Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:22

Nekem iszogatással és bográcsozással telt a szombaton, de egész nap természetesen rá voltam izgulva a meccsre. Aztán összeültünk haverokkal, volt ott sok semleges, egy Real gyűlölő és 3 madridos velem együtt. Életem egyik legszebb estéje volt. Godin gólja után teljes letargia, a második félidőben bíztam nagyon, de csak nem jött a gólt. A hosszabbítás perceiben pedig hátradőlve a székben, kifeküdve néztem megsemmisülve a meccset. Szinte néma csend volt, mert azért a hangulat rá ragadt a semlegesekre is és a Madridnak drukkoltak. Aztán jött a szöglet... Te jó ég, azok a pillanatok, soha nem felejtem el, hogy ordítottunk :lol: Végig bennem volt, hogy hány drámai meccset hozott már össze az élet, miért pont nekünk ne sikerülhetne... és ott volt. Ott volt basszameg... :salute: :salute: Aztán a hosszabbítás, Di Maria lövésén felugrottam, hatásszünet és ismét az ordítás mikor Bale befejelte.... Mellettem ülő csaj meg is jegyezte, hogy mintha jobban érezném magam mint fél órája :lol: Marcelo góljánál meg kijöttek a könnyeim, ahogy a két madridos haveromnak is. Ott már megvolt, Ronaldo gólját már viszonylag higgadtan néztük, hisz ott már tudtuk, hogy nem lehet elvenni és megvan a 10.

Én is olvasom, hogy a legkevésbé sem ismernek el minket, 5 perc, megvettük, szerencsénk volt, stb..., nem félnek tőlünk, de kit érdekel??? Nevetni kell rajtuk és kész. Megnyertünk, tisztességgel, nem a bíró hozott vissza minket a meccsbe, küzdöttünk. Nincs mit szégyellni, miért is lenne? Ancelotti felé pedig jár a tisztelet. Hátrányban még a 90. percben is higgadtan, de küzdve játszottunk, nem rugdostunk, nem szállt el az agyunk, ahogy a korábbi években. Meg is lett az eredménye. Az eredménykényszer így letudva, higgadtan, nyugodtan lehet játszani a következő évben, ezzel veszélyesebbek is leszünk, ebben biztos vagyok. Ha meglesz a 11, akkor elsők leszünk, aki duplázni fog, ha nem, nagy baj akkor sincs. Ez nem lehet elvárás kétszer egymás után. Végre megcsináltuk. A károgók pedig csak magukat minősítik, mert jöhetnek itt milliókkal, csalással, ezt a BL-t csakis a küzdeni tudásunknak és az alázatnak köszönhetjük. :sziv: :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 29., csütörtök 17:44

morientes írta:Olvasva itt a kommenteket,én Modric első,(gól előtti szögleténél),éreztem meg,hogy no most,most van az mikor jövünk mi,behunytam a szemem,es odakoncentráltam mint valami idióta jós,afféle elbeazott Uri Geller,és a második csücsöknél Ramos...és onnantól meg tudtam,biztos voltam benne hogy nem bukhatjuk el...
De meg sem fordult a fejemben,egész meccs alatt,hogy nem nyerünk...
Igaz reggel óta faltam,szal már közel kész voltam mint a lecke,ezért aztán egyfajta eufóriában néztem a döntőt,tele adrenalinnal mint egy bázisugró... :D
Ramos góljánál én madridos cimbimmel brutális stricitáncot jártam, ment a szesz is persze, a hosszabbítás első félidejében szinte letolt gatyával rohangáltam a budira, aztán Bale góljánál a külső szemlélők szerint elektrosokkot kaptam olyan mozgást produkáltam :lol: :lol: Kellett már egy ilyen élmény, na.
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 16:44

Géci írta:Jaaaa :mrgreen: :lol: ! Jó, hát én meg itt agyalok, hogy hol voltunk mi 99-ben BL döntőben... Amúgy nálam eddig a 2005-ös BL döntő vitte a prímet, de ez szombaton változott :'(
Igen mert ott volt az hogy Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer góljával a MU megfordította...
Te meg a 98-as BL döntőre gondolhattál..:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 16:16

Jaaaa :mrgreen: :lol: ! Jó, hát én meg itt agyalok, hogy hol voltunk mi 99-ben BL döntőben... Amúgy nálam eddig a 2005-ös BL döntő vitte a prímet, de ez szombaton változott :'(

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 16:10

Géci írta:
BLaZE írta:Nekem csak a '99-es BL döntő lebegett a szemem előtt,
:hmmm:
A manchester fordítására gondolt sztm...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. május 29., csütörtök 16:07

Géci írta:
nami? tudod utolsó pillanatban MU egyenlítés majd győzelem? rémlik? :mrgreen: hasonló volt a szitu, vagy tévedek? :hmmm:
halálomig madridista leszek

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 16:04

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. május 29., csütörtök 16:00

Nekem csak a '99-es BL döntő lebegett a szemem előtt, hogyha akkor ott megtörtént a csoda, akkor most itt az ideje egy újabbnak. És tessék. Úgy elküldtem a sok álszent ATMA szurkolót a picsába, hogy csak na. Repült a szék is eközben :lol: :lol: De a legjobb, hogy hétfőn mentem az Aréna plázában erre ott feszít Ganxsta ATMA felszerelésben, elmentem mellette és csak mutattam a kezemmel, hogy 4-1. Kicsit mérgesen nézett rám az öreg :lol: :lol: :lol:
halálomig madridista leszek

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 15:57

En Modric szoglete elott annyit mondtam, hogyha meg van igazsag a Foldon es meg szamit valamit A FOCI, akkor itt most belojuk. En nem terdepeltem, viszont a Realos salamat ugy szoritottam, hogy masnap ki kellett vasalni :mrgreen: Arrol nem is beszelve hogy valahogy egy szal boxerben keltem fel, a sallal meg korbe voltam tekerve :lol:
Lekaptam magamról a mezt a gólnál,mondtam a csaposnak,aláírom bazmeg,tedd ki a falra,mert ez történelem... :D
Aztán felvarratam a 10. Csillagot a pajszerra...:) ( még mielőtt valaki rosszra gondolna,a karomról van szó :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 29., csütörtök 15:45

Barátnőm ült az ölemben, és a szart is kiszorítottam belőle szerintem, oylan idegállapotban voltam végig :mrgreen: A gólnál mikor felugrottam majdnem eldobta szegényt :lol:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 29., csütörtök 15:40

morientes írta:De meg sem fordult a fejemben,egész meccs alatt,hogy nem nyerünk...
En Modric szoglete elott annyit mondtam, hogyha meg van igazsag a Foldon es meg szamit valamit A FOCI, akkor itt most belojuk. En nem terdepeltem, viszont a Realos salamat ugy szoritottam, hogy masnap ki kellett vasalni :mrgreen: Arrol nem is beszelve hogy valahogy egy szal boxerben keltem fel, a sallal meg korbe voltam tekerve :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 29., csütörtök 15:36

dannen írta:
morientes írta:Olvasva itt a kommenteket,én Modric első,(gól előtti szögleténél),éreztem meg,hogy no most,most van az mikor jövünk mi,behunytam a szemem,es odakoncentráltam mint valami idióta jós,afféle elbeazott Uri Geller,és a második csücsöknél Ramos..

én térdeltem a tv előtt, real sállal a kezemben könyörögtem valami felsőbb erőhöz, azt mondogatva halkan, hogy csak egyet, csak egyet.. :lol: barátnőm már akkor is furcsán nézett rám , hát még amikor a könnyek is kicsordultak a gólnál hatalmas ordítások közepette :lol: hatalmas élmény volt! :lilasalas:
azóta bnő helyett barátod van :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 15:18

Olvasva itt a kommenteket,én Modric első,(gól előtti szögleténél),éreztem meg,hogy no most,most van az mikor jövünk mi,behunytam a szemem,es odakoncentráltam mint valami idióta jós,afféle elbeazott Uri Geller,és a második csücsöknél Ramos...és onnantól meg tudtam,biztos voltam benne hogy nem bukhatjuk el...
De meg sem fordult a fejemben,egész meccs alatt,hogy nem nyerünk...
Igaz reggel óta faltam,szal már közel kész voltam mint a lecke,ezért aztán egyfajta eufóriában néztem a döntőt,tele adrenalinnal mint egy bázisugró... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 8:54

Mike írta:népszabadságba írt már egy cikket

Tízkeresztség
Komment se rossz :lol:
petiamadridista írta:nem értem miért utálta meg ennyire a Real Madridot..
A Bosque korszakban nem győzte hangsúlyozni, hogy neki mennyire tetszik amit lát, és hogy imádja a Realt..
Abban az időben volt annyi divatdrukkere a Real-nak, hogy bődületes... Csapattársam is van aki akkor Realos volt most meg Barcás :shutup: :x
Itt volt minden sztár játékos szinte. Volt szép foci is, csak éppen a BL nem jött össze, mert a védelem erősítésébe meg szartak bele. Volt, hogy nem jött össze a többet rúgunk mint kapunk szisztéma... :smile:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 29., csütörtök 0:46

Chelsea,Manchester és Juve szurkoló haverjaim is gyakran mondogatják nekem ,hogy ennél nagyobb Real gyűlölőt még soha nem láttak,pedig én nem szoktam róla beszélni...

Igazából ez csak egy sértődött vénember, annyira szerelmes volt Zidane-ékba ,hogy nen tudta feldolgozni a 2003 utáni dolgokat... Amikor 0-3ra szopott a Real akkor is vigyorgott,hogy ez kérem futball mert látott 1-2 cselt Zizu-tól vagy a fenoméntól.Egy sértődött divatdrukker aki ek soha semmi köze nem volt a labdarúgáshoz.Egyébként komolyan gondolom,hogy ennek az oldalnak van akkora hatalma ,hogy a mi meccseinken ne lássuk viszont ezt a világi balfaszt mert minden Real Madridos infót innen lopnak a kommentátorok,sőt akár meg is verhetnénj :D Facebookon is van ilyen Hegyi Iván ellenes csoport... Szóval nem csak nekűnk bassza csőrünket,minden nem Barca szurkolónak... Pfejj
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 29., csütörtök 0:11

ziro4vr írta:
lordgabi írta: Jó kis sztori R.M.C.F, az biztos, hogy rendesen pörögtek a topikok, másfél nappal a döntő után is folyamatosan. 20+ hozzászólást legalább én is ellőttem, főleg a játékosok előtt róttam le a tiszteletemet, ha jól emlékszem Zsombor is így tett, csak én picit kulturáltabb formában. :Đ
páran le akartuk pippantani Sergio barátunkat a nagy örömben, nincs ezen mit szégyellni :lol:

Iván meg egy köcsög

Akkor ki is a köcsög? :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 28., szerda 23:41

lordgabi írta: Jó kis sztori R.M.C.F, az biztos, hogy rendesen pörögtek a topikok, másfél nappal a döntő után is folyamatosan. 20+ hozzászólást legalább én is ellőttem, főleg a játékosok előtt róttam le a tiszteletemet, ha jól emlékszem Zsombor is így tett, csak én picit kulturáltabb formában. :Đ
páran le akartuk pippantani Sergio barátunkat a nagy örömben, nincs ezen mit szégyellni :lol:

Iván meg egy köcsög
Nem illik.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 28., szerda 23:38

Mike írta:népszabadságba írt már egy cikket

Tízkeresztség
ha hiszitek, ha nem, a cím alapján még azt reméltem, lesz benne annyi tisztesség, hogy most az egyszer kultúráltan és korrekten értékeli a Madrid diadalát. nem tudom, mire számítottam.
petiamadridista írta:nem értem miért utálta meg ennyire a Real Madridot..
A Bosque korszakban nem győzte hangsúlyozni, hogy neki mennyire tetszik amit lát, és hogy imádja a Realt..
a Capello-korszakban és az utána következő holland-német években még csak megértem, de most? idén semmivel nem játszottunk rosszabb focit, mint a Shevchenko-féle Milan szintén Ancelotti alatt, az olaszokat pedig bőven körbeszopkodta akkor mindenki. tudom, hogy ez már csak egy begyepesedett ember logikátlan zsémbelése,nem kell rá sokat adni, de mégis bosszant. kijárna tőle, hogy megkövesse a csapatot, de ehhez nem elég nagy ember.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gascoigne 2014. május 28., szerda 23:41-kor.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 28., szerda 23:31

:cens: Alatta remek a komment, talán innen írta valaki? :)

Jó kis sztori R.M.C.F, az biztos, hogy rendesen pörögtek a topikok, másfél nappal a döntő után is folyamatosan. 20+ hozzászólást legalább én is ellőttem, főleg a játékosok előtt róttam le a tiszteletemet, ha jól emlékszem Zsombor is így tett, csak én picit kulturáltabb formában. :Đ
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 28., szerda 23:25

nem értem miért utálta meg ennyire a Real Madridot..

Vissza: