Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 17:11

RaúlCF írta: én megtartanám ezt a gyémántot

--------Vini----------Mbappé
------------Bellingham
---------Cama--------Fede
------------Tchouaméni
-Davies--Rüdiger--Militao--Carvajal
-------------Courtois

ha Vini oldalán támadunk Mbappé középen és Fede/Carva felléphet a jobb szélre, ha a jobb oldalon támadunk akkor Fede,Carva,Mbappé lehet ott, Vini érkezik kapu elé és Davies a bal szélen megspékelve Bellinghammel minden szituban középen vagy épp valamelyik támadó helyére mozogva. Kár lenne Bellinghamet annyira hátra vinni, hogy ne érjen a kapu közelébe. Davies bejátsza a bal oldalt, Fede/Carva a jobbot így tökéletesen adott a gyémánt középen. Az, hogy Brahim, meg Rodrygo vagy akárki kezdjen lényegtelen, a legjobb játékosoknak kell kezdeni.
Nekem csak annyi a bajom a gyémánttal, hogy Vininek túlságosan sokat kell középre húzódnia, ahol súlytalan, ha meg kimegy szélre akkor középen nincs senki mert Rodrygo meg a másik szélre húz ki inkább. Az egészet Bellingham zsenije viszi. Na most ha Rodrygo helyére bekerül Mbappé az akkor nyilván egy tök más story szóval biztos fogjuk ezt használni jövőre is. Igazából olyan minőségi keret lesz, hogy bárhogy baszó papíron, kérdés melyik verzió lesz a leghatékonyabb.

Mindenképp kipróbálnék majd többet az előszezon alatt, aztán itt jön képbe hogy sanszosan Mbappé valszeg az Olimpián lesz. Bár az se lepne meg ha végül lebeszélnénk róla, ne augusztus végén essen már be az új csapatba.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 21., szerda 16:53

Realista24 írta:
Remy írta: Beduzzog a ket brazil, visszahozzuk Kubot vagy elhozzuk Sakat. Es mehet a Kubi Saki kettos is a csapatba.
Kell a kosznak Kubo. Itt van Brahim.
Szerintem ha Brahim megkapna a stabil kezdo szerepet, akkor nagyon gyorsan vilagklasszis jatekossa fejlodne.

A csapatban nincsen nala senki aki jobban hozna a jobbszelt, a piacrol meg senkire nem aldoznek nagyobb osszeget. Szerintem lesz meg itt konfliktus a Rodrygo-Brahim osszevetesbol a jovoben, amikor Brahim sokadjara is jobb teljesitmenyt fog az asztalra rakni, viszont a brazil meg a vezetoseg partfogoltja.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 16:23

hehetheoriginal írta: kevés a 2 kp manapság, plusz még nagyon kivancsi vagyok papi mi a faszt kezd vedekezesben, vagy folytatja az egesz eleteben elol valo setalgatast, mikor az ellenfelnel van a labda.....
akkor kurvara nem leszunk joban, nem ronaldo van a hatadra irva baratocskam.

szoval 433, felfuto szelsohatvedekkel, perfekt a keret hozza.
beliben van annyi kraft, hogy kp-rol is felerjen a kapu ele, teljes kotetlenbe, megvan az agya is hozza, hogy atvegye toni es modri szerepkoret, szoval ott nem lesz gond, nalam nyartol teljesen nala vannak a csapat kulcsai.
Az a 2 kps azért inkább 5. Vininek és Brahimnak sem büdös a munka, Bellinghamről nem beszélve. 433, 4231 is működőképes lehet nyilván ilyen brutál minőségi kerettel. Csak Ancelotti is kell azért, hogy 1-0-nál ne álljunk vissza vakarni a tökünket, mert ilyen kp-val olyan domináns focink lehetne hogy Pep is behugyozik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 21., szerda 16:22

valamiért nekem az a Kubo teljesen unszimpatikus, ellenünk is olyan benyomást keltett mint aki utál minket, valszeg csak én érzem ezt és semmi valóság alapja nincs, de jah, Brahim szerintem jobb is nála.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 16:19

