![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
![Hala :zoldsalas:](./images/smilies/2983.gif)
Jobb meccsre számítottam, a City picit csalódás volt(nem is lesznek bajnokok
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 3., hétfő 22:59
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 3., hétfő 22:58
De ha meg azt nézed, a legjobbnak tartott ellen a maximális 6 pontot hozta. Trófeát meg nem szép focira, hanem eredményre adnak.cart írta:Hihetetlen, hogy Mourinho bármilyen játékosállományból képes ilyen moslékul játszó csapatot faragni....
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 3., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 22:54
én azért árnyalatnyi különbséget véltem felfedeznisoadroli írta:Dettó, még hasonlít is ráGT37 írta:Ez a Hazard gyerek néha Thiagóra emlékeztet
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. február 3., hétfő 22:52
Dettó, még hasonlít is ráGT37 írta:Ez a Hazard gyerek néha Thiagóra emlékeztet
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 3., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 22:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 3., hétfő 22:46
Én meg totál leszarom amíg valaki jó focit tol. City pl. igen. Arsenal is tud szépet, velük más bajom van. A játékosállomány elég ellenszenves.torjack írta:
személy szerint annak örülnék amúgy, ha mindkettő bukná a bajnokságot.(persze ez aligha fog összejönni) nem vagyok arsenal-fan de inkább ők, mint ez a két újgazdag banda. nem csipázom az efféle klubmodellt. ősszel jó volt látni a tabella élén egy arsenal-pool kettőst. róluk már hallottam az ezredforduló előtt is.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 3., hétfő 22:46
Azért a Walesi-t nem írnám még le.Csabi írta:1. mourinho ezekhez a meccsekhez azért nagyon ért. ettől függetlenül a city a legnagyobb esélyes a bajnokságra továbbra is, mert a mou a spanyol bajnokságot se a barca ellen vesztette el, hanem az osasuna meg társai ellen.
2. bale-met cserélném hazardra. ráfizetek!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 22:45
Van olyan, hogy nevét nem hallom, de persze cseréljük...dannen írta:hol kell aláírni..Csabi írta:2. bale-met cserélném hazardra. ráfizetek!![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 22:44
Asszony már azt hitte, hogy megint Real meccs van ùgy ordibálok... Nem hiszem el, hogy nyer a chelsea -.-Kerlon írta:Hihetetlen, hogy miket hagynak ki...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 22:42
Ne is mond. Ruhellem mint a sz*rt. De felidobe mondtam a haverjaimnak h jojjon be Demichelis helyettGT37 írta:Az, meg egy jó Dzsémszmílner.Marci77 írta:Az a helyzet hogy most Javi Dzsí hianyzik
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 3., hétfő 22:39
tubatibi írta:asszem mindenféleképpen csalódás számomra ez a meccs, asszem a chelsea fog nyerni mindenféleképpen...asszem. kár, mert a city-nek drukkolok és remélem ők lesznek a bajnokok mindenféleképpen.
a néger yaya touré meg egy isten asszem.
huhh asszem egy kapufa volt mindenféleképpen...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 3., hétfő 22:29
Ennek ellenére a City lesz a bajnok, mindenféleképpen.tubatibi írta: kár, mert a city-nek drukkolok és remélem ők lesznek a bajnokok mindenféleképpen.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 3., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 3., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 22:23
Nejmározott egyet.tubatibi írta:amúgy ez most mi volt? Hazard megállt több másodpercig és nem léptek oda neki?
Az, meg egy jó Dzsémszmílner.Marci77 írta:Az a helyzet hogy most Javi Dzsí hianyzik
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem