Elektronika
Re: Elektronika
Mennyivel fizettek többet, azért hogy lekorlátozott telefont használjatok? Mondjuk én is gondolkozom, hogy veszek életemben először egyet, de egyre jobban tartok tőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
http://appleblog.blog.hu/2017/06/08/az_ ... ios_11-bentubatibi írta:De régebben nem lehetett használni az NFC chip-et az iPhone-okban, azért kérdezem.
Nem tudsz vele fizetni.
De régebben nem lehetett használni az NFC chip-et az iPhone-okban, azért kérdezem.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Kétlem, hogy platform függő lenne, de droidon elég, ha feloldott állapotban van a teló és még a progit se kell megnyitni mellé.tubatibi írta:Haló!
Kedves iPhone tulajok, valaki fizetett közületek már a Simple alkalmazással? Nem mozijegyre meg parkolójegyre gondolok, hanem rendes terminálnál, hogy csak a telóját rakta oda?
Belépek a bankkártyáimhoz az alkalmazáson belül és úgy rakom oda?
Elvileg régebbi iPhone-ok nem tudják, de az újabb széria igen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Haló!
Kedves iPhone tulajok, valaki fizetett közületek már a Simple alkalmazással? Nem mozijegyre meg parkolójegyre gondolok, hanem rendes terminálnál, hogy csak a telóját rakta oda?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
indítsd újra, néha vannak ilyen bugok, ha lehajtod a fedelet és alvóból jön visszawZoLee7 írta:laptopon ha lenyomom az entert egyből előugrik az energiagazdálkodási ablak, nincs valakinek valami ötlete, hogy ez mi a francért is van és h kell visszaállítani?
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
laptopon ha lenyomom az entert egyből előugrik az energiagazdálkodási ablak, nincs valakinek valami ötlete, hogy ez mi a francért is van és h kell visszaállítani?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha mar bluetooth speaker, alin 25 dollarert kapsz egy Xiaomi Mi Speaker Cannon 2-ot, aminek az arahoz kepest egesz jo kis hangzasa van.BarçaNorbi írta:Más: instagramon jött szembe egy hirdetés, elég valószínű, hogy kamu, vélemény? Sehol találok róla semmit google-ba, az ár pedig túl kicsi, hogy igaz legyen.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Fake.BarçaNorbi írta:Más: instagramon jött szembe egy hirdetés, elég valószínű, hogy kamu, vélemény? Sehol találok róla semmit google-ba, az ár pedig túl kicsi, hogy igaz legyen.
Haver rendelt egyet fél éve.
6 hétbe telt, míg visszakapta a pénzét.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Fake. Meg ne rendeldBarçaNorbi írta:Más: instagramon jött szembe egy hirdetés, elég valószínű, hogy kamu, vélemény? Sehol találok róla semmit google-ba, az ár pedig túl kicsi, hogy igaz legyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Más: instagramon jött szembe egy hirdetés, elég valószínű, hogy kamu, vélemény? Sehol találok róla semmit google-ba, az ár pedig túl kicsi, hogy igaz legyen.
Erdekes ez a telefon téma. Nagyon elszalltak az arak es a meretek. A notcbos baromsag nekem sem tetszik, apple legalább alul eltuntette a kavat, de a huaweinél ritka ocsmany lent a sáv meg a fenti nyul fog kivagas. Amugy S9et vennek a DEX miatt. Az zseni talalmany, 2 ev ea kivaltjak az egyszeru laptopokat vele szerintem.
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Amúgy no offense csak reagálok érdemben a hozzászólásodra,de ha mindkét telefont(ujjlenyomat,faceid) használod jelenleg Benő egyszerre, huzamosabb ideje és ezek alapján a személyes tapasztalataidat elmondod az egy érv. Ha nem is értenék vele egyet, de elfogadnám, hogy ezek a Te tapasztalataid.
Mindenesetre az ilyen “nem pontosabb” szövegeknél, amiket feltehetően pár teszt és cikk elolvasása után megállapítottál relevánsabbnak tartom azt, hogy a saját mindennapi tapasztalataimra építkezek.Így most nem lettem meggyőzve.
Mindenesetre az ilyen “nem pontosabb” szövegeknél, amiket feltehetően pár teszt és cikk elolvasása után megállapítottál relevánsabbnak tartom azt, hogy a saját mindennapi tapasztalataimra építkezek.Így most nem lettem meggyőzve.
- Steve
H.E.H.E. írta:igy fogják kilopni az adataidat, miközben alszol
Én már ezen nem parázom..
Ha valaki nagyon akar valamit úgyis megszerzi a mai világban.
Vannak nálam fontosabb emberek akiket le lehet húzni.
Megvan az ujjlenyomatom, arcom az Applenél..De mikor FaceTime-on beszéltem az első kamerával akkor is megvolt nekik. Nem aggódom ezen.
A bank cuccaimat meg nehéz feltörni(azt kódolom, így azzal képben vagyok).
Szóval én már kapituláltam ezek kapcsán.
Akkor jó.BBeno írta:nem pontosabb es pofon egyszeru atverni.
nem pontosabb es pofon egyszeru atverni.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
igy fogják kilopni az adataidat, miközben alszol
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Steve
Ezt én sem értem.
Fura, hogy nem találtak jobb megoldást, bár az tény, hogy a kamera és a szenzorok már csak a faceid miatt is helyet foglalnak.
Amúgy ez a FaceId brutálisan jól működik. Napszemüvegben és éjszaka is hibátlanul működik. Sokkal kényelmesebb, mint az ujjlenyomat olvasó és gyorsabb/pontosabb is.
Nagyon el van amúgy találva ez a telefon, minőségi cucc.
(mondjuk 2 év múlva elkezd ennek is baxakodni valamilye és az akksija gyengül, ez volt mindegyik Iphone-mal 2 év után..ahogy a 2 Samsungommal is..pont két év után)
Fura, hogy nem találtak jobb megoldást, bár az tény, hogy a kamera és a szenzorok már csak a faceid miatt is helyet foglalnak.
Amúgy ez a FaceId brutálisan jól működik. Napszemüvegben és éjszaka is hibátlanul működik. Sokkal kényelmesebb, mint az ujjlenyomat olvasó és gyorsabb/pontosabb is.
Nagyon el van amúgy találva ez a telefon, minőségi cucc.
(mondjuk 2 év múlva elkezd ennek is baxakodni valamilye és az akksija gyengül, ez volt mindegyik Iphone-mal 2 év után..ahogy a 2 Samsungommal is..pont két év után)
- H.E.H.E.
oké igy érthető, de én személy szerint nem értem hogy miért ez a notch a divat most, pusztán azért, mert nem voltak elég okosak megoldani, hogy ne kelljen ott lennie.
borzasztó egyszerűen
borzasztó egyszerűen
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Steve
Meghosszabbítottam az előfizetésemet és abba lett bele kalkulálva.H.E.H.E. írta:sosem értettem minek ennyi pénzt telefonra költeni, amikor van jobb olcsóbban is.
Ingyen nyilván nem volt, mert az előfizetést fizeti az ember, de közel sem azt az árat fizettem amennyibe maga a készülék kerül, ha csak azt veszed.
Itt ezzel csalogatnak és kötnek magukhoz a szolgáltatók, hogy olcsón, vagy ingyen adják a telót mellé.
Nyilván választhattam volna ingyen mellé másikat, de úgy voltam ha van erre lehetőség olcsóbban, akkor ezt veszem.
- H.E.H.E.
sosem értettem minek ennyi pénzt telefonra költeni, amikor van jobb olcsóbban is.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan