ponttal áll a három csapat, és ha feltesszük, hogy a real 18 ponttal viszi a csoportot, akkor egymás közt még lesz egy ludogorec-pool, basel-ludogorec, pool-basel sorozat, benne van a meglepi.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 22:39

ikarus93 írta:Reus mi gólt vert te jó isten. B-)

https://www.youtube.com/watch?v=WuX-8uBsyXU

Itt a videó
kit izgat ez, gündogan assist már cuppant is ma :mrgreen:
Nem illik.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2014. október 22., szerda 22:35

ikarus93 írta:Reus mi gólt vert te jó isten. B-)

Itt a videó
Nem véletlen, hogy egyaránt a Barca drukkerek és a Real drukkerek sem küldenék vissza a BvB-be ha esetleg oda kerülne. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 22., szerda 21:55

Reus mi gólt vert te jó isten. B-)

Itt a videó
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 21:46

dortmund kupacsapat lett idén ez kijelenthető :mrgreen: james és bale el 170 misiért, reus in 30ért :mrgreen:
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 22., szerda 20:21

BVB nem szarozik, legjobb csapattal kezdett Klopp. Hajrá BVB ja és hajrá Real Madrid! :zoldsalas:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 20:03

adamzz írta:Istenem. Hogy mekkora az arc, azért mert levantékat meg bilbaókat simán verünk...
:lol: :lol: bocs hogy nem befosva áll egy meccs elé a real drukker
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 22., szerda 19:29

adamzz írta:Istenem. Hogy mekkora az arc, azért mert levantékat meg bilbaókat simán verünk...
Szoktál nézni mostanság Pool meccseket? Persze benne van a meglepetés, de azért nem egy BM ellen meccselünk na...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 22., szerda 19:27

A Real jobb csapat mint a pool.Még idegenben is.Magasan.Ez a realitás.Ha botlunk,az a meglepetés.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 22., szerda 19:24

Istenem. Hogy mekkora az arc, azért mert levantékat meg bilbaókat simán verünk...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 22., szerda 19:19

CS0ki írta:
pedig egy bő 2-3 hete amikor mondtam, h 3 nap leforgása alatt játszunk előbb az anfielden, majd jön a clasico és azt mondtam, h egyértelműen a bajnoki lesz a fontosabb, azt mondtad, h te a bl meccsen is elvárod a 3 pontot és a győzelmet, mert ez a real madrid... erre mondtam én akkor, h ők is emberek és van fontossági sorrend is.
Hmm, úgy néz ki azóta felülvizsgáltam az álláspontomat. :D Mondjuk szerintem így is nyerünk, kvázi megszakadás nélkül. Bizonyos értelemben el is várnám, mert annyival jobb csapatunk van, és annyival jobb formában vagyunk. De az eredmények alakulása miatt, tényleg nem kell a győzelem. Meg vannak olyan sérültjeink is, akikkel akkor nem lehetett számolni. Ramos, Bale, kellett volna a rotálás miatt. Így már kevésbé lesz talán pihent a nép szombatra.

Szóval a lényeg, hogy igazából nem a Liverpool miatt vagyok úgy, hogy nem akkora baj, ha nem nyerünk ma, nem őket tartom annyira jónak.
+ botlottak már a BL-ben és mivel ők az esélyesek a második helyre, ezért nekünk bőven belefér a botlás, a bajnokságban már nem igazán kéne elengedni a Barcát... Amúgy kezdjen Varane Nachoval és Pepe pihenhet, Varane pihent, Nacho meg játszik, elöl meg talán nincsenek fáradt lábak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 22., szerda 18:20

Lehozzuk,lazán.Elkapta a fonalat a csapat,Ronaldo meg van őrülve,hogy Messi megint termelt,lesz terület,lehet játszani...3-0 ide.
Tudom hogy a klasszikus,meg minden,de Csokival egyetértve,laza meccset várok,amihez a pool partner lesz...nem tolják be a buszt,az nem az ő műfajuk.Ami meg a Realnak fekszik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 22., szerda 18:18

pedig egy bő 2-3 hete amikor mondtam, h 3 nap leforgása alatt játszunk előbb az anfielden, majd jön a clasico és azt mondtam, h egyértelműen a bajnoki lesz a fontosabb, azt mondtad, h te a bl meccsen is elvárod a 3 pontot és a győzelmet, mert ez a real madrid... erre mondtam én akkor, h ők is emberek és van fontossági sorrend is.
Hmm, úgy néz ki azóta felülvizsgáltam az álláspontomat. :D Mondjuk szerintem így is nyerünk, kvázi megszakadás nélkül. Bizonyos értelemben el is várnám, mert annyival jobb csapatunk van, és annyival jobb formában vagyunk. De az eredmények alakulása miatt, tényleg nem kell a győzelem. Meg vannak olyan sérültjeink is, akikkel akkor nem lehetett számolni. Ramos, Bale, kellett volna a rotálás miatt. Így már kevésbé lesz talán pihent a nép szombatra.

Szóval a lényeg, hogy igazából nem a Liverpool miatt vagyok úgy, hogy nem akkora baj, ha nem nyerünk ma, nem őket tartom annyira jónak.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 22., szerda 18:03

CS0ki írta:Este meg jól szeretnék szórakozni, egy sok gólos, laza meccsen, ahol nem szakadunk meg és nem sérül le senki. A 3 pont nekem másodlagos, most nem vagyunk különösebben rászorulva.

ittvan :mrgreen:
Szerintetek az Arsenal - Anderlechtet érdemes megnéznem, vagy inkább nézzek meg egy filmet?
ludogorec - basel állítólag jó lesz.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 22., szerda 18:02

Szerintetek az Arsenal - Anderlechtet érdemes megnéznem, vagy inkább nézzek meg egy filmet? :hmmm:
"And my heart will leave you never."

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 22., szerda 17:54

Én is egy kemény, brusztolós meccsre számítok...szerintem nem lesz gólparádé...a legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki sem...valamint jó lenne nem kikapni sem...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 22., szerda 17:49

mert jobbak és bl-ben is rutinosabbak vagytok, de azért a pool nem egy levante vagy rayo, hogy az esetleges győzelmük esetén csodáról beszéljünk.
Nekem is tegnap megcsapta a fülemet, amikor a PSG meccsén arról beszéltek, hogy az előző fordulóban óriási bravúrt végrehajtva legyőzték a barcát. Azért az ne legyen már bravúr, ha a PSG győz otthon, akárki is az ellenfél.

Este meg jól szeretnék szórakozni, egy sok gólos, laza meccsen, ahol nem szakadunk meg és nem sérül le senki. A 3 pont nekem másodlagos, most nem vagyunk különösebben rászorulva.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 22., szerda 17:39

Én nem lepődnek meg egy x-en. Ha hétvégén egy Rayo ellen játszanánk, szerintem sima 2-3 gólos győzelmet aratnánk ma, de ez most teljesen más. A BL-ben egyáltalán nincs szükség a 3 pontra. Ha netalántán még ki is kapnánk, a hátralévő 3 meccsből kettő otthon lesz, tehát a kiesés veszélye nem nagyon fenyeget, a második helyé szintúgy. Persze a presztízs miatt jó lenne ma nyerni.

Vissza: