2-1, odahehetheoriginal írta: ki mit tippel? sima nullkettő oda.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ___Samy___
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Atcsuszott sajnos ez az egy.
Problem solved.
Problem solved.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mert a szilankosra tort keze nincs belenyomva a torkaba, hogy a nyelvevel se tudjon pötyögniR24! Remy miért tud még írni?
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
R24! Remy miért tud még írni?
1-1 lesz. Nagyon veszélyes papíron az a támadóhármas, de a pályán valami nagyon nincs rendben köztük. A k.pályájuk nem szabad, hogy jobb legyen, hátul meg kb egyenlő. Erősebbek/fittebbek, de a rutin meg az, hogy nálunk nincs kényszer, szerintem Xre hozza a meccset.
1-1 lesz. Nagyon veszélyes papíron az a támadóhármas, de a pályán valami nagyon nincs rendben köztük. A k.pályájuk nem szabad, hogy jobb legyen, hátul meg kb egyenlő. Erősebbek/fittebbek, de a rutin meg az, hogy nálunk nincs kényszer, szerintem Xre hozza a meccset.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nyerunk 1-0-ra Benzi goljaval.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Benne van a pakliban.hehetheoriginal írta: ki mit tippel? sima nullkettő oda.
Sztem 1-1, a rutin a mi oldalunkon van. Igaz ez kb most az összes pozitívum.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem se egészséges teljesen Benzema. Nekem jelenleg a bajnoki cím a legfontosabb, az pedig nélküle nem biztos, hogy sikerülne. Jobb lenne, ha ma nem ő kezdene. Bármennyire is utálom a vadlovat, de most inkább ő, eléggé meggyőző volt a Villarreal ellen...
Kezdőm: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Casemiro, Kroos, Modric - Asensio, Bale, Vinícius.
Kezdőm: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Casemiro, Kroos, Modric - Asensio, Bale, Vinícius.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- ___Samy___
Hat en rohadt morci leszek, ha Karim ugy kezd, hogy nem 100-as, ezzel kockaztatva egy meg komolyabb serulest. Mendy detto.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
PSG’s expected XI: Donnarumma (or Navas) - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes - Danilo, Paredes, Verratti - Di Maria, Messi, Mbappé. @RMCsport
Melós kp, szélvész gyors szélsőbekkek. Szerencsére az agyat jól ismerjük, reméljük Casemiro jó napot fog ki. Hakimi azért Vini mellett annyira nem járhat majd előre, érdekes párharc lesz. Di Maria is megint élete meccsét hozza majd, az tuti.
Nálunk egy kérdés van: Valverde vagy Asensio a jobb oldalon.
Melós kp, szélvész gyors szélsőbekkek. Szerencsére az agyat jól ismerjük, reméljük Casemiro jó napot fog ki. Hakimi azért Vini mellett annyira nem járhat majd előre, érdekes párharc lesz. Di Maria is megint élete meccsét hozza majd, az tuti.
Nálunk egy kérdés van: Valverde vagy Asensio a jobb oldalon.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valverdet írják jobbra.
Más: Mendy and Casemiro will miss the 2nd leg vs PSG at Bernabeu if they get a yellow card tomorrow.
Más: Mendy and Casemiro will miss the 2nd leg vs PSG at Bernabeu if they get a yellow card tomorrow.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Az kéne még, hogy egy LV-Asensio jobbszéllel álljunk fel. Mbappé taknyosra szopatna .Berti írta:Várható volt, illetve Mendy is.Realista24 írta: Ancelotti and Karim Benzema will hold a press conference at 18:05 CET before the last training session ahead of tomorrow's game vs PSG.
Ezek szerint Karim kezd.
Szerintem az egyetlen kérdőjel a Carvajal-LV szerep.
Szerintem Carvajal biztos kezd, a hétvégén sem volt szar, én inkább azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha LV kezdene Asensio helyén. Sokkal többet védekezne, hajtana mint állat, Marco meg majd jöhetne a 65-70. percben verni egyet. Biztos sok szép énekes vagy bármilyen celeb bula nézi majd élőben a meccset, szóval motivációból nem lesz hiány .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Várható volt, illetve Mendy is.Realista24 írta: Ancelotti and Karim Benzema will hold a press conference at 18:05 CET before the last training session ahead of tomorrow's game vs PSG.
Ezek szerint Karim kezd.
Szerintem az egyetlen kérdőjel a Carvajal-LV szerep.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ancelotti and Karim Benzema will hold a press conference at 18:05 CET before the last training session ahead of tomorrow's game vs PSG.
Ezek szerint Karim kezd.
Ezek szerint Karim kezd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem Modric nem véletlen pihent hétvégén. Én
Case
Modric-Fede
Ase-Béla-Vini kezdőt dobnék fel. De a psg kezdője szerintem alakíthatja a mi kezdőnket is, hogy CMK, vagy Fede valamelyik öreg helyett..
Benzit amúgy 1 pillanatra nem erőltetném. BL után jön az Alaves, felőlem mindkét meccset skippelhetné, oldja meg a többi. Iszonyú sokat veszthetünk, ha MOST esne ki hónapokra.
Case
Modric-Fede
Ase-Béla-Vini kezdőt dobnék fel. De a psg kezdője szerintem alakíthatja a mi kezdőnket is, hogy CMK, vagy Fede valamelyik öreg helyett..
Benzit amúgy 1 pillanatra nem erőltetném. BL után jön az Alaves, felőlem mindkét meccset skippelhetné, oldja meg a többi. Iszonyú sokat veszthetünk, ha MOST esne ki hónapokra.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ugyanúgy be lesz doba a kezdőbe, mint az Atletico ellene, aztán majd lehet lecserélni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
szerintem fog játszani karim, postolt is rágyúrt a psgre.
úgyhogy carlonak nem lesz kifogás, felrakhatja a gála kezdőjét
tibo
carvajal-militao-alaba-mendy
ckm
asensio-karim-vini
úgyhogy carlonak nem lesz kifogás, felrakhatja a gála kezdőjét
tibo
carvajal-militao-alaba-mendy
ckm
asensio-karim-vini
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Pontosan.Babinho írta: Remélem egy percre nem engedjük játszani Karimot.
Befejezés terén nem hinném, hogy olyan nagy visszalépés lenne a walesi. Így 70+ perccel a lábában talán még jobb is lesz mint a Villarreal ellen. Ha mögötte/mellette minden rendesen működik akár a gól is benne lehet.
Nem kell feltétlen a győzelemre játszani, elég ha összpontosítunk, nem hibázunk nagyot és kontrákból leszünk veszélyesek. Fejben nem a legerősebbek és ha nem jön részükről a gól, talán elkezdenek majd kapkodni vagy idegeskedni és ebből sokat profitálhatunk. Valamelyik iq bajnoknak az agya is elpattanhatna, az nagyon jó lenne.
A visszavágón kell nagyot alkotni. Remélhetőleg velünk lesz BigBenz és nem lesz nagyobb hiányzó, bár én bízok a Punisherben, a CKM-ben, vagy akár Militao is villanhat egy olyan Ramos félét .
szerk:
Keret - mindenki bevethető
Courtois, Lunin, Fuidias
Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo, Mendy
Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco, Camavinga
Hazard, Benzema, Asensio, Jović, Bale, Vini Jr., Rodrygo, Mariano
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Remélem egy percre nem engedjük játszani Karimot.
Minek kéne összedrótozni egy odavágóra. Sokkal fontosabb hogy felépúljön és a tavasz egészét és q visszavágót jó formában játsza végig.
Mendynek viszont nagyon örülök, ő meg tudja fogni aki jut neki ott a balon.
Minek kéne összedrótozni egy odavágóra. Sokkal fontosabb hogy felépúljön és a tavasz egészét és q visszavágót jó formában játsza végig.
Mendynek viszont nagyon örülök, ő meg tudja fogni aki jut neki ott a balon.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mendy nagyon kell oda, viszont így még kevesebb lesz előre az okosság...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor