Az biztos, hogy C pótlásán is gondolkozni kell, de szerintem nem lesz nehéz. Olyan gól termelő játékosunk úgy sem lesz, mint ő, viszont az új arc szerintem sokkal többet tud majd hozzátenni a játékhoz mind védekezésben, mint támadásban. Szerintem a társak fognak profitálni C leváltása után igazán.donor írta:Pont C miatt kellene egy igazi gólvágó. Persze lassan Karim utód is kelleni fog, ő se fiatalodik.Kerlon írta: Rashford egy tipikus 9-es, Dybala nem. Mondjuk miattam jöhetne az angol is, mert nagyon penge ő is. Dybala játéka viszont hajaz Benzemaera. Visszalep a keresi a játék lehetőséget, szélre is elmozog stb. Nekünk meg jelenleg CR és Bale mellé ez kell a leginkább. Bár C szerintem, ha így folytatja, akkor max 1,5 éve van itt.
Sergio Ramos
Re: Sergio Ramos - 4
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pont C miatt kellene egy igazi gólvágó. Persze lassan Karim utód is kelleni fog, ő se fiatalodik.Kerlon írta: Rashford egy tipikus 9-es, Dybala nem. Mondjuk miattam jöhetne az angol is, mert nagyon penge ő is. Dybala játéka viszont hajaz Benzemaera. Visszalep a keresi a játék lehetőséget, szélre is elmozog stb. Nekünk meg jelenleg CR és Bale mellé ez kell a leginkább. Bár C szerintem, ha így folytatja, akkor max 1,5 éve van itt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Rashford egy tipikus 9-es, Dybala nem. Mondjuk miattam jöhetne az angol is, mert nagyon penge ő is. Dybala játéka viszont hajaz Benzemaera. Visszalep a keresi a játék lehetőséget, szélre is elmozog stb. Nekünk meg jelenleg CR és Bale mellé ez kell a leginkább. Bár C szerintem, ha így folytatja, akkor max 1,5 éve van itt.wxyz írta:Nem.Kerlon írta: Neki Milik a bálványa, szerintem hagyd rá.
De, ha már szórnom kellene a milliókat, hoznám például Rashfordot. Rá igazak amit a Dybalaba képzeltek bele.
Ibra miatt kikerült a kezdőből, ha játszik is nem a posztján, esélyes, hogy megint nem lesz meg nekik a bl. Mozdítható lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem.Kerlon írta: Neki Milik a bálványa, szerintem hagyd rá.
De, ha már szórnom kellene a milliókat, hoznám például Rashfordot. Rá igazak amit a Dybalaba képzeltek bele.
Ibra miatt kikerült a kezdőből, ha játszik is nem a posztján, esélyes, hogy megint nem lesz meg nekik a bl. Mozdítható lehet.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Biztos vagyok benne, hogy meg lesz, A kapitány, A megmentő...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha jól látom ezzel a 8 góllal meg is van a karriercsúcs. Eddig a 7 volt a legtöbb. Ez így féltávnál nem is rossz. Még 2-t, minimum rakjon el, milyen jól mutatna már a 10 gól egy védő neve mellett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Neki Milik a bálványa, szerintem hagyd rá.M1Ö írta:Követed is, vagy csak divatból szidod, mert fel lett kapva? Az egyik legkomplettebb csatár.wxyz írta:Csak a baj az, hogy ezek Dybalara nem igazak.
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Követed is, vagy csak divatból szidod, mert fel lett kapva? Az egyik legkomplettebb csatár.wxyz írta:Csak a baj az, hogy ezek Dybalara nem igazak.
Ramos meg nem ember... Annyira adná magát, ha tényleg tovább lőne minket a Vigo ellen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Csak a baj az, hogy ezek Dybalara nem igazak.El Unico írta:
Az, hogy hogyan jatssza meg a labdakat, milyen pontosan es milyen gyorsan, illetve hogyan hasznalja ki a helyzeteket, milyen hatekonyan mozog, hogyan segiti a tarsakat, az fuggetlen attol hogy melyik bajnoksagrol van szo. Ezert van az, hogy egyes jo kepessegu jatekosokat barhova teszel, tudja a dolgat, meg tud oldani barmit. Pl. Kroos. Vagy Modric.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az, hogy hogyan jatssza meg a labdakat, milyen pontosan es milyen gyorsan, illetve hogyan hasznalja ki a helyzeteket, milyen hatekonyan mozog, hogyan segiti a tarsakat, az fuggetlen attol hogy melyik bajnoksagrol van szo. Ezert van az, hogy egyes jo kepessegu jatekosokat barhova teszel, tudja a dolgat, meg tud oldani barmit. Pl. Kroos. Vagy Modric.numberone1 írta:Foleg nem a bajnoksag szinvonalat...koax írta:
Dybala nagyon jol jatszik, azert imadjak torino egyik felen.. nehez lenne osszehasonlitani most benzemaval.
Mondjuk Dybala kihagyott vagy másfél hónapot sérülés miatt.
Ramosnak meg nagy taps. Kupavisszavágón is remélhetőleg továbbfejeli a csapatot, aztán teljesen túl teszi magát a sevillai dolgon.
Ramosnak meg nagy taps. Kupavisszavágón is remélhetőleg továbbfejeli a csapatot, aztán teljesen túl teszi magát a sevillai dolgon.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Az meg tudtommal Madrid testvervarosa.Realista24 írta: Gólokra reagáltam. Karimot is imádják Madrid (izééé) egyik sarkában De fehérváron biztosan.
Mutassa a fuckot mar,mert nekunk kell igy..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez korábban sem volt másképpen, és a jövőben is lesz még így. Csak most feltűnőbb, mert kevesebb a lehetőség és így fajsúlyosabb.Buitre írta:...meg azt, hogy az utóbbi időben a csatáraink kihagyják a kihagyhatatlan helyzeteinket isRealista24 írta:Add hozza a tamoadasokat nem túlzottan segítő kp-tves meg is vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Foleg nem a bajnoksag szinvonalat...koax írta:
Dybala nagyon jol jatszik, azert imadjak torino egyik felen.. nehez lenne osszehasonlitani most benzemaval.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
...meg azt, hogy az utóbbi időben a csatáraink kihagyják a kihagyhatatlan helyzeteinket isRealista24 írta:Add hozza a tamoadasokat nem túlzottan segítő kp-tves meg is vagy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gólokra reagáltam. Karimot is imádják Madrid (izééé) egyik sarkában De fehérváron biztosan.Dybala nagyon jol jatszik, azert imadjak torino egyik felen.. nehez lenne osszehasonlitani most benzemaval.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
Ezzel tok egyetertek.Realista24 írta:
Sok csoda nincs ebben. Ramos a legjobban fejelo játékos, a játékunk másra sem épül csak beivelesre. Sok a szöglet. Melle a támadóhármas megszűnt létezni és érezni egymást. Add hozza a tamoadasokat nem túlzottan segítő kp-tves meg is vagy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiegészítés, hogy ne csak Karimot fikázzátok állandóan:
Ramos this season has more goals than...
Aduriz
Benzema
Chicharito
Dybala
Gameiro
Bale
Mandzukic
Martial
Morata
Neymar
Vardy
Vietto
A 100 milliós Dybalátok is ott van.
Ramos this season has more goals than...
Aduriz
Benzema
Chicharito
Dybala
Gameiro
Bale
Mandzukic
Martial
Morata
Neymar
Vardy
Vietto
A 100 milliós Dybalátok is ott van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sok csoda nincs ebben. Ramos a legjobban fejelo játékos, a játékunk másra sem épül csak beivelesre. Sok a szöglet. Melle a támadóhármas megszűnt létezni és érezni egymást. Add hozza a tamoadasokat nem túlzottan segítő kp-tves meg is vagy.koax írta:Ez nagyon kemeny..Buitre írta:a bajnokságban megelőzte a góllövőlistán Benzemát...
kész csoda, hogy vezetjük a bajnokságot
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
Ez nagyon kemeny..Buitre írta:a bajnokságban megelőzte a góllövőlistán Benzemát...
kész csoda, hogy vezetjük a bajnokságot