Egy hónapot előrébb jött a piac nagyjából, azzal hogy igazodnak a bajnokságok kezdetéhez. Ez is sokat számít gondolom.Anthony írta:Ez is mutatja, hogy egyre vadabb a verseny a csapatok közt, még ha a hírek egy része kitaláció is.kiserik írta:Még csak március van. Mi lesz még itt szeptemberig?
Márciusban, ismétlem márciusban már igazoltunk egy játékost, és akár Rabiot is hivatalos lehet hamarosan.
A Bayern 80 milliós(!!) sérült(!!) védőt igazolt, szintén márciusban.
És ez még csak a kezdet, a szezon vége előtt még jó pár megegyezést be fognak jelenteni.
Hol vannak már a júliusi meg az augusztus 31-ei igazolások.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez is mutatja, hogy egyre vadabb a verseny a csapatok közt, még ha a hírek egy része kitaláció is.kiserik írta:Még csak március van. Mi lesz még itt szeptemberig?
Márciusban, ismétlem márciusban már igazoltunk egy játékost, és akár Rabiot is hivatalos lehet hamarosan.
A Bayern 80 milliós(!!) sérült(!!) védőt igazolt, szintén márciusban.
És ez még csak a kezdet, a szezon vége előtt még jó pár megegyezést be fognak jelenteni.
Hol vannak már a júliusi meg az augusztus 31-ei igazolások.
Miért? Ő is pontosan tudja, hogy adminisztrációs trükk az egész, nem hinném, hogy egy hajszálnyit is érdekli. Nekem inkább az az érdekes, hogy a szövetség az ilyen adminisztrációs trükköket nem nézi? Simán lehet trükközni így a fiatal EU-n kívüli játékosokkal. Korhatár van, hogy meddig nevezhető az utánpótlásba a játékos úgy, hogy felhozható a nagycsapatba?Ami nem teszik, hogy Vini-t megint le akarják tenni a Castillába. Még ha csak formalitás is lenne a dolog, akkor is rossz üzenet lenne a játékos felé.
Koulibaly meg lehet, hogy jó játékos, de túl drága, túl idős.
Rabiot szerintem se rossz játékos, annyit megér, amennyi az aláírási pénz lenne, csak anyukával kéne csinálni valamit, mert az mondjuk nem hiányzik, hogy itt is megállás nélkül pofázzon.
Azért vannak itt dolgok, még ha lehet, hogy a jó része csak újságírói kitaláció. Varane elvágyódik. Mbappe-t akkor engedik, ha adjuk Varane-t és Kroos-t. Felmerül Pjanic és Koulibaly. Bekerül a kalapba még Pogba, Eriksen, Ndombele, Rabiot, akik közül páran Modric utódnak is jók lehetnének. És akkor még ott van a Hazard kálvária Manéval fűszerezve. Még csak március van. Mi lesz még itt szeptemberig?
Ami nem teszik, hogy Vini-t megint le akarják tenni a Castillába. Még ha csak formalitás is lenne a dolog, akkor is rossz üzenet lenne a játékos felé.
Ami nem teszik, hogy Vini-t megint le akarják tenni a Castillába. Még ha csak formalitás is lenne a dolog, akkor is rossz üzenet lenne a játékos felé.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Pjanic 29 lesz most, azon a poszton az minden csak nem koros. Simán van benne még 3-4 év a legmagasabb szinten. Ráadásul szerintem 70-80 milla alatt a Juve szóba sem állna senkivel, ezért én őt nem hoznám.
Rabiot már jobb opciónak tűnik, főleg, hogy ingyen van és fiatalabb is. Bár a bosnyák jelenleg jobb játékos, de Rabiot-nak van még bőven ideje fejlődni.
Én Valverdét mindenképp megtartanám, szerintem Casemiro helyén remekül el tudna játszani, mert legalább olyan agresszív, viszont jóval képzettebb, mint a brazil. Casemiro rutinosabb és fizikálisan még jobb játékos, de ha Valverde megkapja a lehetőséget, akkor jobb lehet, mint Kázmér. Én az idei jó teljesítményei ellenére inkább Llorentétől válnék meg, ha választani kell, de maximum kölcsönben vagy opcióval adnám tovább.
Ha ZZ 4-3-3-ban gondolkodik, akkor kell 6 játékos középre, akiket tud rotálni folyamatosan a szezon során. Szerintem a Casemiro-Valverde-Modric-Kovacic-Kroos-Ceballos hatos bőven jó lehetne, de ha Kovacicot nem akarják megtartani, akkor az ő helyére jöhetne Rabiot. Sérülések esetén Isco és Asensio is tud egy sorral hátrébb játszani, ezért szerintem nem nagyon kell a középpályára igazolni. Ödegaard-ról pedig nem is beszélve, akinek lassan meg kellene találni a helyét az első csapatban, legkésőbb 2020 nyarától.
Rabiot már jobb opciónak tűnik, főleg, hogy ingyen van és fiatalabb is. Bár a bosnyák jelenleg jobb játékos, de Rabiot-nak van még bőven ideje fejlődni.
Én Valverdét mindenképp megtartanám, szerintem Casemiro helyén remekül el tudna játszani, mert legalább olyan agresszív, viszont jóval képzettebb, mint a brazil. Casemiro rutinosabb és fizikálisan még jobb játékos, de ha Valverde megkapja a lehetőséget, akkor jobb lehet, mint Kázmér. Én az idei jó teljesítményei ellenére inkább Llorentétől válnék meg, ha választani kell, de maximum kölcsönben vagy opcióval adnám tovább.
Ha ZZ 4-3-3-ban gondolkodik, akkor kell 6 játékos középre, akiket tud rotálni folyamatosan a szezon során. Szerintem a Casemiro-Valverde-Modric-Kovacic-Kroos-Ceballos hatos bőven jó lehetne, de ha Kovacicot nem akarják megtartani, akkor az ő helyére jöhetne Rabiot. Sérülések esetén Isco és Asensio is tud egy sorral hátrébb játszani, ezért szerintem nem nagyon kell a középpályára igazolni. Ödegaard-ról pedig nem is beszélve, akinek lassan meg kellene találni a helyét az első csapatban, legkésőbb 2020 nyarától.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Pjanic akkor sanszos ha csere biznisz jön létre Kroos vagy Isco. A Juvenak nem érdeke elengedni minőségi pótlás nélkül a legjobb kpt. Mondjuk ramehetnek Pogbara is... Attól hogy Pjanic jön ilyen formában meg jöhet Pogba is, bár akkor Rabiot már tényleg túlzás lenne.
Jovic szerintem jó húzás lenne. Inkább ő mint Icardi. Benz mellé kell egy vérbeli golvagó Mane ide Hazard oda. Amúgy is rég volt délszláv támadók és még a barcat is szivatnank kicsit szóval dupla öröm.
Jovic szerintem jó húzás lenne. Inkább ő mint Icardi. Benz mellé kell egy vérbeli golvagó Mane ide Hazard oda. Amúgy is rég volt délszláv támadók és még a barcat is szivatnank kicsit szóval dupla öröm.
rabiot allitolag brutto 10et akar. annyit boven kaphat sztem.
pjanicnak meg a tm szerint van luxemburgi allampolgarsaga. akkor nem kell neki legios hely.
pjanicnak meg a tm szerint van luxemburgi allampolgarsaga. akkor nem kell neki legios hely.
Llorrente, Valverde mehet. Aztán marad egy Kroos, Modric, Pjanic, Casemiro, Rabiot, Ceballos 6-os.Anthony írta:Pjanic, és Rabiot is? Valaki repül a középpályáról?
Rabiot engem nem igazán győzött még meg, de ingyen vállalható, de nem iylen 10+os fizetésért, mert annyit mégis mire fel kér?
Pjanic király lenne, bár már koros, 50 milliónál többér nem hoznám.
Btw. neki is kell EU-n kívüli hely.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pjanic, és Rabiot is? Valaki repül a középpályáról?
először annak örülnék ha rabiot témát lezárnánk egy hivatalos bejelentéssel.
Jó lenne Pjanic, az egyetlen baj vele, hogyha jön akkor Pogba nem
Jovic még lutri, s Koulibalyt elméletileg 80-100 körül lehetne hozni, ami helyett inkább rámennék De Ligtre vagy Van Dijkra.
Jovic még lutri, s Koulibalyt elméletileg 80-100 körül lehetne hozni, ami helyett inkább rámennék De Ligtre vagy Van Dijkra.
Akkor 3 EUn kívüli helyünk lenne?Realista24 írta: Casenak áprilisban meglesz a spanyol útlevél.
Valverde is megkapja elvileg valamikor a szezon kezdetéig.
Vinicius és Rodrygo lehet hogy a Castillaba lesznek nevezve, tovább bővítve ezzel a nem eus helyeket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Casenak áprilisban meglesz a spanyol útlevél.
Vinicius és Rodrygo lehet hogy a Castillaba lesznek nevezve, tovább bővítve ezzel a nem eus helyeket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyik szerint igen, a másik szerint Varane utodlasa miatt.BlancoMark írta:Es mit irnak, kinek a kepviseleteben? Pjanic?Realista24 írta: Pjanic és Jovic ügynöke tárgyalni volt a Bernabeuban/Valdebebasban tegnap. Úgy fest tényleg komoly a dolog. És ő Koulibaly ügynöke is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Es mit irnak, kinek a kepviseleteben? Pjanic?Realista24 írta: Pjanic és Jovic ügynöke tárgyalni volt a Bernabeuban/Valdebebasban tegnap. Úgy fest tényleg komoly a dolog. És ő Koulibaly ügynöke is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pjanic és Jovic ügynöke tárgyalni volt a Bernabeuban/Valdebebasban tegnap. Úgy fest tényleg komoly a dolog. És ő Koulibaly ügynöke is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én imádtam az arany mezt. Csak ne legyen galléros
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor meg is van a bajnoki cím. Nemhittetek nekem nyáron,hogy a fekete csíkozás a nullkupás mezünkKerlon írta: https://www.footyheadlines.com/2019/03/ ... acket.html
Nagyon úgy néz ki, hogy jövőre kapunk megint fehér-arany mezgarnitúrát a csodálatos egyen semmilyen zöld mellé.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Na akkor egy Rabiot official?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Németben úgy van, hogy azonos osztályú csapatoknál az a pályaválasztó, akit először húznak ki a kalapból.