még mindig ott tartok, hogy Rabiotnak a fizetését kell állni, lejáró szerződése van, még ha eladjuk 1 év múlva akkor is elhoznám, bármekkora szemétségnek is tűnik, az is lehet jobban bevállna mint Pogbaateeemadrid írta: Szerintem sok is lenne Rabiot és Pogba egyszerre, azért a Llorrente Ceballos Valverde Ödegaard 4-esből egy bőven lehet, hogy beválik, nem venném el mindegyikőjüktől a lehetőséget. Nálam Pogba mondjuk a favorit, egy Militao - Pogba - Hazard - Csatár 4-est hozunk akkor nálam 10/10 az idei átigazolási szezon.
Kivéve ha Bale marad, akkor 0/10.
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Szerintem sok is lenne Rabiot és Pogba egyszerre, azért a Llorrente Ceballos Valverde Ödegaard 4-esből egy bőven lehet, hogy beválik, nem venném el mindegyikőjüktől a lehetőséget. Nálam Pogba mondjuk a favorit, egy Militao - Pogba - Hazard - Csatár 4-est hozunk akkor nálam 10/10 az idei átigazolási szezon.
- wZoLee7
én meg hoznám mind a kettőt, előbbi ingyen van, nem kell magyarázni, utóbbi meg jönne, ZZ akarná, MU engedné egy Bale üzlet keretein belül, deal. (Kroost is bedobhassuk akár, sajnálnám, de múltkor ezt már kifejtettem). Modric hamarosan kimegy, és én Cebaban nem látom az utódját. Akár úgy is hozhatunk egy Hazard-Rabiot-Pogba hármast h fizetünk 100-150 milliót, és a kp évekre megvan ismétkodo írta: Szerintem Rabiot es Pogba nem lesz. Rabiot vagy Pogba lesz.
Ramos miert nincs keretben?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Szerintem Rabiot es Pogba nem lesz. Rabiot vagy Pogba lesz.
Azért elég finom lenne, ha a Millitao, Hazard, Rabiot hármast nyár előtt hivatalosan lezsíroznánk, utána jöhetne Pogbinho Augusztus 31.-én.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Ez az egyetlen észszerű megoldás.dannen írta:
vagy kurva tokos es belatta, hogy senkinek sem jo a folyamatos valtogatas a kapuban es bealdozza keylort. azert meglepodnek ha az utobbi lenne, pedig akkor az azt jelente, hogy nem fel elengedni a haverokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Courtois Lunin duoval megyünk neki a kövi szezonnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marca’s cover: “Zeroing in on Hazard” - Real Madrid completed the signing of the Belgium - the agreement between all parties is done for around €100M - the footballer is looking for a house in Madrid - Pogba is the next step after Hazard is signed - Isco wants to stay in Madrid.
6 évre ír alá, ZZ leokezta.
6 évre ír alá, ZZ leokezta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Én is igy gondolom, kérdés a kopasz hova képzeli. Mou alatt nem csipte a Casemiro posztot, Toni féle Key cog poszt fekszik neki vagy a még feljebb lévő szabadabb légkör ami perpill nálunk nincs ebben a felállásban. VB.én elég visszavont szerepben volt de az csak 6 vagy mennyi meccs volt, és mellette Kante elvitte a munka piszkosabbik részét.wZoLee7 írta: Pogba a Kroos-Modric tengelyen jobb lenne, és szerintem ott is játszana.
Eddig nem nagyon figyeltem, hogy ki ez a Jovic, de most videó alapján nagyon adom. Nem bírom megmondani, hogy milyen lábas, olyan jól használja mindkettőt. Max abból, hogy jobbal vezeti a labdát. Kapásból többször is olyan szépen lövi el ballal, csak néztem. Emellett, ha kell védekezik is, nem csak elöl áll. Én nagyon bírom az ilyen kétlábas játékosokat, főleg ott elöl, ahol sokszor nincs idő átvenni az ügyesebbre. Ha igaz az a 50+10, annyit simán ér.
- wZoLee7
Attol fugg, ha jonne egy Pogba, es komolyan szamolunk Isco Ceba esetleg Odegaard jatekaval akkor akar o is reszese lehet az uzletnek. Innentol csak lassabb lesz, en nagyon birom, de ezen a nyaron epp az a legfontosabb h frissitsunk. Elkell engedni olyanokat is majd akiket szeretunk, epp ezert csinalnek jo uzletet addig amig a kifele meno jatekosaink vonzoak lehetnek a piaconKAG írta:Pont ezt reagáltam én is tegnap vagy előtte egy HSZ-re.Realista24 írta: Kroos amint nem lenne kezdo, lépne. Vérprofi az emberünk és céltudatos. Szerintem.
Teljesen egyértelmű, hogy lép Kroos, ha padon találja magát.
Mondjuk szerintem butaság is lenne eladni.
29 lett, pár hónapja. Bőven van benne 2-3,de lehet, hogy 4 top év is még.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezt reagáltam én is tegnap vagy előtte egy HSZ-re.Realista24 írta: Kroos amint nem lenne kezdo, lépne. Vérprofi az emberünk és céltudatos. Szerintem.
Teljesen egyértelmű, hogy lép Kroos, ha padon találja magát.
Mondjuk szerintem butaság is lenne eladni.
29 lett, pár hónapja. Bőven van benne 2-3,de lehet, hogy 4 top év is még.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kroos amint nem lenne kezdo, lépne. Vérprofi az emberünk és céltudatos. Szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
úgy gondoltam h egyikük helyén lenne Pogba, nem pedig vkp-s poszton
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
új felállás kell, ha jön Pogba meg amúgy iswZoLee7 írta: Pogba a Kroos-Modric tengelyen jobb lenne, és szerintem ott is játszana.
Kroos-Modric tengelynek sem kell feltétlenül alapkezdőnek lennie
- wZoLee7
Pogba a Kroos-Modric tengelyen jobb lenne, és szerintem ott is játszana.babaking írta: Most aláírnám a Pogba Bale cserét Mondjuk akkor Casenak lehet, hogy leáldozik
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Most aláírnám a Pogba Bale cserét Mondjuk akkor Casenak lehet, hogy leáldozik
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- BlancoMark
Beszarnek ha behuznank Pogbat egy Bale+30 korul. Azt gondolom ez realis ar lehet erte.Realista24 írta:Pogba üzlettől elvileg nem zárkózik el a ManU, de játékost + casht akarnak.reeed_ati írta: Egy Pogba-Hazard-Jovic 3-ast aláírnék a nyárra és ennek még lehet is realitása, esetleg még Rabiot ingyen.
Pogbát becserélhetnénk Bélára 1-az1-ben és ez jól jönne a Bappé üzletben is, gondolom örülne majd, ha a pajtikkal focizgathatna.
Kroos, Bale és Varane jöhet szóba.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért is írtam, hogy talán lehetne realitása, megmondom őszintén Kroos eladásában is benne lennék, frissíteni kell egyszerűen, de inkább Bale+kis pénz.Realista24 írta:Pogba üzlettől elvileg nem zárkózik el a ManU, de játékost + casht akarnak.reeed_ati írta: Egy Pogba-Hazard-Jovic 3-ast aláírnék a nyárra és ennek még lehet is realitása, esetleg még Rabiot ingyen.
Pogbát becserélhetnénk Bélára 1-az1-ben és ez jól jönne a Bappé üzletben is, gondolom örülne majd, ha a pajtikkal focizgathatna.
Kroos, Bale és Varane jöhet szóba.
A fenti 3-as egyébként szerintem hozna 50 gólt/szezon, pont ennyi hiányzott idén..
Ezzel a kiszolgálószemélyzettel Jovic csak jobb lehetne, Hazard ha hozza magát, már az elég, + pár távoli bomba Pogbától.