Mondjuk ha az elmúlt 3 év után megint megkérdeznénk párat közülük, gyanítom nem ezt mondanák, elég Maradonára gondolni.Grupi írta:[*]Mondjuk normális emberek közt az nem vita,hogy melyikük nagyobb.. [*]
Akkor ebben az összeállításban igen sok nemnormális ember van....
https://www.youtube.com/watch?v=eeB8FET_Tig
Cristiano Ronaldo
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
[*]Mondjuk normális emberek közt az nem vita,hogy melyikük nagyobb.. [*]
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát majd ősz végére körvonalazódik, kik a bl favoritok, egyelőre a juve azért esélyes szerintem. Nem top3, de top5.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, ők lesznek az olasz Bayern, márciusban bajnokságot berántják, aztán tavasszal leégnek Európában.ziro4vr írta:Ez a Cé vs Messi vita a leginkább elcsépelt. És annyira nem is szórakoztató már.
Btw, Juve azért elöl eléggé kezd összeállni, a veterán Cé-Mandzukic páros érzi egymást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a Cé vs Messi vita a leginkább elcsépelt. És annyira nem is szórakoztató már.
Btw, Juve azért elöl eléggé kezd összeállni, a veterán Cé-Mandzukic páros érzi egymást.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annyira nevetséges, hogy kívül inkább nem is írok semmit.ziro4vr írta:Hú peti, te mindig házhoz jössz a pofonért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Najó, ezt már én sem bírom Mitől lenne nagyobb? Azért mert a bajnokságban párszor szopatott minket. Ugyanmár. CéRonaldo BL-ben triplázott a Reallal, előtte meg behúzta az EB-t a portugálokkal. Hathatósan az ő vezérletével. Tény, Messi egyedülálló volt (pedig akkor is naggggyon közel volt hozzá Ronci) 2013-ig kb. Onnantól viszont nemhogy utolérte Cé, de le is hagyta elég csúnyán. Bajnoki bohóckodást ne vegyük már alapul... ráadásul ott sem vallott szégyent Ronaldo. Messinek egyértelműen lefőtt a kávé ha globális szinten nézzük. Persze hazai porondon még mindig ott van a szeren, csak az a spanyolokon kívül a kutyát nem érdekli.petiamadridista írta:Kurva nagy legenda, csúcsistenkirálycsászárság minden, de a túloldalt Messi még nagyobb.
- mocsok
Realista24 írta:Jaja. Edzenie sem kell.HusDen2 írta:Tevez nyilatkozta talán pár hete, hogy Cr úgy dolgozik meg a sikereiért mint senki más, felfoghatatlan sok munka van benne, Messinek meg ösztönből jön minden.
(Bocsánat a dupláért, szuper intelligens a telefonom..)
Adom. Nagyon viccesek ezek a vélemények. Csak ugye ez az átlagos velekedes a túloldalon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaja. Edzenie sem kell.HusDen2 írta:Tevez nyilatkozta talán pár hete, hogy Cr úgy dolgozik meg a sikereiért mint senki más, felfoghatatlan sok munka van benne, Messinek meg ösztönből jön minden.
(Bocsánat a dupláért, szuper intelligens a telefonom..)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kit érdekel Messi? 5 éve nem tényező a szememben. Hatalmas játékos, de CR olyan szinten ment el mellette, hogy öröm volt nézni.
Válogatott és klubsikerek, brutális tavaszok, amikor a kupakat osztják.
Mr. Argentína sehol fel évtizede. CRről szólt lenyegeben az elmúlt fél évtized.
Válogatott és klubsikerek, brutális tavaszok, amikor a kupakat osztják.
Mr. Argentína sehol fel évtizede. CRről szólt lenyegeben az elmúlt fél évtized.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ellenszer Messi ellen. Jezus. Hat az a nagy legenda vilaglegjobbja azisten egyedul elintezi.
Evek ota felsul tavasszal meg Ronaldo szarta a golokat.
Evek ota felsul tavasszal meg Ronaldo szarta a golokat.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát akkor ekézem.Jo, hogy szepited minden hszben a velemenyed. Eloszor leirod, hogy Messi a jobb jatekos. Aztan, hogy a Clasicon mindig nagyon jo volt es Ce csak neha nott fel hozza. Aztan hozunk ellenerveket, hogy mennyi Clasicot hozott Ce is nekunk. De biztos velunk van baj. Miota elment szinte csak ekezed, szoval felesleges veled rola beszelni.
Ha nem érted amit írok, mondani akarok, akkor tényleg hagyjuk.
Bajnokságban 9 év alatt 6-2 oda. ez a sok. A 12 áprilisi klasszikust leszámítva az összes kulcs klasszikót buktuk ellenük a bajnokságban. Mondom kulcs ElClassicót. 14-ben is 6-7 ponttal ment már a csapat mielőtt Messi megérkezett mesterhármasozni. Onnan nem jött volna vissza a matrac sem meg a Barca sem. 15ös tavasz egy az egyben az ővé volt. 17ben is kapaszkodni kellett hogy behúzzuk a ligát miután vert 2t a Bernabeúban, úgy hogy bőséges pontelőnyben voltunk a meccs előtt. Bajnokságban a legtöbb győzelmünkkor már rég elment a bajnoki hajó. Szarok voltunk, Messinek meg mindegy mi volt akkor is fossá rugdosta a gólokat, bárki ellen bárhol, bármikor, vagy megrúgatta a társakkal. ezért is lett 4 bajnoki cím közte.
A lényeg: CRonaldo nagy isten volt, most így hogy nincs is értelmes támadónk persze h baromira hiányzik. eltett vagy 450 gólt. Kurva nagy legenda, csúcsistenkirálycsászárság minden, de a túloldalt Messi még nagyobb. Egyébként én azt várom már ő mikor lép le. Az a korszak jobban érdekel, nekünk 2-3 nagymenőt kell vhogy pótolni, meg venni jó támadókat, de Messit hogy fogják a katalánok azt nem tudom.
Meg mikor. Meddig húzza ott, hogyan fog távozni. Ez engem spec jobban izgat, mert lehet nálunk 500 gólos Cronaldo, Messi ellen kurvára nem találtuk meg az ellenszert hosszútávon. Ezért is tartom jobbnak az argentint.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a téma most már maradjon meg a juvésoknak.De szerintem egyértelmű,hogy Cr nyerte az itt töltött időszakot,kár is erről oldalas érvelést írni.Elég csak megnézni a meccs/gól statokat és,hogy a bl-ben rávert messire 2-3 szezonnyi gólt ezidő alatt.
Az meg,hogy kinek mi a szép az szubjektív.Nálam a 2011-13as Cé a valahavolt legjobb laddarúgó.Ha a puszta tehetséget nézem abban messi a jobb ez eggyértelmű,de messinél sok tehetségesebb játékos volt már aki még jobban érezte a bugit.R9 például.Cr-hez hasonlót nem láttam még,akkoriban mindenben 10es volt.
De mind1 is ami nagyon fog fájni a legtöbb barszásnak az az lesz,hogy messi soha nem lesz úgy megemlítve,hogy valaki a háttérben ne említse meg Cristiano Ronaldot.Olyanok mint tom és jerry.
Viszont ha Cr a juvéval is alkot valami nagyot akkor azzal szerintem véget vet a vitának.Én utálom a juvét,de tudnék örülni Cének viszont ez az x ami most van tökéletesen megfelel nekem és szépen lassan tünjenek el most már és jöjjön a következő generáció
Az meg,hogy kinek mi a szép az szubjektív.Nálam a 2011-13as Cé a valahavolt legjobb laddarúgó.Ha a puszta tehetséget nézem abban messi a jobb ez eggyértelmű,de messinél sok tehetségesebb játékos volt már aki még jobban érezte a bugit.R9 például.Cr-hez hasonlót nem láttam még,akkoriban mindenben 10es volt.
De mind1 is ami nagyon fog fájni a legtöbb barszásnak az az lesz,hogy messi soha nem lesz úgy megemlítve,hogy valaki a háttérben ne említse meg Cristiano Ronaldot.Olyanok mint tom és jerry.
Viszont ha Cr a juvéval is alkot valami nagyot akkor azzal szerintem véget vet a vitának.Én utálom a juvét,de tudnék örülni Cének viszont ez az x ami most van tökéletesen megfelel nekem és szépen lassan tünjenek el most már és jöjjön a következő generáció
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jo, hogy szepited minden hszben a velemenyed. Eloszor leirod, hogy Messi a jobb jatekos. Aztan, hogy a Clasicon mindig nagyon jo volt es Ce csak neha nott fel hozza. Aztan hozunk ellenerveket, hogy mennyi Clasicot hozott Ce is nekunk. De biztos velunk van baj. Miota elment szinte csak ekezed, szoval felesleges veled rola beszelni.
-
Hát te hülye vagy már ne haragudj.2/13-ban is biztos, hogy Ce lott tobbet. Szoval nezz utana tenyleg. Azt meg ne felejtsuk el, hogy 2011-ben dontoben gyoztes golt fejelt Ce es 2012-ben kis tulzassal bajnoksagot ero golt lott a Nou Campban. Mondjuk meg az ertelmesebb Barcasok se huzzak le igy Ronaldot, mint te
Én nem húzom le, sőt azt írtam, hogy a rendkívül nagy munkamorálnak köszönhetően tűnt el kettejük között a különbség.
Azt elfogadom amit Sierra ír, és erre én is így emlékszem, hogy CR mintha kiegyensúlyozottabb lett volna, tehát sokszor lőtt 1-1 gólt, amit mutatnak is a számok, Messinek ezzel szemben volt pár brutális meccse.
Gólpasszokban is messze felülmúlta CR, a góljai milyenségében is. Sokat a semmiből vert egyedül megcsinálva a lehetőséget magának. Amikor Messi kikopik vagy már nem lesz akkor kell 5 év alatt 4 bajnokságot verni a Barcára mert mi függöttünk CRtől, ugyanis látjuk hogy nincs aki befejezze a helyzeteket (mondjuk ezt 1-2 klasszis igazolással meg lehetett volna oldani khm) de ott meg kb az argentin aki megcsinálja, és még be is fejezi bazze.
Szabadrúgásból is nyesett jópárat. Szlalomozva is, 11esből, mindenhogy.
Egyedül ezzel az átokkal vagyunk mi megverve, ezért nem nullázzuk a szezonjait 2-3 éve keresztül.
http://www.goal.com/en/news/ronaldo-vs- ... 32p8d3sp1b
Itt még az is benne van hogy a kupában nem is lőtt, míg CR 4et. Holott a kupában 2013 óta nem találkoztunk velük. Ennek ellenére is ekkora a különbség.
Bajnokságban nagyon nagy volt.
De pl: 1 gólpassz vs 14.. Hát ez pl még engem is meglep.
Ez pedig CR-t dícséri, hogy innen visszahozta a díjakat, kupákat xre. Ez az ő nagysága.
Ja látom. Ne erőltesd inkább.Az kruva gáz, ha te így emlékszel CR-re Messivel szemben. Majd más kioszt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Persze, kinek mi. Az én szemszögemből mondtam. Mert amúgy egy örökös vita lenne. De nálam a Zidane, Messi, Modric, Iniesta féle játékosok a legjobbak. Nem a CR, Neymar féle cselgépek. Az ész, a kreativitás, szervező készség, technika. Nekem ez a nagybetűs foci.Kinek mi. A 18-28. Eves CR nel nem lattam szorakoztatobbat. Maximum meg Zidane
Ettől még ugyanúgy élveztem CR sprintjeit, nagyobbnál nagyobb bombáit, csak nem nem ez az elsődleges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2018. szeptember 30., vasárnap 16:22-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
12/13-ban is biztos, hogy Ce lott tobbet. Szoval nezz utana tenyleg. Azt meg ne felejtsuk el, hogy 2011-ben dontoben gyoztes golt fejelt Ce es 2012-ben kis tulzassal bajnoksagot ero golt lott a Nou Campban. Mondjuk meg az ertelmesebb Barcasok se huzzak le igy Ronaldot, mint tepetiamadridista írta:14/15ös meg a 15/16os szezont leszámítva idényenként mindenhol többet ütött Messi ide, mint CR oda.
Nem néztem ennek pontosan utána, de rákeresek már én is mindjárt.
Mea culpa, én is rosszul emlékeztem.
2009 óta, mióta Ronaldo nálunk játszott az arány:
Ronaldo: 16 gól
Messi: 18 gól
2013 óta (direkt innentől, mert kb ettől a szezontól fordult a kocka kettejük között)
Ronaldo: 6 gól
Messi: 8 gól
Szóval sajnos tényleg többet szerzett Messi, valamiért nekem úgy rémlett, hogy Ronaldo kiegyensúlyozottabban teljesített a klasszikusokon. Aztán eszembe jutott miért: Messi ebből a 8-ból 5-öt két meccsen szerzett, egy mesterhármas a Bernabeuban (3-4), meg a bajnoki éves 2-3 otthon (uccsó perces gólja, ott duplázott). De összességében Ronaldo sztem kiegyensúlyzottabb volt az elmúlt 5 év Clásicoin.
2009 óta, mióta Ronaldo nálunk játszott az arány:
Ronaldo: 16 gól
Messi: 18 gól
2013 óta (direkt innentől, mert kb ettől a szezontól fordult a kocka kettejük között)
Ronaldo: 6 gól
Messi: 8 gól
Szóval sajnos tényleg többet szerzett Messi, valamiért nekem úgy rémlett, hogy Ronaldo kiegyensúlyozottabban teljesített a klasszikusokon. Aztán eszembe jutott miért: Messi ebből a 8-ból 5-öt két meccsen szerzett, egy mesterhármas a Bernabeuban (3-4), meg a bajnoki éves 2-3 otthon (uccsó perces gólja, ott duplázott). De összességében Ronaldo sztem kiegyensúlyzottabb volt az elmúlt 5 év Clásicoin.
-
14/15ös meg a 15/16os szezont leszámítva idényenként mindenhol többet ütött Messi ide, mint CR oda.
Hát csak az elmúlt 2 szezonban amit együtt pályán voltak vmi 5-2 az arány az argentin javára, ha jól számolok.
Hát csak az elmúlt 2 szezonban amit együtt pályán voltak vmi 5-2 az arány az argentin javára, ha jól számolok.