Ez sztem is fals.Pipita írta:Ezt honnan? Nem néztél valamit félre véletlenül?A Premier League új kontraktusa értelmében a sereghajtók 150, az éllovasok 200 millió euró körül fognak keresni évente.
Ez rengeteg pénz...
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ezt honnan? Nem néztél valamit félre véletlenül?A Premier League új kontraktusa értelmében a sereghajtók 150, az éllovasok 200 millió euró körül fognak keresni évente.
Ez rengeteg pénz...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Köszi a választ és a linket.
Én is úgy olvastam, hogy el lesz osztva igazságosabban, ami azt hiszem érthető. 100 millió felett csak a Barca és a Real keresett, kicsit ez majd vissza fog csökkenni. De nem hinném, hogy ez érdemben befolyásolni fogja a dolgokat.
Nem gondolom, hogy most el kell majd adni Messi-t és Ronaldo-t.
Én is úgy olvastam, hogy el lesz osztva igazságosabban, ami azt hiszem érthető. 100 millió felett csak a Barca és a Real keresett, kicsit ez majd vissza fog csökkenni. De nem hinném, hogy ez érdemben befolyásolni fogja a dolgokat.
Nem gondolom, hogy most el kell majd adni Messi-t és Ronaldo-t.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszönöm a válaszaitokat!
PL-nél értem én, hogy Ázsia, de nem tudom elképzelni, hogy ott ennyire néznék az angol közép és kis csapatokat. Honnan jön ez a sok pénz?
PL-nél értem én, hogy Ázsia, de nem tudom elképzelni, hogy ott ennyire néznék az angol közép és kis csapatokat. Honnan jön ez a sok pénz?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A Premier League új kontraktusa értelmében a sereghajtók 150, az éllovasok 200 millió euró körül fognak keresni évente. Spanyolországban 2016-tól lesz érvényben a kollektív szerződés, amely nem teszi lehetővé, hogy a Real Madrid a valóban ráeső részt kapja meg. Várhatóan minimálisan csökkenni is fog bevétel, ami legalább 50 millió eurós hátrányt okoz az angol éllovasokhoz képest.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy emlékszem, hogy próbálják rávenni a két nagyot a közös tárgyalásra, nekünk még nincs vevőnk a következő szezonra, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem úgy volt, hogy sikerült is valami egyességre jutniuk, hogy valamelyik évtől közösen hirdetik meg? Gondolom ezért is kötött a Barca csak egy évre. (Vagy félreolvastam a korábbi hsz-t? )Realista24 írta:Ezért is harcolt a liga, meg az összes klub, hogy a két nagy is álljon be a sorba és együtt tárgyaljanak.
- h3x0r
tavalyi TV-s bevetelek (tucsoki linkelte pont egy hete PL topikba)lesliejr írta:Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem sok. Hasonló összegek voltak korábban is. A legtöbb Európában a Barcáé és Realé, odaverik az angolokat is. (bár ők most kötöttek egy mega deal-t, így nem tudom mennyi jut az elsőknek.) De a probléma gyökere ugye ott van, hogy az angolok kollektívan adták el a jogokat, a spanyolok pedig 16+1+1 arányban, és így jelentősen gyengülnek a "kicsik".lesliejr írta:Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?
Angliában az utolsó is kap 70 milla körül, a spanyoloknál meg 15-20 körül talán.
Ezért is harcolt a liga, meg az összes klub, hogy a két nagy is álljon be a sorba és együtt tárgyaljanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jól tudom, nekünk még nincs vevőnk a jövő évre. Legutóbbi emlékeim szerint volt ajánlat, de nem volt elég jó.h3x0r írta:Jo, jo, de azert remelem nekunk is fizettek legalabb ennyit. :ĐRealista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ingyen szórják az igét a nagyok.R.M.C.F írta:Realista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Ebből mennyi volt Hegyi és Farkas díja?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Jo, jo, de azert remelem nekunk is fizettek legalabb ennyit. :ĐRealista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Ebből mennyi volt Hegyi és Farkas díja?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ha sérült akkor ne vállalja,nincs ezzel semmi probléma,de ha játszik akkor nincs ilyenre kifogás,hogy jó,de azért mert fáj a térdem.lesliejr írta: Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. február 16., hétfő 21:43-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem érdekel. Nem egy alkalommal vállalta úgy a játékot, hogy az orvosok nem javasolták neki. Félig sérülten elutazott a válogatott összetartásra, ami után 6-8 hetekig hegesztettük össze. Értem én, hogy ilyen a mentalitása, de ez már bőven túlment a józan ész határán. Ha sérült, pihenjen. Ha sérült, ne nyomja a válogatottban. Az alkalmazója még mindig a Real Madrid. Nem kevés zsozsót fizettünk érte, a bére az eget verdesi és szinte az egész madridi support polírozza a popóját. Vállaljon felelősséget a döntéseiért.lesliejr írta: Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Már csak azért is hibás Csoki tézise, mert mint tudjuk Messinél...ha játszik és jó akkor egészséges, ha nem lő gólt és gyenge akkor sérült.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egyszer ha lesz egy szabad hétvégém összedobom fejben kb mennyit játszottam "nem egészséges "státuszban......kiakadna a kalkulátor azt hiszem.. Nálam onnantól kezdve, hogy egy játékos játszik, az nem sérült.
Ezzel csak azt akartam kifejezni,hogy lehet bőven sérülten is játszani,annak a fokozata is kérdéses,vagyis nem csak sérült vagy nem sérült állapot létezik. De ezt mindenki tudja,csak hozzátettem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ő keményen áll a vártán,de repedezik a páncél már,árnyaltabban fogalmaz mostanában ő is...Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit. :mrgreen:
Na de elég a személyeskedésből,ez már itt off.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...