Én meg hazai győzelmet a Pool-SenalonGT37 írta:Egyébként döntetlent várok a Senal-Poolon.
Premier League
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
egy gólon múlt a maradásod te csak ne fenyegessGT37 írta: Te provokátor, teee...
Egyébként döntetlent várok a Senal-Poolon.
szerintem nyer az arsenal, se suarez se sturridge nem lő gólt (bár a city meccsen is az inverze jött be a tippemnek, valszeg itt is az fog)
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Te provokátor, teee...ziro4vr írta:((((Özillel mi a csuda van elég régóta megy a csend..nem jönnek az 50 misis assistok?))))
Egyébként döntetlent várok a Senal-Poolon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem meg küzdelmes meccsen, de Pool. Felszívják magukat, Arsenalnak ez a védelme nem fogja meg jelenlegi legjobb csatárt, az biztos. Középpálya se nagy humbuk, sok passer, de fognak annyira pörögni a Pool játékosok, hogy kompenzálják ezt. 3-2 esetleg 2-2 amit úgy most érzek.
- ateeemadrid
Iskolában még nem ezt mondtad te féreg.sucre írta:Sokan várják a Liverpool-Arsenalt, de lehet nagyon sima meccs lesz.. az Arsenalnak. Sokkal jobbak a kp-n mint mi, nekünk maradt a kontra (amit azért az Everton ellen is elég jól használtunk.. 4-0), de azért ez nemegy Everton lesz. Bízok az SaS-ben, és a birodalmi lépegetőt meglehet verni 1v1-be középen...
Egyébként sima biztos, hogy nem lesz, idén szerintem még nem volt olyan meccs, ahol simán verték volna ezt a 'Poolt.
City ellen idegenben 2-1, Chelsea ellen szintén, ráadásul az első meccsen az X is bőven bennevolt. +Azért mégis a púl lesz otthon, szóval én optimistább lennék.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Sokan várják a Liverpool-Arsenalt, de lehet nagyon sima meccs lesz.. az Arsenalnak. Sokkal jobbak a kp-n mint mi, nekünk maradt a kontra (amit azért az Everton ellen is elég jól használtunk.. 4-0), de azért ez nemegy Everton lesz. Bízok az SaS-ben, és a birodalmi lépegetőt meglehet verni 1v1-be középen...
Szerk: ha lord Bendtner játszik, nőnek a győzelmi esélyeink. http://www.youtube.com/watch?v=DVz1gaZT4Ps
csodahátvéd
Szerk: ha lord Bendtner játszik, nőnek a győzelmi esélyeink. http://www.youtube.com/watch?v=DVz1gaZT4Ps
csodahátvéd
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sucre 2014. február 7., péntek 17:18-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kíváncsi vagyok mire megy a sokra tartott Koscielny-Mertesacker páros a liverpooli duó ellen. Elég régóta veretlenek együtt úgy hallottam (City ellen ugye nem végig tolta a francia). Jó meccs lesz.
((((Özillel mi a csuda van elég régóta megy a csend..nem jönnek az 50 misis assistok?))))
((((Özillel mi a csuda van elég régóta megy a csend..nem jönnek az 50 misis assistok?))))
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Forduló végén esélyes hogy a Chelsea vezeti majd a tabellát. Liverpool-Arsenal várós
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Holnap jó kis meccs lesz a Pool-Arsenal
Nagyon fontos meccs lesz mindkét csapatnak, főleg az Arsenalnak, ez a következő 12 nap(?) nagyon durva lesz..
Nagyon fontos meccs lesz mindkét csapatnak, főleg az Arsenalnak, ez a következő 12 nap(?) nagyon durva lesz..
Sérült játékosok a holnap meccs előtt:
Arsenal: Vermaelen, Flamini, Källström, Ramsey, Diaby, Walcott
Liverpool: Johnson, Agger, Enrique, Lucas, Sakho
Várható kezdők és kispadok:
Szczesny - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs - Wilshere, Arteta - Cazorla, Özil, Rosicky - Giroud
Kispad: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Zelalem/Gnabry, Chamberlain, Podolski, Bendtner.
Mignolet - Flanagan, Skrtel, Touré, Cissokho - Gerrard, Henderson - Sterling, Suarez, Coutinho - Sturridge
Kispad: Jones, Kelly, Allen, Alberto, Aspas, Ibe, Moses.
- GT37
Ebben mondjuk nem értek egyet veled, szerintem jóval több elképzelés van a játékunkban, mint volt AVB alatt. Akkor sokszor úgy éreztem, hogy csak úgy random megy a játék, ahogy éppen érzik a srácok, taktika meg nem igazán van. Most más, jóval pörgősebben, gyorsabban játszunk, több a kreativitás, a lendületesség. Persze hiányosságok vannak még bőven, és én sem gondolom, hogy Sherwood hosszabb távon az edzőnk lesz. Valószínűnek gondolom, hogy távozik, ha nem lesz meg a BL-hely, aztán elhozzuk Laudrupot, Pochettinót vagy De Boert.Kerlon írta:LÉnyegében van esélyük, de úgy sem érik majd el a BL helyet és szerintem jól is járnak majd ezzel így. Normális edző kell, mert ez Sherwood is csak felpakol egy csapatot aztán majd valaki megoldja, de nincs taktika, hanem szimpla dara volt eddig. A jó keretnek hála működik is a gyengébbek ellen.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ráadásul egyre inkább valószinű hogy Nani is koccol,hogy aztán tényleg a valenciaba,vagy máshová,azt nem tudni még...olasz csapatok is szóba jöhetnek a hírek szerint,de rebesgetik még a benficat is...Kerlon írta:Vidic távozik év végén a Unitedből, oficial. Az úgy kemény, de nem baj, mert már évek óta tré a tag és szerintem alapból kell a vérfrissítés Moyesknak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
LÉnyegében van esélyük, de úgy sem érik majd el a BL helyet és szerintem jól is járnak majd ezzel így. Normális edző kell, mert ez Sherwood is csak felpakol egy csapatot aztán majd valaki megoldja, de nincs taktika, hanem szimpla dara volt eddig. A jó keretnek hála működik is a gyengébbek ellen.Egyébként vasárnap Spurs-Everton... Remélem, TS összekapja a csapatot, jól jönne egy győzelem, mentálisan rengeteget jelentene a srácoknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Barcások tudtommal nagyon szeretnék, mert ingyé van . Pique-Vidic páros bitang kemény lenneKerlon írta:Vidic távozik év végén a Unitedből, oficial. Az úgy kemény, de nem baj, mert már évek óta tré a tag és szerintem alapból kell a vérfrissítés Moyesknak.
- GT37
Jöhetne is a Barçába amolyan kiegészítő embernek, már ha Puyol szögre akasztja a stoplist szezon végén.Kerlon írta:Vidic távozik év végén a Unitedből, oficial. Az úgy kemény, de nem baj, mert már évek óta tré a tag és szerintem alapból kell a vérfrissítés Moyesknak.
Egyébként vasárnap Spurs-Everton... Remélem, TS összekapja a csapatot, jól jönne egy győzelem, mentálisan rengeteget jelentene a srácoknak.
Oscar meg tudja, mi a jó...
KATT
Vidic távozik év végén a Unitedből, oficial. Az úgy kemény, de nem baj, mert már évek óta tré a tag és szerintem alapból kell a vérfrissítés Moyesknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ezek szar peldak. Mindegyik szetnyerte magat. Olyat mondjal aki szepen jatszott, de folyamatosan szopoagon volt, es baromi emlekezetes volt. Nem sok ilyen van.kiki. írta: időt a Nou Campba. A Pep-féle Barça, a galaktikus Real, az aranycsapat, a Cruyff vezette Ajax
Masik meg hogy a Realnal nincs olyan hogy szimpatikus vesztes. Ezt elfelejthetitek. Ha nem nyerunk akkor kacagas van, ha nyerunk akkor meg utalnak. Ezert mi nyerunk, mert a Realnak mint klubcsapatnak, mint brand-nek EZ az alappillere, hogy mi nyerunk (sokat). Ezutan jon az hogy ha egy mod van ra akkor mi szepen nyerunk.
Semmilyen stilussal nem lehet hosszutavon jonak lenni, mert a foci valtozik. Minden csapat valtozik, a Real se csak csodafocival nyert cimeket. A fostos jatekkal megnyert cimek ugyanugy hozzaadodnak a klub imidzsehez, mint az 50-es 60-as evek dominanciaja.kiki. írta:De ilyen játékkal csak egy-egy tornát lehet nyerni, hosszútávra nem lehet tervezni bunkerfocival.
En kedvelem Wengert es jo edzonek tartom. Az egyik legjobbnak a mostani mezonybol. Nem neki jart le az ideje, inkabb annak a "csapatepito" strategianak amit az Arsenal az utobbi evekben folytatott. Egy top klub nem engedheti meg maganak hogy minden evben eladja a legjobb jatekosat, ha nyerni akar. Ez valtozni fog a jovoben az Arsenalnal, es ettol fuggetlenul meg lehet helye tovabbra is Wengernek. Pont most nem szabad elengedni a francia mestert.MorataMartin írta:Szerintetek is lejárt már az ideje az Arsenalnál?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
De ilyen játékkal csak egy-egy tornát lehet nyerni, hosszútávra nem lehet tervezni bunkerfocival. Hol van most az Inter, az olaszok, nem beszélve a görög válogatottról? Vagy a Chelsea 2013-ba. Arról nem is beszélve, hogy óriási szerencse is kell ahhoz, hogy valaki így nyerjen bármit is. Szerintem sokkal kifizetődöbb hosszútávon egy normális csapatszerkezetet és taktikát kitalálni, minthogy leparkolni a buszt és imádkozni, hogy hátha leesik majd valami.2010es Interre, a 2006os olaszválogatottra, a 2004es görög válogatottra,a 2012es Chelsea-re...c
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Sonic: ezt szépen összefoglaltad. tetszett és igaz
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem értetted mire gondoltam...mindegy."Zizu visszavonulásával az a stílus vele halt"- mint 10es ő volt a Real Madrid irányítója ő szabott fazont
Bale igazolását én sem értem,de annyira tudtam hogy előjön ez a szerencsétlen gyerek,mikor a lényeg a mondandóba nem is ez volt...vagy nem értik,vagy egyáltalán értik,csak nem veszik figyelembe hogy mi a lényeg,mert némelyeknek nem ez...de nem forszirozom tényleg...
Laundrup...na a walesi rangadóval kezdett mélyrepülni a csapat,aztán voltak olyan meccsek amiket hozni illett volna
de ez nem jött össze,sztm ezért lett menesztve...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Laudrupot lapátra tették. Kicsit meglepő, de a tabellára nézve annyira még se.
K
K