Premier League
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Yaya Tourét kérem a nyáron.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pörgős kis meccs, érdemes nézni Egy City gól még jót tenne a meccsnek, akkor lehetne igazi dara. De szerintem az is simán benne van, hogy ez marad a vége.
Yaya meg szokásos űrnigger forma.
Pedig Mourinho hogy csipázza.R.M.C.F írta:bár minden meccsét nem láttam, de amikor igen akkor mindig megkellett állapítanom hogy dávid lúízs egy gyenge focista.
Yaya meg szokásos űrnigger forma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. február 3., hétfő 21:19-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
bár minden meccsét nem láttam, de amikor igen akkor mindig megkellett állapítanom hogy dávid lúízs egy gyenge focista.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jo ez a szegenysegi bizonyitvany nem jo kifejezes volt akkor.Toky írta:OFF:Marci77 írta:Nem bantasbol irom de nalam ez egy kicsit szegenysegi bizonyitvany hogy nem ismerted mielott idejott.Mar bocs
Ettol fuggetlenul adom nagyjabol amit irsz
Nem bántódtam meg. De nem látom, hogy miért lenne szegénységi bizonyítvány.
Engem nem érdekel a foci különösebben. Sosem űztem. Nem követem más csapatok meccseit, az utóbbi időben volt csak az, hogy bele-belenéztem mások meccseibe. De a Real Madridot megkedveltem, és már jó ideje nekik szurkolok (biztos többen vannak, akik Capello második regnálása előtt is szurkoltak már, de nekem már ez is sok idő ).
Nem mindenki él hal a fociért. Ettől még nem érzem magam lelki szegénynek.
Arról nem is beszélve, hogy több embert is ismerek, akik ugyanúgy XY kromoszómával rendelkeznek, mégsem érdekli őket sem a foci, sem más sport. Ha szerinted ez szegénység, lelked rajta. Igaz, hallottam már olyat is lánytól, hogy aki nincs fenn facebookon, az olyan, mintha nem is létezne. Szóval akkor én nem is létezem, csak egy renegát Smith programként írogatok a Mátrixból kifele.
De igy mar ertheto. Nincs semmi bajom ezzel. Apam se szereti a focit es nagyjabol a sportokat se. Ez nekem nem eppen jo,mert idegesit neha,de mindegy.
Aki nincs Fészbukon,nem is ember.
GT sincsen. Csak mindig tud mindenrol ami ott folyik
Demichelis vkp?
Ezmiez.
Lehetseges hogy Kompany kezd ott,nem?
Csak mert anno meg a Hamburgban meg elso Citys eveben tolta ott is.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo.
Team v Man City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; David Luiz, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.
Na hajrá, Sziti. Demichelis-triplát a népnek!
Team v Man City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; David Luiz, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.
Na hajrá, Sziti. Demichelis-triplát a népnek!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát mert talán az első ilyen újgazdag csapat volt.csak tudnám a Chelseat miért utálják jópáran?
Anno amikor elkezdtem focit nézni, Abramovics még a Chelsea közelében sem járt, nem is volt egy nagy durranás az a csapat... Ilyen 4.-5. helyért küzdöttek, mint most a Spurs kb..
Aztán egyik napról a másikra minden megváltozott.
Az ilyen csapatokkal én sem tudok igazán azonosulni, vagy ugye egyáltalán mit kezdeni. Ezt már más is írta korábban.
De a pénzüktől tekintsük csak el.
Az elmúlt 10-11 évben kb egy olyan idényük volt amikor jó focit játszottak (még Carloval)
Azonkívül mindig ilyen baromi unalmas, darálós, semmilyen játékot játszottak... Pedig a lehetőség meg van/volt a jó focira, azért a PSG vagy a City legalább szépen játszik, sok gólos meccseket, de a Chelsea.. Az első Mou-s korszak játéka is undormány volt.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
OFF:Marci77 írta:Nem bantasbol irom de nalam ez egy kicsit szegenysegi bizonyitvany hogy nem ismerted mielott idejott.Mar bocs
Nem bántódtam meg. De nem látom, hogy miért lenne szegénységi bizonyítvány.
Engem nem érdekel a foci különösebben. Sosem űztem. Nem követem más csapatok meccseit, az utóbbi időben volt csak az, hogy bele-belenéztem mások meccseibe. De a Real Madridot megkedveltem, és már jó ideje nekik szurkolok (biztos többen vannak, akik Capello második regnálása előtt is szurkoltak már, de nekem már ez is sok idő ).
Nem mindenki él hal a fociért. Ettől még nem érzem magam lelki szegénynek.
Arról nem is beszélve, hogy több embert is ismerek, akik ugyanúgy XY kromoszómával rendelkeznek, mégsem érdekli őket sem a foci, sem más sport. Ha szerinted ez szegénység, lelked rajta. Igaz, hallottam már olyat is lánytól, hogy aki nincs fenn facebookon, az olyan, mintha nem is létezne. Szóval akkor én nem is létezem, csak egy renegát Smith programként írogatok a Mátrixból kifele.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem bantasbol irom de nalam ez egy kicsit szegenysegi bizonyitvany hogy nem ismerted mielott idejott.Mar bocs
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Hogy jópáran miért utálják, nem tudom. Én Mourinho miatt.Anis írta:csak tudnám a Chelseat miért utálják jópáran? ... Mou miatt kétlem...
A mindenki túlzás. Én meg voltam elégedve Pellegrinivel, és adtam volna Neki még 1 évet, hogy kialakíthassa saját csapatát. Azt sem tudtam, hogy ki az a Mourinho előtte. (Nem, ez nem vicc. A BL döntőnél láttam először pl.)Anis írta:Mou miatt kétlem, mert amikor nem volt még itt, mindenki őt akarta...
Én nem tudtam, hogy mire számítsak, de az ittléte elég volt, hogy megutáljam.Anis írta:(igen, tudom nem olyan volt a TELJES ittléte mint amire páran számítottak - de ez nem ok az utálatra)
Nem teljesen. Én alatta sem bírtam (bár utálat csak a 3. évre lett belőle, előtte csak bosszantott több dolga). Korábban (mikor valaki felhozta, hogy mert Casillas így úgy) elkezdtem írni, hogy miért nem bírom Mourinhot, meg hogy én hogyan emlékszem a történtekre. De kitöröltem, és megfogadtam, hogy abba nem megyek bele megint.pheco írta:Én is valahogy így vagyok vele. Tipikusan az a figura, hogy addig bírja az ember, amíg az ő csapatánál van.(persze vannak biztos kivételek, akik most is bírják, vagy akik a Realnál sem szerették).tubatibi írta:ne legyen off: remélem nagyon, hogy a city elkeni mou bandáját, ameddig a realnal volt addig is ilyen unszimpatikus volt a csávó? nem tűnt fel, most utálom.
Én ezért szimpatizálok velük.Kerlon írta:4. Szimpatikus edző.
A Barca elleni idegenbeli meccsre a legtöbb sajtó úgy reagált, hogy bár a Real kikapott (0-1), de megmutatta, hogyan kell játszani ez ellen a Barca ellen, a Real visszanyerte az önbecsülését és játékát stb. Voltak hibái Pellegrininek (Alcorconazó vagy hogy írják, Lyon ellen a visszaállás), de nem volt több mint a protugál utódjának egy erősebb(!) és általa sokkal jobban személyre szabott(!) kerettel.Kerlon írta:Hát azért volt itt neki is komoly hibája, illetve a nagy csapatok ellen besült, viszont a Citynél már nincs ilyen pedig több komoly meccsük van. Még a kezdeti keresem a csapatom korszakában voltak problémáik, de azóta szárnyalnak.Reaper's Scythe írta:Pelle meg itt is király volt csak sajnos Perez-nek nagy név kellett a kispadra is Én sajnáltam, amikor elküldték a Mérnök urat, remélem a City-nél sikeres lesz.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem utálom,de nem tudok sajnos szimpatizálni semmiféle újgazdag,csapattal aminek élén egy basáskodó milliárdos ül...legyen ez a chelsea,city,vagy a PSG...csak tudnám a Chelseat miért utálják jópáran?
Tudom hogy (már),ezen kluboknál rendes szakmai munka folyik,nem vesznek (már),meg minden nagy nevet,aki oda akar menni,ha van rá szükség,ha nincs,tényleges csapat építés folyik,meg vannak a szakmai koncepciók de....akkor is idegen nekem ez...én az ilyen régi,jól bejáratott klubokat szeretem,mint a Real Madrid...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Engem Mourinhoban csak az bánt, hogy a 3 év alatt egy átlag alatti teljesítmény után se ismerte el, hogy ő is hibázott és épp olyan nagyképűen tovább hányta a szarát, illetve nem tisztelte eléggé a klubot. Plusz eléggé rányomta a munkája/mentalitása a klubra a rossz megítélést elég sok ember szemében.(Persze közre játszott ebben a média, de azzal is állandóan hadban áll ...). Amúgy ebben az egész Chelseaben Hazardon kívül a számomra nincs szimpatikus játékos. Oscar meg Willian elmegy kategória, de a többi...
Igazság szerint kellenek ilyen jellemek a futballba, mint Mourinho, de már örülök, hogy nem itt van. Ide az az elegancia kell, amit most Ancelotti és Zidane képvisel.
Igazság szerint kellenek ilyen jellemek a futballba, mint Mourinho, de már örülök, hogy nem itt van. Ide az az elegancia kell, amit most Ancelotti és Zidane képvisel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pedig van, nem is kevés: KÉP + KÉPReaper's Scythe írta:Mancini-t nem tudom van-e fociszerető ember a földön, aki szereti és szimpatizál vele. Úgy vártam, hogy kirúgják, mint a messiást. Most pont olyan csapatnál van, ami az ő szintje.
csak tudnám a Chelseat miért utálják jópáran? a számukra fájó BL győzelem miatt? Mou miatt kétlem, mert amikor nem volt még itt, mindenki őt akarta (igen, tudom nem olyan volt a TELJES ittléte mint amire páran számítottak - de ez nem ok az utálatra), és bár nem játszanak olyan szépen mint a city (SŐŐT!), de ez sem ok az utálatra. Én pl sokkal inkább örülök, hogy végre valahára a sok (beképzelt, tisztelet a kivételnek) MU drukker is átélheti hogy milyen amikor a csapatuk nem a 4 között van.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Hát azért volt itt neki is komoly hibája, illetve a nagy csapatok ellen besült, viszont a Citynél már nincs ilyen pedig több komoly meccsük van. Még a kezdeti keresem a csapatom korszakában voltak problémáik, de azóta szárnyalnak.Reaper's Scythe írta:4. Szimpatikus edző.
Pelle meg itt is király volt csak sajnos Perez-nek nagy név kellett a kispadra is Én sajnáltam, amikor elküldték a Mérnök urat, remélem a City-nél sikeres lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az kimaradt, hogy meg mert túl jó nő a chealse doktornője !
Amúgy szerintem is sokkal másabb az egész így, hogy Pelle az edző + szimpatikus a támadójáték is amit tolnak. Ez a Navas, Negredo, Aguero, Yaya, Fernandinho pakk nekem nagyon is szimpatikus
Amúgy szerintem is sokkal másabb az egész így, hogy Pelle az edző + szimpatikus a támadójáték is amit tolnak. Ez a Navas, Negredo, Aguero, Yaya, Fernandinho pakk nekem nagyon is szimpatikus
-
4. Szimpatikus edző.
Szerintem ez lehet a fő indok. Mancini-t nem tudom van-e fociszerető ember a földön, aki szereti és szimpatizál vele. Úgy vártam, hogy kirúgják, mint a messiást. Most pont olyan csapatnál van, ami az ő szintje.
Pelle meg itt is király volt csak sajnos Perez-nek nagy név kellett a kispadra is Én sajnáltam, amikor elküldték a Mérnök urat, remélem a City-nél sikeres lesz.
1. Megszokás, a Chelseat is megszokták.Reaper's Scythe írta:Érdekes, hogy 1-2 éve még a legtöbben utálták a City-t az olajpénz meg a költekezésük miatt, most meg kb mindenki azt akarja, hogy a "kisebbik" manchesteri csapat nyerje a bajnokságot és kenjék el az összes nagycsapat száját
Félreértés ne essék, én szerettem őket korábban is és most is, csak feltűnő ez a nagy változás
2. Szimpatikus és jó támadó foci.
3. Szimpatikus játékosok.
4. Szimpatikus edző.
K
K
-
Érdekes, hogy 1-2 éve még a legtöbben utálták a City-t az olajpénz meg a költekezésük miatt, most meg kb mindenki azt akarja, hogy a "kisebbik" manchesteri csapat nyerje a bajnokságot és kenjék el az összes nagycsapat száját
Félreértés ne essék, én szerettem őket korábban is és most is, csak feltűnő ez a nagy változás
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Én is valahogy így vagyok vele. Tipikusan az a figura, hogy addig bírja az ember, amíg az ő csapatánál van.(persze vannak biztos kivételek, akik most is bírják, vagy akik a Realnál sem szerették).tubatibi írta:ne legyen off: remélem nagyon, hogy a city elkeni mou bandáját, ameddig a realnal volt addig is ilyen unszimpatikus volt a csávó? nem tűnt fel, most utálom.
Érik a Chelseanek egy nagy vereség, nem játszanak jól és mégis ott vannak 5 pontra az első helytől. Beleszaladhatnának egy 4-0-ba
Anis, miért csinálod ezt velünk?Kötve hiszem, hogy sok gólos meccs lenne. És nem hiszem, hogy sok gól lenne közte.
szerinted az első mondatodból nem következik a második?
bár a többi része a hozzászólásodnak is eléggé "vicces"
nem tudom,hogy ezt direkt csinálod vagy tényleg ilyen vagy.
ne legyen off: remélem nagyon, hogy a city elkeni mou bandáját, ameddig a realnal volt addig is ilyen unszimpatikus volt a csávó? nem tűnt fel, most utálom.
"If you don't like your destiny, don't accept it."