Remy írta: Beduzzog a ket brazil, visszahozzuk Kubot vagy elhozzuk Sakat. Es mehet a Kubi Saki kettos is a csapatba.
Kell a kosznak Kubo. Itt van Brahim.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 21., szerda 16:18

Beduzzog a ket brazil, visszahozzuk Kubot vagy elhozzuk Sakat. Es mehet a Kubi Saki kettos is a csapatba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. február 21., szerda 16:17

Pad'em írta:
--------------Mbappé
--ViniJr---Bellingham--Brahim
----------Cama---Fede
-Davies--Militao--Yoro--Hakimi
-------------Courtois

Azért ez szó mi szó baszarintana. De kissé előreszaladtunk :D
Musiala->City
Wirtz->Bayern
itt volt először :mrgreen:

én megtartanám ezt a gyémántot

--------Vini----------Mbappé
------------Bellingham
---------Cama--------Fede
------------Tchouaméni
-Davies--Rüdiger--Militao--Carvajal
-------------Courtois

ha Vini oldalán támadunk Mbappé középen és Fede/Carva felléphet a jobb szélre, ha a jobb oldalon támadunk akkor Fede,Carva,Mbappé lehet ott, Vini érkezik kapu elé és Davies a bal szélen megspékelve Bellinghammel minden szituban középen vagy épp valamelyik támadó helyére mozogva. Kár lenne Bellinghamet annyira hátra vinni, hogy ne érjen a kapu közelébe. Davies bejátsza a bal oldalt, Fede/Carva a jobbot így tökéletesen adott a gyémánt középen. Az, hogy Brahim, meg Rodrygo vagy akárki kezdjen lényegtelen, a legjobb játékosoknak kell kezdeni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 16:15

Realista24 írta: 2025 nyarán eladjuk Vinit. Nem fogja birni Beli meg Mbappe mögött.
Na igen arra azért kiváncsi leszek, hogy Vini hogy viseli el, hogy csak 3. lesz a sorban. Látszólag Bellinghammel jól megvan, nem láttam/olvastam eddig féltékenységnek szelét, de ha Mbappé végre valahára megérkezik, akkor ott valszeg be lesz rúgva rendesen az ajtó. Gólmennyiségben még brutálabbul mint Jude. Amennyire ódzkodom a tagtól meg a sleppjétől, azért krvára kíváncsi vagyok mit tud majd itt produkálni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. február 21., szerda 16:14

Realista24 írta:Csodálkoztam is hogy egyáltalán ott van.
Mondjuk musi helyett en inkabb megprobalnam reaktivalni hazardot, de csak ha a klub garantalja neki hogy most megtesznek mindent az erdekebe es hagyják kibontakozni szegenyket es nem fektetnek ele tul nagy elvarasokat. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 21., szerda 16:12

kevés a 2 kp manapság, plusz még nagyon kivancsi vagyok papi mi a faszt kezd vedekezesben, vagy folytatja az egesz eleteben elol valo setalgatast, mikor az ellenfelnel van a labda.....
akkor kurvara nem leszunk joban, nem ronaldo van a hatadra irva baratocskam.

szoval 433, felfuto szelsohatvedekkel, perfekt a keret hozza.
beliben van annyi kraft, hogy kp-rol is felerjen a kapu ele, teljes kotetlenbe, megvan az agya is hozza, hogy atvegye toni es modri szerepkoret, szoval ott nem lesz gond, nalam nyartol teljesen nala vannak a csapat kulcsai.
2025 nyarán eladjuk Vinit. Nem fogja birni Beli meg Mbappe mögött.
hát ja, ezzel is kalkulalni kell, meg lesz egy puffogo rodrigo, brahi egy ilyen szezon utan az a minimum, hogy jovore kezdobe jobbszelre eselyeskent indul.
de annal jobb, szepen beall az egesz a helyere, ha meg elhozzuk halit centerbe, akkor melytorok van a teljes beellmezonynek evekig.
Lehet, hogy ez volt az elso kommentje a beultetett agyi chippel. Vezetes kozben is tud mar kommentelni. :kalapos:
irj, mikor a beli poszter kozeleben vagy, arra fordulok a 18-kerekessel :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 16:10

Pad'em írta: Musit nincs az az isten hogy eladja bármikor a Bayern cimbora.

Bellit én nem paterolnám hátrébb, olyan helyzetkihasználással ami neki van vétek. Ha helyzetbe kerül gól van, mindezt kp-sként nagyon beteg Judy.

Szóval én 4231-ben képzelem el a jövőnket, Belli csatár mögött érkezhet kedvére, Vini csak balszélen jó így ő is adott, elől a Kincskereső, jobboldalt meg verekedje le Fede, Rodrygo, Brahim, Arda, Kubo mit bánom én ki. Double pivot ha nem lesz már a fricc isten akkor Cama, Tucsi, Fede megoldja.

Szóval nálam az a 2025 szeptember így néz ki:

--------------Mbappé
----------Cama---Fede
-------------Courtois

2025 nyarán eladjuk Vinit. Nem fogja birni Beli meg Mbappe mögött.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 21., szerda 16:07

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: motherfu....
kizárt, nekem kell musi technikája meg kreativitása.
igy azert az gond... :hmmm: :lol:
tucsi kell stabilba középre, viszont cami olyan dinamikát ad, és amugy is kedvenc, hogy nem tudom kihagyni.
ok fedi szevasz pad. :kalapos:
Csodálkoztam is hogy egyáltalán ott van. :kalapos:
Lehet, hogy ez volt az elso kommentje a beultetett agyi chippel. Vezetes kozben is tud mar kommentelni. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 16:06

Musit nincs az az isten hogy eladja bármikor a Bayern cimbora.

Bellit én nem paterolnám hátrébb, olyan helyzetkihasználással ami neki van vétek. Ha helyzetbe kerül gól van, mindezt kp-sként nagyon beteg Judy.

Szóval én 4231-ben képzelem el a jövőnket, Belli csatár mögött érkezhet kedvére, Vini csak balszélen jó így ő is adott, elől a Kincskereső, jobboldalt meg verekedje le Fede, Rodrygo, Brahim, Arda, Kubo mit bánom én ki. Double pivot ha nem lesz már a fricc isten akkor Cama, Tucsi, Fede megoldja.

Szóval nálam az a 2025 szeptember így néz ki:

--------------Mbappé
----------Cama---Fede
-------------Courtois

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 16:04

hehetheoriginal írta: motherfu....
tucsi kell stabilba középre, viszont cami olyan dinamikát ad, és amugy is kedvenc, hogy nem tudom kihagyni.
Csodálkoztam is hogy egyáltalán ott van. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 21., szerda 15:55

motherfu....
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 15:43

hehetheoriginal írta: szoval ugy erted, hogy 2025. szeptember:

kurti-haki,mili,yori,dévi-fedi,tucsi,cami-bini,musi,papi?

:mrgreen:
Adom, annyi hogy a 2024-es angol aranylabdást elég csúnyán kihagytad, Musi helyére pont befér :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 15:38

Pad'em írta:
Berti írta: Mbappet lencsvégre kapták Barcelonában

Vajon dobta az ajánlatunkat egy zsák labdáért és fél év ingyen Spotifyért? :kalapos:
1 napot volt day-offon ott, Hakimivel meg pár haverral.

Apropó Hakimi, ő lenne a kövi akit hoznék onnan 1-2 év múlva Carvajal pótlására, hadd tikkeljen a kecskével szeretkező.
Tenas is ott volt, egy VIP partyra erkeztek meg 18-an, azt is tudjak, hogy egyik nap Botafumeiro-nal kajaltak. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 21., szerda 15:38

szoval ugy erted, hogy 2025. szeptember:

kurti-haki,mili,yori,dévi-fedi,tucsi,cami-bini,musi,papi?

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 15:35

Berti írta: Mbappet lencsvégre kapták Barcelonában

Vajon dobta az ajánlatunkat egy zsák labdáért és fél év ingyen Spotifyért? :kalapos:
1 napot volt day-offon ott, Hakimivel meg pár haverral.

Apropó Hakimi, ő lenne a kövi akit hoznék onnan 1-2 év múlva Carvajal pótlására, hadd tikkeljen a kecskével szeretkező.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 21., szerda 15:01

Szerintem arról lehet szó, hogy a tőlünk kapott aláírási pénzből megveszi a klubot :D

Vissza: