Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
http://u.goal.com/1047800/1047802_heroa.jpg
Szép tetkó
Szép tetkó
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A receptet.palesz77 írta:Mit akar a Debreceni Egyetem Archívuma Messitől? :ĐRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
Jótékonysági meccsek vannak porondon, amin Messi is részt vett.
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mit akar a Debreceni Egyetem Archívuma Messitől? :ĐRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
- morientes
Ejjejj az a szörpike...az a szörpikeRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
LEGIO PATRIA NOSTRA
azokon is man of the match lett? :ĐRealista24 írta:Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már a DEA is nyomoz Messi után
(szép szalagcím)
(szép szalagcím)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Ez mindig egy "másik" meccs,a két csapatnak nem számít a tabellán elfoglalt aktuális helye,sem a forma,itt mindkét klubnál ccsak a győzelem az elfogadható.
Ha megnézzük a csapatrészeket,akkor az van,hogy a mi belső védőink alapjáraton stabilabbak,mint a Pique-Bartra/Matyi sormárha egészséges lesz Ramos,de még a Pepe-Varane kettős is jobb,papíron mindenképp
Aztán jobb szélen Carvajal,jobban védekezik mint Alves,a bal oldalt meg Marcelo jobb futballista mint Alba,(támadásban mindenképp,védekezésben meg kb egyforma.)
A kp-t,ha Modric ok lesz addig,uralnunk kellene,náluk jelenleg Mascherono az,aki hozza ott a pluszt,sem Iniesta,sem Rakitic nem ér fel sem Kroosal sem Modrical jelenleg.És itt van ugye még Isco,akibe benne van hogy tevékenyen részt vállaljon a meccs kimenetelében.
Elől,nos ott jelenleg jobb az MSN,bár Neymar mintha mostanság haloványabb lenne,de Messi meg Suarez viszont megtalálta magát,már meccsek óta.
Nálunk Ronaldonak kell feljavulni,őt ismerve azért mindig benne van a gól,ahogy Benzemaban is,nagy meccseken mindig.Balenek meg lesz terület,kedvezhez neki a barca játéka,ideje lenne most már villantani valamit.
Nekem olyan fele-fele...de x sztm nem lesz.Ha igen,az olyan sok gólos
Ha megnézzük a csapatrészeket,akkor az van,hogy a mi belső védőink alapjáraton stabilabbak,mint a Pique-Bartra/Matyi sormárha egészséges lesz Ramos,de még a Pepe-Varane kettős is jobb,papíron mindenképp
Aztán jobb szélen Carvajal,jobban védekezik mint Alves,a bal oldalt meg Marcelo jobb futballista mint Alba,(támadásban mindenképp,védekezésben meg kb egyforma.)
A kp-t,ha Modric ok lesz addig,uralnunk kellene,náluk jelenleg Mascherono az,aki hozza ott a pluszt,sem Iniesta,sem Rakitic nem ér fel sem Kroosal sem Modrical jelenleg.És itt van ugye még Isco,akibe benne van hogy tevékenyen részt vállaljon a meccs kimenetelében.
Elől,nos ott jelenleg jobb az MSN,bár Neymar mintha mostanság haloványabb lenne,de Messi meg Suarez viszont megtalálta magát,már meccsek óta.
Nálunk Ronaldonak kell feljavulni,őt ismerve azért mindig benne van a gól,ahogy Benzemaban is,nagy meccseken mindig.Balenek meg lesz terület,kedvezhez neki a barca játéka,ideje lenne most már villantani valamit.
Nekem olyan fele-fele...de x sztm nem lesz.Ha igen,az olyan sok gólos
LEGIO PATRIA NOSTRA
->Victor írta:Óriási meglepetésre Busquets sérülése mégsem olyan súlyos, mint ahogy azt gondolták, így valószínűleg ott lehet a Real Madrid ellen
Toti írta:most nem azért, h sérülést kívánjak bárkinek is, mert nem, de nyílván ti "megússzátok" így.. míg mi..
3 hét vgyis 2 hét múlva pályán lesz.
(meccs után volt a hsz)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Én azért mondom esélyesebbnek a Barcelonat most,mert az első 3 ember jobb a mi BBC-nél jelenleg.
Ha elkapják addig a fonalat akkor szerintem az X biztos.
Ha meg bénázni fognak tovább akkor gondd lehet.
De azért a Madrid győzelemre nyomtam.
Remélem felébrednek elől a fiúk...
Ha elkapják addig a fonalat akkor szerintem az X biztos.
Ha meg bénázni fognak tovább akkor gondd lehet.
De azért a Madrid győzelemre nyomtam.
Remélem felébrednek elől a fiúk...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Óriási meglepetésre Busquets sérülése mégsem olyan súlyos, mint ahogy azt gondolták, így valószínűleg ott lehet a Real Madrid ellen
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én úgy gondolom, hogy a gyenge forma ellenére meglephetjük a barcát, ha okosan játszunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem itt az volt a kérdés, hogy mit tartasz reális végkimenetelnek, ha te ilyen körülmények között is Real győzelmet várnál, akkor nagyon elvakult drukker lehetsz..Becksy23 írta:Nem tudom, egy classico-n akkor is győzelmet várnék ha a pályamunkások futnának ki a mezben...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne klasszikus értelemben értsd a kérdést, persze, hogy minden madridista győzelmet szeretne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nem tudom, egy classico-n akkor is győzelmet várnék ha a pályamunkások futnának ki a mezben... Ez nem csak egy meccs, itt ugy kell kimenni a pályára hogy vagy győzelem, vagy taigetosz. Ha erre nem szívják fel magukat a srácok, ugorhatnak is egy fejest.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Én is győzelmet érzek, de egy döntetlennel is megelégednék. Az a baj, hogy az ATMA ellen is így éreztem.Realista24 írta:+1CS0ki írta:
Mi a tököm köze van ennek ahhoz, hogy ki mekkora madridista? Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mit szeretnél, hanem hogy mi lesz. Én amúgy döntetlenre nyomtam, azzal elégedett is lennék valószínűleg.
Győzelemre nyomtam, valamiért azt érzem, de a döntetlennel sem lennék elégedetlen, így látatlanban. Lehet a meccs után már mást mondanék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
+1CS0ki írta:Mi a tököm köze van ennek ahhoz, hogy ki mekkora madridista? Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mit szeretnél, hanem hogy mi lesz. Én amúgy döntetlenre nyomtam, azzal elégedett is lennék valószínűleg.Vagy jött egy gyengébb időszak, és kiszűrödnek a "nagy madridisták"?
Győzelemre nyomtam, valamiért azt érzem, de a döntetlennel sem lennék elégedetlen, így látatlanban. Lehet a meccs után már mást mondanék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi a tököm köze van ennek ahhoz, hogy ki mekkora madridista? Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mit szeretnél, hanem hogy mi lesz. Én amúgy döntetlenre nyomtam, azzal elégedett is lennék valószínűleg.Vagy jött egy gyengébb időszak, és kiszűrödnek a "nagy madridisták"?
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Gyarapodnak a Barca győzelmek Ennyien átjárnak? Vagy jött egy gyengébb időszak, és kiszűrödnek a "nagy madridisták"?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hosszú idő után a Barca lesz az első olyan ellenfelünk aki nem áll be ellenünk védekezni, szerintem sokan megfognak lepődni a csapaton.Persze kicsit változott a játékuk,vezettek pár kontrát, de hazai pályán ponthátrányban(?) rá lesznek kényszerülve a kezdeményezésre,ráadásul a beidegződésük még mindig megvan, nem nagyon tudnak elszakadni a szokott sémától csak nagyon ritka esetben, akkor is általában az újak Neymar és Suarez teremtik meg ezeket a szituációkat. Nekünk csak annyi lenne a dolgunk amit évek óta nyomunk, beállni kontrára. Remélem Carlo is a biztosra megy. Na meg persze a bbc-nek is formába kéne lendülni, mert ez az évük eddig elég gyenge, a helyzeteket (amik lesznek bőséggel) meg nekik kéne majd beverni.
Kíváncsian várom a Classico-t de kicsit sem félek.
Kíváncsian várom a Classico-t de kicsit sem félek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams