Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 19., vasárnap 15:01

Nézem a Poolt, nagyon gyengék. Megye kettes színvonal az egész meccs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 19., vasárnap 15:00

5-2 természetesen nekünk :D
két iker potya ami után kikerülne a kezdőből és egy cé 3as felpörgetni mégjobban azt az állatot, és ezzel így revansot is vehetnénk rajtuk
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 19., vasárnap 14:52

Csak a győzelem dzsi, ez nem kerdes. 1-3 ide.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 19., vasárnap 14:50

Mivel szinte mindenki a Barcára van felpörögve,megmondom öszintén most engem se nagyon izgat a Liverpool meccs...Ki milyen eredményt szeretne az Anfielden? Melyik lenne jobb a Classico szempontjából? Egy gála önbizalom növelésnek,egy vereség ,hogy a hibákat javítsuk a Classicora vagy esetleg egy lájtos döntetlen szoros győzelem vagy vereség? Én valamiért örülök,hogy amíg a Barca megint egy gyenge csapattal játszik(mert ez az ajax az) mi a Liverpoolal hangolódunk.Mondjuk ez a 2 nap felkészülés nagyon szabja a csőrömet a sok utazással míg a Barca már egy hete otthon van...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 19., vasárnap 13:00

wxyz írta:
ikarus93 írta:A mostani szezonban a Madridnak két(három) igazi ellenfele lesz a BL-ben. Ez a BM,Chelsea,(Barca/PSG).
Ennyi erővel felesleges majdem az egész Bl, játsszák le akkor ezek a csapatok egymás között egy f4ben
Valóban nem lehet ennyire lesarkítani, mert a többi csapatban is benne van 1-1 meglepetés eredmény, esélyes csapat kiütése, de ha a színtiszta játékerőt nézzük, akkor bizony ez a 3-4 csapat van velünk egy súlycsoportban. A többi csapatnak nem szabadna gondot okoznia. De nyilván ez a dolog többtényezős, sokat számít a bajnoki sorsolás, a sérülések (sajnos mi Cé/Modric/Kroos trió közül egyik sérülését sem bírjuk el), és a szerencse is.

De jövő hét vasárnap már okosabbak leszünk. Pool + Barca kombó nagyon erős hét lesz, meglátjuk, hogy a csapat mennyire bírja az ilyen szintű terhelést fizikailag, mentálisan és nem utolsó sorban taktikailag. Az elvárás nyilván két győzelem, mivel mi vagyunk a Real Madrid, de én nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a csapat a komolyabb kp-val rendelkező ellenfelek ellen is tudja-e azt hozni, amit eddig a kicsik ellen, vagy a Barca ellen visszatérünk a tavalyi sikeres recepthez, és a terület szűkítéssel és a kontrákkal fogunk próbálkozni.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 19., vasárnap 12:46

ikarus93 írta:A mostani szezonban a Madridnak két(három) igazi ellenfele lesz a BL-ben. Ez a BM,Chelsea,(Barca/PSG).
Ennyi erővel felesleges majdem az egész Bl, játsszák le akkor ezek a csapatok egymás között egy f4ben

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 19., vasárnap 12:34

R.M.C.F írta: :hmmm: évek óta,minden klasszikó hetében bl-meccsünk van? :hmmm: :hmmm: a barcának is azon a héten? évek óta....

Vagy csak álmodtam. :hmmm: :hmmm:
Jól mondja Csoki, ez nem csoda, inkább az az, hogy a Barcelona mindig kedden játszik, mi pedig mindig szerdán, így egy nappal kevesebb van a regenerálódásra/felkészülésre, legyen akár szombaton, akár vasárnap a klasszikus.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 18., szombat 19:00

ziro4vr írta: ez sosem ilyen egyszerű. a legnagyobb 3 esélyes ez a 3 csapat lehet, de tavaszra változhatnak a dolgok, plusz nem mindig a legjobbak győznek. (a bajnokságban vérciki dortmund pl akárkit elkaphat szerintem a bl-ben)

A Dortmund a sötét ló. :Đ
de mondhattam volna City-t is, valamiért még se érzem őket lehet már a csoportkörben búcsúznak a BL-től.
Más nem lehet tényező.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 18., szombat 18:57

ez sosem ilyen egyszerű. a legnagyobb 3 esélyes ez a 3 csapat lehet, de tavaszra változhatnak a dolgok, plusz nem mindig a legjobbak győznek. (a bajnokságban vérciki dortmund pl akárkit elkaphat szerintem a bl-ben)
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 18., szombat 18:53

A mostani szezonban a Madridnak két(három) igazi ellenfele lesz a BL-ben. Ez a BM,Chelsea,(Barca/PSG).
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 18., szombat 18:14

:hmmm: évek óta,minden klasszikó hetében bl-meccsünk van? :hmmm: :hmmm: a barcának is azon a héten? évek óta....

Miután az 1., 2., 5. és a 16. után fordulókat leszámítva minden bajnoki előtt vagy után van BL meccs, így azért nem a világ nyolcadik csodája, hogy klasszikushoz képest 3-4 nappal van BL meccsünk is. :roll:

Liverpoolt meg...meg kell verni, nem játszanak túl jól idén, csatáruk nem nagyon van. Nyomás nélkül játszhatunk igazából. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 14:42

Toti írta:na, sturridge ismét kidőlt.
nem kell vele számolni a bl meccsen.
ettől függetlenül egyszerű nem lesz az anfielden, pláne, h rá 3 napra clasico.

:hmmm: évek óta,minden klasszikó hetében bl-meccsünk van? :hmmm: :hmmm: a barcának is azon a héten? évek óta....

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 18., szombat 10:50

hát szerintem Pool meglesz oda-vissza...inkább a Barca ellen lesznek gondok

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 18., szombat 10:12

nekem egy unalmas 0-0 is elég az anfielden ba..ok én rá csak a katalánokat oda-vissza...
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 18., szombat 10:06

na, sturridge ismét kidőlt.
nem kell vele számolni a bl meccsen.
ettől függetlenül egyszerű nem lesz az anfielden, pláne, h rá 3 napra clasico.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. október 9., csütörtök 18:26

"Az ESPN beszámolója szerint az UEFA hivatalosan is megerősítette, hogy a következő idénytől kezdve megváltozik a kiemelés rendszere a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolásán. A hét legerősebb bajnokság győztese automatikusan az első kalapba kerül a címvédővel egyetemben."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 7., kedd 15:02

Champions League All-time best penalty takers
barcasok hol vagytok? :coffee:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 5., vasárnap 23:33

Realista24 írta:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8d3bb228fb

Na erre varrjatok gombot :lol:
Szerintem Pepe ezért lett idegbeteg. Kellett is neki 1-2 év mire megnyugodott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 5., vasárnap 23:33

petiamadridista írta: de még borzalmasan is rakta össze mind Schuster, mind Juande..
De amúgy tényleg. Talán nem is a keret volt a legrosszabb, hanem az edzők. Nem voltak méltóak a Realhoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 5., vasárnap 23:31

Realista24 írta: Ha a Real Madridot bármi másra cseréled, akkor valóban nem túl szar, de így :lol:
jogos, gago 0, sneijder is az volt a legelső fél szezonját leszámítva, robben sosem hozta 2 egymás utáni meccsen azt, mint a bayernben, raúl akkor már évek óta a legnagyobb kolonc volt, higany meg... na jó tényleg fos volt :mrgreen:

Vissza: